Azért ez a (nem) gólpassz elég okos megoldás volt.
Ezzel a VAR-ozással lassan azt érik el, hogy inkább ne legyen, elég idegesítő már. Morata formája biztató, Rabiot szintén okés, Cuadrado nem okos, de megbízható. Ha Ronaldo a meccs előtt negatív tesztet produkál, akkor van esélyünk nyerni a Barca ellen, máskülönben szerintem a döntetlenért küzdhetünk, mert ezzel sokat nem érünk. Oké, Berna helyett valószínűleg Chiesa fog játszani, ami kapásból előrelépés lesz, de ez baromi kevés sajnos, szerdán egy ilyen teljesítmény 0 pontos lesz.
Azt szerintem nem bírja el ez a rendszér még csúcsra járatva se, hogy Ramsey eredendően szabad posztja mellett Dybala is a 16osunk előtt kolbászol állandóan, de amúgy a fegyelmezettebb és koordináltabb helyezkedés a csapat felén számonkérhető. Emellett mindenkinek aktívnak kell lennie védekezésben és támadásban is ÉS meg kell tudnia játszani a labdát. Artúrral egyel kevesebben vagyunk, védkezésben halovány, az 5 méteres oldalpasszai még a jobb esetekhez sorolhatók, emellett úgy játsza előre hogy az átvehetetlen, komolyan Kenő legalább vadállat védkezésben, Benő meg minden tekintetben.
Tutkó hogy nincs olyan technika a vár szobában amiben ilyen 2 centis lest meg tudnának különböztetni az egyvonaltól. Innentől kezdve meg megint csak az játszik hogy egy bíró mit mer bevállalni meg mit nem. Kell az neki hogy holnap Gazetta meg az összes újság címlapján ő szerepeljen mint csaló?
Kolléga, azért Cuadradon számon kérni, hogy nem ésszel oldott meg egy szituációt, azért egy kicsit erős Imádom, szeretem, de nnaaa.
Azért ez a (nem) gólpassz elég okos megoldás volt.
Ezzel a VAR-ozással lassan azt érik el, hogy inkább ne legyen, elég idegesítő már. Morata formája biztató, Rabiot szintén okés, Cuadrado nem okos, de megbízható. Ha Ronaldo a meccs előtt negatív tesztet produkál, akkor van esélyünk nyerni a Barca ellen, máskülönben szerintem a döntetlenért küzdhetünk, mert ezzel sokat nem érünk. Oké, Berna helyett valószínűleg Chiesa fog játszani, ami kapásból előrelépés lesz, de ez baromi kevés sajnos, szerdán egy ilyen teljesítmény 0 pontos lesz.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
A Verona elkezdett letámadni át is vették a meccs irányítását. Fantasztikus hogy milyen keserves a labdakihozatal.
Valóban, ebben bőven benne van, hogy Artúr képtelen megjátszani a labdát (megtartásban világbajnok), Bernát még nála is nagyobbat alibizik, Dybala meg mindenhol ott van, azaz sehol sincs. Így hátul nem tudjuk megjátszani és nincs kinek passzolni.