Ha Sándorunk nem akarja villogtatni a mellizmait, akkor Doveri akár le is szophatta volna magát akkor sem nyeri meg az indának. Igazából adható büntető volt, a Csellós eset pedig még adhatóbb.
Azt mondtam a Lóma elleni siker adhat mentális erőt, hát ez a mostani viszont felért egy mellberúgással, 1-góllal a legszarabb kikapni, főleg az utolsó percben (sőt a hosszabbításban) és főleg a leggyűlöltebb riválistól.
Sokan azt mondják érdektelen meccs volt, Maxi viszont úgy tüzelte (volna) fel a játékosokat a hosszabbítás előtt, ahogyan én még sohasem láttam.
Szerintem meg gyorsan túl lesznek rajta, én inkább az egyéni teljesítményekre fókuszálnék a Lóma meccs utahatása kapcsán. Kenő konkrétan úgy nyomta mint egy prime Vidal szerintem az Udineset lesimázzuk.
Ha Sándorunk nem akarja villogtatni a mellizmait, akkor Doveri akár le is szophatta volna magát akkor sem nyeri meg az indának. Igazából adható büntető volt, a Csellós eset pedig még adhatóbb.
Azt mondtam a Lóma elleni siker adhat mentális erőt, hát ez a mostani viszont felért egy mellberúgással, 1-góllal a legszarabb kikapni, főleg az utolsó percben (sőt a hosszabbításban) és főleg a leggyűlöltebb riválistól.
Sokan azt mondják érdektelen meccs volt, Maxi viszont úgy tüzelte (volna) fel a játékosokat a hosszabbítás előtt, ahogyan én még sohasem láttam.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ezt csak úgy itt hagyom. A kepen a tegnapi meccs játékvezetője, doveri látható…
A férgek abban a hátizsákban adták oda neki a kenőpénzt, biztosan elfogadná a mi pénzünket is a mi hátizsákunkban. Amúgy meg a semleges pályán rendezendő supercoppa a San Siroban volt, az már igazán nem számít, hogy a bíró a férgeknek szurkol...
Petike007 and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Kihagytuk Dibcsit. Olvastam valami faszságot arról, hogy Tek későn kapta meg az oltást, így nem indulhat el a többiekkel együtt hanem csak utánuk, ezért Perin kezd. Ha így van az nem kis amatőrizmus.
Perin - Ds,Cselló,Ruga,Sandro - Kenő,Loca,Rabbi - Bernát,Morci,Kula. Igazából semmi sem szól mellettünk, szóval szerintem nyerünk!