Dybalanak lett volna ez a dolga egész meccsen. Nekem az volt az érzésem, hogy Pirlo a nagy nyomás meg a rinya miatt rakta kezdőbe. Én nyomnék egy Dybala-Kenő cserét.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Erősen gondolkodok rajta, hogy nem nézek addig meccset amíg nem lesz valamiféle játékunk. Ha nem látom ezeket a szenvedéseket akkor eltudom fogadni a nem volt felkészülés gyakorolunk stb pontveszteseket.
Most például Ramsey ellökését én nem fújnám be, DE bassza meg, ha a lest nem ésszerűséggel értelmezzük, hanem elbaszott videozással faszoljuk, akkor fújják be azt, hogy a veronás kézzel megbillentette - nem hiszem, hogy a szabalykönyvben van olyan, hogy lehrt kézzel lökni.
Kula szerencsétlen, ez a balszél nem neki való, itt meg is érkeztünk oda akit a másik topicban írtam: Bernát vakvágány, Frabottában meg nem bízunk.
Azt szerintem nem bírja el ez a rendszér még csúcsra járatva se, hogy Ramsey eredendően szabad posztja mellett Dybala is a 16osunk előtt kolbászol állandóan, de amúgy a fegyelmezettebb és koordináltabb helyezkedés a csapat felén számonkérhető. Emellett mindenkinek aktívnak kell lennie védekezésben és támadásban is ÉS meg kell tudnia játszani a labdát. Artúrral egyel kevesebben vagyunk, védkezésben halovány, az 5 méteres oldalpasszai még a jobb esetekhez sorolhatók, emellett úgy játsza előre hogy az átvehetetlen, komolyan Kenő legalább vadállat védkezésben, Benő meg minden tekintetben.
Ha a Primaverasokat nem nézzük, akkor van négy mezőnyjátékos cserénk: Frabotta, McKennie, Bentancur és Kulusevski. Én szívfájdalom nélkül becserélném mindegyiküket. Bernardeschi gyenge, Arthur gyenge, Ramsey szintén nem az igazi, Dybala meg inkább fogta volna be a száját a mellőzése miatt.
Na most megint mehetünk az egyenlítésért. Oké, hogy elvették a gólt, de jó lenne most már, ha elkezdenénk hozni az ilyen kötelező meccseket. Nyoma sincs a Samp elleni kiváló játéknak.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Artúrral egyel kevesebben vagyunk, védkezésben halovány, az 5 méteres oldalpasszai még a jobb esetekhez sorolhatók, emellett úgy játsza előre hogy az átvehetetlen, komolyan Kenő legalább vadállat védkezésben, Benő meg minden tekintetben.
Akkor ma Arturnak szavazzuk meg a piroslapot?
Malloy Segédedző