Allegri meccs utáni nyilatkozatát sokan félreértelmezték, ahogy olvastam. Ő csak annyit nyilatkozott, hogy nem szereti a szép focit, ha nem párosul eredménnyel. Van az attraktív futball felé törekvés (lásd a Roma elleni meccset), de valóban, inkább jöjjenek az eredmények, ezzel a csapattal amúgy sem célszerű játszani.
A tegnapi meccs nyögvenyelős volt, annyit adott ki a csapat, amennyi kell a győzelemhez. Nem volt jó meccs, egy Speziat lazán kellene verni, de 4 meccs 8 pont, nem rossz kezdés, 10-nél többet igazából kár lett volna remélni. Amúgy is a pontvesztéseink meg nem adott gólokkal együtt egyelőre elfogadhatók. Ha jönnek a győzelmek, akkor nálam belefér, hogy a szép foci másodlagos. Igazából két elvárásom van: legyünk harcban a scudettoért, és induljon meg a jövő Juventusának kiépítése. Úgy gondolom, hogy ez utóbbi megtörténhet, ha Vlahovicot sikerül megtartani (ehhez következő vagy azutáni szezonban már a BL-ben is tényezőknek kell lennünk), Locatelli és Miretti felépítik magukat, Gatti meglepetésemberként berobban és Bremer is tovább folytatja a jó kezdését. Melléjük még Chiesa, Fagioli csatlakozhatnak hosszabb távon, a többiekkel nem lenne egyszerű sokáig tervezni. A scudettora meg minden esélyünk megvan, láthatóan ez már nem egészen az a nyögdécselős csapat, amelyik tavaly játszott, bár kicsit azt érzem, hogy Di María-függő lehet ez a szezon.
Miretti has made two starts and has already made eight key passes, averaging one every 27 minutes. Last season, Rabiot, McKennie, Locatelli, and Arthur had 21, 20, 18, and 6 key passes after starting nearly the entire season, respectively.
A tegnapi meccs margójára, amint van előre is játszani képes ember a csapatban, egyből kompakttá válik az egész.
Ken és Pumukli sajnos hatalmas bukta. Ken alapból egy óriási hiba, Pumi meg öreg, így RB-ben kellene nyomnia.
Ez a csapat akkor lesz igazán látványos(abb) ha Géza és Marcsi visszatér, illetve Pogba nem esik ki megint 3-4 hónapra (amire a faszsága miatt nem látok esélyt).
Calma Mister megkapta azt a kerete, amit akart, innentől nem nagoyn lehet nyafogás, hogy miért egy fostenger ami van. Úgy néz ki Tripper is eltakarodik, ergo Arrivabácsinak és a Griffendélnek jár az 50 pont.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én emigrálásom előtti utolsó napon ittam a kocsmában délceg cimboráimmal és háttérben ment a meccs.
A haverokkal verbális buzulás megmaradt, a pályán lévő buzulás kevésbé maradt meg. De az fix hogy tavaly ezeken a meccseken szórtunk potenciálisan pontokat, most csak szimplán retekegér focival lehoztuk.
Kicsit fáj hogy ennyi év után oda próbálunk visszajutni hogy hatékonyak legyünk, különösebb öröm okozás nélkül. Gyakran felmerül bennem hogy mi lett volna, ha Sarri helyett Inzaghi jött volna.
De hé, basztunk idén két szabit! Azért attól kicsit keményebb most
Az utóbbi években elég széles skáláját megismerhettük a fostengernek és annak mélységeinek. Ezt a tegnapit nem is lehet egy lapon említeni a tavalyi átlaggal vagy a Sampdoria elleni borzalommal. Az a poén, hogy ez nagyrészt egy 19 éves kölyöknek (meg Máriának) köszönhető. Azon agyaltam, hogy Rabiotnak megvan mindene hogy ugyanezt megcsinálja (Sarri alatt Covid után volt is vagy 2 hónapja amikor egyenletesen így nyomta), csak a tesztoszteron hiány meggátolja. Helyette jön az alibizés meg a 95% pontosságú 2 méteres oldalpasszok, elvesztett fejpárbajok, párharcok. Tegnap mondjuk ő volt talán a 2. legjobb játékosunk, de franc tudja meddig lesz ez így.
A Fior ellen én gyanítom, hogy Paredes-Rabiot-Miretti kp lesz, ami remélhetőleg később Paredes-Loca-Miretti-ben állandósul.
Paredes (Rovella) - Loca (Fagyi) - Pogba (Miretti) - tetszetős, Kenőt meg Zakariást nyugodtan el is lehet adni.
Én emigrálásom előtti utolsó napon ittam a kocsmában délceg cimboráimmal és háttérben ment a meccs.
A haverokkal verbális buzulás megmaradt, a pályán lévő buzulás kevésbé maradt meg. De az fix hogy tavaly ezeken a meccseken szórtunk potenciálisan pontokat, most csak szimplán retekegér focival lehoztuk.
Kicsit fáj hogy ennyi év után oda próbálunk visszajutni hogy hatékonyak legyünk, különösebb öröm okozás nélkül. Gyakran felmerül bennem hogy mi lett volna, ha Sarri helyett Inzaghi jött volna.
De hé, basztunk idén két szabit! Azért attól kicsit keményebb most
Allegri: “He(Paredes) brings quality, technique and can leave Locatelli more freedom to play without the responsibility of building moves from midfield. Zakaria and Rabiot are more defensive, McKennie is someone who makes the forward run, so we needed someone else to provide the right pass.”
Allegri: “He(Paredes) brings quality, technique and can leave Locatelli more freedom to play without the responsibility of building moves from midfield. Zakaria and Rabiot are more defensive, McKennie is someone who makes the forward run, so we needed someone else to provide the right pass.”
Én nem tudok nem optimista lenni. Tavaly az ilyen Speziaktól szoptunk ki, most meg kapura tartó lövésük se volt. Nem mondom hogy volt játékunk, de azért már akadtak értelmes és tetszetős támadásépítések is. Miretti sok labdát ad el, de rengeteg helyzetet alakít ki és mellette tisztességesen melózik is, a 20 éves Pogbara emlékeztet. Rabiot is kiváló volt, hogy szopjon lovat az anyja.
Cuadrado remélem visszamegy RBbe, mivel csak azért nem lett Peggiore, mert DesijjóKen is pályán volt.
Hitvány teljesítmény. Fülöp amúgy jól éreztette, hogy a Samp elleni meccshez képest is visszaesés volt a mai játék. Pozitívumok: Gatti (meg amúgy nagyjából a teljes védelem rendben volt), Miretti, Vlahovic. A szerb rohadt nagy játékos lesz, és elképesztően motivált volt ma is, kár, hogy Cuadrado és Kean "támogatták" őt a szélről, illetve hogy Miretti az első félidőben mélyebben játszott. Rabiot súlytalan a középpályán, szerintem Sandro konkurenciájának ki lehetne próbálni. Cuadrado ha így folytatja, akkor szerintem a szezon végén elengedhetjük, mert a szezonkezdete több, mint siralmas. Milik kár, hogy nem tud a szélen is játszani, tökéletes befejezés volt tőle.
A Fior ellen ez kevés lesz még akkor is, ha ők be is ragadtak a rajtnál. Di María játszani fog, sokat segíthet a támadójátékon, bár valószínűleg kontrákra fogunk beállni.
Nem örülök, hogy Di María beállt, mert a Fior és a PSG ellen nem kellett volna terhelni...kár, hogy szükség van rá, mert nagyon rossz volt Cuadrado, és Kean is siralmasan játszott. Pedig szerettem volna, ha Vlahovic picit pihen, Milik és Fagioli lehetőséget kap, és az ilyen meccs arra is jó lett volna, hogy Soulé kapjon vagy 20 percet.
Soulé elég vérszegény volt a sörmeccseken, ő kb azért van a padon, hogy darabra meglegyünk. Amint felépülnek a sérültek, megy vissza az U23ba - helyesen. Igazából a széleken voltunk botrányosan gyengék (nem csoda) ezért kellettek a cserék.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Nem örülök, hogy Di María beállt, mert a Fior és a PSG ellen nem kellett volna terhelni...kár, hogy szükség van rá, mert nagyon rossz volt Cuadrado, és Kean is siralmasan játszott. Pedig szerettem volna, ha Vlahovic picit pihen, Milik és Fagioli lehetőséget kap, és az ilyen meccs arra is jó lett volna, hogy Soulé kapjon vagy 20 percet.