Én a 10. perc óta telefont nyomkodok. Nem bírom nézni ezt a szenvedést.
Ezt már én is megfigyeltem magamon, hogy háttérzajnak használom a meccset. Eredményeket nézek, csetelek stb...csak akkor nézek fel ha a kommentátor emeli a hangját.
Krisz and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nekem a vezetőség is problémás, olyan mint egy toxic kapcsolat, egyik se jó a másiknak. Ha a metaforánál maradva a csapat a kapcsolat, akkor most így 53 perc alatt Allegri a mónika shows vámpír, a vezetőség meg zsoli.
Én két dolgot nem értek. Hogy a vérbe kell nekünk fél év, mire a nyáron összevásárolt játékosokból elkezdünk hasonlítani csapatra. A hónapokig elfaszolt mercato alatt hogy sikerül olyan spílereket venni akik egyetlen felállásban és kombinációban se működnek?
Mármint Allegrinek miért kell fél év?
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Én két dolgot nem értek. Hogy a vérbe kell nekünk fél év, mire a nyáron összevásárolt játékosokból elkezdünk hasonlítani csapatra. A hónapokig elfaszolt mercato alatt hogy sikerül olyan spílereket venni akik egyetlen felállásban és kombinációban se működnek?
A kukások fillérekből összeszednek noname üzbég parasztokat akik az első meccstől kezdve úgy játszanak mintha egy 10 éves korszakos csapat lennének. Amúgy meg azt is néztem, hogy Osimhen 75 milláját úgy hozták össze, hogy a selejtjüket eladták (Verdi, Inglese, Rog, Chiriches, Grassi + Allan), komolyan mintha amateurben FMeznének, mi meg sakkozni próbálnánk a legnehezebb fokozaton.
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-08-22, 21:49-kor.
Legszívesebben a fél csapatot lecserélném, de megelégszem egy McKennie-Miretti cserével. Borzalmas, mennyire nem tudjuk kihozni a labdát, Di María lehet, hogy ennyi különbséget jelent a kontráknál, meg eleve a gyors támadásépítéseknél. Akivel elégedettek lehetünk, az Perin, Danilo, Rugani és Kostic, a többiek közül Vlahovic sajnos a többiek teljesítményére is van utalva, de a többiek teljesítményébe bele lehet kötni kisebb-nagyobb mértékben.
2 dolog Nem gondoltam volna, hogy a Rugani-Bremer duóból Rugani lesz a megbízhatóbb, de ha gólt kapunk az tuti csórikám egyetlen hibájábó lesz. Rabiottól szabályosan az undor fog el ha megláttom. Ennyire Juve játekost még nem utáltam, pedig volt itt Amauri, Poulsen is.
Ilyen szar középpályánk talán sose volt, egyik se jó semmire...a játékunk az lenne, hogy valamelyik védő nyom egy 80 méteres indítást? Mondjuk Maxi megmonta: szenvedni fogunk, mint minden meccsen!
Én egyébként el sem tudom képzelni, hogy aki nem Juve drukker, az néz a meccseinkből 5 percnél többet..
Nagy előrelépés lenne ha a szünetben Allegri felhívná a kp figyelmét hogy hát ha nálunk a labda nem az ellenfél mögé bújva kellene alibizni. Amúgy sorcsere. Fagyi, Rovella, Miretti.
Krisz and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Világ szégyene hogy a múlt évben nem működő középpálya ujra fent van.
Bolond ki 99 sikertelen kísérlet utan 100x szorra mást vár. Allegri olyan edzőnek tűnt aki tanul a hibáiból. Sajnos nem
Még Cardiff után lobogtattak valami statot Allegri Milanos idejéből hogy kurvára nem tanul a hibáiból, szerintem ez adott. Nálam nagyobb pro Allegri nem volt tavaly sem, de ha most kap egy Depayt (azaz darabra is megleszünk) akkor nálam sincs semmilyen kifogásnak helye, mert egy jó edző ebből a kerettel bajnokságot nyer. A tavalyi játékkal, tavalyi játékosokkal ez esélytelen.
Nedved: "After seeing today training we are seriously considering entering the market.”
Ezen a mondaton azért elgondolkoztam amikor olvastam, mert kurva gáz.. Aug22én eszmelnek fel? Lemennek az edzésre Nemá gecó há nem látom kiesát. Sérult. Vagy mi van vele? Nem kellene valakit igazolnunk? Most hogy mondod Pavel, lehet.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
De ez nem kontra volt, hanem egy kurva nagy védelmi hiba!
Altalánosságban beszéltem a csapat játekáról, próbálok tudatosságot találni benne és nagy jóindulattal a kontrajátékot lehet mondani. Rabió és Kenő egszerre a pályán mindennek a halála, Locatelli meg gyötrelmesen kínlódik ezen a poszton.
2 dolog Nem gondoltam volna, hogy a Rugani-Bremer duóból Rugani lesz a megbízhatóbb, de ha gólt kapunk az tuti csórikám egyetlen hibájábó lesz. Rabiottól szabályosan az undor fog el ha megláttom. Ennyire Juve játekost még nem utáltam, pedig volt itt Amauri, Poulsen is.
Krisz and bombahoppa like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Amúgy nem lenne bajom azzal, hogy kontracsapattá válunk, ha lenne sebességünk, bírnánk akár egy átlagos nyomást is gólok, kreténségek nélkül, és gyorsan menne a transition play. Az a helyzet, hogy ezek a legnagyobb hiányosságaink, erre tessék...
De ez nem kontra volt, hanem egy kurva nagy védelmi hiba!
Krisz Takaroggyon!!!
3 a 2-ben Cuadrado agyonrúgja a kapust amikor a liga egyik legjobb centere érkezik szemben a kapuval 10 méterre
Édes Istenem.... én érzem rosszul magam
Mindig is az eszéért szerettük.
Amúgy nem lenne bajom azzal, hogy kontracsapattá válunk, ha lenne sebességünk, bírnánk akár egy átlagos nyomást is gólok, kreténségek nélkül, és gyorsan menne a transition play. Az a helyzet, hogy ezek a legnagyobb hiányosságaink, erre tessék...