Majonézt rak a pizzára. Ez elég kemény probléma. Rosszabb mint az esztétikai les
Az amcsik alaposan meggyalázták már az olasz kultúrát, a vastag tésztájú pizzával, meg ketchup, ranch stb fos szószt tesznek rá, de én a mosogatólévé hígitott kávé (americano) miatt is gyilkolni tudnék. De hát tudtuk hogy meg kell nevelni Kenőt.
Más: Ken lese több okból is nevetséges: #1 milyen ferdén rajzolták be azt a nyomorult vonalat? #2 ha a védő Ken vállát fogja akkor az nem egy vonal?
Alszok egyet erre a meccsre, de én a 3 ponton kívül nem sok pozitívumot láttam. Amúgy Keni snackezése valós probléma lehet!
Nyilván egy fosgyenge ellenfél volt, de ezek azért impozáns statok. Volt mákunk is pl Ranieri kapufája, akadozó játék, ügyetlen tufa játékosok pl Kula, ettől függetlenül a kezünkben volt a meccs. Amellett hogy a meccs uralását Capello alatt nem lehet egy lapon említeni a maival, de a támadójáték nem volt akkor sem simább. Én teljesen elégedett vagyok, hogy kínlódva hozzuk a meccseket, ha ugyanezt még ha nem is ilyen fölényben tudjuk egyenletesen szállítani. Dybalanak nagyon jó volt ez a pozíció, kérdés, hogy tudja-e ezt hozni komolyabb csapat ellen vagy mire megyünk ha az ellenfél a nyakára húz két játékost illetve meddig tud egészséges maradni.
Oké, de van egy 70 millás játékosunk (nyilván reálisan a felét se éri ) aki annyira se jó, hogy a tökutolsó ellen 2-0-nál behozzuk 10 percre, hogy Locának ne kelljen a 112. meccset is végigtolnia?
Én Locat a Malmö ellen pihentetném, a maradék 4 bajnokin egy Artúrt nem kockaztatnék meg. Játszon csak Loca előrefelé, a buzizás meg gólt érő kreténség helyett, hátha 4 meccs alatt kicsit felveszi ezt a csapat. Inkább azt nem értem, hogy a Soule - Kula csere miért nem mehetett a 70-80. perc körül. Pele jól nézett ki, mondjuk a statjai elég szarok lettek a többiekhez képest, mindenesetre a mostani nihilben lenne keresnivalója, megérné kicsit nyomni hogy épüljön.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Az hogy fölébaszta dibcsi, pont egy helyet jelent a tabellán.
Ez legyen a legnagyobb gondunk. Dybala kurvajó volt, remélem komolyabb csapatok ellen is hozni fogja ezt.
Az különösen tetszetty hogy amikor kinyílt a Salerno nem húztuk magunkra őket és kezdtünk buzizni, hanem mentünk a harmadikért. Persze egy pusztulat gyenge favágó csapat, de akkor is. Idén már csak "könnyű" meccsek lesznek, Genoa-Malmö-Venezia-Bologna-Cagliari, lehet egy kis lendületet szerezni és finomítani a felállást.
Én azért örülök, hogy a buzizás helyett inkább egy harmadikat akarunk lőni (Dybalanak amúgy illett volna azt belőni). Egyébként Artúr soha nem is volt a pixisben.
Oké, de van egy 70 millás játékosunk (nyilván reálisan a felét se éri ) aki annyira se jó, hogy a tökutolsó ellen 2-0-nál behozzuk 10 percre, hogy Locának ne kelljen a 112. meccset is végigtolnia?
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Artúr is nagyon kiesett a pixisből pedig most jöhetne labdát buzizni.
Én azért örülök, hogy a buzizás helyett inkább egy harmadikat akarunk lőni (Dybalanak amúgy illett volna azt belőni). Egyébként Artúr soha nem is volt a pixisben.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere