Amúgy az a poén, hogy a silányosok ezt úgy értelmezik, hogy a bajnokság bíráskodása a businesss as usual, a BLben meg direkt szopatják őket a bírók. Priceless.
Mert amúgy tényezők lennének? Félnek tőlük ezért inkább kiejtik őket a bírókkal.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-10-20, 12:27
Malloy írta:
Az UEFA nem tolja őket ész nélkül mint a FIGC…
Amúgy az a poén, hogy a silányosok ezt úgy értelmezik, hogy a bajnokság bíráskodása a businesss as usual, a BLben meg direkt szopatják őket a bírók. Priceless.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-10-20, 11:15
Krisz írta:
És a Portotól is kikaptak. Vajon mi lehet amögött, hogy a bajnokságban valahogy mindig minden összejön, a BLben meg 0 pontjuk van?
Az UEFA nem tolja őket ész nélkül mint a FIGC…
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-10-20, 10:07
CsT írta:
Engem a milány meccse izgatott fel jobban. Főleg, hogy a 100. percben kaptak ki egy olyan tizivel amiből kb 8-at kaptak tavaly a bajnokságban!
És a Portotól is kikaptak. Vajon mi lehet amögött, hogy a bajnokságban valahogy mindig minden összejön, a BLben meg 0 pontjuk van?
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-29, 06:59
Engem a milány meccse izgatott fel jobban. Főleg, hogy a 100. percben kaptak ki egy olyan tizivel amiből kb 8-at kaptak tavaly a bajnokságban!
Krisz and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-28, 23:35
Krisz írta:
Tetszik nekem ez a Group Deepthroat. A Sherif 6ponttal az élen, és a cselszi meccs előtt több pontunk van a férgeknél.
Éppen most szoptam le magam. De már megint bizsereg.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-28, 23:12
Tetszik nekem ez a Group Deepthroat. A Sherif 6ponttal az élen, és a cselszi meccs előtt több pontunk van a férgeknél.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-16, 10:50
Azért a férgek utolsó perces deepthroatja okozott egy enyhe erekciót. Ha ugyanúgy kiszopnának az ukránoktól, mint tavaly, akkor rántok is majd rá párat.
Petike007, bombahoppa, Malloy and Téjlor89 like this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-15, 21:45
Úgy tűnik az orbitális mákfaktor megvan a BL-ben is. Világ malaca amit leművelnek.
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-15, 07:07
sneco7 írta:
Nem lehet hogy annyira nem kellett senkinek,hogy a MU azt mondta neki hogy jöhetsz,de csak középcsatár posztra férsz be és nem fogsz minden meccset végigjátszani...?
Szar lehet megöregedni. Kis pénz, nyugdíj, szalámivég.
virracocha and _DREAM_ like this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-14, 22:28
Nem lehet hogy annyira nem kellett senkinek,hogy a MU azt mondta neki hogy jöhetsz,de csak középcsatár posztra férsz be és nem fogsz minden meccset végigjátszani...?
Krisz and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-14, 20:58
LeRoi10 írta:
Lingaardra.... 1-1-es állásnál. Lekocog, lepacsizik (még tanácsot is ad), lepacsizik az edzővel,...... nem hiszem el.... totál lúzerek vagyunk
De legalább kikaptak a fiatalfiúktól.
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-14, 20:40
muhaha
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-14, 20:28
sneco7 írta:
És még le is lehet cserélni...
Lingaardra.... 1-1-es állásnál. Lekocog, lepacsizik (még tanácsot is ad), lepacsizik az edzővel,...... nem hiszem el.... totál lúzerek vagyunk
CsT likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-14, 20:16
És még le is lehet cserélni...
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-09-14, 19:05
Ronaldo gól... Ismét 1 érintésből...Hogy lehet, hogy ott azt csinálja tényleg amiben még a legjobb? Itt meg miért néztük végig ahogy 40 méterre a kaputól az oldalvonal mellett biciklizik ? Fuh de balfaszok vagyunk.
Edit: Labdaérintések száma 25 perc után. Úgy, hogy 67%ban a united birtokolja a labdát.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 12:33
CsT írta:
A kp még hagyján, de csatár nélkül? Illetve a felállásukat sem értettem, össze-vissza volt mindenki. Néha figyelgettem is a padot, hogy nem-e ül ott Pirlo!
Gyakorlatilag az egész szezonban középpályások és szélsők játszottak csatár posztokon, szóval ebben a dologban nem volt semmi kirívó. Az viszont tényleg megmagyarázhtatalan, hogy DM nélkül állt fel. Vicc. Kiherélte saját magát már a meccs kezdete előtt.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 11:49
Krisz írta:
Az lett volna jó, ha mindkét csapat kikap, viszont azért örülök, hogy Guardiola 5 milliárdból se tud továbbra sem BLt nyerni.
Abból is 4 milliárdot a védelemre költöttek, ahol még mindig Stones a kezdő!
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 11:46
zetterberg40 írta:
Szerintem Pep ezt a döntőt már a meccs kezdete előtt elbukta. Mire gondolt ezzel a középpályával? Rodri miért padozott? Ez megmagyarázhatatlan.
A kp még hagyján, de csatár nélkül? Illetve a felállásukat sem értettem, össze-vissza volt mindenki. Néha figyelgettem is a padot, hogy nem-e ül ott Pirlo!
LeRoi10 likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 11:44
tjunior írta:
Annyira hidegen hagyott a BL-döntő, inkább a Portland-Denvert néztem. Komolyan ez a két csapat kit hoz lázba a szurkolóikon kívül pro és kontra?
Ami kis lelkesedés volt bennem, az a blm térdelésnél el is ment...komolyan meddig akarják még erőltetni ezt a szarságot?
LeRoi10 and bombahoppa like this post
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 10:21
Krisz írta:
Az lett volna jó, ha mindkét csapat kikap, viszont azért örülök, hogy Guardiola 5 milliárdból se tud továbbra sem BLt nyerni.
Szerintem Pep ezt a döntőt már a meccs kezdete előtt elbukta. Mire gondolt ezzel a középpályával? Rodri miért padozott? Ez megmagyarázhatatlan.
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 08:06
tjunior írta:
Annyira hidegen hagyott a BL-döntő, inkább a Portland-Denvert néztem. Komolyan ez a két csapat kit hoz lázba a szurkolóikon kívül pro és kontra?
Haverok nézték, én meg üdvözöltem őket, oszt leléptem a buliból.
Nekik is csak arra volt jó, hogy ne legyenek otthon, és berúghassanak.
De minek ehhez angol foci?
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 07:36
Krisz írta:
laac likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-30, 02:26
CsT írta:
Akkor mégis lehet BL-t nyerni 3 védővel? Allegri takarodj!!44
laac, Petike007 and Malloy like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-05-29, 23:00
Akkor mégis lehet BL-t nyerni 3 védővel? Allegri takarodj!!44
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-04-18, 13:12
bombahoppa írta:
Különösen a szabik miatt szeretjük.
100ból 1 is +1 gól
bombahoppa likes this post
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-04-18, 12:57
Krisz írta:
Ronci azért döntöget gólrekordokat, mert mindenki (kivéve Chiesa) görcsösen vele próbál gólt rúgatni, ő lövi a tiziket, szabikat, és fejjátékban a világ legjobbja.
Különösen a szabik miatt szeretjük.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-04-18, 10:41
zetterberg40 írta:
Ronci 33 évesen, a pályafutása csúcsévein túl igazolt a Serie A-ba. A góltermése nyilván valamelyest visszaesett, de mindenféle ellenszenvet félretéve is látható, ilyen-olyan gólrekordokat döntöget még így is.
A mondandómmal arra szándékoztam utalni, hogy szerintem túl van misztifikálva ez a "tömörülő védelmek és kemény olasz védők dolog". Jelenleg két olyan fiatal játékos van a nemzetközi színtéren, akiknek a (gól)képessége aligha megkérdőjelezhető, igazoljanak bárhova is. Mbappe és Haaland nemcsak a bajnoki meccseken, hanem a BL-ben is egészen beteg statisztikákat hoznak. Nem gondolom, hogy sok gondjuk lenne az olasz bajnokságban.
Kár, hogy esélyünk sincs a megszerzésükre.
Hát azért az elmúlt hónapokban amikor mindenki nyomta a bunker focit ellenünk, akkor a hajunkra kenhettük Roncit. Tudom, Pirlo, meg a kp, stb, de akkor is más téma az, hogy a 1-2 totál fogalmatlan pofozógép csapaton kívül még a kiesőzónában is olyan csapatok vannak, ahol noname spílerekkel olyan szervezetten védekeznek meg rombolnak a csapatok, hogy simán megszenvednek a top csapatok is. Szerintem nincs túlmisztifikálva.
Ronci az Allegris évében szvsz még kb ugyanazon a szinten volt, mint a Margitnál, mégis nagyot esett a góltermése. Ronci azért döntöget gólrekordokat, mert mindenki (kivéve Chiesa) görcsösen vele próbál gólt rúgatni, ő lövi a tiziket, szabikat, és fejjátékban a világ legjobbja. Haaland alkatra talán hasonló, meg jók az átlövései, viszont Mbappe góljai leginkább a sebességéből erednek. Simán megállnák a helyüket persze, sőt, kiemelkednének, de azt amit most hoznak itt aligha tudnák teljesíteni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-04-18, 10:22
zetterberg40 írta:
Ronci 33 évesen, a pályafutása csúcsévein túl igazolt a Serie A-ba. A góltermése nyilván valamelyest visszaesett, de mindenféle ellenszenvet félretéve is látható, ilyen-olyan gólrekordokat döntöget még így is.
A mondandómmal arra szándékoztam utalni, hogy szerintem túl van misztifikálva ez a "tömörülő védelmek és kemény olasz védők dolog". Jelenleg két olyan fiatal játékos van a nemzetközi színtéren, akiknek a (gól)képessége aligha megkérdőjelezhető, igazoljanak bárhova is. Mbappe és Haaland nemcsak a bajnoki meccseken, hanem a BL-ben is egészen beteg statisztikákat hoznak. Nem gondolom, hogy sok gondjuk lenne az olasz bajnokságban.
Szerintem sincs már az olasz fociban az a durva, állandóan szabálytalankodós taktikus bekkelés mint mondjuk 6-8 éve. Egyre ritkább, hogy kiscsapatoknál 36-37 éves belső védők játszanak mint anno ilyen Chievo szerű csapatoknál. Ha jól rémlik az utóbbi években már gól átlagban is előztük a PL-t + La ligát.
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-04-18, 09:53
Téjlor89 írta:
Roninak azért jóval gyengébb a gól/meccs mutatója, mint a La Ligaban volt, ez tény. Valamint ő erősebb fizikailag és jobban fejel - ezek azért Olaszországban is hasznos dolgok.
Az meg, hogy Mbappe kettessével lőné a gólokat ugyanúgy egy absztrakt hipotézis (a.k.a 'butaság' ???), mint az, hogy nem menne neki a Serie A-ban annyira Igazoljon ide és meglátjuk
Téjlor89 Vízhordó
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2021-04-15, 23:18
zetterberg40 írta:
Ez olyan, mint amikor 8-10 éve mindenki azt mondta, Ronaldo és Messi 20 gólt sem rúgna az olasz bajnokságban a pokróc védők és a betömörülő védelmek miatt. Butaság. Mbappe ugyanannyira gyilkos lenne az olasz bajnokságban is, mint a franciában, illetve a nemzetközi porondon. Kis túlzással kettesével lőné a gólokat.
Roninak azért jóval gyengébb a gól/meccs mutatója, mint a La Ligaban volt, ez tény. Valamint ő erősebb fizikailag és jobban fejel - ezek azért Olaszországban is hasznos dolgok.
Az meg, hogy Mbappe kettessével lőné a gólokat ugyanúgy egy absztrakt hipotézis (a.k.a 'butaság' ???), mint az, hogy nem menne neki a Serie A-ban annyira Igazoljon ide és meglátjuk