Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Fiorentina 2013.02.09. | |
|
+7juve 1974 simoon kdavid86 Krisz cortamelasombra zetterberg40 s4tch 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:34 | |
| - EsztéNégy írta:
- Kéne még rúgni, mert ez a mai védelmünk kb biztos, hogy gólt fog kapni. Pl most Vuci duplázhatott volna, vagyis nem, KELLETT volna neki.
Döbbenetes volt, amit művelt... | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:33 | |
| Kéne még rúgni, mert ez a mai védelmünk kb biztos, hogy gólt fog kapni. Pl most Vuci duplázhatott volna, vagyis nem, KELLETT volna neki. | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:25 | |
| Tud a házibalkánunk, csak ne legyen rajta védõ, hiába na ezt nagyon bébaszta. Ha Pogba nem lenne eddig ez lenne a szezonunk gólja _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:22 | |
| - zetterberg40 írta:
- Atyaég.
+1 Bebaszta tisztességesen, ahogy kell. Köszönjük Roncagliának, ekkora hibát idén még nem láttam tőle. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:21 | |
| | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:17 | |
| na srácok, lépjen csak szépen előre az aki itt szidta Buffont a múlt héten . :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 18:17 | |
| Megpróbálok óvatosan fogalmazni: nem mi dominálunk... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 17:43 | |
| - .bb. írta:
- vajon kapunk gólt Chiellini helyéről?
simán, inkább az a kérdés, hogy mennyit jó ómen, hogy nézem a meccset |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 17:24 | |
| vajon kapunk gólt Chiellini helyéről? | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 17:17 | |
| Hivatalos kezdő:
Buffon - Barzagli, Marrone, Peluso - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie - Vucsinics, Matri
Kettő, mondhatni meglepetés a kezdőben. Az egyik szerintem Peluso, a másik Marchisio (sérült volt, azt hittem pihenni fog). | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 12:20 | |
| - jackie_d írta:
- cortamelasombra írta:
- persze, és akkor most éppen egy összkomfortos olasz börtön román bevándorlóknak fenntartott blokkjából, az ingyen wifiről tolnád a blogot mi ? :DD énis egyszer majdnem lelőttem az Obamát érted, kár hogy a tévén keresztül :DD
most képzeld mennyivel jobb dolgod lenne it nélkülem. utálnám ha egyetértenél velem, meg is döglenék az unalomtól :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-09, 10:27 | |
| http://football-italia.net/30533/fiorentina-fury-after-juve-promise-hell
Kurvára unalmas, hogy ezek az olaszok mindenen hisztiznek. Kritizáltam én már itt az egész klubot a bírózásért, de ez a mostani szerintem elképesztően nevetséges a Fio részéről. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 20:51 | |
| | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 19:50 | |
| - cortamelasombra írta:
- persze, és akkor most éppen egy összkomfortos olasz börtön román bevándorlóknak fenntartott blokkjából, az ingyen wifiről tolnád a blogot mi ? :DD énis egyszer majdnem lelőttem az Obamát érted, kár hogy a tévén keresztül :DD
most képzeld mennyivel jobb dolgod lenne it nélkülem. |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 19:45 | |
| - jackie_d írta:
- cortamelasombra írta:
- Nekem szimpatikus a Fio mint csapat, tetszik az egész 'brand', a kűzdés. Az hogy ők sokkal mélyebbről jöttek vissza mint a Juve a csőd után.
Ez a mostani csapat is egész jó gárda, simán megérdemelnének egy dobogót. Inkább mint az Izé vagy a Nápolyi, akik jelenleg a legellenszenvesebb Olasz csapat, legalábbis szerintem.
mondjuk nagy piros pont hogy voltam Firenze egyik leghiresebb 'kajáldájába' a Mario's-ba és az egész fal csak Juve Merde feliratokkal van tele, meg ember ott pózol a tetkójával a képen, sáljuk is van róla, van egy kép ahol egy busz elejére van kiirva. én igazából csak röhögtem rajta, el nem tudom képzelni hogy csak és kizárólag a Juvét utálják ennyire az össze csapat közül. a'sszem már említettem, hogy tavaly pont a csapatbemutató napján jártam ott, a játékosok előttem kutyagoltak fel a kastély lépcsőjén simán lerúghattam volna néhányat, ha legurulnak azon a lépcsőn nekik annyi nem tettem, remélem nem bánom meg persze, és akkor most éppen egy összkomfortos olasz börtön román bevándorlóknak fenntartott blokkjából, az ingyen wifiről tolnád a blogot mi ? :DD énis egyszer majdnem lelőttem az Obamát érted, kár hogy a tévén keresztül :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 19:29 | |
| - cortamelasombra írta:
- Nekem szimpatikus a Fio mint csapat, tetszik az egész 'brand', a kűzdés. Az hogy ők sokkal mélyebbről jöttek vissza mint a Juve a csőd után.
Ez a mostani csapat is egész jó gárda, simán megérdemelnének egy dobogót. Inkább mint az Izé vagy a Nápolyi, akik jelenleg a legellenszenvesebb Olasz csapat, legalábbis szerintem.
mondjuk nagy piros pont hogy voltam Firenze egyik leghiresebb 'kajáldájába' a Mario's-ba és az egész fal csak Juve Merde feliratokkal van tele, meg ember ott pózol a tetkójával a képen, sáljuk is van róla, van egy kép ahol egy busz elejére van kiirva. én igazából csak röhögtem rajta, el nem tudom képzelni hogy csak és kizárólag a Juvét utálják ennyire az össze csapat közül. a'sszem már említettem, hogy tavaly pont a csapatbemutató napján jártam ott, a játékosok előttem kutyagoltak fel a kastély lépcsőjén simán lerúghattam volna néhányat, ha legurulnak azon a lépcsőn nekik annyi nem tettem, remélem nem bánom meg |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 19:13 | |
| - s4tch írta:
Csak mondom, hogy DC védőként középpályást, Marrone meg középpályásként védőt fog játszani. úgy néz ki hogz Marrone megkapta az esélyt a középpályán ahogy a blogon is kértétek, mondjuk szerintem se a Lazio ellen kellett volna nagyot alakitania de ha ez igy lesz akkor szerintem mostantól visszakergetik a védelembe ahol eddig jobb volt a teljesitménye. aztán lehet hogy csak idén végéig és jövőre megint megpróbálják feltolni középre. vagy megint nem voltam okos és már a következő meccsen megint ott lesz :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 19:01 | |
| - zetterberg40 írta:
- Szerintem Borja Valero a Serie A idei szezonjának egyik meglepetésembere. A játékuk egyik meghatározó embere, az eddigi összes meccsen pályára lépett, jól játszik, és Hamsik mögött a legtöbb gólpassz (nyolc) az ő nevéhez fűződik a bajnokságban.
Tényleg kurvajó, csak azért nem férne be hozzánk, mert a Marcsi, Vidal, Pogba hármas elég combosnak tűnik. Mindenesetre az ő helyén sem lyukas a lilák kerete, az nyilvánvaló. Conte csak 20 játékost nevezett. Meglepetés, hogy a keretben van Marcsi és Gio is. Illetve nem ez a meglepetés, hanem az, hogy Conte a sajtótájékoztatón azt mondta, mindketten 100%-ig felépültek. Bonucci eltiltásával kapcsolatban fellebbezett a klub, de nem sikerült csökkentetni a büntit, úgyhogy ő rápihen a keddire. Isla influenzás, pedig úgy volt, hogy ő kezd Lichti helyén. Zuliani rendszerezte posztonként a fiúkákat: Buffon Storari Rubinho Caceres De Ceglie Peluso Barzagli Lichtsteiner Pogba Marchisio Padoin Pirlo Vidal Giaccherini Marrone Vucinic Giovinco Anelka Quagliarella Matri Csak mondom, hogy DC védőként középpályást, Marrone meg középpályásként védőt fog játszani. Univerzálisak vagyunk. Már csak nyerni kéne. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 18:50 | |
| Nekem szimpatikus a Fio mint csapat, tetszik az egész 'brand', a kűzdés. Az hogy ők sokkal mélyebbről jöttek vissza mint a Juve a csőd után. Ez a mostani csapat is egész jó gárda, simán megérdemelnének egy dobogót. Inkább mint az Izé vagy a Nápolyi, akik jelenleg a legellenszenvesebb Olasz csapat, legalábbis szerintem.
mondjuk nagy piros pont hogy voltam Firenze egyik leghiresebb 'kajáldájába' a Mario's-ba és az egész fal csak Juve Merde feliratokkal van tele, meg ember ott pózol a tetkójával a képen, sáljuk is van róla, van egy kép ahol egy busz elejére van kiirva. én igazából csak röhögtem rajta, el nem tudom képzelni hogy csak és kizárólag a Juvét utálják ennyire az össze csapat közül. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 17:05 | |
| - s4tch írta:
- Arról dumáltunk - persze a szexen és a hatalmon kívül - a listán, hogy a mai Fiorentinában van jópár játékos, aki beférne hozzánk. A Roncaglia, Rodriguez, Cuadrado, Jovetics négyes kegyetlen jó, és Pasqual is erősebb, mint DC. Visszagondolva erre a szezonra, a Juvét 3x focizták le: Torinóban az Izé (második félidő) és a Sahtar, valamint az odavágón a lilák. Esetleg a Genoa az első félidőben, de az nem volt vészes. Jó csapat a Fiorentina, még ha nincsenek is kirobbanó formában. Ha nem jönne a Napoli gyorsvonatként, lavinaként, pusztító pestisként, elfogadhatónak tartanék egy döntetlent a Celtic-meccs előtt.
Amúgy igen, kurvára nyerni kell. Szerintem Borja Valero a Serie A idei szezonjának egyik meglepetésembere. A játékuk egyik meghatározó embere, az eddigi összes meccsen pályára lépett, jól játszik, és Hamsik mögött a legtöbb gólpassz (nyolc) az ő nevéhez fűződik a bajnokságban. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 16:31 | |
| Arról dumáltunk - persze a szexen és a hatalmon kívül - a listán, hogy a mai Fiorentinában van jópár játékos, aki beférne hozzánk. A Roncaglia, Rodriguez, Cuadrado, Jovetics négyes kegyetlen jó, és Pasqual is erősebb, mint DC. Visszagondolva erre a szezonra, a Juvét 3x focizták le: Torinóban az Izé (második félidő) és a Sahtar, valamint az odavágón a lilák. Esetleg a Genoa az első félidőben, de az nem volt vészes. Jó csapat a Fiorentina, még ha nincsenek is kirobbanó formában. Ha nem jönne a Napoli gyorsvonatként, lavinaként, pusztító pestisként, elfogadhatónak tartanék egy döntetlent a Celtic-meccs előtt.
Amúgy igen, kurvára nyerni kell. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 13:56 | |
| | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 13:45 | |
| Bíró-téma: a Milánt tavaly is tolták, a Buffon-parádét leszámítva nem nagyon volt komoly ítélet ellenük. Idén kapásból 2 meccs ugrik be, amit kamutizivel nyertek. A Napolit évek óta komoly hátszél segíti, főleg hazai pályán. Érthető, hogy a filmgyáros ki akar venni némi pénzt a buliból. A poszt-calciopoli első 5 évében az Izé is kapta rendesen, de se tavaly, se idén nem segítik őket a hosszú távon egymást kiegyenlítő bírói tévedések, pl. tavalyi derbi, vagy idén kapásból 3 olyan meccset tudok, ahol teljesen jogos tizit vettek el tőlük. Még 15-20 ilyen év, és talán megsajnálom őket. A Juventusnak nagyjából egál, inkább mínuszba hajló a mérleg, a Catania és az Izé ellen is javunkra tévedtek, viszont a Milan-meccset kamutizivel buktuk, a Samp ellen elmaradt egy tizi és egy kiállítás, a Genoa ellen 3 tizi (:DDDD) és egy kiállítás, stb. Kb. így állunk idén.
Várható kezdők hétvégére: Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Marrone, Caceres; Isla, Vidal, Pirlo, Pogba, De Ceglie; Matri, Vucinic. (All. Alessio) Fiorentina (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Savic; Cuadrado, Romulo, Pizarro, Borja Valero, Pasqual; Jovetic, Toni. (All. Montella)
Nálunk Forrest meghúzta a nyakát a válogatott meccsen, nem százas, ezért írják Islát a kezdőbe. Úgy néz ki, Gio nem épül fel, így leginkább Matri kezdhet Vucsi mellett; Q sem kizárt. Marcsi sem ép, jobb nem játszani a sorssal, kezdjen csak Pogba. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 08:52 | |
| - kdavid86 írta:
- s4tch írta:
- Mazzoleni lesz a rigó. 12 meccs, 7-4-1-es mérleg, nekünk kettő, ellenünk 0 tizi, ellenfelekből 4, tőlünk 1 kiállítás. Idén ő fújta a pekingi Szuperkupa-meccset (nem jól; a kiállítások jogosak voltak, de hagyta elszállni az afrikaiakat, hamarabb kellett volna fegyelmezni őket), a Siena elleni bajnokit (rosszul; Chiellinit ki kellett volna állítania) és a Milan elleni kupameccset (korrekt módon, bár Mexest ki kellett volna állítania).
Ezzel azt mondod, hogyha nyerünk akkor hallhatjuk a hullarablóktól meg Észak-Afrikától, hogy megint a bíró. Valamelyik bérencetek nem tudná kivágni ezeknek a nyelvét?? Szerintem a milánói majomparádé a legutóbbi meccs után laposra vághatja a pofáját a szezon végéig és ezt Allegrivel az élen szerintem ők is igy gondolják....egyészen a következő nekik meg nem adott tiziig amikor is jön a 'fúj Moggi'. Egyébként meg le kell szarni a biró témát, itt az ideje végre hogy mi is elcsalhassunk már egykét meccset. Kicsit zakatol a szekér, kéne egy kis hátszél :DD ha Itáliába mindenkinek szabad... _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | kdavid86
Posts : 26 Join date : 2012. Dec. 09. Age : 37 Location : Szombathely
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 08:43 | |
| - s4tch írta:
- Mazzoleni lesz a rigó. 12 meccs, 7-4-1-es mérleg, nekünk kettő, ellenünk 0 tizi, ellenfelekből 4, tőlünk 1 kiállítás. Idén ő fújta a pekingi Szuperkupa-meccset (nem jól; a kiállítások jogosak voltak, de hagyta elszállni az afrikaiakat, hamarabb kellett volna fegyelmezni őket), a Siena elleni bajnokit (rosszul; Chiellinit ki kellett volna állítania) és a Milan elleni kupameccset (korrekt módon, bár Mexest ki kellett volna állítania).
Ezzel azt mondod, hogyha nyerünk akkor hallhatjuk a hullarablóktól meg Észak-Afrikától, hogy megint a bíró. Valamelyik bérencetek nem tudná kivágni ezeknek a nyelvét?? | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-08, 01:04 | |
| - s4tch írta:
Szánalmas, hogy egy ilyen patinás klubnak a bíró ránk vonatkozó statisztikáival kell bíbelődnie. Annak idején Moggi elintézte ezt egy telefonnal... Ha lenne gyapotültetvényem (amúgy van) akkor az ott dolgozó "munkásokon" vezetném le ezt a feszültséget természetesen s4tch kollégával karöltve. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-07, 20:18 | |
| Most sokkal jobb ez a Fio mint tavaly és akkor is féltünk tőlük, mondjuk nemtudom idegenben mit tudnak mutatni. De azért egy kicsit fázom a meccstől de ne legyen igazam. Formajavulást várok, esetleg egy Anelka bemutatkozást, már ha ott lesz a padon, de a Giovinco góloknak még jobban örülnék. Pelusotól is jöhetne már egy hiba mentes meccs. Szerintem nem reménytelen az ember csak eddig nem volt szerencséje.
_________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-07, 16:08 | |
| Mazzoleni lesz a rigó. 12 meccs, 7-4-1-es mérleg, nekünk kettő, ellenünk 0 tizi, ellenfelekből 4, tőlünk 1 kiállítás. Idén ő fújta a pekingi Szuperkupa-meccset (nem jól; a kiállítások jogosak voltak, de hagyta elszállni az afrikaiakat, hamarabb kellett volna fegyelmezni őket), a Siena elleni bajnokit (rosszul; Chiellinit ki kellett volna állítania) és a Milan elleni kupameccset (korrekt módon, bár Mexest ki kellett volna állítania). | |
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-06, 19:40 | |
| Pirlót én nem hagynám ki, szükség lesz a passzaira. Fontosabb a bajnokság, jó a Fio, nem kéne hibázni.
off: Cáceres eléggé szép gólpasszt adott Suáreznek a válogatott meccsen. Spanyolok ellen játszanak. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. 2013-02-06, 16:08 | |
| A BL miatt szombati meccset játszunk, este 6-kor kezdődik. Marcsi és Gio felépülése is jobban alakul a vártnál, lehet, hogy mindketten leülhetnek a padra. Bonucci még eltiltását tölti (legalább kipihent lesz keddre), megint Barza-Marrone-Caceres védelem a leginkább esélyes. Gio hiányában Vucsi-Matri csatárduó lehet, a középpályán vélhetően nem fog senki pihenni. Mondjuk Pirlót lehet, hogy kihagynám, főleg, ha játszik a válogatottban. Prandelli most is behívott egy valagnyi Juve-játékost, Buffon, Barza, Giak, Pirlo mellett Pelus is kerettag. Gio sérülés, Bonu az etikai kódex megsértése miatt nincs ott. Reméljük, minél kevesebbet játszanak, és senki nem sérül meg. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Fiorentina 2013.02.09. | |
| |
| | | | Juventus - Fiorentina 2013.02.09. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|