| Bajnokok Ligája sorsolás | |
|
+33sneco7 Petike007 vektra bombahoppa LeRoi10 rcb3n21 CsT Tankcsapda juventute zetterberg40 elnastra virracocha .bb. tjunior mbence simoon _DREAM_ boric EsztéNégy exchaby farturo buktar juve 1974 laac _Tyler Krisz rakkenroll cortamelasombra kdavid86 kilopo baggiofan s4tch DartagnanX 37 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
sneco7 Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 23:10 | |
| Rugani kihagyásával nem mennénk semmire,lévén a kevés olasz nevelés közé tartozik,így max saját nevelésre tudnánk kicserélni vagy olaszra. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 13:40 | |
| - Krisz írta:
Ha Khedira márciusban tér vissza a keretbe akkor a józan ész mellett az is indokolná a kihagyását, hogy egyszerűen nem fit. Mellesleg Rugani kihagyásán is el lehet gondolkodni, ha amúgy se játszik (bár ilyenkor tuti egyszerre sérül le Bonucci és De Ligt). Ha a józan ész diktálna itt, akkor Kebab már két éve a Chicago Fire-ben nyomná! | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 10:46 | |
| - Krisz írta:
Ha Khedira márciusban tér vissza a keretbe akkor a józan ész mellett az is indokolná a kihagyását, hogy egyszerűen nem fit. Mellesleg Rugani kihagyásán is el lehet gondolkodni, ha amúgy se játszik (bár ilyenkor tuti egyszerre sérül le Bonucci és De Ligt). Demiral egyedül is megoldja | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 10:33 | |
| - CsT írta:
- Csak ugye azt vegyük figyelembe, hogy ha lecseréljük Csant valakire, akkor is valakit nem tudunk nevezni a BL-re.
Ha Khedira márciusban tér vissza a keretbe akkor a józan ész mellett az is indokolná a kihagyását, hogy egyszerűen nem fit. Mellesleg Rugani kihagyásán is el lehet gondolkodni, ha amúgy se játszik (bár ilyenkor tuti egyszerre sérül le Bonucci és De Ligt). | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 10:33 | |
| - Petike007 írta:
Figyelembe véve, hogy Khedira és Giorgio térde is romokban van, azért nem lepne meg, ha őket a BL keretre nem neveznénk. Cselló elvileg tavaszra jó lesz, szerintem őt nevezni fogjuk Rugany helyett. Kebab meg klasszis, őt én sérülten is nevezném! | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 10:23 | |
| - CsT írta:
- Csak ugye azt vegyük figyelembe, hogy ha lecseréljük Csant valakire, akkor is valakit nem tudunk nevezni a BL-re.
Figyelembe véve, hogy Khedira és Giorgio térde is romokban van, azért nem lepne meg, ha őket a BL keretre nem neveznénk. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-17, 10:06 | |
| Csak ugye azt vegyük figyelembe, hogy ha lecseréljük Csant valakire, akkor is valakit nem tudunk nevezni a BL-re. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 20:44 | |
| - Krisz írta:
Hát eladásban még ő se annyira penge. Cannal meg Mandzuval csinálnia kéne valamit és akkor már egy kpt is hozni kéne. Én tényleg rámennék Tonalira. A Brescia az árából vehetne 5 olyan az ő szintjükön minőségi játékost akikkel összehozhatnák a bennmaradást. Corvino lendülete nem hiszem hogy olyan sokáig ki fog tartani. A téli átigazolási időszak szerintem csak azoknak a csapatoknak jó, akik már a következő szezont tervezgetik, nálunk viszont erről szó sincs. Tény, a plusz középpályás nem feltétlen rossz ötlet, ha belegondolunk abba, hogy Khedira és Ramsey is a keret tagja, de szerintem ő a tavaszi szezonban szenvedne, már ha egyáltalán játszana, kérdés, megérné-e már most leigazolni őt. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 18:25 | |
| - CsT írta:
Paratici elég sokszor lenyilatkozta, hogy semmi mozgás nem lesz télen, max Manzsu mehet ha talál csapatot. Szerintem kicsit rá lett koppintva a nyári buzgómócsingoskodása (geci, de szép szó ) után. Hát eladásban még ő se annyira penge. Cannal meg Mandzuval csinálnia kéne valamit és akkor már egy kpt is hozni kéne. Én tényleg rámennék Tonalira. A Brescia az árából vehetne 5 olyan az ő szintjükön minőségi játékost akikkel összehozhatnák a bennmaradást. Corvino lendülete nem hiszem hogy olyan sokáig ki fog tartani. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 14:45 | |
| - Krisz írta:
Ez kb ugyanaz a Valencia amit mi 10 emberrel gond nélkül lesimáztunk tavaly. Azt mondjuk nem tudom, hogy az Ajax ellen hogy mákolták össze a továbbjutást. Januárra én max ilyen Can - Paredes csere szintű mozgásra számítok. Paratici elég sokszor lenyilatkozta, hogy semmi mozgás nem lesz télen, max Manzsu mehet ha talál csapatot. Szerintem kicsit rá lett koppintva a nyári buzgómócsingoskodása (geci, de szép szó ) után. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 14:29 | |
| - Petike007 írta:
De még mennyire. AZ Atalanta is nagy sanszot kapott. Ronci eddigre felszívja magát és meghágja a világot. JAnuárra egy SMS-t várok Ez kb ugyanaz a Valencia amit mi 10 emberrel gond nélkül lesimáztunk tavaly. Azt mondjuk nem tudom, hogy az Ajax ellen hogy mákolták össze a továbbjutást. Januárra én max ilyen Can - Paredes csere szintű mozgásra számítok. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 14:13 | |
| Na végre egyszer jó golyót hűtött le Moggi. Kár, hogy a Fradi nem ment tovább, az inda ellen még esélyük is lett volna. | |
|
| |
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 12:50 | |
| - Krisz írta:
- Lyon.
Örülünk, Vincent? Megnyugodtam, hogy jó helyre megy a tagdíj! | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 12:40 | |
| - Krisz írta:
- Lyon.
Örülünk, Vincent? De még mennyire. AZ Atalanta is nagy sanszot kapott. Ronci eddigre felszívja magát és meghágja a világot. JAnuárra egy SMS-t várok | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-16, 12:28 | |
| | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-13, 23:18 | |
| Aki unatkozik az sorsoljon! https://draw.inker.one/?fbclid=IwAR2CQRMhBGvkvaDXl41YX41iP-zfaq-oUpSi84RcNZ1oC-DEQtKmoBQ_r0w#/cl/ko Mondom én, hogy a Cselzi lesz az ellenfél! | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-12, 10:09 | |
| - simoon írta:
- kemény, hogy egy meglepetés csapat sincs a továbbjutók közt
csak olasz, angol, spanyol, német és francia csapat ment tova A háborút pénzzel vívják. Nem véletlen rakták partvonalra Platini-t. | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-12, 10:06 | |
| kemény, hogy egy meglepetés csapat sincs a továbbjutók közt csak olasz, angol, spanyol, német és francia csapat ment tova | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-12, 08:01 | |
| - Krisz írta:
- Margit, Mourinho, Dormánd, Lyon, Chelsea. Melyiket szeretnénk?
Mivel az indát nem kaphatjuk mert olasz, én a Cselzire böknék, eléggé csikócsapat és Sarolta (a google fordító így fordítja le nekem Sarrit ) biztos extra motivált lenne. Persze nyilván a Madrid jön! | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-12-12, 07:52 | |
| Margit, Mourinho, Dormánd, Lyon, Chelsea. Melyiket szeretnénk? | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-30, 09:39 | |
| - CsT írta:
Én idén már "csak" a scudettót is aláírnám ahogy most állunk, én még érzek valamit rosszat a mercato végével kapcsolatban.
Ha Sarri is kefélni fog Kebabbal akkor végünk. Ha DaniLÓ nem válik be akkor Desci lehet a kezdő RB-nk, ahogy a csicska se fog a fontos meccseken kimaradni a kezdőből, innentől kezdve nem igazán reális BL győzelemről beszélgetni. az egészen elképesztő, hogy egy vagon pénz elköltése után is ott tartunk, hogy De Sciglio, Khedira és Bonucci a kezdő közelében lehet. teljesen egyetértek azzal, hogy velük csoda lenne a BL győzelem. nem tudom, hogy van-e olyan európai élcsapat, ahol ilyen antifutballisták ilyen fontos szerepet kaphatnak. DS pedig szerintem az egész BL mezőny leggyengébb szélsővédői közé tartozik | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-30, 09:15 | |
| - _DREAM_ írta:
- Majd az utcsó fordulóban tovább bukdácsolunk a második helyen, valami ilyesmire számítok.
Bilbaoban kezdünk, ott kinézhet egy szopóka is akár, de utána következő két hazai meccset hozni kell nincs mese.
Csak engem kerülget most a BL láz? Vagy más is érez úgy hogy igazából úgyse nyerjük meg mit idegeskedjek...? Én idén már "csak" a scudettót is aláírnám ahogy most állunk, én még érzek valamit rosszat a mercato végével kapcsolatban. Ha Sarri is kefélni fog Kebabbal akkor végünk. Ha DaniLÓ nem válik be akkor Desci lehet a kezdő RB-nk, ahogy a csicska se fog a fontos meccseken kimaradni a kezdőből, innentől kezdve nem igazán reális BL győzelemről beszélgetni. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-30, 07:39 | |
| Majd az utcsó fordulóban tovább bukdácsolunk a második helyen, valami ilyesmire számítok. Bilbaoban kezdünk, ott kinézhet egy szopóka is akár, de utána következő két hazai meccset hozni kell nincs mese. Csak engem kerülget most a BL láz? Vagy más is érez úgy hogy igazából úgyse nyerjük meg mit idegeskedjek...? | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 21:32 | |
| Nem olyan biztos, hogy a miénk jobb, mint a Zinteré. Egyfelől szerintem ott inkább a Dortmund nem örül Conteéknak, erősebb a Zinter, és még egy Sánchezt be fognak húzni nyár végére...szerintem a Dortmund szívta meg. Plusz Favre általában az első szezonjaiban szokott jó lenni a csapataival, a Dortmund most a bajnokságra fog ráfeküdni, nem lesz ez annyira fázós. Plusz jó lett volna, ha a negyedik nem egy keményebb orosz csapat, hanem a Slavia. A Lokomotiv csenhet pontot a többiektől, csak a hazai meccsünk ellenük a hatból talán tuti siker, de idegenben fázhatunk, persze a többiek is. Az Atleticot nem kell ecsetelni, miért húzós, bár egyelőre a Godín nélküli védelemnek talán kell csiszolódnia...ha nem a Savic-Giménez duóval operál Simeone, mert akkor nem mondtam semmit. Jól erősítettek, erős csapat lehet a szezonban, de jó lenne a második helyre szorítani őket. A Leverkusen meg érdekes csapat. Bosz átvette szezon közben őket, szépen rendbe rakta a játékukat, és elég ügyesek. Havertz nagyon nagy tehetség, de rajta kívül is egy rakás piszok tehetséges játékosuk van még. Nagyon offenzív foci, eléggé kontroll alatt akarják tartani a játékot, de a védelmük sebezhető. Nem örülök a sorsolásnak, persze a továbbjutás sanszos, csak jó lett volna, ha kicsit könnyebb csoportot kapunk. | |
|
| |
vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 21:18 | |
| Nem rossz csoport, jó lenne Moszkvában kezdeni! | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 19:03 | |
| szerencsére Conte kapta a halálcsoportot, de boldogok nem lehetünk | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 19:01 | |
| Hú bazze, favágók, orosz tél.... | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 18:48 | |
| Jó étvágyat Conte! | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 10:36 | |
| csontjaim jeleztek, most miénk lesz a halálcsoport | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 10:00 | |
| Tipp: Real, Olympiakosz, Szlavia
Utóbbi inkább kívánság, mert egyrészt Juve meccsre, másrészt Prágába is mennék. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2019-08-29, 07:02 | |
| Én olyan csoportot szeretnék, ahol minden meccsünket adja a tv és nem kell a stream előtt görnyedni mint tavaly a Valencia meg a YB ellen. Szóval egy Real, Salzburg, Lipcse legyen, a két magyar miatt tuti adná valamelyik csatorna. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás | |
| |
|
| |
| Bajnokok Ligája sorsolás | |
|