Az biztos, hogy a szezon elején/első felében nem ilyenek voltunk. Nagyon értékes lehet ez a szezon ha nyáron ezt megtámogatjuk egy optimális mercatoval.
Nekem ez nem meglepetés, statisztikának egyedül az eredmények honlapon az 5-10-15-20 meccses formát szoktam nézegetni, ebben egész tavasszal az első, néha a második helyen voltunk. Az utolsó 5 meccsen elbasztuk. A könnyű sorsolással (CsT), azért nem értek egyet, mert akkor ősszel is így viríthattunk volna.
A TOP3 elleni kvázi nulla hatékonyság és az ETT (Empoli-Tipusú Találkozások) összesen mínusz 10-12 pontja miatt szar az élet. Ha a Top3 mindegyikétől "csak" 3-3 pontot raboltunk volna, akkor ők támolyognának a faszerdőben. Kibaszott feltételes mód, utálom a nyelvészeket.
Egy csapat sztem akkor legyen bajnok, ha a legtöbb rúgott-legkevesebb kapott gól kombót is bitorolja. De mi ebben is a negyedikek vagyunk.
Az biztos, hogy a szezon elején/első felében nem ilyenek voltunk. Nagyon értékes lehet ez a szezon ha nyáron ezt megtámogatjuk egy optimális mercatoval.
Szerintem semmivel nem vagyunk jobbak/előrébb csak most (februártól) volt egy kurva jó sorsolásunk. Maxi a kedvenc edzőim egyike de ezt a teljesítményt (bajnokság 4. hely/BL16) szerintem bármilyen edzővel hoztuk volna. Persze majd jövőre, anno a hetedik helyezett csapatnál is mindig ezt mondtuk!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Kb 10 perc volt mire belőttem a streamet, 5 perc játék után nem gondoltam volna hogy ezt meg fogjuk nyerni, de tulajdonképpen kifárasztottuk őket, mindkét gól egyéni villanás, nem a tudatosan felépített játékunk eredménye. Aligha nyernénk meg ha újrajátszanánk a meccset. Ez persze senkit nem érdekel - engem sem - viszont ennél több kell jövőre.
En sirok,h elmegy...jojjon barki nekem dybusz kedvenc...es a nejemnek is!!
Én Csellóért fogok zokogni, de lehet pár könnycsepp a kis brazilért is kicsurran majd. A jelenlegi kezdőben ő az egyetlen játékos akiben benne van, hogy egyszer eleé kerül a labda és bebassza. Persze ha lenne játékunk akkor annyira nem hiányozna, de így....
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Szívesen írnék valamit a meccsről, de olyan szinten semmilyen játékunk sincs, hogy igazából nincs mit. Persze lehet mondani, hogy szar a kezdő, de legyünk őszinték ha lenne az a 3-4 játékos aki ma nincs akkor is ugyanilyenek lennénk...
Szívesen írnék valamit a meccsről, de olyan szinten semmilyen játékunk sincs, hogy igazából nincs mit. Persze lehet mondani, hogy szar a kezdő, de legyünk őszinték ha lenne az a 3-4 játékos aki ma nincs akkor is ugyanilyenek lennénk...
Ha ezzel a védelemmel lehozzuk kapott gól nélkül, mindenkinek a vendége vagyok egy sörre!
Nem hozzuk le. Nem értem mondjuk hogy egy stabil középcsapat ellen miért játszunk úgy mint a Cagliari. Egyébként ez lazán Csecs gólja, előtte mondjuk nagyokat védett.
Atyavilág, milyen kezdő ez. Így legyünk elégedettek a döntetlennel is, sok jót ne reméljünk. A Sassuolo kb. a legerősebb kezdőjével áll ki, bár jó lenne az őszi meccsért revansot venni, ennyi hiányzó mellett a stabil védekezéssel is bőven megelégedhetünk.