Sokat nem láttam a meccsből, de az alapján a győzelem ellenére is ki lehetne rúgni Pirlot már most.
A játékosok nagy része nem igazán érti a feladatát, vagy lelketlen vagy kifejezetten szar benne. Bentancur fejben igazán gyenge, ő ne legyen játékszervező, nem megy neki. McKennievel együtt nem jók, az aminak stabilabb játékosra van szükség, ő Arthurral a legjobb párban, ha már Pirlo annyira ragaszkodik a kétfős középpályához, de Rabiotval is sokkal inkább, mint az uruval. Dybala szezonját egy gombnyomással kellene lehúzni a WC-n, Ramsey az olasz futballkultúra elsajátítására alkalmatlan, de még lehetne sorolni a problémákat. Ronaldoval is sok a baj, elsősorban a fizetése, de mégis azt láttam, hogy a 80. perc körül egyedül ő volt az, aki vehemensen nyomta a pressinget, amit Pirlo nem fejlesztett nemhogy tökélyre, de még egy ígéretes szintre sem. A Milan ellen kelleni fog Chiesa, és az most egy hatpontos meccs lesz. Ha azt nem nyerjük meg, akkor rohadt nehéz helyzetbe kerülünk.
Hátralévő fordulók:
Juve: Milan (h), Sassuolo (i), Zinter (h), Bologna (i) Atalanta: Parma (i), Benevento (h), Genoa (i), Milan (h) Milan: Juve (i), Torino (i), Cagliari (h), Atalanta (i) Napoli: Spezia (i), Udinese (h), Fiorentina (i), Hellas Verona (h) Lazio: Fiorentina (i), Parma (h), Torino (h), Roma (i), Sassuolo (i)
Az Atalanta ebből a sorsolásból szerintem akár hozhatja a maxot is, a Milan elleni meccs necces, kb. előtte dől el, hogy kinek kell drukkolni. A Milant ugye verni kell jövő héten, nekik elég rossz a sorsolása, két rivális és két kiesés elől menekülő csapat, el is fáradtak, az ő sorsolásuk talán a legrosszabb, ha verjük őket, akkor szerintem őket magunk mögött fogunk tudni. A Napolinak baromi könnyű a sorsolása, egyedül a Fiorentina necces, de addigra talán benn is maradnak a lilák, akár 12 pontos véghajrá is lehet belőle nekik. A Lazionak viszont nem könnyű a vége, de annyira nem is nehéz. A Fiornak drukkolni kell, hogy legalább egy döntetlent kihozzanak abból a meccsből, kellenek a riválisok pontvesztései.
Reméljük, hogy kilenc pontot legalább összehozunk, ami a jelenlegi teljesítményt és formát látva erősen kétséges, viszont baromira kellenek a pontok a BL-hez.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Én csak 35 percet láttam a mai meccsből, de ekkora mákos győzelmünk nem is tudom mikor volt utoljára. Május van és se alapkezdőnk, se alapjátékunk nincs. Fontos a 3 pont + szeretjük Pirlót meg minden, de a lófasznak is van vége.
Még, hogy nem éri meg a sorfalba rugdalni a labdát, mi ?! Két éve erre gyakorolt....
Micsoda Nike reklám lenne belőle.. edzésre elsőként jön, utolsónak megy, gyakorolja a szabikat, közben bevágva ahogy sorfalba küldi őket meccseken, de semmi. Közben pár interjú, "hogy ennyit gyakorolni még senkit nem láttam" + Pirlo nyilatkazata arról, hogy egyszer majd elsül a lába. És akkor BUMM, bevágva a mai sorfalbarúgás, majd a 11-es. Végén valami motiváló szöveg.
virracocha and bombahoppa like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Szerencsére már lehet menni megyei meccsre (és kocsmába) így nem kell néznem a lélektelen foshalom játékunkat! Egyébként 4-en is sárga veszélyben vannak a Milan elleni meccsre. A várható kezdőben mind a négyen ott vannak emelett Pirlo szavaiból nem nagyon tennék pénzt Morci és Kiéza játékára sem. Ja és Remzinek is megint fáj a puncija...
Ha valami csodás, Lazio elleni második félidei 20 percet produkálunk, is ki kell rúgni Pirlot a meccs után, vele nem lesz meg a BL. Nem Sarrit védem, de még vele is behúznánk az ilyen meccseket. Ez a teljesítmény a szezon elejének betudható volt az első 10-12 meccsen, most már nem. A Pirlo-projektet el kell kaszálni.