Még egyszer megemlítem, hogy rühellem a válogatott szünetet. Amellett, hogy 2 hétig csak érdektelen meccsek vannak, a csapat fele vagy sérülten, vagy koronásan, vagy dögfáradtan jetlaggel jön haza. A GDS az alábbi kezdőt várja, több helyen elég 3 esélyes hogy ki kezd. Feltételezem, hogy azok akik Dél-Amerikából vergődtek haza padozni fognak, hacsak az alternatívájuk nem teljesen egészséges. Benő remélem nem lett koronás az uruguayi öltözőben.
Kula és Morata bombaformában van, kihagyhatatlanok, ezért remélem nem fogunk Dybalaval bohóckodni a kezdőben csak hogy építsük az egoját. Védelemben De Ligt remélem alkalmas a bajnoki terhelésre fizikailag, különben inkább kezdjen Dragusin, nagyon nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy siettetett visszatérés miatt 1 hónapig csak Demiral és Danilo álljon rendelkezésre.
Pirlo szerint a "felkészülés" véget ért, most már élesben jönnek a meccsek, a látszatát akarja a filozófiájának. Ezért nem is érné meg kísérletezgetni, azt ráér a Fradi ellen, ott játszhat Dybala is felőlem akár Ronaldo, akár Morata helyett. A legerősebb kezdőt kell kiállítani, ami többé-kevésbé a leírt 11. Kivéve Bernardeschit, és egyelőre Arthur sem játszotta be magát, de ha Berna helyett Chiesa játszana, én azzal beérném. Illetve de Ligtet szerintem is lehet mellőzni, illetve talán maximum 60 percre kellene csak játszatni, a teljes meccs ennyi kihagyás után még sok lehet neki. Mindenesetre nagyon várom a meccset, kíváncsi vagyok, mennyire lesz erős a játékunk, mert eddig kb. egy meccsen sikerült ezt összehozni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Még egyszer megemlítem, hogy rühellem a válogatott szünetet. Amellett, hogy 2 hétig csak érdektelen meccsek vannak, a csapat fele vagy sérülten, vagy koronásan, vagy dögfáradtan jetlaggel jön haza. A GDS az alábbi kezdőt várja, több helyen elég 3 esélyes hogy ki kezd. Feltételezem, hogy azok akik Dél-Amerikából vergődtek haza padozni fognak, hacsak az alternatívájuk nem teljesen egészséges. Benő remélem nem lett koronás az uruguayi öltözőben.
Kula és Morata bombaformában van, kihagyhatatlanok, ezért remélem nem fogunk Dybalaval bohóckodni a kezdőben csak hogy építsük az egoját. Védelemben De Ligt remélem alkalmas a bajnoki terhelésre fizikailag, különben inkább kezdjen Dragusin, nagyon nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy siettetett visszatérés miatt 1 hónapig csak Demiral és Danilo álljon rendelkezésre.