Amit javasolnék Mariska Vlaho meg Pogba esetén el kell velük hitetni, hogy válogatott meccs van. Egészségesek lennének meg jól is akarnának játszani.
Elő kell venni a harmadik számú mezt, az úgyis olyan mintha az összes ország zászlaja benne lenne!
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-04, 19:15
Amit javasolnék Mariska Vlaho meg Pogba esetén el kell velük hitetni, hogy válogatott meccs van. Egészségesek lennének meg jól is akarnának játszani.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-04, 09:19
Nekem egyáltalán nem hiányoznának az ilyen zsoldosok (fú de utálom ezt a szót ) felőlem mehet Maris, Parádés, Pogba is isten hírével amerre akarnak. (most Remzit és Artúrt már nem is említem)
De Rabbi is megér egy misét (haaah) hogy csak akkor kezdett el játszani amikor az új szerződéséért teper.
Szívesebben nézem a lelkes fiatalokat tizedannyi fizuért akik meghalnak a pályán, ez a szezon már úgyis kuka, a BL indulás valószínűleg meg lesz velük is. Amúgy is nagy megtisztulás van a klubnál vagy mi, jó lenne ha ebben is változna a policy, mert ez már egészen szánalmas amit egyes játékosok megengednek maguknak.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-03, 22:27
Annyira borítékolható volt már nyáron is, hogy ez lesz Pogbaval és Mariskával...
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-03, 22:18
Nico írta:
egy nyaralóközpont lettünk...
Menjen szépen haza januárban Brazíliába. Pogba meg mehet Gabonba a sámánjaihoz. A két legnagyobb igazolasunk luxus nyugdíjas és nem akar játszani. Parádés meg a VB-n gépállat türhő verő ember nálunk természetesen láthatatlan. Vlahovic szintén felzárkózott allűrökben a sztárokhoz. Bár 8 méterre pattan tőle a laszti de legalább az ügynöke naponta lenyilatkozta hogy mehetnékje van.
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-03, 19:26
egy nyaralóközpont lettünk...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-03, 18:12
_DREAM_ írta:
DiMaria…
Megkaptuk a válaszunkat, nem nagyon akar ő már szerintem nálunk focizni. Persze lehet nem tudatos, csak fizikailag fogyott el pont most, de valahogy azt érzem hogy bármi is legyen nem veti szét a motiváció.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-03, 17:27
DiMaria…
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-01, 22:24
bombahoppa írta:
Nagyobbat mondok! Ignorance is innocence. Havonta egyszer megyek fel az instára (Madonnás képeket nézni), facebookra hetente (hogy klasszikus zenét és nyulas videókat lájkoljak, nehéz a tanúvédelmis élet). Ezenkívűl van gmailem, tényleg az szoc.app.?
Én senkiről nem látok semmit, ha nem jövök fel ide. A négerkedés se jön át nekem nélkületek. Ezért vagytok nekem! BÚÉK!
szoc.netwörk oldalak közül nálam is csak a Mezzo tv töltődik be. A böngészőm még a fórumon beillesztett FB képeket sem jeleníti meg. Szóval lehetne képaláírásokat is használni, pl.: "Fehér háttér előtt fekete férfi tükröző lencséjű napszemüvegben áll egy színes deszkán."
CsT and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-01, 09:04
DartagnanX írta:
Valaki mutasson már egy képet vagy videót, amin síel a Pogesz. Tényleg egyet sem láttam.
Nem láttam én sem, azért annyi eszük van, hogy olyat nem raknak fel, és úgy általában nem osztanak meg locationt. Emellett a snowboard cipő & síszemüveg is arra utal, hogy csúszott is, mert egyébként ha csak a hüttébe készültél egy hétvégére akkor valószínűleg nem így öltözöl. De ha mégis, akkor is rendben van, hogy a klub legjobban fizetett játékosaként pályáralépés és várható visszatérés dátum nélkül a hegyen vered a nyálad, miközben a VBt megjárt spílerek már a pályán izzadnak? Nekem ez sehogy se védhető.
_DREAM_ and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2023-01-01, 07:40
DartagnanX írta:
Valaki mutasson már egy képet vagy videót, amin síel a Pogesz. Tényleg egyet sem láttam.
Nagyobbat mondok! Ignorance is innocence. Havonta egyszer megyek fel az instára (Madonnás képeket nézni), facebookra hetente (hogy klasszikus zenét és nyulas videókat lájkoljak, nehéz a tanúvédelmis élet). Ezenkívűl van gmailem, tényleg az szoc.app.?
Én senkiről nem látok semmit, ha nem jövök fel ide. A négerkedés se jön át nekem nélkületek. Ezért vagytok nekem! BÚÉK!
_________________ a televizenyős düggönypakli
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-31, 22:08
Krisz írta:
Most meg elvileg síel szóval bekaphatja. Pont a térdek vannak a legnagyobb veszélynek kitéve síelésnél. Bármibe lefogadom hogy meg fog sérülni olyan szinten mint Neuer. Én komolyan azt hittem, hogy több esze van, mint Balotellinek, de nem. Isten barma.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-31, 21:46
Én Vlahoban nem a juventínót látom, hanem a következő De Ligtet. A frusztráltsága inkább abból adódik, hogy itt nem megy úgy a játék neki és nem jönnek a gólok. Nyilván könnyebb egy olyan csapatban játszani amelynek van alapjátéka még ha az csak egy középkategóriás Fior is. Remélem én tévedek, de meglepne ha jövőre is itt lenne.
Pogba nálam elásta magát, a képességeit nem vitatom sőt még azt se, hogy szeret itt lenni, (nekem az egyik kedvenc játékosom volt amikor itt volt) de ez a folyamatos "négerkedés" idegesít. Igazából mindennel foglalkozik, csak a felépülésével nem. Bár igazából ebben a sztoriban is az basz fel legjobban, hogy volt/van(?) egy olyan vezetőség amely engedte ezt...
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-31, 21:24
bombahoppa írta:
Vlaho: Allegri a démonja. Pogba: Akkor lennék elégedett vele, ha hozna egy Tevez kategóriát. Mert a finesze ott van, Anglia meg nem tesz jót a közérzetnek. Mediterránia van b+! Itt találták fel a vendettát! Na jó, azt délen. De tudta hova jön, vagy mégsem?! Tavaszig kap türelmet...
A Pogbás résszel abszolút egyetértek, kb ugyanígy látom és nálam is tavaszig tart az optimizmus és a türelem... Vlahovic és Allegri között pedig valóban úgy tűnik, hogy nem kiforrott még a kémia, de remélem, hogy előbb utóbb ez is működni fog és ezzel kapcsolatban már csak azért is optimista vagyok, mert kevés játékos volt, akivel Maxi nem találta meg a közös hangot pályafutása alatt és remélem Vlaho nem aközé a pár kivétel közé fog tartozni, akivel mégsem.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-31, 21:06
Bane.Davids.89 írta:
Persze, adom ezt a véleményt is. De én Vlahot igazi juventinonak érzem, és sokkal inkább gondolom azt, hogy pontosan ezért nem tudja rendesen kipihenni a sérülését, mert folyamatosan rendelkezésre akart/akár állni, amikor csak egy kicsit is rendben érzi magát. Szerb is, (szerintem már) juventino is és folyamatosan játszani/gólt szerezni akar, szerintem a legjobb mentalitásúak között van a keretben. Ezért is annyira frusztrált, mikor nem megy a szekér. Azért pedig nem tudom hibáztatni, mert mindenáron játszani akart egy világbajnokságon a hazája válogatottjában. Az insta fiún egyenlőre nem tudok elmenni, mert amikor visszatért nagyot nőtt a szememben a fizetés csökkentés miatt és valahogy azt éreztem, hogy valóban benőtt a feje lágya és talán tényleg Torino az ő igazi otthona, ahol most már sokkal koncentráltabb lesz, mint valaha. Ez a megérzés eddig eléggé kívülről súrolja a kapufát, de optimista vagyok és még mindig bízom Polpóban, hogy látunk még tőle nagy dolgokat.
Vlaho: Allegri a démonja. Pogba: Akkor lennék elégedett vele, ha hozna egy Tevez kategóriát. Mert a finesze ott van, Anglia meg nem tesz jót a közérzetnek. Mediterránia van b+! Itt találták fel a vendettát! Na jó, azt délen. De tudta hova jön, vagy mégsem?! Tavaszig kap türelmet...
_________________ a televizenyős düggönypakli
Bane.Davids.89 likes this post
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-31, 14:59
_DREAM_ írta:
Csak fura hogy ha valakire rákerül a Juve mez akkor rögtön lesérül, a válogatottban meg mindenki egészséges kb. Kivéve az Insta fiút.
Persze, adom ezt a véleményt is. De én Vlahot igazi juventinonak érzem, és sokkal inkább gondolom azt, hogy pontosan ezért nem tudja rendesen kipihenni a sérülését, mert folyamatosan rendelkezésre akart/akár állni, amikor csak egy kicsit is rendben érzi magát. Szerb is, (szerintem már) juventino is és folyamatosan játszani/gólt szerezni akar, szerintem a legjobb mentalitásúak között van a keretben. Ezért is annyira frusztrált, mikor nem megy a szekér. Azért pedig nem tudom hibáztatni, mert mindenáron játszani akart egy világbajnokságon a hazája válogatottjában. Az insta fiún egyenlőre nem tudok elmenni, mert amikor visszatért nagyot nőtt a szememben a fizetés csökkentés miatt és valahogy azt éreztem, hogy valóban benőtt a feje lágya és talán tényleg Torino az ő igazi otthona, ahol most már sokkal koncentráltabb lesz, mint valaha. Ez a megérzés eddig eléggé kívülről súrolja a kapufát, de optimista vagyok és még mindig bízom Polpóban, hogy látunk még tőle nagy dolgokat.
bombahoppa likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-31, 14:24
Bane.Davids.89 írta:
Úgy tudom a lovaglójával bajlódik már a nyári felkészülés óta. A lágyéksérülést pedig csakis pihentetéssel lehetne kikezelni. Anno nekem is sokszor jött vissza, mert nem vártam vele eleget. Valószínűleg nála is ez a gond, hiszen folyamatosan "játszania kell", játszani akar és egyszerűen ezért kíséri el egész szezonban ez a hullámvasútazás.
Csak fura hogy ha valakire rákerül a Juve mez akkor rögtön lesérül, a válogatottban meg mindenki egészséges kb. Kivéve az Insta fiút.
CsT, bombahoppa and Bane.Davids.89 like this post
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-30, 21:30
_DREAM_ írta:
Vlahoviccal mi a fsz van h a Vb-n tudott játszani nálunk meg már ő sem?
Úgy tudom a lovaglójával bajlódik már a nyári felkészülés óta. A lágyéksérülést pedig csakis pihentetéssel lehetne kikezelni. Anno nekem is sokszor jött vissza, mert nem vártam vele eleget. Valószínűleg nála is ez a gond, hiszen folyamatosan "játszania kell", játszani akar és egyszerűen ezért kíséri el egész szezonban ez a hullámvasútazás.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-30, 19:10
Csecsnek bibis lett a nyaka a délutáni meccsen, Perin kezdhet Cremonaban.
LeRoi10 and bombahoppa like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-30, 12:36
Vlahoviccal mi a fsz van h a Vb-n tudott játszani nálunk meg már ő sem?
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-26, 00:48
Krisz írta:
Most meg elvileg síel szóval bekaphatja. Pont a térdek vannak a legnagyobb veszélynek kitéve síelésnél. Bármibe lefogadom hogy meg fog sérülni olyan szinten mint Neuer. Én komolyan azt hittem, hogy több esze van, mint Balotellinek, de nem. Isten barma.
azért a pofátlanságnak is van határa, egészséges játékos se mehet motorozni, síelni, raftingolni, stb. mert ezek nagyon sérülésveszélyes sportok, nemhogy valaki aki térd(!)sérülésből próbál felépülni immáron féléve... csak az elmúlt hónapban bulikázott Miamiban, aztán megnézte a vb döntőt, kicsit utána is bulizott, majd most síelget... tényleg csak nyaral nálunk...
Malloy likes this post
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-25, 22:14
Bremer meg karácsony előtt visszatért edzésbe de Chiesat se áttam flexelni a sérülésével. Most akkor fizetést adunk neki vagy a Juventus a legnagyobb szponzora az instacelebnek?
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-25, 13:20
Krisz írta:
Játszásiból belenéztem a komment szekcióba. Sokan aggódnak a bibis térde miatt. Szegényke csak a csúnya rossza focitól fáj neki. Síelés nigáskodás insta majomkodás rendben van.
Magam részéről úgy vártam hogy az a játékos aki innen elment, de valójában az a szánalmas bohóc akivé Mu-ban vált. Menjen inkább CR-rel bohockodni az arabokhoz.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-25, 12:33
Malloy likes this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-22, 22:45
Tegnapi poszt. Azért valami tényleg csak történik. Allegri sajttájait pedig sosem kellett komolyan venni.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-22, 12:53
Krisz írta:
Malloy írta:
Nekem nem hiányzik. A pénz sem. De ez a rohadt négerkedés baszott idegesítő. Plusz rajtunk röhög mindenki ez miatt is.
Azt amúgy nem értem hogy valaki hogy tud lazán négerkedni (ismét egy insta story), de futni még nem - legutóbb ezt nyilatkozta Allegri. Más terhelés, de nem hiszem hogy a kocogás vagy az óvatos futás ennél a vergődésnél lényegesen nagyobb terhelést jelentene.
Szerintem Allegri a szokásos mókázásával túlzott. Ez egy októberi videó: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=64Rsp7WcntY&ab_channel=Juventus
Nyilván kocog és terheli a térdét. Főleg, hogy ismét az jelent meg, hogy januárban már pályára akar lépni Pogesz.
Már a vébére ugye vissza akart volna térni, nyilván nem egy fekvőgipszben fekszik tehát a műtét óta.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-22, 12:28
Malloy írta:
Nekem nem hiányzik. A pénz sem. De ez a rohadt négerkedés baszott idegesítő. Plusz rajtunk röhög mindenki ez miatt is.
Azt amúgy nem értem hogy valaki hogy tud lazán négerkedni (ismét egy insta story), de futni még nem - legutóbb ezt nyilatkozta Allegri. Más terhelés, de nem hiszem hogy a kocogás vagy az óvatos futás ennél a vergődésnél lényegesen nagyobb terhelést jelentene.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-16, 12:51
Krisz írta:
Van ilyen, emlékezzünk csak Redondora, aki amúgy kétszer akkora zseni volt, mint Pogba. Ő visszautasította a fizuját, Pogba meg négerkedik és ugrabugrál instan, mint valami 10 éves hülyegyerek, közben Chiesanak minden 2. posztja hogy a konditeremben erőlködik. Esküszöm ez jobban idegesít, mint hogy évi 16 millát baszunk ki az ablakon, meg hogy nem játszik. Egy prime Rabiot és kiteljesedő Locatelli meg a kölykök mellett egyáltalán nem is hiányzik.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-16, 12:19
Malloy írta:
És már kezdődik is. Február közepén edzhet legközelebb a többiekkel, de nő az esélye, hogy az egész szezon off. Remelem ki tudunk lépni ebből a szerződésből, mert ez egy terített betli
Ja, és Allegri aggódik a keret fizikai állapota miatt. 🤯
Szánalmas bohóc csapat lettünk. Először sámán ráolvasás miatt nem műtette magát, hogy ott legyen a VB-n aztán nem a megfelelő műtétet választja ki. Közben niylván a fizetését felveszi. Hogy rohadna meg.
bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-16, 12:18
Malloy írta:
És már kezdődik is. Február közepén edzhet legközelebb a többiekkel, de nő az esélye, hogy az egész szezon off. Remelem ki tudunk lépni ebből a szerződésből, mert ez egy terített betli
Van ilyen, emlékezzünk csak Redondora, aki amúgy kétszer akkora zseni volt, mint Pogba. Ő visszautasította a fizuját, Pogba meg négerkedik és ugrabugrál instan, mint valami 10 éves hülyegyerek, közben Chiesanak minden 2. posztja hogy a konditeremben erőlködik. Esküszöm ez jobban idegesít, mint hogy évi 16 millát baszunk ki az ablakon, meg hogy nem játszik. Egy prime Rabiot és kiteljesedő Locatelli meg a kölykök mellett egyáltalán nem is hiányzik.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2022-12-16, 11:51
Malloy írta:
Kíváncsi vagyok mikor ismeri be a klub, hogy újra meg kell műteni a térdét és fél évre kuka…