A tegnapi meccs kapcsán mindenképp említsük meg, hogy ez volt Giorgio 552. Juventus meccse, ezzel Alex és Gigi mögött, Scireával együtt 3. az örökranglistán.
Érdemes megnézni h az Elklásszikón mekkorát homorított és NEM kapott sárgát Vinicius Jr.... Pellegrinit egy ilyenért kiállították volna és 5 meccsre eltiltják.
Nem azért de az utóbbi hetek alapján én még többet is kaptam mint reméltem. A 2. félidőben megint, ahogy várható volt elfogytunk fizikálisan. Kb. a 48 percben Vlahovic nem tudta beadni senkinek középre a labdát mert Dybala már nem bírt felfutni a támadással. De az első félidőben legalább fociztunk és rűgtunk 2 gólt én fostam, hogy nem jön össze és akkor keserves lett volna nagyon. A cserék: Giorgiot és Dybalát cserélni kellett ez nem kérdés. A szerbet is mert ha kap egy sárgát kihagyja a dögevők elleni meccset, Amire azért volt esély, Gyömbér faragta rendesen, sárga nélkül, szerencsére észnél volt és nem törlesztett. (ja és nekünk 4 sárga az ellenfélnek meg 2, igen...) Pumukli is elfogyott, finoman szólva. Allegri kb úgy csrélt aki nem bír már menni az lejön és beküld valakit. Miretti jöhetett volna hamarabb. Mindent elmond a mostani helyzetről, hogy a mezőnyjátékosok közül egyedül Soule maradt a padon a meccs végére. 3 pont senki sem sérült le, ennyi volt a cél.
Krisz, LeRoi10 and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Azt magyarázza el valaki, hogy minek nekünk az u23-as csapat ha 10 sérült ellenére hazai pályán a tökutolsó ellen 2-0-nál se merünk behozni mondjuk 15-20 percre egy fiatalt.
A második félidő nálam vállalhatatlan, egy ilyen blama után vártam volna egy "közönségkiszolgáló" meccset, a tökéletes ellenfél meglett volna hozzá...
Egy 2-0 után én azért nem panaszkodnék. A fél csapat olyanolból állt akik 60percet bírnak max, a másik fele meg az 50. meccsét játssza idén. Azt viszont adom, hogy 20 perc szarpaszírozásra az U23 is jó lett volna.
Azt magyarázza el valaki, hogy minek nekünk az u23-as csapat ha 10 sérült ellenére hazai pályán a tökutolsó ellen 2-0-nál se merünk behozni mondjuk 15-20 percre egy fiatalt.
A második félidő nálam vállalhatatlan, egy ilyen blama után vártam volna egy "közönségkiszolgáló" meccset, a tökéletes ellenfél meglett volna hozzá...
Ezekre nincs magyarázat...
Nyilván Maxi látja hogy ki hol tart és mennyire bevethető, de ha egy tökutolsó fosgyenge ellen nem hozza be, akkor mi a f.sznak vannak a keretben? Akkor ki ellen akarja játszatni őket? Nekem ez vállalhatatlan.
Puli is behisztizett, vagy mi volt ez a végén?
Krisz likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Én úgy emlékszem, hogy Bernát egy hasonló kontakt miatt kapott sárgát, az ellen meg tizit, mint amit most Pellegrininek nem fújtak be sárga mellett. A lényeg persze, hogy Pellegrini nem lesz a férgek ellen, ami fantasztikus tekintve hogy milyen kevés hiányzónk van.
Ilyen helyzeteket mint amiket Dybala meg Vlahovic kihagyott egyszerűen nem lehet, kb akkora bűn mint amikor beszopjuk a szokásos buzizás után a bennyhill gólokat.