Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2

Go down 
+9
Joe111
vektra
bombahoppa
Petike007
CsT
Krisz
LeRoi10
Malloy
Tankcsapda
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-12-06, 20:56

_DREAM_ írta:
Nem akarok az a típusú gyökér lenni aki a saját csapata ellen fogad, de 2.05-ért adják a mezei Barsza győzelmet, a hendis 3,6. 

Oké hogy ők sincsenek formában, de elnézve az elmúlt meccseinket és az "odavágót", ez eléggé ajándéknak tűnik! Very Happy

Én inkább Darti megorákulumolt Xére számítok. Dembele tuti nem fog megpattanós gólt lőni, ha lehet ilyet mondani, akkor ők még gányabb formában vannak, a Messi kapcsolat meg csak egyre rosszabb lesz ahogy halad majd az idény. Lesz most CR is, aki erre a meccsre tuti felpörög majd.
Vissza az elejére Go down
_DREAM_
Segédedző
Segédedző
_DREAM_


Posts : 2639
Join date : 2012. Nov. 05.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-12-06, 20:20

Nem akarok az a típusú gyökér lenni aki a saját csapata ellen fogad, de 2.05-ért adják a mezei Barsza győzelmet, a hendis 3,6. 

Oké hogy ők sincsenek formában, de elnézve az elmúlt meccseinket és az "odavágót", ez eléggé ajándéknak tűnik! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-30, 11:01

tjunior írta:

Ez szimpla matematika. 10 mezőnyjátékosnak 10 helyettes kell minimum. Ez nincs meg, így egy ember kiesése sokkal nagyobb érvágás. Értem én hogy elvben mindenkinek megvan a helyettese, valóságban meg kiesett 2-3 ember és a cserepad egyből tele u23okkal mert nincs más. Nekem is szimpatikusabb a saját fiatalok játszatása csak attól hogy valaki még u23as az még nem lesz jobb, játszanak de akkor felejtsük el a másfél hónap utáni Pirlózást. 
Az Atalanta szerintem rossz példa. Oké, hogy most egy zseniálisan összerakott gépezett a csapat, de másfél hónap után nem volt az. Megnéztem Gasperini az első 5 meccséből 4et elbukott 19,.elyen állt a csapata, utána indult be lassan a dolog. Hagytak neki időt. Itt meg megy a Pirlózás. Kicsit mintha túl sokat akarnánk, eredményeket, fiatalok játszatását, kísérletezkedést de azért rendszer is legyen már és mindezt úgy sok a sérülés (abszolút értelemben nem olyan sok de ugye a keret szűkössége...) a szezon finoman szólva is kaotikus felkészülési meccsek nélkül 7 ami inkább 6 tétmeccs után.

Én nem értem ezt a defenzív hozzáállást. Itt senki nem Pirlozik (én biztosan nem), abban az értelemben, mint ahogy ment a Sarrizás (+ én személy szerint még Sarrival is türelmes voltam az utolsó pillanatig). De a mód ahogy Pirlo próbálja a pályára rakni a rendszert be kell látni, hogy nem megfelelő - és pontosan ez az egyetlen dolog amiben abszolút zéró kmes (még ha a taktikai részhez, edzéstechnikához, leadership és people managementhez elég jó alapokat is kínál a világklasszis játékos karrierje). Kellett kicsit próbálgatni ez rendben van, de ugyanakkor a teljesítmény elvárásokat ugyanolyan tényezőként kell kezelni a módszer, taktika, felállás, stb megválasztásánál, mint a keret összetételét vagy egészségi állapotát. Mi meg még mindig ott tartunk, hogy káosz van a pályán meg próbálgatás. Amúgy Gasperini a férgeknél pont ebbe bukott bele, amikor a keretben volt vagy 2 normális középhátvéd alles zusammen illetve egy raklapnyi klasszis fullback, erre elkezdett gyötrődni egy 3 védős felállással. És igenis U23asokat kell játszatni azokon a posztokon ahol vékonyak vagyunk, mert csapat szinten előrébb vagyunk, ha néhány ponton gyengébb teljesítmények vannak ugyan de maga az egész rendszer konstans és finomodik meccsről meccsre, mint hogy mindig a rendszert igazítjuk ahhoz, hogy épp ki áll rendelkezésre és/vagy az adott egyéneknek mik az erősségei/preferenciái (pl Dybala saját 16osunk előtt kolbászol ahelyett, hogy balról befele robbenezne, mint Kula). Ez a legfontosabb, mivel a jelenlegi státuszunk a játékrendszer pályára építése.

Én nem tudom elfogadni, hogy megfiatalítottuk a keretet és új rendszert próbálunk meghonosítani ezért nem számítanak az eredmények, és akárki üljön a padon Allegri, Sarri vagy Pirlo ugyanannyi türelemet kell kapnia ezen a téren. Tehát a kockázatvállalásnál ezt számításba kell vennie - ez mindenképp hiányzik Pirlonál jelenleg. Tegyük fel, hogy ezen az úton halad tovább, és 5 meccs múlva kirakják, mint Gattusot, a következő csapatánál (vagy visszafele tekintve) máshogy indulna neki, kevesebbet kockáztatna legalább az elején? Elég sanszos, hogy igen. A 0 kmes Juve edzőség azt is jelenti, hogy bizonyos fokig előre kell látnia a buktatókat és elkerülni őket illetve más hibáiból tanulni - ő ugyanis átugrotta ezt saját kárán tanulás learning curvet azzal, hogy kihagyta az ificsapat edzést, meg a B ligás csapatokat vagy As kiscsapatokat.
Szóval összefoglalva, még egyszer, nem Pirloval van bajom, hanem a megközelítésével, kockázatvállalás profiljával, amit könnyedén ki lehet igazítani és minél előbb teszi meg annál sanszosabb, hogy nem lesz belőle Ferrara.
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-30, 09:09

Tankcsapda írta:


Szerintem a kiindulópont se nem Cardiff, se nem Allegri elküldése, hanem amikor elhatározták, hogy óriási gazdasági kockázatot vállalva, a gazdasági teljesítőképességen felül leigazolják Ronaldot. Félreértés ne essék, hiba lenne kiszállni belőle, előbb adnám el Dybalat (és milyen jó is lenne egy Dybala-Pogba csere), de 30 milliós fizetést biztosítani egyetlen játékosnak? Előtte 7-7,5 millió volt a plafon tudtommal. Agnelli a BL megszállottja lett, 2018 tavaszán úgy döntött, hogy meglépi ezt annak ellenére, hogy valószínűleg Marrotta ellenezte a dolgot. Innen eredhetett az is, hogy Marrotta nem maradhatott. Ez volt szerintem a kiindulópont, ami miatt egy évre rá plusvalenzaval buktunk egy sokoldalú Spinazzolat és buktunk egy olyan saját nevelést, akire akár lehetett volna építeni a kilences posztján.

Allegri elküldése szintén Agnelli BL-megszállottságának folyománya lett...bár egyetértettem a váltással én is és sokan mások is. Racionális döntésnek tűnt, mert megfeneklett a dolog, de nem egy olyan edzőre lett volna szükség, mint Sarri. Olyasvalakire lett volna szükség, aki nem ragad le egyetlen taktikai formációnál, játékfelfogásnál, képes alkalmazkodni, szükség esetén váltani. Dobálóztak itt Zidane, Guardiola, stb. nevekkel, de nem volt rá keret. Szerintem azok az edzők, akiknek megrögzött filozófiájuk van, nem passzolnak ide annyira, ezért nem volt jó döntés Sarri, meg azért, mert abszolút korlátozott elképzelései voltak. Pirlonak mondjuk nem, és lehet, hogy idővel kialakul, csak legyen minél hamarabb látszata, máskülönben őt is elküldik. Di Francesco szerintem sokkal jobban illett volna ide, még ha kockázatos is lett volna (ki nem?), a Romaból nem tudom, hogy hozta ki a BL-elődöntőt. Vagy Pochettino is jó lett volna, bár a külföldi edzőknél megvan a félelem, hogy az olasz közeget nem tudják időben felmérni, és valószínűleg fedezet sem volt rá.

Szóval szerintem a gond azzal a váltással kezdődött, amikor eldöntötték, az addigi sikeres útról lelépnek. Egy lépés helyett két lépést akartak egyszerre tenni Ronaldo megszerzésével, ez csak a BL serleggel lett volna azonnal sikeres - nem jött össze. Aztán megint nagyban kellett gondolkodni - jött de Ligt méregdrágán, előrelépés semmi. Agnelli úgy gondolta, a BL-hez kockáztatni kell, és talán azt hitte, hogy Ronaldoval meg kellett volna nyerni a BL-t - erre egyébként meg is volt az esély. Allegrit egyedül az Ajax elleni párharc miatt marasztalom el az 5 szezon alatt, azt a párharcot rutinból hozni kellett volna. A visszaesés Allegri utódjának kinevezésével vált visszafordíthatatlanná, amikor egy teljes identitásváltást akartak egy edzőcserével elérni, aki sosem volt alkalmas nagy célok megvalósítására.

A váltás egyébként kétesélyes volt: vagy bejön, és top 3 klub leszünk vagy bukunk vele elég rendesen. Hát a top 3-tól ennyire messze nem most voltunk.
Amúgy ez egy jó kérdés hogy Ronaldo leigazolása ok vagy okozat? Agnelli BL mániája vagy inkább frusztrációja valószínüleg Cardiffból ered viszont az is igaz, hogy ha Ronaldo nem akar idejönni Agnelli a fején is pöröghetett volna.
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-30, 09:02

Krisz írta:


Én nem értem hogy lehet szűk keretről beszélni, miközben mindenkinek van egy helyettese és ki is maxoltuk a BL keretet. És nem azért szűk, mert nem akartunk/tudtunk költeni, hanem mert aki minőségben megüti a mércét azt nem lehet kihagyni a BL keretből (berinyál és alulteljesít), ha meg olyat igazolunk, aki nem rinyál, azzal nem vagyunk előrébb. Szóval visszatérve a korábbi gondolatodra, pontosan Coccolo játsszon meg Portanova, mert nincs más út, és nem lesznek rosszabbak Padoinnál sem. A vezetőség, meg meglépte amit meglehetett, megcsinálta az U23as csapatot. 15-17 évesek harácsolásával lehet még lottózni, de azt hiszem pont az a zsákutca, amit sikeresen felismertünk.

Az Atalantaban valószínűleg a csapat 80%a a posztokra vetítve gyengébb, mint a mi keretünk, mégis össze van rakva belőlük egy működő játékrendszer (és amikor szétkapták a Conti-Gagliardini-Caldara csapatot simán pótolták őket jobbakkal). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Kiézának vagy Vrioninak is meg lehet mondani, hogy mi a feladata, hogy kell mozognia a csapattal és hogyan álljon hozzá az adott meccshez meg a szezonhoz, legfeljebb nem fog olyan teljesítményt nyújtani egyénileg, mint CR, de csapat szinten jobbak leszünk és elkezd összeállni a játék. Az, hogy káosz van a pályán nem azért van, mert egyénenként gyengébb játékosok vannak, vagy mert nem Pirlonak igazoltunk, hanem mert nincsenek megszervezve. Nincsenek posztok? Gondolom ha van egy jól működő rendszered akkor lehet tovább fejleszteni abba az irányba, de ez nem egy egylépcsős dolog. A mostaninál az is jobb lenne, ha találomra megállapodnánk egy rendszerben, a rendszer posztjaiban, majd feltöltenénk a játékosainkkal és elkezdenénk ugyanazt játszani minden meccsen. Idén eddig ki volt kényszerből más posztra rakva, mint ami a sajátja? Cuadrado balhátvédként. A többiek max csereként, viszont a rendszer a meccs elejétől nem működött.
Én amúgy nem Pirlo ellen kampányolok és ha van valaki akivel beleállok tompítás nélkül a szakadekba az ő, viszont a sérülések meg a naptár mellett is rosszul közelíti meg a dolgokat és/vagy itt az ideje felhagyni a kísérletezgetéssel majd a legjobbnak tűnő úton elindulni és kitartani mellette.
Ez szimpla matematika. 10 mezőnyjátékosnak 10 helyettes kell minimum. Ez nincs meg, így egy ember kiesése sokkal nagyobb érvágás. Értem én hogy elvben mindenkinek megvan a helyettese, valóságban meg kiesett 2-3 ember és a cserepad egyből tele u23okkal mert nincs más. Nekem is szimpatikusabb a saját fiatalok játszatása csak attól hogy valaki még u23as az még nem lesz jobb, játszanak de akkor felejtsük el a másfél hónap utáni Pirlózást. 
Az Atalanta szerintem rossz példa. Oké, hogy most egy zseniálisan összerakott gépezett a csapat, de másfél hónap után nem volt az. Megnéztem Gasperini az első 5 meccséből 4et elbukott 19,.elyen állt a csapata, utána indult be lassan a dolog. Hagytak neki időt. Itt meg megy a Pirlózás. Kicsit mintha túl sokat akarnánk, eredményeket, fiatalok játszatását, kísérletezkedést de azért rendszer is legyen már és mindezt úgy sok a sérülés (abszolút értelemben nem olyan sok de ugye a keret szűkössége...) a szezon finoman szólva is kaotikus felkészülési meccsek nélkül 7 ami inkább 6 tétmeccs után.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 20:44

Téjlor89 írta:
Írtátok itt korábban, hogy Allegri kirúgásával kezdődtek a problémák. Szerintem ez nem így van. Cardiff után kezdődött az egyértelmű hanyatlás. Előtte simán Európa 4-5 legjobb csapatának egyike voltunk. Jelenleg a tízhez sincs közünk sajnos. Tegnap egy nagyon rossz Barca játszadozott velünk.

Igazából fogalmam sincs, hogy mi okozza a problémákat Cardiff óta. 

- Az átigazolási politikánk biztosan részben ludas volt (öreg, túlfizetett, motiválatlan játékosok). Szerintem ezen a területen mindenképp pozitív irányba léptünk az elmúlt két évben el és sok fiatal tehetséget igazoltunk (De Ligt, Kulusevski, Rabiot, Chiesa, Arthur). Persze idő kell, hogy beérjen a projekt.

- Az tuti, hogy az elmúlt 3 szezonban Max és Sarri alatt is ugyanolyan kilátástalan, szervezetlen, intenzitás nélküli fos támadófocit játszottunk. Arról fogalmam sincs, hogy ennek mi az oka. Max egy edzőzseni és szakmailag én Sarrit sem tartom rossznak, mégsem működik a dolog.

- A sérülések átlag fölött és nagyon hangsúlyosan érintik ezt a csapatot évek óta. Ez hatalmas probléma. Hány sorsdöntő BL meccsre kellett kiállni úgy, hogy a kezdő jelentős része sérült volt? Megszabadultunk viszonylag sok notórius sérülttől (DS, Costa, Khedira) erre továbbra is maródi a keret fele. Egyszerűen érthetetlen számomra.

- Pirlonak biztos, hogy idő kell. 0 km-es edző, előszezon nélkül, sérült kulcsjátékosokkal és egy jelentősen megfiatalított kerettel. Ha megkapta a bizalmat, akkor én annak a híve vagyok, hogy adjunk neki egy egész szezont. Más kérdés, hogy érdemes volt-e ekkorát kockáztatni a kinevezésével?

Önmagában a fentiek egyike sem lehet kifogás. De ezek a dolgok így együttesen azért elég sokat nyomnak a latba. Tényleg képesek vagyunk a Crotone és Hellas elleni döntetlent néhány játékos hiányára fogni? Ne már...

Konzisztens problémákat látok, amik edzőtől függetlenek: grinta hiánya, támadójáték szervezetlensége és esetlegessége, sérülések száma. Mivel az edzőket több ízben cseréltük és a keret nagy része is megváltozott, szerintem most egy ideig nem lehet más teendője a klubnak, mint várni és reménykedni, hogy beválnak Pirlo ötletei. Nem érdekel, ha idén nem nyerünk semmit, ha elindulunk egy helyes úton. Viszont nagyon hosszú útkeresés előtt is állhatunk akár (Liverpool, Ellenség, Milan, MU). A strukturális problémák azonosítása és orvosolása pedig a vezetőség dolga.

A Fradit ütni kell oda-vissza és rendben vagyunk. Jobb lett volna első helyen kvalifikálni, de annyira nem nagy tragédia a második sem. Sikerült jegyet vennem, úgyhogy csöndben és meghúzódva, de legalább láthatom a csapatot élőben egy év kihagyás után ismét.

Szerintem a kiindulópont se nem Cardiff, se nem Allegri elküldése, hanem amikor elhatározták, hogy óriási gazdasági kockázatot vállalva, a gazdasági teljesítőképességen felül leigazolják Ronaldot. Félreértés ne essék, hiba lenne kiszállni belőle, előbb adnám el Dybalat (és milyen jó is lenne egy Dybala-Pogba csere), de 30 milliós fizetést biztosítani egyetlen játékosnak? Előtte 7-7,5 millió volt a plafon tudtommal. Agnelli a BL megszállottja lett, 2018 tavaszán úgy döntött, hogy meglépi ezt annak ellenére, hogy valószínűleg Marrotta ellenezte a dolgot. Innen eredhetett az is, hogy Marrotta nem maradhatott. Ez volt szerintem a kiindulópont, ami miatt egy évre rá plusvalenzaval buktunk egy sokoldalú Spinazzolat és buktunk egy olyan saját nevelést, akire akár lehetett volna építeni a kilences posztján.

Allegri elküldése szintén Agnelli BL-megszállottságának folyománya lett...bár egyetértettem a váltással én is és sokan mások is. Racionális döntésnek tűnt, mert megfeneklett a dolog, de nem egy olyan edzőre lett volna szükség, mint Sarri. Olyasvalakire lett volna szükség, aki nem ragad le egyetlen taktikai formációnál, játékfelfogásnál, képes alkalmazkodni, szükség esetén váltani. Dobálóztak itt Zidane, Guardiola, stb. nevekkel, de nem volt rá keret. Szerintem azok az edzők, akiknek megrögzött filozófiájuk van, nem passzolnak ide annyira, ezért nem volt jó döntés Sarri, meg azért, mert abszolút korlátozott elképzelései voltak. Pirlonak mondjuk nem, és lehet, hogy idővel kialakul, csak legyen minél hamarabb látszata, máskülönben őt is elküldik. Di Francesco szerintem sokkal jobban illett volna ide, még ha kockázatos is lett volna (ki nem?), a Romaból nem tudom, hogy hozta ki a BL-elődöntőt. Vagy Pochettino is jó lett volna, bár a külföldi edzőknél megvan a félelem, hogy az olasz közeget nem tudják időben felmérni, és valószínűleg fedezet sem volt rá.

Szóval szerintem a gond azzal a váltással kezdődött, amikor eldöntötték, az addigi sikeres útról lelépnek. Egy lépés helyett két lépést akartak egyszerre tenni Ronaldo megszerzésével, ez csak a BL serleggel lett volna azonnal sikeres - nem jött össze. Aztán megint nagyban kellett gondolkodni - jött de Ligt méregdrágán, előrelépés semmi. Agnelli úgy gondolta, a BL-hez kockáztatni kell, és talán azt hitte, hogy Ronaldoval meg kellett volna nyerni a BL-t - erre egyébként meg is volt az esély. Allegrit egyedül az Ajax elleni párharc miatt marasztalom el az 5 szezon alatt, azt a párharcot rutinból hozni kellett volna. A visszaesés Allegri utódjának kinevezésével vált visszafordíthatatlanná, amikor egy teljes identitásváltást akartak egy edzőcserével elérni, aki sosem volt alkalmas nagy célok megvalósítására.

A váltás egyébként kétesélyes volt: vagy bejön, és top 3 klub leszünk vagy bukunk vele elég rendesen. Hát a top 3-tól ennyire messze nem most voltunk.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 19:56

tjunior írta:

Alkalmas ha mindenki egészséges, de ilyet elvárni, pláne most na ez a nonsensz. Nincs mozgástér a keretben, kiesik 1-2 ember és már csak kényszermegoldások vannak. Conte első évében volt ilyen szűk a keret, de akkor heti egy meccsre készültünk nem három fronton helytálni.  Továbbra is vitatkoznék azzal, hogy Pirlonak bármit is összevásároltak, de nem is ez a lényeg, akárki lehetne itt ha darabra nem vagyunk meg. Azok játszanak jelenleg akik egészségesek. Plusz van vagy 15 meccs másfél hónap alatt ergo rotálni is kénytelen Pirlo, csak nem nagyon van kiből.

Én nem értem hogy lehet szűk keretről beszélni, miközben mindenkinek van egy helyettese és ki is maxoltuk a BL keretet. És nem azért szűk, mert nem akartunk/tudtunk költeni, hanem mert aki minőségben megüti a mércét azt nem lehet kihagyni a BL keretből (berinyál és alulteljesít), ha meg olyat igazolunk, aki nem rinyál, azzal nem vagyunk előrébb. Szóval visszatérve a korábbi gondolatodra, pontosan Coccolo játsszon meg Portanova, mert nincs más út, és nem lesznek rosszabbak Padoinnál sem. A vezetőség, meg meglépte amit meglehetett, megcsinálta az U23as csapatot. 15-17 évesek harácsolásával lehet még lottózni, de azt hiszem pont az a zsákutca, amit sikeresen felismertünk.

Az Atalantaban valószínűleg a csapat 80%a a posztokra vetítve gyengébb, mint a mi keretünk, mégis össze van rakva belőlük egy működő játékrendszer (és amikor szétkapták a Conti-Gagliardini-Caldara csapatot simán pótolták őket jobbakkal). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Kiézának vagy Vrioninak is meg lehet mondani, hogy mi a feladata, hogy kell mozognia a csapattal és hogyan álljon hozzá az adott meccshez meg a szezonhoz, legfeljebb nem fog olyan teljesítményt nyújtani egyénileg, mint CR, de csapat szinten jobbak leszünk és elkezd összeállni a játék. Az, hogy káosz van a pályán nem azért van, mert egyénenként gyengébb játékosok vannak, vagy mert nem Pirlonak igazoltunk, hanem mert nincsenek megszervezve. Nincsenek posztok? Gondolom ha van egy jól működő rendszered akkor lehet tovább fejleszteni abba az irányba, de ez nem egy egylépcsős dolog. A mostaninál az is jobb lenne, ha találomra megállapodnánk egy rendszerben, a rendszer posztjaiban, majd feltöltenénk a játékosainkkal és elkezdenénk ugyanazt játszani minden meccsen. Idén eddig ki volt kényszerből más posztra rakva, mint ami a sajátja? Cuadrado balhátvédként. A többiek max csereként, viszont a rendszer a meccs elejétől nem működött.
Én amúgy nem Pirlo ellen kampányolok és ha van valaki akivel beleállok tompítás nélkül a szakadekba az ő, viszont a sérülések meg a naptár mellett is rosszul közelíti meg a dolgokat és/vagy itt az ideje felhagyni a kísérletezgetéssel majd a legjobbnak tűnő úton elindulni és kitartani mellette.

Téjlor89 likes this post

Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 18:13

Krisz írta:


Az elég nonsense, hogy ez a keret nem scudetto esélyes. Az rendben van, hogy a védelem kicsit necces az elején úgy, hogy De Ligt és Szandi hónapokra kiesett, Chiellini meg fizikailag elfogyott a profi spothoz, de a keret úgy lett összevásárolva post Pirlo, hogy az passzol az 'Il mio Calciohoz', ilyen-olyan okokból meg senki sem full kerettel dolgozik. Gondolom télen majd rápróbálunk Alabara, megpróbáljuk kirakni Khedirát és hozni helyette valakit, de attól még sokkal több van ebben a keretben.
Én egyáltalán nem bánom, ha szopjuk a scudettot viszont nem a férgek húzzák be, és megvan a BL, ha végére összeáll a csapat. Emellett azt látom, hogy Pirlo olyan, mint aki summa cum laude elvégezte az egyetemet, viszont szembesül azzal, hogy az egyetem kb 30%ot tanított meg neki és az elmélet meg a gyakorlat között nagy a különbség, közben magasak az elvárások és ő is túl sokat vállalt. Rágörcsölhet, mint sokan mások vagy gyorsan beletanul, vagy lassan tanul és elfogy fent a türelem (ez lenne a legnagyobb blama a sok Agnelli ajnározás után).
Alkalmas ha mindenki egészséges, de ilyet elvárni, pláne most na ez a nonsensz. Nincs mozgástér a keretben, kiesik 1-2 ember és már csak kényszermegoldások vannak. Conte első évében volt ilyen szűk a keret, de akkor heti egy meccsre készültünk nem három fronton helytálni.  Továbbra is vitatkoznék azzal, hogy Pirlonak bármit is összevásároltak, de nem is ez a lényeg, akárki lehetne itt ha darabra nem vagyunk meg. Azok játszanak jelenleg akik egészségesek. Plusz van vagy 15 meccs másfél hónap alatt ergo rotálni is kénytelen Pirlo, csak nem nagyon van kiből.
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 18:03

Tankcsapda írta:


Rendszere akkor is lehet a játékunknak, ha kevesen állnak rendelkezésre. Nem reális a scudetto, illetve nem elvárás, sőt, jelenleg a Zinter erősebb kerettel rendelkezik, és az Atalanta, a Milan és a Napoli is befoghat minket. Ettől függetlenül ahogy írtam, nem Pirlot tartom hibásnak, a vezetőség a felelős a kialakult helyzetért. Mire gondolsz, hogy másfél éve mit kellett volna megtenni?
A rendszert adom, Pirlo is hibás a helyzetben. Másfél éve hallgatni kellett volna Allegrire és elkezdeni átalakítani a keret. Már akkor is túl sok volt a túl sokat kereső túl keveset nyújtó ember. Akiket most nyáron kezdtek el kiszorni sokkal rosszabb feltételekkel de legalább most már pénz sincs a pótlásukra. Legalábbis ugyanolyan számban nincs, bár ha azt nézzük hogy a McKennie-Morata-Chiesa trióért is "lógunk" vagy 100 millával akkor egyáltalán nincs. Beleestünk ugyanabba a csapdába amibe az Ellenség 2010 után. Maxi ezt előre látta, a vezetőség meg nem és sokat elmond a szakmai hozzáértésükről.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3569
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 16:17

A Bagós elvesztette az öltözőt. A Borosnak vissza kell szereznie. Minden más opció Laczkó.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó



Posts : 556
Join date : 2018. Sep. 24.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 14:32

Írtátok itt korábban, hogy Allegri kirúgásával kezdődtek a problémák. Szerintem ez nem így van. Cardiff után kezdődött az egyértelmű hanyatlás. Előtte simán Európa 4-5 legjobb csapatának egyike voltunk. Jelenleg a tízhez sincs közünk sajnos. Tegnap egy nagyon rossz Barca játszadozott velünk.

Igazából fogalmam sincs, hogy mi okozza a problémákat Cardiff óta. 

- Az átigazolási politikánk biztosan részben ludas volt (öreg, túlfizetett, motiválatlan játékosok). Szerintem ezen a területen mindenképp pozitív irányba léptünk az elmúlt két évben el és sok fiatal tehetséget igazoltunk (De Ligt, Kulusevski, Rabiot, Chiesa, Arthur). Persze idő kell, hogy beérjen a projekt.

- Az tuti, hogy az elmúlt 3 szezonban Max és Sarri alatt is ugyanolyan kilátástalan, szervezetlen, intenzitás nélküli fos támadófocit játszottunk. Arról fogalmam sincs, hogy ennek mi az oka. Max egy edzőzseni és szakmailag én Sarrit sem tartom rossznak, mégsem működik a dolog.

- A sérülések átlag fölött és nagyon hangsúlyosan érintik ezt a csapatot évek óta. Ez hatalmas probléma. Hány sorsdöntő BL meccsre kellett kiállni úgy, hogy a kezdő jelentős része sérült volt? Megszabadultunk viszonylag sok notórius sérülttől (DS, Costa, Khedira) erre továbbra is maródi a keret fele. Egyszerűen érthetetlen számomra.

- Pirlonak biztos, hogy idő kell. 0 km-es edző, előszezon nélkül, sérült kulcsjátékosokkal és egy jelentősen megfiatalított kerettel. Ha megkapta a bizalmat, akkor én annak a híve vagyok, hogy adjunk neki egy egész szezont. Más kérdés, hogy érdemes volt-e ekkorát kockáztatni a kinevezésével?

Önmagában a fentiek egyike sem lehet kifogás. De ezek a dolgok így együttesen azért elég sokat nyomnak a latba. Tényleg képesek vagyunk a Crotone és Hellas elleni döntetlent néhány játékos hiányára fogni? Ne már...

Konzisztens problémákat látok, amik edzőtől függetlenek: grinta hiánya, támadójáték szervezetlensége és esetlegessége, sérülések száma. Mivel az edzőket több ízben cseréltük és a keret nagy része is megváltozott, szerintem most egy ideig nem lehet más teendője a klubnak, mint várni és reménykedni, hogy beválnak Pirlo ötletei. Nem érdekel, ha idén nem nyerünk semmit, ha elindulunk egy helyes úton. Viszont nagyon hosszú útkeresés előtt is állhatunk akár (Liverpool, Ellenség, Milan, MU). A strukturális problémák azonosítása és orvosolása pedig a vezetőség dolga.

A Fradit ütni kell oda-vissza és rendben vagyunk. Jobb lett volna első helyen kvalifikálni, de annyira nem nagy tragédia a második sem. Sikerült jegyet vennem, úgyhogy csöndben és meghúzódva, de legalább láthatom a csapatot élőben egy év kihagyás után ismét.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 14:28

tjunior írta:

A körülmények meg a kötöttségek azt is nagyban befolyásolják egyáltalán hogy álhatunk fel. Oké 4 védő, nincs balbekünk jelenleg csak a nyeretlen 2 éves Frabotta, vagy küldje át Pirlo a legjobban teljesítő védőnket balra? Demiral hülye volt tegnap, vagy Bonucci 1 vs 1ben egy kalap szar. Oké, Ki játszon helyettük? Coccolo? Három középpályás posztra van 5 embere, Megkenni még nagyon nyers és beteg is volt, Remzi porcelánláb úgy kell adagolni a játékperceit. Értem én hogy eredménykényszer de nem lehet hogy ez a keret reálisan egyszerűen nem alkalmas a 10.scudettóra? Max akkor ha mindenki végig egészséges, olyan meg nincs. Pirlo meg nem kapta meg a játékosokat akiket kért (ha egyáltlan kért) Megkenni, Morata és Kiéza jött összesen amióta kinevezték.

Az elég nonsense, hogy ez a keret nem scudetto esélyes. Az rendben van, hogy a védelem kicsit necces az elején úgy, hogy De Ligt és Szandi hónapokra kiesett, Chiellini meg fizikailag elfogyott a profi spothoz, de a keret úgy lett összevásárolva post Pirlo, hogy az passzol az 'Il mio Calciohoz', ilyen-olyan okokból meg senki sem full kerettel dolgozik. Gondolom télen majd rápróbálunk Alabara, megpróbáljuk kirakni Khedirát és hozni helyette valakit, de attól még sokkal több van ebben a keretben.
Én egyáltalán nem bánom, ha szopjuk a scudettot viszont nem a férgek húzzák be, és megvan a BL, ha végére összeáll a csapat. Emellett azt látom, hogy Pirlo olyan, mint aki summa cum laude elvégezte az egyetemet, viszont szembesül azzal, hogy az egyetem kb 30%ot tanított meg neki és az elmélet meg a gyakorlat között nagy a különbség, közben magasak az elvárások és ő is túl sokat vállalt. Rágörcsölhet, mint sokan mások vagy gyorsan beletanul, vagy lassan tanul és elfogy fent a türelem (ez lenne a legnagyobb blama a sok Agnelli ajnározás után).

Téjlor89 likes this post

Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 14:23

tjunior írta:

Játék valóban szar ezt nem is vitatom de milyen rendszert alakítson ki Pirlo ha a kezdőt kis túlzással az orvosok állítják össze? A gondom ugyanaz mint amit az előbb is írtam, elvárások meg eredménykényszer van de reális ettől a csapattól ebben a helyzetben a scudetto? Most isszuk meg a levét annak amit másfél éve nem tett meg a vezetőség. A tavalyi scudetto is csak lendületből volt meg ( és kitudja mi van a Lazio nem durran ki a Covid miatt). De legalább már pénz sincs. Őszintén szólva elég nagy szarban van a csapat és tény hogy eddig Pirlo sem tett hozzá semmi pluszt amivel ezen váltotni lehetne de nem is az ő hibája viszont rajta csattan az ostor. Maxival jobban álnánk de a fizetési igényei nekünk magasak.

Rendszere akkor is lehet a játékunknak, ha kevesen állnak rendelkezésre. Nem reális a scudetto, illetve nem elvárás, sőt, jelenleg a Zinter erősebb kerettel rendelkezik, és az Atalanta, a Milan és a Napoli is befoghat minket. Ettől függetlenül ahogy írtam, nem Pirlot tartom hibásnak, a vezetőség a felelős a kialakult helyzetért. Mire gondolsz, hogy másfél éve mit kellett volna megtenni?
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 11:09

Tankcsapda írta:


Nem a vereség miatt jönnek a negatív kommentek, hanem a játék miatt. Kriszt megerősítve, le kell tisztulnia a játéknak és rendszert kell kialakítani, mert néha egyszerűen azt éreztem, hogy Cuadradot és Moratat leszámítva fejetlenül rohangásztak előre a játékosok, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre. A pressingről nyilván Klopp jut eszembe, de jó is lesz az ő Liverpoolja párhuzamnak. Neki 2-2,5 szezon kellett, hogy a saját képére formálja a Poolt, annyi könnyebbsége volt, hogy nem volt elvárás az azonnali eredmény, mivel pont ebből a sikertelenségből kellett kihoznia a csapatát. De szépen fokozatosan építgette a csapatát, és összeállt egy számára használható csapat. De a baromi nagy különbség, hogy ő olyan futómennyiséget és olyan tempót produkáló játékosokat illesztett a csapatába, amivel ezt el lehetett érni. Az a középpálya talán mostanra vált igazán erőssé, de Wijnaldummal, Hendersonnal, Milnerrel nyert BL-t.
Ha a pressing lesz a központi elem, akkor Arthurral hatalmas bakot lőtt a vezetőség. Direkt hoztam fel őt, mert a kialakult helyzetért elsősorban Agnelliék a felelősek és nem Pirlo (és nem is Sarri). Hosszas egyeztetést követően sikerült megszerezni azt a Barca-játékost, aki semmilyen szinten nem alkalmas pressingközpontú focira. Ő még Sarrinak érkezett, de a körülmények ugye... És itt van megint a probléma, ami az előző edzőváltásnál is volt. Sikerült megint olyan edzőt kiválasztani, aki filozófiában, játékstílusban merőben eltér az elődjétől. Nincs fokozatossági elv, az új edző megint dobja mindazt, ami az előző szezonban jellemezte a csapatot, semmi átmenet. Csak amíg az előző évben az alapcsapatot - különösen - ősszel olyan játékosok alkották, akiknek a sikerérzet mindennapos volt, addig most ez a tényező is csökkent. Szapulhatjuk Khedirat, de lehet, hogy lassan meg fogja kapni az esélyt a bizonyításra, mert pontosan tudja, milyen nyerni, és a tapasztalatával segíthet...persze ő is kb. ugyanannyira alkalmas a pressingre, mint Arthur.
Játék valóban szar ezt nem is vitatom de milyen rendszert alakítson ki Pirlo ha a kezdőt kis túlzással az orvosok állítják össze? A gondom ugyanaz mint amit az előbb is írtam, elvárások meg eredménykényszer van de reális ettől a csapattól ebben a helyzetben a scudetto? Most isszuk meg a levét annak amit másfél éve nem tett meg a vezetőség. A tavalyi scudetto is csak lendületből volt meg ( és kitudja mi van a Lazio nem durran ki a Covid miatt). De legalább már pénz sincs. Őszintén szólva elég nagy szarban van a csapat és tény hogy eddig Pirlo sem tett hozzá semmi pluszt amivel ezen váltotni lehetne de nem is az ő hibája viszont rajta csattan az ostor. Maxival jobban álnánk de a fizetési igényei nekünk magasak.
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 10:47

Krisz írta:


Én optimista vagyok, viszont nem gondolod, hogy pont a körülmények és a kötöttségek miatt lett volna ésszerűbb, ha nem egyből kivágjuk azt a 4-3-valami rendszert amit a csapat évek óta játszik és ismer és mondjuk fokozatosan térünk át Pirlo 343jára? Eredmény kényszerben (10. Scudetto), komoly vetélytarsakkal nehezen fér bele mindaz amit egyszerre magára vállalt. Egyébként ha nem zéró tapasztalattal ugrik neki, akkor talán kevesebb rizikót vállalt volna ő is. Mindenesetre, lassan muszáj lesz felhagyni a kísérletezgetéssel és el kell kezdeni letisztulnia a csapatnak, különben ülni fog a Ferraras párhuzam.
Pirlo megkapta azokat a játékosokat akiket kért
A körülmények meg a kötöttségek azt is nagyban befolyásolják egyáltalán hogy álhatunk fel. Oké 4 védő, nincs balbekünk jelenleg csak a nyeretlen 2 éves Frabotta, vagy küldje át Pirlo a legjobban teljesítő védőnket balra? Demiral hülye volt tegnap, vagy Bonucci 1 vs 1ben egy kalap szar. Oké, Ki játszon helyettük? Coccolo? Három középpályás posztra van 5 embere, Megkenni még nagyon nyers és beteg is volt, Remzi porcelánláb úgy kell adagolni a játékperceit. Értem én hogy eredménykényszer de nem lehet hogy ez a keret reálisan egyszerűen nem alkalmas a 10.scudettóra? Max akkor ha mindenki végig egészséges, olyan meg nincs. Pirlo meg nem kapta meg a játékosokat akiket kért (ha egyáltlan kért) Megkenni, Morata és Kiéza jött összesen amióta kinevezték.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 10:40

Tankcsapda írta:


Nem a vereség miatt jönnek a negatív kommentek, hanem a játék miatt. Kriszt megerősítve, le kell tisztulnia a játéknak és rendszert kell kialakítani, mert néha egyszerűen azt éreztem, hogy Cuadradot és Moratat leszámítva fejetlenül rohangásztak előre a játékosok, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre. A pressingről nyilván Klopp jut eszembe, de jó is lesz az ő Liverpoolja párhuzamnak. Neki 2-2,5 szezon kellett, hogy a saját képére formálja a Poolt, annyi könnyebbsége volt, hogy nem volt elvárás az azonnali eredmény, mivel pont ebből a sikertelenségből kellett kihoznia a csapatát. De szépen fokozatosan építgette a csapatát, és összeállt egy számára használható csapat. De a baromi nagy különbség, hogy ő olyan futómennyiséget és olyan tempót produkáló játékosokat illesztett a csapatába, amivel ezt el lehetett érni. Az a középpálya talán mostanra vált igazán erőssé, de Wijnaldummal, Hendersonnal, Milnerrel nyert BL-t.
Ha a pressing lesz a központi elem, akkor Arthurral hatalmas bakot lőtt a vezetőség. Direkt hoztam fel őt, mert a kialakult helyzetért elsősorban Agnelliék a felelősek és nem Pirlo (és nem is Sarri). Hosszas egyeztetést követően sikerült megszerezni azt a Barca-játékost, aki semmilyen szinten nem alkalmas pressingközpontú focira. Ő még Sarrinak érkezett, de a körülmények ugye... És itt van megint a probléma, ami az előző edzőváltásnál is volt. Sikerült megint olyan edzőt kiválasztani, aki filozófiában, játékstílusban merőben eltér az elődjétől. Nincs fokozatossági elv, az új edző megint dobja mindazt, ami az előző szezonban jellemezte a csapatot, semmi átmenet. Csak amíg az előző évben az alapcsapatot - különösen - ősszel olyan játékosok alkották, akiknek a sikerérzet mindennapos volt, addig most ez a tényező is csökkent. Szapulhatjuk Khedirat, de lehet, hogy lassan meg fogja kapni az esélyt a bizonyításra, mert pontosan tudja, milyen nyerni, és a tapasztalatával segíthet...persze ő is kb. ugyanannyira alkalmas a pressingre, mint Arthur.

Itt nem a hozzáállással van baj, hanem a felállással. A grinta simán megvan a komplett csapatban. Amint elkezd letisztulni a pályán, amit Pirlo kidolgozott a diplomamunkájában nem lesz gond. Most az a probléma, hogy a gyakorlatba ültetésből zéró tapasztalata van. A kérdés egyedül az, hogy milyen gyorsan tanul a saját hibáiból, illetve, hogy mennyi türelmet kap a vezetőségtől.

rakkenroll likes this post

Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 10:23

tjunior írta:

Mármint mikor voltunk lendületben Sarrinál? Az elején. A végére totál szétesett a csapat utolsó 8 meccsből 2őt nyert meg a bajnokságban (igaz az utolsó 2nek már volt tétje.) Pirlónak ebből a szétesett csapatból kellett volna felkészülési meccsek nélkül másfél hónap alatt ütőképes csapatot összehozni. Szezonkezdett óta pofázom, hogy a keret vékony és emaitt a sérülések hatványozottan éreztetik a hatásukat.  Hogy mást ne mondjak jelenleg Frabottával van 5 egészséges védőnk vagy inkább 4,5 mert szerintem Bonucci félig sérülten játszik. Szeretném felsorolni kik ültek a padon a Verona ellen, csak a mezőnyjátékosok: Kulu, Mekkeni és Bentancur aki az első csapat tagja és a Serie Cben vitézkedő U23 tagjai Frabotta, Peeters, Portanova, Rafia és Vrioni.
Én is látom a problémákat, vannak bőven.  Sőt azt is aláírom hogy szivemcsücske Maxival előrébb lennénk. Viszont azért kicsit vicces, hogy az első vereség után máris jön a Ferrara párhuzam. Vagy egyszerűen ez a keret CR, Giorgio, Sanyi és DeLigt nélkül, a totál formánkívüli Dybalával  egy peches Moratával és ezzel a középályával jelenleg kb ennyire hivatott egy Barca ellen (na ők sem egy világverő csapat jelenleg)?

Nem a vereség miatt jönnek a negatív kommentek, hanem a játék miatt. Kriszt megerősítve, le kell tisztulnia a játéknak és rendszert kell kialakítani, mert néha egyszerűen azt éreztem, hogy Cuadradot és Moratat leszámítva fejetlenül rohangásztak előre a játékosok, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenfélre. A pressingről nyilván Klopp jut eszembe, de jó is lesz az ő Liverpoolja párhuzamnak. Neki 2-2,5 szezon kellett, hogy a saját képére formálja a Poolt, annyi könnyebbsége volt, hogy nem volt elvárás az azonnali eredmény, mivel pont ebből a sikertelenségből kellett kihoznia a csapatát. De szépen fokozatosan építgette a csapatát, és összeállt egy számára használható csapat. De a baromi nagy különbség, hogy ő olyan futómennyiséget és olyan tempót produkáló játékosokat illesztett a csapatába, amivel ezt el lehetett érni. Az a középpálya talán mostanra vált igazán erőssé, de Wijnaldummal, Hendersonnal, Milnerrel nyert BL-t.
Ha a pressing lesz a központi elem, akkor Arthurral hatalmas bakot lőtt a vezetőség. Direkt hoztam fel őt, mert a kialakult helyzetért elsősorban Agnelliék a felelősek és nem Pirlo (és nem is Sarri). Hosszas egyeztetést követően sikerült megszerezni azt a Barca-játékost, aki semmilyen szinten nem alkalmas pressingközpontú focira. Ő még Sarrinak érkezett, de a körülmények ugye... És itt van megint a probléma, ami az előző edzőváltásnál is volt. Sikerült megint olyan edzőt kiválasztani, aki filozófiában, játékstílusban merőben eltér az elődjétől. Nincs fokozatossági elv, az új edző megint dobja mindazt, ami az előző szezonban jellemezte a csapatot, semmi átmenet. Csak amíg az előző évben az alapcsapatot - különösen - ősszel olyan játékosok alkották, akiknek a sikerérzet mindennapos volt, addig most ez a tényező is csökkent. Szapulhatjuk Khedirat, de lehet, hogy lassan meg fogja kapni az esélyt a bizonyításra, mert pontosan tudja, milyen nyerni, és a tapasztalatával segíthet...persze ő is kb. ugyanannyira alkalmas a pressingre, mint Arthur.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 08:53

tjunior írta:

Mármint mikor voltunk lendületben Sarrinál? Az elején. A végére totál szétesett a csapat utolsó 8 meccsből 2őt nyert meg a bajnokságban (igaz az utolsó 2nek már volt tétje.) Pirlónak ebből a szétesett csapatból kellett volna felkészülési meccsek nélkül másfél hónap alatt ütőképes csapatot összehozni. Szezonkezdett óta pofázom, hogy a keret vékony és emaitt a sérülések hatványozottan éreztetik a hatásukat.  Hogy mást ne mondjak jelenleg Frabottával van 5 egészséges védőnk vagy inkább 4,5 mert szerintem Bonucci félig sérülten játszik. Szeretném felsorolni kik ültek a padon a Verona ellen, csak a mezőnyjátékosok: Kulu, Mekkeni és Bentancur aki az első csapat tagja és a Serie Cben vitézkedő U23 tagjai Frabotta, Peeters, Portanova, Rafia és Vrioni.
Én is látom a problémákat, vannak bőven.  Sőt azt is aláírom hogy szivemcsücske Maxival előrébb lennénk. Viszont azért kicsit vicces, hogy az első vereség után máris jön a Ferrara párhuzam. Vagy egyszerűen ez a keret CR, Giorgio, Sanyi és DeLigt nélkül, a totál formánkívüli Dybalával  egy peches Moratával és ezzel a középályával jelenleg kb ennyire hivatott egy Barca ellen (na ők sem egy világverő csapat jelenleg)?

Én optimista vagyok, viszont nem gondolod, hogy pont a körülmények és a kötöttségek miatt lett volna ésszerűbb, ha nem egyből kivágjuk azt a 4-3-valami rendszert amit a csapat évek óta játszik és ismer és mondjuk fokozatosan térünk át Pirlo 343jára? Eredmény kényszerben (10. Scudetto), komoly vetélytarsakkal nehezen fér bele mindaz amit egyszerre magára vállalt. Egyébként ha nem zéró tapasztalattal ugrik neki, akkor talán kevesebb rizikót vállalt volna ő is. Mindenesetre, lassan muszáj lesz felhagyni a kísérletezgetéssel és el kell kezdeni letisztulnia a csapatnak, különben ülni fog a Ferraras párhuzam.
Pirlo megkapta azokat a játékosokat akiket kért
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 08:17

Krisz írta:


GDS: "fogd meg a söröm"
'La Juve in fuorigioco'

Persze kell neki a türelem, de míg Sarrinál is szét voltunk esve, ott legalább voltunk olyan masszívak, hogy lendületből behúzzuk az ilyen Verona meccseket, ezért nem ördögtől való, ha felmerül a Ferrara párhuzam.

Egyébként ennek a meccsnek sok tétje nem volt (a csoportelsőség), főleg úgy hogy nyertünk Moszkvában, a fagyi meg leixelt a románokkal. Nem az eredmény zavar, hanem, hogy minél jobban megyünk bele a szezonba annál szétesettebb a csapat.
Tegnap amúgy Bentancur is silány volt Kula és Chiesa mellett. Dybalanak meg megint nincs helye, de ugye muszáj játszatni mert megy a rinya. Eredmény kényszerben akarunk mindent egyszerre, ez hogy fog menni egy rookie edzőnek? Kb csak a Pirlo brand miatt optimista aki optimista.
Mármint mikor voltunk lendületben Sarrinál? Az elején. A végére totál szétesett a csapat utolsó 8 meccsből 2őt nyert meg a bajnokságban (igaz az utolsó 2nek már volt tétje.) Pirlónak ebből a szétesett csapatból kellett volna felkészülési meccsek nélkül másfél hónap alatt ütőképes csapatot összehozni. Szezonkezdett óta pofázom, hogy a keret vékony és emaitt a sérülések hatványozottan éreztetik a hatásukat.  Hogy mást ne mondjak jelenleg Frabottával van 5 egészséges védőnk vagy inkább 4,5 mert szerintem Bonucci félig sérülten játszik. Szeretném felsorolni kik ültek a padon a Verona ellen, csak a mezőnyjátékosok: Kulu, Mekkeni és Bentancur aki az első csapat tagja és a Serie Cben vitézkedő U23 tagjai Frabotta, Peeters, Portanova, Rafia és Vrioni.
Én is látom a problémákat, vannak bőven.  Sőt azt is aláírom hogy szivemcsücske Maxival előrébb lennénk. Viszont azért kicsit vicces, hogy az első vereség után máris jön a Ferrara párhuzam. Vagy egyszerűen ez a keret CR, Giorgio, Sanyi és DeLigt nélkül, a totál formánkívüli Dybalával  egy peches Moratával és ezzel a középályával jelenleg kb ennyire hivatott egy Barca ellen (na ők sem egy világverő csapat jelenleg)?

rakkenroll likes this post

Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-29, 07:42

[quote="tjunior"]De Pirlo egyből Ferrara, majd megkapja ezt is az olasz lapok hiénáitól, jót is fog tenni neki meg a csapatnak.[/quote]

GDS: "fogd meg a söröm"
'La Juve in fuorigioco'

Persze kell neki a türelem, de míg Sarrinál is szét voltunk esve, ott legalább voltunk olyan masszívak, hogy lendületből behúzzuk az ilyen Verona meccseket, ezért nem ördögtől való, ha felmerül a Ferrara párhuzam.

Egyébként ennek a meccsnek sok tétje nem volt (a csoportelsőség), főleg úgy hogy nyertünk Moszkvában, a fagyi meg leixelt a románokkal. Nem az eredmény zavar, hanem, hogy minél jobban megyünk bele a szezonba annál szétesettebb a csapat.
Tegnap amúgy Bentancur is silány volt Kula és Chiesa mellett. Dybalanak meg megint nincs helye, de ugye muszáj játszatni mert megy a rinya. Eredmény kényszerben akarunk mindent egyszerre, ez hogy fog menni egy rookie edzőnek? Kb csak a Pirlo brand miatt optimista aki optimista.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:47

Az első meccs után nagyon pozitívnak tűntek a dolgok, olyan nyitómeccset produkált a csapat, amivel lehetett reménykedni a jó folytatásban. A pályán azóta csak a Dinamo Kijevet vertük meg. Ha a körülmények nem játszanának Pirlo ellen, ilyen teljesítmény után körülbelül fel kellene állítani a padról. Koncepció nincs, eredmény nincs, a helyzetek is annyira esetlegesen jönnek össze. Persze ha Morata megtanulna a védők mozgásával azonosulni, akkor lehet, hogy most sem kaptunk volna ki, de kár lenne az egyetlen jó teljesítményű játékosunkra kenni a dolgot.
Annyira azt érzem, hogy amikor Allegrinek megköszönték a munkát, valami elromlott. Azóta elveszett az az érzés belőlem, hogy ettől a Juvetól félni kell, pedig a csapat tagja a világ egyik legjobb játékosa. Nyilván ez nem Pirlo sara, meg tulajdonképpen alapozás nélkül, csonka kerettel nekimenni a meccseknek nem a legideálisabb. Csak tényleg azt látni, hogy ettől a csapattól nem kell tartani. És szerintem a bajnokságban is ezért bukunk pontokat kicsik ellen, mert nincs már az a bénító demonstratív erő a csapatban, mint korábban.
Ami viszont Pirlo sara, az a kiállítások. Demiral mit csinált? Alig van védőnk, erre a meccs végén kiállíttatja magát? Jó lesz, ha kétmeccsenként 11 emberrel fejezzük be a játékot. Fejben gondok vannak a kerettel, és Pirlo egyelőre nem tudja a spiritot visszahozni, neki is sokkal temperamentumosabbnak kellene lennie.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10586
Join date : 2012. Nov. 05.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:16

Ha 2020 egy játékos lenne. Sad 

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 123137447_10157952715174716_824257581190571671_o.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=b-R3T8wovhIAX_i6e7f&_nc_ht=scontent-vie1-1
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:15

Csak az alap védelmünk háromnegyede hiányzott Giorgio-Sanyi. deligt plusz a legjobb játékosunk. Meg olyanok hogy Dybalának 3 meccsen egy épkézláb megmozdulása nincs. Demiral játékában sem voltak sosem benne ezek az ökörségek csak amióta szundi edzi, szerintem direkt ilyeneket kér tőle. De Pirlo egyből Ferrara, majd megkapja ezt is az olasz lapok hiénáitól, jót is fog tenni neki meg a csapatnak.

rakkenroll and bombahoppa like this post

Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3569
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:11

CsT írta:
Pirlora nagy a kabát. Egy pre-season nélküli időszakban akart mindent egyszerre átalakítani: a 4 védős rendszert 3 védőssé, a 3 fős kp-t 2főssé, az 1 csatáros játékot 2 csatárossá. Mindezt fiatal eddig középcsapatokban játszó érkezőkkel. Ami lett belőle az egy totál káosz, amiből nagyon nehéz lesz kijönni. Stop the dance Maxi!!! Jövő héten pedig hajrá Fradi! Smile
Igen. Comingout. Hajrá Fradi!

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3569
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:10

LeRoi10 írta:

Oda-vissza megrakjuk a fradit és már tovább is jutottunk a csoportból. el kell fogadni, hogy az első 1-2 hónap az alapozás lesz. Nem mentség de ma is hiányzott Chiellini, DE Ligt, Ronaldo, Alex Sandro. Dybala hónapok óta nem játszott rendesen, ez lényegében Demiral bemutatkozó szezonja stbb... Ráadásul azon felül, hogy szarok vagyunk még szerencsénk sincs.
Calma.

_________________
a televizenyős düggönypakli

LeRoi10 likes this post

Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:07

LeRoi10 írta:

Oda-vissza megrakjuk a fradit és már tovább is jutottunk a csoportból. el kell fogadni, hogy az első 1-2 hónap az alapozás lesz. Nem mentség de ma is hiányzott Chiellini, DE Ligt, Ronaldo, Alex Sandro. Dybala hónapok óta nem játszott rendesen, ez lényegében Demiral bemutatkozó szezonja stbb... Ráadásul azon felül, hogy szarok vagyunk még szerencsénk sincs.

Vagy szopás az első 2 hónap vagy az első 12... ezt nagyon nehéz megítélni ebben a pillanatban. A hiányzók mellett a probléma, hogy nem látszik, hogy mit akarnánk játszani, én komolyan nem tudnám lerajzolni a formációnkat, nem látszik, hogy kinek mi a feladata...
Pl Lampardnak is döcögős volt az eleje a Chelseavel, meg mercato hiányában takony kölykökkel kellett operálnia, de mindig látszott, hogy mit akar játszani és leginkabb csak idő kell neki.

Ami a szerencsét illeti, lehet szerencsétlenek voltunk a megpattanó gól meg Morata lesgóljai miatt, de emellett kurva mákosak vagyunk, hogy nem kaptunk még vagy 5 gólt a sok helyzetből amit vagy elpuskáztak vagy kapufa vagy tényleg totál random pinball helyzetben nem ment be vegül.

Kíváncsi vagyok Pirlo mit fog mondani.

CsT and Malloy like this post

Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10586
Join date : 2012. Nov. 05.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 23:06

Pirlora nagy a kabát. Egy pre-season nélküli időszakban akart mindent egyszerre átalakítani: a 4 védős rendszert 3 védőssé, a 3 fős kp-t 2főssé, az 1 csatáros játékot 2 csatárossá. Mindezt fiatal eddig középcsapatokban játszó érkezőkkel. Ami lett belőle az egy totál káosz, amiből nagyon nehéz lesz kijönni. Stop the dance Maxi!!! Jövő héten pedig hajrá Fradi! Smile
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2284
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 22:59

Petike007 írta:


Ezek az idióta piroslapok és  taktika teljes hiánya EDZŐI felelősség.

Ahogy az is, hogy kapuralövés nélkül zárunk egy meccset.

Pirlora nagyon bő ez a kabát. Ebből csúfos bukás lesz. Nincs játék, nincs fegyelem, nincs taktika, nincs középpálya, nincs támadójáték, és nincs védekezésünk sem.

Kurvára nem tudom mit akarunk játszani. Ez a keret ennyire azért nem rossz. Faszom az egészbe.
Oda-vissza megrakjuk a fradit és már tovább is jutottunk a csoportból. el kell fogadni, hogy az első 1-2 hónap az alapozás lesz. Nem mentség de ma is hiányzott Chiellini, DE Ligt, Ronaldo, Alex Sandro. Dybala hónapok óta nem játszott rendesen, ez lényegében Demiral bemutatkozó szezonja stbb... Ráadásul azon felül, hogy szarok vagyunk még szerencsénk sincs.

rakkenroll and bombahoppa like this post

Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8109
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 22:59

Malloy írta:
Sikerült lehozni a meccset kapura lövés nélkül. Osszehoztak egy hülye kiállítást és egy még hülyébb 11-est. Az elmúlt meccsekkel együtt kezd Ferraras érzésem lenni...

Volt kapuralövésünk, de amúgy nekem is Ferrara fílingem van, Allegri idő előtt abbahagyhatja a Dancing with Starst és leülhet a padra.

Malloy likes this post

Vissza az elejére Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző



Posts : 2128
Join date : 2012. Nov. 06.

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 22:54

zetterberg40 írta:
Ez egy ilyen szezon lesz. Túlzott elvárásaink reálisan nézve nem lehetnek.

Ezek az idióta piroslapok és  taktika teljes hiánya EDZŐI felelősség.

Ahogy az is, hogy kapuralövés nélkül zárunk egy meccset.

Pirlora nagyon bő ez a kabát. Ebből csúfos bukás lesz. Nincs játék, nincs fegyelem, nincs taktika, nincs középpálya, nincs támadójáték, és nincs védekezésünk sem.

Kurvára nem tudom mit akarunk játszani. Ez a keret ennyire azért nem rossz. Faszom az egészbe.
Vissza az elejére Go down
Malloy
Segédedző
Segédedző



Posts : 2385
Join date : 2017. Feb. 01.
Age : 38
Location : Szolnok

Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime2020-10-28, 22:53

Sikerült lehozni a meccset kapura lövés nélkül. Osszehoztak egy hülye kiállítást és egy még hülyébb 11-est. Az elmúlt meccsekkel együtt kezd Ferraras érzésem lenni...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2   Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2 - Page 3 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Juventus - Barcelona 2020.10.28. 20.45 Spíler2
Vissza az elejére 
3 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Lyon - Juventus 2020.02.26 21:00 Spíler2
» Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2
» Barcelona - Juventus 2017.09.13. 20:45 M4
» Valencia - Juventus 2018.09.19 21:00 Spíler2
» Leverkusen - Juventus 2019.12.11 21:00 Spíler2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: