Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bajnokok Ligája sorsolás

Go down 
+33
sneco7
Petike007
vektra
bombahoppa
LeRoi10
rcb3n21
CsT
Tankcsapda
juventute
zetterberg40
elnastra
virracocha
.bb.
tjunior
mbence
simoon
_DREAM_
boric
EsztéNégy
exchaby
farturo
buktar
juve 1974
laac
_Tyler
Krisz
rakkenroll
cortamelasombra
kdavid86
kilopo
baggiofan
s4tch
DartagnanX
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
sneco7
Gyúró
Gyúró

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 23:10

Rugani kihagyásával nem mennénk semmire,lévén a kevés olasz nevelés közé tartozik,így max saját nevelésre tudnánk kicserélni vagy olaszra.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 13:40

Krisz írta:

Ha Khedira márciusban tér vissza a keretbe akkor a józan ész mellett az is indokolná a kihagyását, hogy egyszerűen nem fit. Mellesleg Rugani kihagyásán is el lehet gondolkodni, ha amúgy se játszik (bár ilyenkor tuti egyszerre sérül le Bonucci és De Ligt).
Ha a józan ész diktálna itt, akkor Kebab már két éve a Chicago Fire-ben nyomná! Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 10:46

Krisz írta:

Ha Khedira márciusban tér vissza a keretbe akkor a józan ész mellett az is indokolná a kihagyását, hogy egyszerűen nem fit. Mellesleg Rugani kihagyásán is el lehet gondolkodni, ha amúgy se játszik (bár ilyenkor tuti egyszerre sérül le Bonucci és De Ligt).

Demiral egyedül is megoldja Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 10:33

CsT írta:
Csak ugye azt vegyük figyelembe, hogy ha lecseréljük Csant valakire, akkor is valakit nem tudunk nevezni a BL-re.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 10:33

Petike007 írta:

Figyelembe véve, hogy Khedira és Giorgio térde is romokban van, azért nem lepne meg, ha őket a BL keretre nem neveznénk.
Cselló elvileg tavaszra jó lesz, szerintem őt nevezni fogjuk Rugany helyett. Kebab meg klasszis, őt én sérülten is nevezném! Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 10:23

CsT írta:
Csak ugye azt vegyük figyelembe, hogy ha lecseréljük Csant valakire, akkor is valakit nem tudunk nevezni a BL-re.

Figyelembe véve, hogy Khedira és Giorgio térde is romokban van, azért nem lepne meg, ha őket a BL keretre nem neveznénk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-17, 10:06

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 20:44

Krisz írta:

Hát eladásban még ő se annyira penge. Cannal meg Mandzuval csinálnia kéne valamit és akkor már egy kpt is hozni kéne. Én tényleg rámennék Tonalira. A Brescia az árából vehetne 5 olyan az ő szintjükön minőségi játékost akikkel összehozhatnák a bennmaradást. Corvino lendülete nem hiszem hogy olyan sokáig ki fog tartani.

A téli átigazolási időszak szerintem csak azoknak a csapatoknak jó, akik már a következő szezont tervezgetik, nálunk viszont erről szó sincs. Tény, a plusz középpályás nem feltétlen rossz ötlet, ha belegondolunk abba, hogy Khedira és Ramsey is a keret tagja, de szerintem ő a tavaszi szezonban szenvedne, már ha egyáltalán játszana, kérdés, megérné-e már most leigazolni őt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 18:25

CsT írta:

Paratici elég sokszor lenyilatkozta, hogy semmi mozgás nem lesz télen, max Manzsu mehet ha talál csapatot. Szerintem kicsit rá lett koppintva a nyári buzgómócsingoskodása (geci, de szép szó Very Happy) után.

Hát eladásban még ő se annyira penge. Cannal meg Mandzuval csinálnia kéne valamit és akkor már egy kpt is hozni kéne. Én tényleg rámennék Tonalira. A Brescia az árából vehetne 5 olyan az ő szintjükön minőségi játékost akikkel összehozhatnák a bennmaradást. Corvino lendülete nem hiszem hogy olyan sokáig ki fog tartani.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 14:45

Krisz írta:

Ez kb ugyanaz a Valencia amit mi 10 emberrel gond nélkül lesimáztunk tavaly. Azt mondjuk nem tudom, hogy az Ajax ellen hogy mákolták össze a továbbjutást. Januárra én max ilyen Can - Paredes csere szintű mozgásra számítok.
Paratici elég sokszor lenyilatkozta, hogy semmi mozgás nem lesz télen, max Manzsu mehet ha talál csapatot. Szerintem kicsit rá lett koppintva a nyári buzgómócsingoskodása (geci, de szép szó Very Happy) után.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 14:29

Petike007 írta:

De még mennyire. AZ Atalanta is nagy sanszot kapott. Ronci eddigre felszívja magát és meghágja a világot. JAnuárra egy SMS-t várok

Ez kb ugyanaz a Valencia amit mi 10 emberrel gond nélkül lesimáztunk tavaly. Azt mondjuk nem tudom, hogy az Ajax ellen hogy mákolták össze a továbbjutást. Januárra én max ilyen Can - Paredes csere szintű mozgásra számítok.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 14:13

Na végre egyszer jó golyót hűtött le Moggi.

Kár, hogy a Fradi nem ment tovább, az inda ellen még esélyük is lett volna. Very Happy
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 12:50

Krisz írta:
Lyon.
Örülünk, Vincent?

Megnyugodtam, hogy jó helyre megy a tagdíj! Smile
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 12:40

Krisz írta:
Lyon.
Örülünk, Vincent?

De még mennyire. AZ Atalanta is nagy sanszot kapott. Ronci eddigre felszívja magát és meghágja a világot. JAnuárra egy SMS-t várok
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-16, 12:28

Lyon.
Örülünk, Vincent?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-13, 23:18

Aki unatkozik az sorsoljon! Smile

https://draw.inker.one/?fbclid=IwAR2CQRMhBGvkvaDXl41YX41iP-zfaq-oUpSi84RcNZ1oC-DEQtKmoBQ_r0w#/cl/ko

Mondom én, hogy a Cselzi lesz az ellenfél! Smile

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 Mondomchelsea
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-12, 10:09

simoon írta:
kemény, hogy egy meglepetés csapat sincs a továbbjutók közt
csak olasz, angol, spanyol, német és francia csapat ment tova

A háborút pénzzel vívják. Nem véletlen rakták partvonalra Platini-t.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-12, 10:06

kemény, hogy egy meglepetés csapat sincs a továbbjutók közt
csak olasz, angol, spanyol, német és francia csapat ment tova
http://windholz.wix.com/windholz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-12, 08:01

Krisz írta:
Margit, Mourinho, Dormánd, Lyon, Chelsea. Melyiket szeretnénk?
Mivel az indát nem kaphatjuk mert olasz, én a Cselzire böknék, eléggé csikócsapat és Sarolta (a google fordító így fordítja le nekem Sarrit Very Happy) biztos extra motivált lenne.

Persze nyilván a Madrid jön! Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-12-12, 07:52

Margit, Mourinho, Dormánd, Lyon, Chelsea. Melyiket szeretnénk?
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-30, 09:39

CsT írta:

Én idén már "csak" a scudettót is aláírnám ahogy most állunk, én még érzek valamit rosszat a mercato végével kapcsolatban.

Ha Sarri is kefélni fog Kebabbal akkor végünk. Ha DaniLÓ nem válik be akkor Desci lehet a kezdő RB-nk, ahogy a csicska se fog a fontos meccseken kimaradni a kezdőből, innentől kezdve nem igazán reális BL győzelemről beszélgetni.

az egészen elképesztő, hogy egy vagon pénz elköltése után is ott tartunk, hogy De Sciglio, Khedira és Bonucci a kezdő közelében lehet. teljesen egyetértek azzal, hogy velük csoda lenne a BL győzelem. nem tudom, hogy van-e olyan európai élcsapat, ahol ilyen antifutballisták ilyen fontos szerepet kaphatnak. DS pedig szerintem az egész BL mezőny leggyengébb szélsővédői közé tartozik
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-30, 09:15

_DREAM_ írta:
Majd az utcsó fordulóban tovább bukdácsolunk a második helyen, valami ilyesmire számítok. 

Bilbaoban kezdünk, ott kinézhet egy szopóka is akár, de utána következő két hazai meccset hozni kell nincs mese. 

Csak engem kerülget most a BL láz? Vagy más is érez úgy hogy igazából úgyse nyerjük meg mit idegeskedjek...?  Very Happy Shocked
Én idén már "csak" a scudettót is aláírnám ahogy most állunk, én még érzek valamit rosszat a mercato végével kapcsolatban.

Ha Sarri is kefélni fog Kebabbal akkor végünk. Ha DaniLÓ nem válik be akkor Desci lehet a kezdő RB-nk, ahogy a csicska se fog a fontos meccseken kimaradni a kezdőből, innentől kezdve nem igazán reális BL győzelemről beszélgetni.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-30, 07:39

Majd az utcsó fordulóban tovább bukdácsolunk a második helyen, valami ilyesmire számítok. 

Bilbaoban kezdünk, ott kinézhet egy szopóka is akár, de utána következő két hazai meccset hozni kell nincs mese. 

Csak engem kerülget most a BL láz? Vagy más is érez úgy hogy igazából úgyse nyerjük meg mit idegeskedjek...?  Very Happy Shocked
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 21:32

Nem olyan biztos, hogy a miénk jobb, mint a Zinteré. Egyfelől szerintem ott inkább a Dortmund nem örül Conteéknak, erősebb a Zinter, és még egy Sánchezt be fognak húzni nyár végére...szerintem a Dortmund szívta meg. Plusz Favre általában az első szezonjaiban szokott jó lenni a csapataival, a Dortmund most a bajnokságra fog ráfeküdni, nem lesz ez annyira fázós.
Plusz jó lett volna, ha a negyedik nem egy keményebb orosz csapat, hanem a Slavia. A Lokomotiv csenhet pontot a többiektől, csak a hazai meccsünk ellenük a hatból talán tuti siker, de idegenben fázhatunk, persze a többiek is. Az Atleticot nem kell ecsetelni, miért húzós, bár egyelőre a Godín nélküli védelemnek talán kell csiszolódnia...ha nem a Savic-Giménez duóval operál Simeone, mert akkor nem mondtam semmit. Jól erősítettek, erős csapat lehet a szezonban, de jó lenne a második helyre szorítani őket. A Leverkusen meg érdekes csapat. Bosz átvette szezon közben őket, szépen rendbe rakta a játékukat, és elég ügyesek. Havertz nagyon nagy tehetség, de rajta kívül is egy rakás piszok tehetséges játékosuk van még. Nagyon offenzív foci, eléggé kontroll alatt akarják tartani a játékot, de a védelmük sebezhető. Nem örülök a sorsolásnak, persze a továbbjutás sanszos, csak jó lett volna, ha kicsit könnyebb csoportot kapunk.
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 21:18

Nem rossz csoport, jó lenne Moszkvában kezdeni!
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 19:03

szerencsére Conte kapta a halálcsoportot, de boldogok nem lehetünk
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 19:01

Hú bazze, favágók, orosz tél....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 18:48

Jó étvágyat Conte!  Very Happy
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 10:36

csontjaim jeleztek, most miénk lesz a halálcsoport
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 10:00

Tipp: Real, Olympiakosz, Szlavia

Utóbbi inkább kívánság, mert egyrészt Juve meccsre, másrészt Prágába is mennék.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime2019-08-29, 07:02

Én olyan csoportot szeretnék, ahol minden meccsünket adja a tv és nem kell a stream előtt görnyedni mint tavaly a Valencia meg a YB ellen. Very Happy

Szóval egy Real, Salzburg, Lipcse legyen, a két magyar miatt tuti adná valamelyik csatorna. Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 6 I_icon_minitime

Bajnokok Ligája sorsolás
Vissza az elejére 
6 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Next
 Similar topics
-
» EL-sorsolás
» Sorsolás előtt

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: