Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bajnokok Ligája sorsolás | |
|
+33sneco7 Petike007 vektra bombahoppa LeRoi10 rcb3n21 CsT Tankcsapda juventute zetterberg40 elnastra virracocha .bb. tjunior mbence simoon _DREAM_ boric EsztéNégy exchaby farturo buktar juve 1974 laac _Tyler Krisz rakkenroll cortamelasombra kdavid86 kilopo baggiofan s4tch DartagnanX 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 07:02 | |
| Én olyan csoportot szeretnék, ahol minden meccsünket adja a tv és nem kell a stream előtt görnyedni mint tavaly a Valencia meg a YB ellen. Szóval egy Real, Salzburg, Lipcse legyen, a két magyar miatt tuti adná valamelyik csatorna. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 06:26 | |
| Donyeck, Zágráb, Moszkva keleti turnéra szavazok Brandépítéshez meg (hogy jó sokan nézzék a meccseinket) Ajax, Valencia, Moszkva legyen _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 00:47 | |
| Pot one:Liverpool, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Juventus, Bayern Munich, Paris St-Germain, Zenit St PetersburgPot two:Real Madrid, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Napoli, Shakhtar Donetsk, Tottenham, Ajax, BenficaPot three:Lyon, Bayer Leverkusen, Salzburg, Olympiakos, Club Bruges, Valencia, Ellenség Milan, Dinamo ZagrebPot four:Lokomotiv Moscow, Genk, Galatasaray, RB Leipzig, Slavia Prague, Red Star Belgrade, Atalanta, Lille Ki mit vár a sorsolástól? Nem bánnám, ha a harmadik kalapból a Dinamo vagy a Salzburg lenne az ellenfél, illetve a Slavia esetleg nem lenne rossz az utolsóból olyan november környékén. Amúgy szerintem Dortmund/Atletico-Lyon-Slavia lesz, aminél lehetne jobbat elképzelni, mert itt sok esetben már a sorsolásnál meglenne a továbbjutásunk. Gulácsiékat el kellene kerülni az utolsó kalapból. | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 16:50 | |
| - LeRoi10 írta:
ezek szerint rosszul fogalmaztam. Én még az ATMA elleni 3-0 hatása alatt vagyok, ne egy esetleges vesztes döntőt emlegessünk még, meg hogy mi lesz majd a Barca ellen a döntőben. Szépen sorban. Én is tudom, hogy esélyesebbek vagyunk, meg minden és mekkora falloszt rántottunk elő, de egy klasszikust idézve a Mistertől: Calma! Igen, így kicsit már értelmet nyer. Egyébként egyetértek, csak lépésenként haladva. Az Ajaxnak is csak akkor minimalizáljuk az esélyeit, ha alapos elemzés mellett komolyan veszik őket a játékosok. Annyi biztos, hogy most nem szaladhatunk bele a késbe az első meccsen, mint az Atletico ellen, mert bár a történtek után nagyon nem érdemes leírni a csapatot kétgólos hátránynál sem, de azért az esélyesek onnantól kezdve már nem mi lennénk. Viszont ártani nem árthat, ha a potenciális későbbi ellenfeleket is elemeznénk, elvégre nem az elődöntő lenne a végcél. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 16:23 | |
| - Tankcsapda írta:
Nem álomvilág az, hanem egy pokolian komoly performance volt, ami ellen az egyik legerősebb csapat kb. 85 percen keresztül nem talált ellenszert. Az Ajax kivívta a figyelmet, nagyon erősek, de akárhonnan is nézzük, egy védekezésben térdre kényszeríthető csapatról van szó. Nagyon jól tudnak támadni, tele vannak fiatal tehetségekkel, de azért nálunk nem egyetlen játékostól függ a védekezésünk hatékonysága, mint a Realnak Ramostól. Plusz az olasz védekezés még mindig magas szintű, ha a keddi tempót sikerül tartani ellenük is, akkor a továbbjutásra komoly esélyünk van. ezek szerint rosszul fogalmaztam. Én még az ATMA elleni 3-0 hatása alatt vagyok, ne egy esetleges vesztes döntőt emlegessünk még, meg hogy mi lesz majd a Barca ellen a döntőben. Szépen sorban. Én is tudom, hogy esélyesebbek vagyunk, meg minden és mekkora falloszt rántottunk elő, de egy klasszikust idézve a Mistertől: Calma! | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:41 | |
| - LeRoi10 írta:
ne kezdjük már most, még az ATMA meccs utáni álomvilágban élünk a legtöbben:D először jussunk túl a 3-szoros címvédőt kiverő ajaxon. Nem álomvilág az, hanem egy pokolian komoly performance volt, ami ellen az egyik legerősebb csapat kb. 85 percen keresztül nem talált ellenszert. Az Ajax kivívta a figyelmet, nagyon erősek, de akárhonnan is nézzük, egy védekezésben térdre kényszeríthető csapatról van szó. Nagyon jól tudnak támadni, tele vannak fiatal tehetségekkel, de azért nálunk nem egyetlen játékostól függ a védekezésünk hatékonysága, mint a Realnak Ramostól. Plusz az olasz védekezés még mindig magas szintű, ha a keddi tempót sikerül tartani ellenük is, akkor a továbbjutásra komoly esélyünk van. | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:35 | |
| Igazából ez jó sorsolásnak tűnik elsőre. Másodjára félig-meddig. A negyeddöntő rendben van, az Ajaxot le kell gyűrni. Az elődöntő megint csak rendben van, de jobb lett volna két meccsre kapni a Barcat - feltéve, hogy Juve-Barca döntő lesz. A Spurstől kicsit jobban tartanék, stabilabb védelemmel rendelkeznek, de az elődöntőben már igazából mindegy, ki lesz az ellenfél. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:34 | |
| - CsT írta:
és megint BL 2. hely ne kezdjük már most, még az ATMA meccs utáni álomvilágban élünk a legtöbben:D először jussunk túl a 3-szoros címvédőt kiverő ajaxon. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:21 | |
| - EsztéNégy írta:
- Papírforma alapján City elődöntő, Barca döntő
és megint BL 2. hely | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:20 | |
| Rendben van. Az Ajax kicsit talán könnyebb, de ebből a 8asból csak a Porto lóg kifelé. Rettenetesen észnél kell lenni. A Barca-Pool-City trióból is a Cityt reméltem. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:19 | |
| Három köszönetet kell mondanom a mai napon. Egy, az internet ismeretlen hősének. Kettő, Petőfi Sándornak. Három, nem írom le a nevét kapusnak, ha tíz éve lerohadt volna a keze, és csak ma tér vissza ajaxot húzni, még ideálisabb lett volna. A fentieknek köszönhetően követhettük élőben és örömmel a közvetítést. A többi páros egyelőre nem érdekel, a Liverpoolnál már bontottam a kapcsolatot. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:17 | |
| Papírforma alapján City elődöntő, Barca döntő _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:17 | |
| | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 12:13 | |
| Nagyon jó lesz!!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| Ajax _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 11:18 | |
| Meglepne, ha nem angol ellenfél jutna nekünk, már csak a statisztika miatt is. Poolt vagy Cityt tippelek, de inkább előbbit érzem valamiért.
Juve-Pool Ajax-Barca Tottenham-United City-Porto | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 09:43 | |
| Én megálmodtam a frankót
A ág: Juve Porto Barca City
B ág: ManU Liverpool Tottenham Ajax
Így most jöhet egy könnyebb meccs, viszont a papíron legnehezebb ellenféllel két meccses rendszerben találkoznánk. Azt tudjuk, hogy Allegri mesterien tudja átfordítani a visszavágóra az első meccsen felbukkanó hiányosságokat.
Továbbá a döntők nem igazán számítanak a Juve specialitásának, tehát oda minél könnyebb ellenfél kéne. A Liverpool mondjuk könnyűnek nem mondható, de jobb, mint a City/Barca. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 09:17 | |
| No para, a Portot kapjuk https://twitter.com/PeakPogba/status/1106222134379073537/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwgr%5E363937393b636f6e74726f6c&ref_url=http%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fcard.html%23sid%3Da8860f73ea754ffe91491bdb86f1c5a4 | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-15, 01:44 | |
| Igazából mindegy lenne, hogy kit kapunk, de írták itt előttem is, hogy nem baj az, ha esetleg egy körben "fellélegezhetnénk", és kapnánk egy könnyebb ellenfelet. Kisebb támadási felületet adunk a játékunkról, kevesebb sárga gyűlhet össze, stb. De ha ezt nem nézzük, akkor kb. csak a Barcat ne kapjuk. Erős a csapat, ezt az Atletico ellen megmutatták, nem hiszem, hogy ezt a taktikát ne vennénk elő minimum a fontosabb meccsekre, de a katalánok szerintem egy fokkal előttünk járnak. Igazából nincs gyenge pontjuk, minden csapatrészük kifejezetten erős, és Messi Ronaldohoz hasonlóan bitang jó formában van. Viszont neki Bernardeschi helyett Coutinho van segítségül, és na, nekem nagy lieblingem Federico, de azért Coutinho egy fokkal előrébb jár. Valamint nekik kicsit több cserelehetőségük van, mivel nem kíván meg majdnem minden posztjuk special skilleket, mint Allegri újdonsült csodafegyverében. A többi csapattól igazából egyáltalán nem tartok, hiába a City-Pool duó piszkosul erős. | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-14, 18:06 | |
| Én nagyon Barcát vagy Cityt érzek. Idén senkitől sem szabad félni, ki kell csapni a brét az asztalra! _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-14, 16:22 | |
| a 2 manchesteri csapat nem játszhatja ugyanazon a héten a hazai meccsét
An explanatory statement released by UEFA read: “Following a decision made by the relevant local authorities, Manchester City FC and Manchester United FC cannot play at home on the same night, nor on consecutive nights.
“Should both clubs be drawn within the same sequence (home or away), the team having finished lower in the domestic league the previous season – in this case Manchester United FC - will be reversed in accordance with the UEFA Club Competitions Committee principles. _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-03-14, 09:16 | |
| sorsolás holnap délben. szabályok: - bárki kaphat bárkit, itt már nem számít, hogy azonos ligából vagy azonos csoportból érkezők nem kerülhetnek össze - ágakat sorsolnak, tehát látni fogjuk a döntőig vezető utat
az ilyen sorsolásokkal a manure szokott jól járni, úgyhogy az ágak simán nézhetnek ki így: - manure, porto, ajax, tottenham - juve, city, pool, barca | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-10, 17:48 | |
| Szerintem az Atletico legalább annyira fosik tőlünk mint mi tőlük.
A csoportban csont nélkül kaptak ki Dortmundban, az utolsó körben pedig képtelenek voltak Belgiumban nyerni a csoport elsőségért. A bajnokságban is elég hektikusak. Egy érdekes stat: Amikor a bajnokságban gólt kaptak, mindössze kétszer nyertek (12 meccsen 17 gólt kaptak). Nekem nem tűnnek jelenleg a csúcsra járatott gyilkológép csapatnak. Középpályán izomból merverhetnek minket, ez tény. Egy egészpályás letámadással szintén van keresnivalójuk, de ezek annyira tényszerű dolgok, hogy ilyen szinten nem hiszem, hogy meg is valósulnak. Kár magunkat lebecsülni. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-10, 15:58 | |
| - CsT írta:
- Szerintem nagyon sok mindennek össze kell állni ahhoz, hogy ezen az Atelticon túl menjünk, abban még tudok bízni, hogy a védelmünk fasza lesz, viszont kellene, hogy megjöjjön az összhang Dybi-Ronci-Mandzu trió között valamint a kp-nek valami olyat kell villantani amit eddig még nem láttunk.
Közben olvasom, hogy Ronci anyjának kiújult a mellrákja... Costa okosan belájkolta Twitteren hogy a MU megvenné 60M olyróért. Gondolom ez is odabasz a hangulatnak. Neymar bulikája után edzésre sem ment. SZeirntem neki szarral meszeltek itt. Ergo marad Dybusz, aki nem boldog. Bernát, aki fasza, de többet sérült, mint egészséges. Mandzsu és CR aki meg nyugdíjasok. Van egy nem létező kp-nk és egy Cselló és Bonu nélküli középső védelmünk. Szerintem továbbmegyünk. Ja bocs mégsem. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-10, 10:17 | |
| Szerintem nagyon sok mindennek össze kell állni ahhoz, hogy ezen az Atelticon túl menjünk, abban még tudok bízni, hogy a védelmünk fasza lesz, viszont kellene, hogy megjöjjön az összhang Dybi-Ronci-Mandzu trió között valamint a kp-nek valami olyat kell villantani amit eddig még nem láttunk. Közben olvasom, hogy Ronci anyjának kiújult a mellrákja... | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-09, 22:41 | |
| - s4tch írta:
- a 0-0 nagyon genya eredmény, győzelmi kényszerben egy atleti ellen itthon necc lenne. ha nem lövünk gólt idegenben, szerintem kiesünk.
remélem Maxi is így áll a meccshez | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-09, 22:04 | |
| Igazából jobban örültem volna, ha az Atletico egy Real-skalppal vár minket. Most kikaptak kétszer, még egy meccs van előtte, de most elbukták a bajnokságot valószínűleg, a kupában is kiestek, maradt a BL. A védelmük kb. ugyanolyan erős (talán a széleken nem annyira), a középpályájuk jobb, a támadósor valamivel gyengébb, de azért a Griezmann-Morata (Costa?) kettős hallatán annyira nem nyugodhat meg az ember. Nagyon a helyén kell lenni a dolgoknak, különösen a védőkettősnek, mert sérülések után a Bonucci-Chiellini duó sem garancia, valamint Pjanicnak, akinek össze kellene szednie magát, de most már nincs várakozási idő. Én jelenleg a Bentancur-Matuidi duót tenném Pjanic mellé, ők inkább belemennek a párharcokba, mint a németek, most pedig Khedira ütközésmentes stílusa biztos emberhátrány lenne. Nyilván a Dybala-Mandzukic-Ronaldo trió lesz elől, remélem, La Joya komolyan gondolta a bocsánatkérést, és a hiszti helyett a tétnek megfelelő alázattal pakol oda az ellennek. A BL-ben eddig jól teljesít, remélhetőleg ez ki fog tartani az egyenes kieséses szakaszra is. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-09, 19:15 | |
| a 0-0 nagyon genya eredmény, győzelmi kényszerben egy atleti ellen itthon necc lenne. ha nem lövünk gólt idegenben, szerintem kiesünk. | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-09, 18:38 | |
| Soha nem nézek spanyol bajnokikat, de most kivételt tettem és megnéztem az ATMA-REAL meccset. Pár észrevétel: -Az új stadion nagyon király lett + brutál hangulatot tudtak csinálni. -Az első 10 percben a Reál nem tudta a labdát átrúgni sem az ellen térfelére, nemhogy átvinni, pedig az ő középpályájuk 2-3 klasszissal a miénk felett van. Olyan presszinget nyomott az Atletico, hogy csak kapkodtam a fejem! Ezt mi kétlem, hogy kibírtuk volna kapott gól/gólok nélkül. -Meglepődtem, hogy a hazaiak egész sebezhetőek voltak rögzített helyzetből, 1vs1-ben, és egységként sem volt tökéletes a védekezés. Mindháromból kaptak gólt. -Hentesek még mindig. Ezen nem lepődtem meg. A frissen felépült játékosainknak majd nagyon kapkodniuk kell a lábaikat.
Jó lenne gólt szerezni idegenben, de én egy 0-0 eredményt is aláírnék simán. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-02-05, 10:43 | |
| - EsztéNégy írta:
- Can out? Ne már, mennyi ideje volt beilleszkedni és bizonyítani? Szerintem jó lesz ő, egy kis türelem kell csupán hozzá.
én nem sok olyat láttam tőle, ami alapján akár csak az 5 milliós fizetése felét is megérdemelné. egy túlfizetett cserejátékosnak tűnik, én simán eladnám a nyáron, amíg még pénzt lehet érte kapni. az meg külön mókás, hogy azon a poszton, ahol a saját vágyai szerint játszana (a védelem előtt), bevethetetlen, mert kínosan gyenge abban a pozícióban. lehet, hogy egy más taktikában jó lenne, de nálunk elég komoly melléfogásnak tűnik eddig | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás | |
| |
| | | | Bajnokok Ligája sorsolás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|