Az év lúzere díjat még így is az atalanta szurkolóinak adnám. Teljesült a vágyuk, emiatt bukták a legjobb bajnoki helyezésüket evőr meg pár millió eurót de a juvét sem sikerült ezzel kigolyózni a BLből.
Fura én pont a nagy ünneplés miatt kevésbé fognám a szezont a "jóllakottságra". Inkább Pirló tapasztalanságára és taktikai faszságaira tenném a pénzem + No pre season, Covid...stb
Ha marad Pirlo (és a 4-4-2 ), az első két ember akinek kurva gyorsan csapatot kell találni az Artúr és az indián szakács. Mondanám Bonuccsit is, de hát őt ki venné meg?
Gondolom így Donna nem jön és ezáltal már nem annyira jó buli Tekből pénzt csinálni.
Mióta ezt nyomatja Pirlo, azóta McKennienek sincs helye. Ő tipikusan három középpályásos rendszerbe való, kétfős középpálya esetén egy rettenetesen komplex, irányítani és védekezni is magas szinten képes játékosra lenne szükség, azért még kijönnek a tapasztalatlanságából eredő hibái. Arthur szintén háromfős középpályára való, és ő elég látványosan mellőzve is volt. Ramsey meg az olasz fociba nem való, menjen csak Liverpool valamelyik felébe, hátha kapnánk érte 10 millát.
Ha Pirlo marad, ha nem, a következő szezon is átmeneti lesz. A BL-helyek egyike legyen meg, lehetőség szerint a BL-negyeddöntő, és előremutató játék, akárki is lesz az edzőnk.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Fura én pont a nagy ünneplés miatt kevésbé fognám a szezont a "jóllakottságra". Inkább Pirló tapasztalanságára és taktikai faszságaira tenném a pénzem + No pre season, Covid...stb
Ha marad Pirlo (és a 4-4-2 ), az első két ember akinek kurva gyorsan csapatot kell találni az Artúr és az indián szakács. Mondanám Bonuccsit is, de hát őt ki venné meg?
Gondolom így Donna nem jön és ezáltal már nem annyira jó buli Tekből pénzt csinálni.
A jóllakottságot az ucsó 3-4 évre értem, akkor is csak az volt a gond, hogy nem volt elég erős ellenfél aki letaszított volna a trónról, a BLben már simán kijött, hogy nem elég éhes a csapat (többek között). Remélem jövő héten bejelentik Allegrit, minden nehezítő körülmény ismeretében is 1 szezon alapján Pirlo túl nagy kockázat lenne jövőre.
Én is elkönyveltem a Napoli győzelmet, nem gondoltam volna, hogy pont onnan kapunk segítséget. De ez a szimpatikusabb felállás, BL Milannal és Napoli nélkül. De Laurentiis majd fröcsöghet fölöslegesen, meg bírózhat, mert Mertens elesését a 90. percben hogy nem fújta be tizinek a bíró.
A Milant legutóbb Allegri juttatta a BL-be. Én egyáltalán nem bánom, hogy visszatérnek, illetve azért mégis, mert így Donnarumma valószínűleg hosszabbít, és Calhanoglu szerződtetésére is kevesebb esély nyílik.
Kíváncsi vagyok a hétfői hírekre, CR nyilván távozik, ami érdekes lehet, hogy ki még (Ramsey esetleg lelépne?). Pirlonál most azt érzem, hogy inkább marad, mint távozik, bár én kitartok amellett, hogy el kellene küldeni, jó esetben pozitívan csalódom.
Annyit még hozzátennék, hogy kurvanagy ünneplést nyomtak a srácok egy 4. helynek. Ez egyrészt szomorú, mert 8-10 meccsel a bajnokság vége előtt a scudettot szoktuk ünnepelni, másrészt meg ha ez jelenti a jóllakottság végét akkor nem vagyok elégedetlen.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Annyit még hozzátennék, hogy kurvanagy ünneplést nyomtak a srácok egy 4. helynek. Ez egyrészt szomorú, mert 8-10 meccsel a bajnokság vége előtt a scudettot szoktuk ünnepelni, másrészt meg ha ez jelenti a jóllakottság végét akkor nem vagyok elégedetlen.
A következő blogbejegyzés címe 'Paraszthajszál' lesz.
Buktam egy 80ezres fogadást, hogy a Milan marad le a BLről, de azért így is örülök. Az már csak természetes, hogy két kamutizi kellett a bűngyenge Atalanta ellen.
Bergámóban iszonyúan gyűlölik a Juventust, én abban biztos voltam, hogy nyer a silány és abban is, hogy Verona beleszarik az egészbe (Lehet CR autóit Veronába vitték?) Az egyik tippem nekem se jött, bár én pénzt nem buktam vele, arra ott a Cselszi!
Kíváncsi leszek mi lesz ezután, jelenleg minden benne van a pakliban Pirloval és Roncival kapcsolatban is.
Pár napja elkezdték nyomatni, hogy Maxi a Nápoly edzője lehet, ha esetleg igaz lesz, Agnelli azonnali lemondását várom.
Pirlót Allegrire biztosan lecserélném, Zidane-ra talán, viszont a Gasp,Mihálylovics,Gattuso, kis Inzaghi vonalra biztosan nem.
Érdekes nyarunk lesz extra sok bullshittel!
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2021-05-23, 23:15-kor.
A következő blogbejegyzés címe 'Paraszthajszál' lesz.
Buktam egy 80ezres fogadást, hogy a Milan marad le a BLről, de azért így is örülök. Az már csak természetes, hogy két kamutizi kellett a bűngyenge Atalanta ellen.
Hát ezt nem láttam jönni! Most mindenki igyon meg egy rövidet!
Ezután extra cinkes lenne, ha Hattyúzó lenne az edzőnk!
Marad Pirlo.
Morata összességében 20 góllal és 10 gólpasszal zárta a szezont 44 meccsen, s az a durva, hogy a végére Kulu mutatói sem rosszak. Jelentsen mindkettő bármit is.
Mindenki elkurvul. Erről ennyit. A Karma nagy rendező. Remelem jövőre sehol nem lesznek
párhuzamosan neten megy a kukások meccs is. A verona úgy megy mintha bentmaradása múlna rajta... lehet oda utaltunk bergamo helyett... Lovatot áron felül megvesszük
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere