Szerintem is rá kell menni a győzelemre. Most úgy tűnik, jól indított a csapat a két új igazolással, ezt a lendületet kár lenne elveszíteni. Szerintem a scudettora ugyan nincs esély, de a nagyok közül az egyiknek biztosan lesz lejtmenet, a Napoli 5 pontra lenne amúgy is, szóval kár lenne döntetlenre játszani. Az Atalanta most egyébként sem olyan erős, mint az elmúlt években, Gosens távozásával tovább gyengültek, szerintem reális, ha győzelmi esélyekről beszélünk.
Az egymás elleni meccseinken fizikálisan baszott meg általában az Atlanta ezen azért most Valho és Zaka bőven javíthat. A bukiknál is mi vagyunk az esélyesek, de Allegrit ismerve kockáztatni nem fogunk, ameddig nem muszáj.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Sztem meg kurva fontos a három pont. Lőtávolon lenne a dobogó (ki gondolta volna ezt egy hónapja?!), és visszalökhetnénk a lejtőn az üldözőket...
Illetve tartást adhatna hosszabb távon és elhihetnénk, hogy van miben hinni a következő botrányos betliig. Egy Vlaho dupla felhúzná a mezeladásokat is.
12, a BL-t is számítva 13 meccses a veretlenségi sorozatunk tétmeccsen, utoljára két és fél hónapja kaptunk ki pont az Atlantától. Persze a Sintérek elleni tét nélküli szuperkupa faszságot semleges pályán mínusz tízben nem számolom bele.
Szczesny; Danilo, De Ligt, Bonucci, De Sciglio; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata.
Maxi azt nyilatkozta hogy fontos meccs, de nem sorsdöntő => ez nála azt jelenti hogy jóóó lesz az X is. Pedig k.ra nyerni kéne hogy pontelőnyünk legyen. Idén cél a BL-be jutás, legyünk reálisak, nagyon fontos lenne hogy üssük őket.
Most válik el a szar a májtól, ugrik a majom a vízbe stb. stb. Szerintem meg a BL-be jutás elérése érdekében az a lényeg, hogy ne kapjunk ki, ha nyerünk az bónusz. Az első 7 fordulóban 6 felsőházi csapat ellen játszunk. A maradék 12ben meg 3 ellen, abból 2 itthon ( a mait leszámítva az utolsó fordulóban, a Fio ellen lesz felsóházi csapat ellen idegenbeli meccsünk). Ergo az Atalanta után kell megkezdeni a menetelést. Gasperiniék eléggé le vannak pattanva önmagukhoz képest plusz nincs Zapata, viszont az ELt fix elengedik, most úgy tűnik elég ha nem kapunk ki, nem fogják tudni tartani a lépést.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Szczesny; Danilo, De Ligt, Bonucci, De Sciglio; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata.
Maxi azt nyilatkozta hogy fontos meccs, de nem sorsdöntő => ez nála azt jelenti hogy jóóó lesz az X is. Pedig k.ra nyerni kéne hogy pontelőnyünk legyen. Idén cél a BL-be jutás, legyünk reálisak, nagyon fontos lenne hogy üssük őket.
Szerintem meg csak simán a terhet akarja levenni a vállakról, mondjuk ettől függetlenül fontosabb nem elveszíteni ezt a meccset mint megnyerni: 14 meccsünk van hátra, ebből az Atalanta és a férgek a húzósak, a Lazio, Torino, Fior ami kemény de kötelező, a maradék 9 meg gyakorlatilag lófasz csapatok (igaz a szezon vége felé ahogy a kiesés ellen küzdenek ezek kicsit nehezebbek).