És ugyanaz az adductor lesion mint a kosarazás környékén. Megérte erőltetni.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-08, 14:48
Csecs 20 napra off.
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-07, 15:18
Malloy írta:
Akkor pogbanak ennyi volt. Nem értem miért nem lehet megértetni az ostoba nemondjammivel, hogy jó eséllyel tönkreteszi a karrierjét, amit megmenteni jött ide. Umtiti barátjának ugyanez a sérülése volt. Az legalább a kisebb műtétet megpróbálta, igaz így is lehúzta a wc-n a további karrierjét. Baszki világbajnok vagy te kretén. A Juve helyében most bontanám fel a szerződését.
Pogba amúgy tényleg egy fasz. Már kezdtem elfogadni, hogy visszajött és felülni a hypenak, hogy fasza lesz. Lószart. Garantáltan beszopjuk vele ezzel a sérüléssel.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-07, 11:43
CsT írta:
Puli ma nem edzett, holnapi játéka is kétséges...aztán majd jön hír, hogy 1 hónap
1 hónap nekünk olyan nincs. 2-3 minima
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-06, 22:00
Puli ma nem edzett, holnapi játéka is kétséges...aztán majd jön hír, hogy 1 hónap
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-02, 22:01
CsT írta:
Komolyabb összeget tettem volna rá, hogy ez lesz. De Ligt vállával is ugyanez volt, játszattuk sérülten aztán csak műteni kellett.
Gondolom valami zulu varázslónál volt Guineában...
De Ligtnél azért más volt a szitu, mert a szezon közepén robbant le és szükség volt rá. Most a mercato közepén simán lehetne kalkulálni egy normális felépüléssel. Remélem úgy esnek ki a csoportból, mint 2002ben.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-02, 21:16
Akkor pogbanak ennyi volt. Nem értem miért nem lehet megértetni az ostoba nemondjammivel, hogy jó eséllyel tönkreteszi a karrierjét, amit megmenteni jött ide. Umtiti barátjának ugyanez a sérülése volt. Az legalább a kisebb műtétet megpróbálta, igaz így is lehúzta a wc-n a további karrierjét. Baszki világbajnok vagy te kretén. A Juve helyében most bontanám fel a szerződését.
Krisz and LeRoi10 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-02, 21:10
Petike007 írta:
Pogesz a kamu terápiát választotta. Így 6 hét múlva visszatér majd leserul 9 hónapra. Faszom.
Ez a javasasszony rá olvas tripper esetén sem működött.
Komolyabb összeget tettem volna rá, hogy ez lesz. De Ligt vállával is ugyanez volt, játszattuk sérülten aztán csak műteni kellett.
Gondolom valami zulu varázslónál volt Guineában...
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-02, 20:55
Pogesz a kamu terápiát választotta. Így 6 hét múlva visszatér majd leserul 9 hónapra. Faszom.
Ez a javasasszony rá olvas tripper esetén sem működött.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-08-01, 15:44
Kenő 3 hét rehab, Akénak a szárkapocscsontja tört, 2 hónap.
Most már az emlegetett Aké-Ken-Soulé koldus cseresorunk sincs meg elől. Remélem BRÉmeres gyorsasággal zsírozzuk le ezután Kosticot.
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 22:31
Krisz írta:
Szerintem ez nem olyan gáz, skillsetben pl sokkal kiegyensúlyozottabb, mint tavaly. Maris, Pogba, Kostic és Fagyi simán a kreatív vonal, Rovella registaban meg további plusz potenciált jelent elől Locaval.
Nagyon remélem, hogy igazad lesz, mert ez eddig nagyon gyenge. Illetve remélem Allegri is összeszedi magát, mert eddig tőle sem kaptuk azt amire számítottunk.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 19:12
Malloy írta:
Nézzük mit léptünk előre tavalyhoz képest!
Kapusok: ugyanaz, (csak tegnap Csecsnyi is megsérült.)
Védelem: Elment Chiello és De Ligt Jött: Bré-man és Gatti Illetve kezd kiöregedni Cuadrado, és Csicska-kapitány is.
Középpálya: Távozott: Szakács (Hurrá) Érkezett Pogba (de vele kezdek nem számolni, főleg ha a vezetőség belemegy a kisműtét dologba) Fagioli? Rovella?
Nem hiszek benne, hogy sikerül elküldeni a tripperest meg anyuka kedvencét, így nagyon érkező sem lesz. A fiatalok közül max egyet tartunk meg szerintem, a többi megy kölcsönbe.
Illetve akkor idénre kiesett Mekkeni is Pogba mellé, így ugyanaz a reménytelen szar lesz mint a tavalyi évben. Zéró jelenlét, nulla labdakihozatal, semmi veszély az ellenfél térfelén.
Van 9!!! db középpályásunk papíron.
Mínusz Pogba és Mekkeni 3 fiatal ÉS a maradék: Locatelli, Tripperes, Anyuka kedvence és Zakariás
Támadósor: Igazából a középpálya miatt leírni sincs kedvem. Itt is kevesen vagyunk, és a nyomorék vezetőség még mindig a balfasz Moratát hajszolja...
Azt hittem beleszólunk a bajnoki címért való küzdelembe, de miután végignéztem a csapaton.... örüljünk ha meglesz a negyedik hely. újra
Nekem ez a worst case scenario, ami ritkán realizálódik, akárcsak a best case (ami mondjuk a takarítás mellett egy Kostic, Zaniolo Udogie last minute érkezés lenne) Én inkább arra fókuszálnék hogy mi van most és mi várható.
A védelem szélei valóban problémásak, Cuadradot én még nem féltem, viszont nem játszhat le 50 meccset és még gondolom lesz használva támadóként is. Középen viszont én teljesen elégedett vagyok a Bremer - Danilo - Gatti - Bonucci - Rugani sorral. A felkészülési meccseken Bremer és Gatti is nagyon főnök volt Bonucci meg úgyis kezdeni fog ha egészséges lesz.
Középen tényleg jó lenne Pogba, de Fagyiban simán benne van, hogy hoz egy Pogba 1.0 első szezont. Rabiot pont annyira volt használható tavaly, hogy szimpi lehessen egy ilyen Newcastle vonalnak, Artúrnak meg max fizetjük a fizetése egy részét de eltakarodik Valencicába. Nekem pont úgy tűnik, hogy az elpasszolásukra van nagyobb esély.
Elől persze elég gány a helyzet, de ide garantáltan igazolunk és itt akár Kostic, akár Zaniolo (vagy mindkettő egyszerre ) megoldaná a problémát, plusz Kosticcsal szerintem még balbunkót is lehetne játszatni.
Tehát a védelem széle gyenge pont lesz és lehet kell majd venni valakit januárban (gondolom a VB miatt amúgy is mozgalmasabb lesz a mercato), ezen felül viszont simán van esély a tavaly még elképzelhetlen selejttrió vs Rovella, Fagioli, Miretti cserére, plusz januárban egy Pogba. Előre a masszívabb pletyik mind komoly igazolások, nem valami tescos Bendtner-Boriello vonal, szóval egy prémium Kostic-Vlaho-Maris sor mögött egy Ken, Chiesa/Cuadrado, Soule összejöhet, minimum elegséges.
Szerintem ez nem olyan gáz, skillsetben pl sokkal kiegyensúlyozottabb, mint tavaly. Maris, Pogba, Kostic és Fagyi simán a kreatív vonal, Rovella registaban meg további plusz potenciált jelent elől Locaval.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 17:31
Kezdek kiakadni a klub lúzerségén. Tényleg fontosabb lett a kurv@ közösségi média meg a rohadt celebkedés mint a foci. Minden szart csinálnak a játékosok csak edzeni nem edzenek normálisan. Itt van például a csoda kapusunk aki éppen az angyalok városában zsákolgat, igaz az esti meccsen nem tud játszani mert combhajlito sérülése van. Aztán csodálkozunk, hogy alapozás helyett megy az utazgatas, celebkedés, a meccs utolsó 30 percében meg mindenki a seggén veszi a levegőt….
Krisz, CsT and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 16:31
Malloy írta:
Védelem: Elment Chiello és De Ligt Jött: Bré-man és Gatti Illetve kezd kiöregedni Cuadrado, és Csicska-kapitány is.
Középpálya: Távozott: Szakács (Hurrá) Érkezett Pogba (de vele kezdek nem számolni, főleg ha a vezetőség belemegy a kisműtét dologba) Fagioli? Rovella?
Nem hiszek benne, hogy sikerül elküldeni a tripperest meg anyuka kedvencét, így nagyon érkező sem lesz. A fiatalok közül max egyet tartunk meg szerintem, a többi megy kölcsönbe.
Illetve akkor idénre kiesett Mekkeni is Pogba mellé, így ugyanaz a reménytelen szar lesz mint a tavalyi évben. Zéró jelenlét, nulla labdakihozatal, semmi veszély az ellenfél térfelén.
Mínusz Pogba és Mekkeni 3 fiatal ÉS a maradék: Locatelli, Tripperes, Anyuka kedvence és Zakariás
Támadósor: Igazából a középpálya miatt leírni sincs kedvem. Itt is kevesen vagyunk, és a nyomorék vezetőség még mindig a balfasz Moratát hajszolja...
Azt hittem beleszólunk a bajnoki címért való küzdelembe, de miután végignéztem a csapaton.... örüljünk ha meglesz a negyedik hely. újra
Pontosan! Egy helyben topogás 2.0.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 14:53
CsT írta:
Remélem nem a mi orvosaink végzik a műtétet, ott még abban sem lennék biztos, hogy a sérült lábát operálják meg.
Legalább nem rontanak a helyzeten.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 11:34
CsT likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 11:18
Kenőnek a válla ment ki, nem akaraom védeni a stábot mert baromira nincs mire, de ez az eset spec tényleg a balszerencse kategória valószínüleg.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 11:10
Petike007 írta:
Kenci 3-4 hónap. Alakul.
Hol írják a 3-4 hónapot? Vagy ez csak Lájti esetéből van következtetve?
Amúgy én nem tudom elhinni hogy ennyire pechesek vagyunk. Sokkal valószínűbb, hogy rosszak az edzésmódszerek, vagy az edzők vagy a koksz vagy a játékosok nem veszik komolyan a felkeszülést vagy ezek bármilyen kombinációja.
CR gondolom azért nem sérült sosem mert úgy edz és olyan életmodot folytat. Na most nem lehet mindenkinek olyan fizikuma mint neki, de élhet, edzhet úgy mint ő. Néha ezek az instás bohóckodások meg kosarazás stb stb felbassza az agyam. Felpofoznám őket és valami bolíviai faluba küldeném az egész társaságot, ahol semmi mást nem lehet csinalni csak olvasni, kajálni, edzeni meg aludni.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 10:46
Petike007 írta:
Kenci 3-4 hónap. Alakul.
Nem látok hírt erről sehol. Ha igaz akkor megbaszodunk megint
Edit: már látom
Egészen hihetetlen ami itt megy. Ez ugyanaz a szar csapat lesz mint tavaly, annyi különbséggel, hogy mindenki öregebb lett egy évvel, és sajnos ez inkább hátrány lesz mint előny.
LeRoi10 likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-31, 10:19
Kenci 3-4 hónap. Alakul.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-29, 17:48
Malloy írta:
Az lesz majd a dilettantizmus csúcsa, ha belemegy a vezetőség a rövidebb verzióba pogba műtétje kapcsán, hogy ott lehessen a VB-n. Nem kell messzire mennie neki sem, elég megkérdeznie a haverját Umtitit, hogy megérte-e feláldoznia a karrierjét egy VB miatt. Neki is ugyanez a sérülése volt akkor, és szintén a VB miatt ment bele a rövidebb opcióba. Azóta sem tud felépülni. Ne legyen kétségünk, pogbara is ez a sors vár a mi orvosaink mellett.
Remélem nem a mi orvosaink végzik a műtétet, ott még abban sem lennék biztos, hogy a sérült lábát operálják meg.
LeRoi10 likes this post
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-29, 15:16
De most egyébként mi is a pontos diagnózis Pogbanál? Én már nem bírom követni. Egy sima meniscus műtétet esetében 2 hónap után már játékra kész szokott lenni az adott játékos. Az emlegetett 4-5-6 hónap az már kb. a keresztszalag szakadás szintje. Most akkor mi van?
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-29, 14:05
Az lesz majd a dilettantizmus csúcsa, ha belemegy a vezetőség a rövidebb verzióba pogba műtétje kapcsán, hogy ott lehessen a VB-n. Nem kell messzire mennie neki sem, elég megkérdeznie a haverját Umtitit, hogy megérte-e feláldoznia a karrierjét egy VB miatt. Neki is ugyanez a sérülése volt akkor, és szintén a VB miatt ment bele a rövidebb opcióba. Azóta sem tud felépülni. Ne legyen kétségünk, pogbara is ez a sors vár a mi orvosaink mellett.
Krisz, Petike007, LeRoi10 and bombahoppa like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-29, 13:35
Az sokat elmond a csapatról hogy mercato idején a sérültek topic majdnem annyira aktív mint a kit Bevasarlos.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 14:05
Petike007 írta:
Az álom mercato utan ott tartunk hogy valójában sehogy.
Pogesz aki kulcs lett volna, a szezon nagy részére kuka.
Marcsi VB utan kérdés mennyire szeretne itt játszani. Ha lehet tippem akkor honvágya lesz.
Bré még nem sérült le de ez gondolom csak órák kérdése. Nálunk ugye egy valami fix, a súlyos és hosszú sérülés.
Ótvar szar a helyzet hogy nálunk sorra jönnek a súlyos sérülések. És senki nem tesz semmit. Erőnléti stáb stb... ugyan az maradt. Conte alatt alig votl sérültünk.
Nézegettem múltkor Conte 11/12es stábját, az erőnléti stáb egy része itt volt egészen Pirloig. Itt több ismeretlenes az egyenlet. Akinél mondjuk állandóan alacsony a sérülések száma (és mellesleg pár kmrel minden meccsen többet futnak a csapatai) az Antonio Pintus. Én csak azt nem értem, hogy miután a mai focihoz az ő edzésmódszerei nyilvánvalóan jobban passzolnak, akkor a szakma többi része miért nem vette ezeket át. De amúgy szerintem már azzal is előrébb lennénk, ha olyan noname edzőt keresnénk aki az ő iranyelvei (a futás/atlétika előtérben) szerint alakítja ki az edzéseket.
A másik meg a koksz, lehet cinikusnak hangzik, hogy egyáltalan van ilyen, de garantáltan meghatározó szerepe van.
Petike007 and Malloy like this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 13:08
Az álom mercato utan ott tartunk hogy valójában sehogy.
Pogesz aki kulcs lett volna, a szezon nagy részére kuka.
Marcsi VB utan kérdés mennyire szeretne itt játszani. Ha lehet tippem akkor honvágya lesz.
Bré még nem sérült le de ez gondolom csak órák kérdése. Nálunk ugye egy valami fix, a súlyos és hosszú sérülés.
Ótvar szar a helyzet hogy nálunk sorra jönnek a súlyos sérülések. És senki nem tesz semmit. Erőnléti stáb stb... ugyan az maradt. Conte alatt alig votl sérültünk.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 10:45
tjunior írta:
Pogba sérülésének időtartama exponenciálisan emelkedik lassan. Semmi komoly-2 hét - 4 hét - 2 hónap -4 hónap - most már 6 hónapot is írnak.
Őszintén szólva nekünk édesmindegy hogy 3 vagy 5 hónap, mert pont nem érdekel ha lemarad a VBről, sőt még jobb is. Talán a worst case scenario ha mondjuk kihagy 2 hónapot (a szezon kb legfontosabb része), aztán visszatér 50%osan, drótozgatják 1 hónapig amíg alig játszik, majd annyira felépül, hogy letolja a VBt, a szezon többi részén meg nálunk lábadozik, esetleg újabb műtét. Jelen helyzetben a legjobb verzió ha most alaposan megcsinálják a térdét, a rehabot végigtolja anélkül, hogy sürgetnék a visszatérést és akkor innentől stabil húzóember lehet, amire vettük. Ami meg a kettő között van, a részünkről majdnem ugyanolyan szopás mint a worst case.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 09:37
Pogba sérülésének időtartama exponenciálisan emelkedik lassan. Semmi komoly-2 hét - 4 hét - 2 hónap -4 hónap - most már 6 hónapot is írnak.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 09:12
CsT írta:
Lehet az első diagnózist a szertáros állapította meg, aztán megnézte egy orvos is. De Ligtért kérhettünk volna 10 millával kevesebbet csak adjanak mellé egy zsák kokszot a németek.
Az a vicc, hogy szinte mindenki azt emelte ki milyen jó fizikai állapotban tért vissza Pogesz.
Ha 4-5 hónap akkor az vis maior helyzet és lépni kell valamit az eddig se túl veretes középpályán. Rá lehetne menni De Jong-ra, valami 2 év kölcsön+opció megoldással, a Barcának úgyse kell se ő se a pénz, hisz anélkül is vásárolnak.
A szélső + vice Vlahovic kérdést is jó lenne már lezárni mert itt az augusztus.
A Bayern koksza egy egész De Ligtet is megér. Egyébként brutál lesz majd ha De Ligtnek beüt a koksz, így is elég durva fizikailag, ha 2 hónap alatt még 10 kiló izom felkúszik rá sutyiban akkor meg teljes Hulk lesz.
A Bárkának még Artúrt is hozzá lehetne csapni az ajánlathoz, viccen kívül abban a tikitakában még hasznos is lenne.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 08:46
Krisz írta:
Azt olvastam, hogy mencseszterben is ezzel szopott, vagyis hogy ez állt az izomsérülései hátterében. Én bevállalnám a 4-5 hónapot ha ezzel utána normalizálná a fizikai állapotát. Amúgy ezt hogy a picsába nem látták az orvosin?
Szerintem tisztában voltak vele de bevállalták a rizikót. Nem jött be.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-07-28, 08:30
Malloy írta:
Pogbánál már 4-5 hónapot írnak. Tényleg ilyen dilletans gyökerek gyülekezete az orvosi szabunk?
(Legalább megvesszük SMS-t így)
Lehet az első diagnózist a szertáros állapította meg, aztán megnézte egy orvos is. De Ligtért kérhettünk volna 10 millával kevesebbet csak adjanak mellé egy zsák kokszot a németek.
Az a vicc, hogy szinte mindenki azt emelte ki milyen jó fizikai állapotban tért vissza Pogesz.
Ha 4-5 hónap akkor az vis maior helyzet és lépni kell valamit az eddig se túl veretes középpályán. Rá lehetne menni De Jong-ra, valami 2 év kölcsön+opció megoldással, a Barcának úgyse kell se ő se a pénz, hisz anélkül is vásárolnak.
A szélső + vice Vlahovic kérdést is jó lenne már lezárni mert itt az augusztus.