Lassan ideje lenne felismerni, hogy Pirlo teljesen fogalmatlan. Nincs játéka a csapatnak, a középpálya és a védekezés káosz. Ha nem lett volna akkora játékos, és nem lenne egy közkedvelt karakter, kórusban kívánnák a kirúgását a szakértők és az újságírók. Ehelyett elég pozitív sajtója van, pedig még Sarrinál is gyengébb, amit mutat.
Akkor kell mellé egy Vének Tanácsa, ő meg vigye a PR-t.
Lassan ideje lenne felismerni, hogy Pirlo teljesen fogalmatlan. Nincs játéka a csapatnak, a középpálya és a védekezés káosz. Ha nem lett volna akkora játékos, és nem lenne egy közkedvelt karakter, kórusban kívánnák a kirúgását a szakértők és az újságírók. Ehelyett elég pozitív sajtója van, pedig még Sarrinál is gyengébb, amit mutat.
Nem tudom ki hogyan van vele, de én Frabottában semmivel nem látok többet mint mondjuk Mattielloban pár éve. Annyi a különbség, hogy Frabotta játszik.
Sajnálhatjuk, hogy Barelláról lemaradtunk. Ramsey helyett nyugodtan rámehettünk volna. Semmivel sem lett volna drágább. Sőt...
Sajnálhatjuk, hogy BuziVidalt 5 év alatt nem tudtuk pótolni (na jó, talán majd a Jenki....)
De ne sajnálkozzunk, hanem fordítsunk valahogy.
Egyelőre az ígért Grintából az égvilágon semmi nem látszik. Az Inda tömörül, kontrából meg simán megbasznak minket a szélen. Hakimi és Frabotta között osztály(ok)nyi a különbség. Chiesa pedig hátra kevés. Igazából a gólt is ebből kaptuk. Chiesa nem zárt vissza, Frabottát meg megverték a szélen. Még mindig kicsit Laczkó nekem, hogy Spinazzola elkótyavetélésének eredményét (Pellegrinit) is elkótyavetéljük. Jó tudom, a valós cél a könyvek kozmetikizása volt...
Én sem vagyok elájulva tőle, de lendületből Szandit is vernék ha nincs semmi ellenállás a kpn a wingbackek meg fel vannak tolva agyig. Elvileg nem kellene kp fölénynek lennie, mert mi is 352t tolunk, közben viszont olyan mintha bólyák mellett nyargalnának. A magas pressingnek sincs értelme fel gőzzel (Ronci meg Morata kergeti a kapust meg a 3 védőt), sokkal jobb lenne ha Brozovictól kezdenénk a letámadást vagy ha csapat szinten nyomnák magasan (ami nem működik).
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Szívem szerint Arthurt és McKenniet is behoznám a szünetben, mindhárom középpályás totál homály, így igazából tökmindegy, melyik kettőt hozza le Pirlo. De egy csere ide muszáj lesz. Frabotta is gyenge, de ha csak azon a poszton lenne ennyire tükörsima a csata, akkor nem lenne gond. A kezdeti pressing volt az egyetlen pozitív játékelem, ezzel lehetne keresnivalónk. Talán nem lenne hülyeség Kulusevskit behozni előre, Moratanak így nincs sok haszna, hogy ennyire mélyen játszunk.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8536 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Továbbra sem értem, hogy a középpályán mit akarunk. A cstáraink helyzetig nem jutnak el. Vicc az egész. Chiesa aki képes egy az egyben embert megverni és kb ennyi.
Szünetben jöhetne BigMac. De akár Bernát is Frabotta helyett.
Amúgy Frabottától mit várunk? Amellett, hogy leginkább a jobb oldalon vezetik a támadásokat (nyilván), Frabottanak van 2 tackleje 3 interceptionje. A védelmünk és köztük ő is azt nyögi, hogy átszaladnak a kpnkon. Morata és CR is össze-vissza szaladgál. Ezt kb csak úgy lehet kordában tartani, ha leülünk a 16osunkra, ami helyett viszont próbálnánk magasan védekezni, csak éppen sikertelenül.
Nem tudom ki hogyan van vele, de én Frabottában semmivel nem látok többet mint mondjuk Mattielloban pár éve. Annyi a különbség, hogy Frabotta játszik.
Sajnálhatjuk, hogy Barelláról lemaradtunk. Ramsey helyett nyugodtan rámehettünk volna. Semmivel sem lett volna drágább. Sőt...
Sajnálhatjuk, hogy BuziVidalt 5 év alatt nem tudtuk pótolni (na jó, talán majd a Jenki....)
De ne sajnálkozzunk, hanem fordítsunk valahogy.
Egyelőre az ígért Grintából az égvilágon semmi nem látszik. Az Inda tömörül, kontrából meg simán megbasznak minket a szélen. Hakimi és Frabotta között osztály(ok)nyi a különbség. Chiesa pedig hátra kevés. Igazából a gólt is ebből kaptuk. Chiesa nem zárt vissza, Frabottát meg megverték a szélen. Még mindig kicsit Laczkó nekem, hogy Spinazzola elkótyavetélésének eredményét (Pellegrinit) is elkótyavetéljük. Jó tudom, a valós cél a könyvek kozmetikizása volt...
Bekúr és Rabbi olyanok mint a 18 éves szűzlányok egy Bangbros castingon. Én semmi olyat nem látok amiben bízhatnánk, mivel Chiesa a jobb oldalon is így át lehetne hozni balra Frabotta helyett, jobbra Bernát be, a szakács meg bárki más álljon be.
Továbbra sem értem, hogy a középpályán mit akarunk. A cstáraink helyzetig nem jutnak el. Vicc az egész. Chiesa aki képes egy az egyben embert megverni és kb ennyi.
Szünetben jöhetne BigMac. De akár Bernát is Frabotta helyett.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8536 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
KAjak nem tudom mit akarunk játszani. És ez már évek óta tart.
Olyanok vagyunk mint az Aranygenerációból kijövő Silány. Öreg játékosok horror fizuval, és elbaszott igazolások sora. COvid sem jött jól, bús panda vagyok. Ha nem lesz meg a BL akkor nagy bajban vagyunk. Idén ezt sajna realitásnak érzem.
Tényleg pusztulat szarok vagyunk, de azért Calma. Az egyetlen öreg játékosunk horror fizuval az CR meg esetleg Ramsey. Az ilyen meccseken CRrel amúgy nem szokott gond lenni, most sincs. Ramsey a komplett kpnkkal együtt homály. A jenki jöhetne helyette a félidőben.
Ramseyvel kapcsolatban alaptalan volt az optimizmusom, elég gyengén játszik. A nagyobb baj az, hogy nem lóg ki a sorból. Örüljünk, hogy Lautaro borzalmas a kapunk előtt, mert itt már nem lenne kérdés, és Pirlo hiába szedné le a csapat fejét a szünetben.
Biztos összehoznak majd egy gólt. Les lesz vagy ön.
A VAgy az biztos.
KAjak nem tudom mit akarunk játszani. És ez már évek óta tart.
Olyanok vagyunk mint az Aranygenerációból kijövő Silány. Öreg játékosok horror fizuval, és elbaszott igazolások sora. COvid sem jött jól, bús panda vagyok. Ha nem lesz meg a BL akkor nagy bajban vagyunk. Idén ezt sajna realitásnak érzem.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3717 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Pont azt játsszuk amit nem kellene, idióta eladott labdák amikor 7-en vagyunk a térfelükön és ami után 2 passz és helyzet van. Nyomtunk 10 perc pressinget, azóta semmi.
Komolyan be kéne hozni Artúrt a csatárok mögé, hogy fent meg tudjuk tartani a labdát...