Hát Ronci van a címlapokon nem De penna...gondolom az lesz, hogy mindkét oldalra tévedett...etc. Én inkább a vezetőségi gondolatokra leszek kíváncsi, Pirlo rendkívül diplomatikus volt ami azért valahol szimpiis, hogy nem ment át Contéba.
Beleolvasva a social mediába mindenhol azt látom, hogy megérdemeltük hiszen 6-7 éven át mindig mi csaltunk.
Nincs apokalipszis meg bíró felnégyelés mint amikor egy apró tévedés történik a kukások vagy valamelyik milánói horda kárára, de még a GDS is kiemeli, hogy Valerot le kellett volna küldeni, illetve a két elmaradt tizit és 4.5öt adott De Pinának. Ebben a posvány közegben különösen jól jön a VAR ami leveszi gyakorlatilag a felelősséget a rigóról - simán mutogathat Mazzolenire (ő volt a VAR rigó, akinek a kilétét egyébként úgy kellett kinyomoznom, mert a Le Pagellen egyáltalán nincs feltüntetve), miszerint ő biztosította róla, hogy nem kell visszanézni a dolgot, Mazzoleni meg mutogathat majd Pinára, hogy "dehát ő a vezető rigo, övé a végső felelősség", ez a végtelen egymásra mutogatás meg mehet egészen addig, amíg mindenki el nem felejti az esetet. Ez pedig nem is tart majd soká, mert a csapat gondolom már sztoikusan tovább is lépett, a csürhe "többiek" szerint meg nagyon helyes is hogy odabasztak nekünk.
És itt megjegyezném, hogy Pirlo tökéletesen kezelte ezt, nem az ő dolga, hogy beszóljon a szövetségnek, hanem a klub hatásköre (Nedved és Agnelli elsősorban). Akiktől amint már korábban említettem én el is várnám hogy a megfelelő módon és eszközökkel reagáljanak nyomást helyezve a szövetségre.
Kíváncsi vagyok a mai címlapokra, ugyanaz a felhéborodás lesz-e mint amikor a mi javunkra téved az aktuális spori. Illetve, hogy mennyire tiltják el bíró pajtást. LOL
Hát Ronci van a címlapokon nem De penna...gondolom az lesz, hogy mindkét oldalra tévedett...etc. Én inkább a vezetőségi gondolatokra leszek kíváncsi, Pirlo rendkívül diplomatikus volt ami azért valahol szimpiis, hogy nem ment át Contéba.
Beleolvasva a social mediába mindenhol azt látom, hogy megérdemeltük hiszen 6-7 éven át mindig mi csaltunk.
Kíváncsi vagyok a mai címlapokra, ugyanaz a felhéborodás lesz-e mint amikor a mi javunkra téved az aktuális spori. Illetve, hogy mennyire tiltják el bíró pajtást. LOL
Sokat fog még érni ez a cida, ha befektetésnek tekintjük: mourinhosan jöhet a PR (eddig épp elég gentlemanek voltunk, hogy ez beleférjen) és felrázza a csapatot, hogy minden meccsnek ilyen hozzáállással menjünk neki, illetve remélem az ellenfelek elbízzák magukat.
Ugyanez jutott eszembe, általában már egy x után szétbasz az ideg, de most tök nyugodt vagyok, ezt ma nem lehetett megnyerni és ha már egri is adott volna nekünk 3 tizit és pirosat Valeronak akkor tényleg nincs min idegeskedni. Viszont a vezetőségnek most fel kell adni a gentleman vonalat és kurvára az asztalra csapni, köpdösni, csalózni, visszalépést belengetni....
Pirlonak meg a Bonucci témán kell elgondolkodni...de nagyon. Egy bohóc ne legyen kapitány...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nekem teljesen elvette a kedvem az egész szar olasz focitól a mai nap, szövetségestől, bíróstól. Egy szemét korrupt csaló geci banda az egész. Jöjjön a szuperliga aztán majd próbálják meg eladni a közvetítési jogaikat szaré-hugyé
Én valamiért nyugodt vagyok, sokkal nyugodtabb, mint amikor Cuadradoval kísérleteztünk balbunkóban. Végig mentünk, mint a vadállat, és ha nem csalja el a meccset ez a moslék, akkor simán behúztuk volna. A csapat folyamatosan fejlődik, tud küzdeni, sokkal többre vagyunk hivatottak saját magunk jogán, mint a 4. hely, én nem írnám alá.
Viszont egyszerűen nem működik tovább ez a fordítsuk oda a másik orcánkat PR, egyszerűen muszáj nyomást gyakorolni a szövetségre meg úgy kb mindenkire (mert mindenki ellenünk van, minden meccsen hendikeppel indulunk), különben a mai bíráskodás (beleértve a nevetséges kukás döntést) meg fog ismétlődni.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Nekem teljesen elvette a kedvem az egész szar olasz focitól a mai nap, szövetségestől, bíróstól. Egy szemét korrupt csaló geci banda az egész. Jöjjön a szuperliga aztán majd próbálják meg eladni a közvetítési jogaikat szaré-hugyé
virracocha, CsT, Petike007, bombahoppa and Téjlor89 like this post
Sokat fog még érni ez a cida, ha befektetésnek tekintjük: mourinhosan jöhet a PR (eddig épp elég gentlemanek voltunk, hogy ez beleférjen) és felrázza a csapatot, hogy minden meccsnek ilyen hozzáállással menjünk neki, illetve remélem az ellenfelek elbízzák magukat.
Én jelenleg a negyedik helyet aláírnám.
Krisz Takaroggyon!!!
Hogy a picsába nem 11es ez és mi a rákért nem nézték vissza?
Ugyes amúgy a bíró, mert a nyilvánvaló csalást azzal álcázza, hogy ártatlan helyzetekben kreten módon a mi javunkra téved, így holnap mindenki azt fogja mondani, hogy szarul vezette nem pedig azt, hogy elcsalta.
Mondjuk ez a les most egy jó döntés volt. Döntetlenre még menthetünk, több szerintem nincs benne.
Lassan elkezdhetnénk egyébként nyílt kritikát is megfogalmazni a bírói döntések kapcsán, mert kezd egy csokorra való összegyűlni, és talán nem is fog változni a helyzet a szezon során, ha nem emelik fel a hangjukat Agnelliék.
A hozzászólást Tankcsapda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-12-22, 22:13-kor.
Krisz Takaroggyon!!!