Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bajnokok Ligája sorsolás | |
|
+33sneco7 Petike007 vektra bombahoppa LeRoi10 rcb3n21 CsT Tankcsapda juventute zetterberg40 elnastra virracocha .bb. tjunior mbence simoon _DREAM_ boric EsztéNégy exchaby farturo buktar juve 1974 laac _Tyler Krisz rakkenroll cortamelasombra kdavid86 kilopo baggiofan s4tch DartagnanX 37 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-05-12, 13:31 | |
| | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-27, 10:25 | |
| Ránéztem az oddsokra, minket tartanak a legesélyesebbnek 2,6-al, a Real 2,65. (csak a tippmixet néztem) Murva jó ezt olvasni azért.. végre eljutottunk ide is, de még messze a cél és rengeteg meló lesz benne. Még jó hogy én még 10 fölött tettem meg a győzelmünket. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-22, 23:24 | |
| - LeRoi10 írta:
- Kicsit bővebben a gondolataim a Monacoról
Egy angol oldalon olvastam ezt a kommentet, ami szépen összefoglalja a párharcot: " A Monacoval járt a legjobban a Juventus, nem azért mert a Monaco a leggyengébb csapat a 4 között, hanem mert a Monaconak a Juventus a lehető legnehezebben verhető ellenfél."
Cardiffba megyünk mert: - Nincs olyan poszt amelyen egyénileg a Monaco lényegesen jobban állna. Persze vannak olyan játékosok akiket a Juvéban is szívesen látnék (Fabinho, Bakayoko, B. Silva) - A Monaco fiatal csapat, Falcaon és Moutinhon kívül soha senki nem nyert semmi komolyabbat. Harcban vannak a bajnoki címért azzal a PSG-vel aminek már csak azzal kell foglalkoznia. Ha megverjük holnap a Genoát és nem kapunk ki Romában akkor mi már simán behúzzuk. (Szerintem a Roma sem fogja kimaxolni a Milan, Lazio duót, de számoljuk tutira). Ők az idei ligakupa döntőn tükörsimán szoptak ki a legjobb csapatukkal a PSG-től. Persze mi is szarok voltunk a szuperkupán de míg mi azt le sem szarjuk, közülök sokan most nyerhettek volna először valamit, sokuknak ez volt az első kupadöntőjük. - Miénk a világ legjobb védelme. 2 kapott gól 10 meccsen. A Portot úgy hoztuk le, hogy talán ha 1 igazi helyzetük volt, a Barcának talán 4-5 a két meccsen. - Higany csőre van töltve. Egyszer csak el fog sülni, el is kell neki. Nagyobb profi annál, hogy a negatív play-off széria kizökkentse. - A széleket kurva jól zárjuk. A Monaco egyik legnagyobb erőssége a szélek jó kihasználása, sok beadás, Falcao/Germain/Mbappe irányában. Bonucci, Chiellini és Barzagli is nagyon hatékony ezekkel szemben, a szélekre pedig Pumukli és Mandzukic hatalmas melóval száll be. - Hátul bizonytalanok. 10 meccsen 16-ot gólt kaptak, csak a CSZKA nem talált be a kapujukba.
Amiért kicsit izguljunk: - Jardim (bár Allegri jobb edző) - Kebab hiánya - Nincs vesztenivalójuk
Szerintem az egész Bl sztori azon múlik, hogy a Pjanics,Cuad,Mandzu,Dybcsi,Piggy sor mennyire bírja fáradtság/eltiltás/sérülés nélkül a hátralévő (remélhetőleg) 3 meccset. Sajnos amennyiben innen kiesik 1-2 ember onnantól húzós a dolog. Allegri zseni, de Leminából azért nem tud szélsőt csinálni. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-22, 17:02 | |
| Kicsit bővebben a gondolataim a Monacoról
Egy angol oldalon olvastam ezt a kommentet, ami szépen összefoglalja a párharcot: " A Monacoval járt a legjobban a Juventus, nem azért mert a Monaco a leggyengébb csapat a 4 között, hanem mert a Monaconak a Juventus a lehető legnehezebben verhető ellenfél."
Cardiffba megyünk mert: - Nincs olyan poszt amelyen egyénileg a Monaco lényegesen jobban állna. Persze vannak olyan játékosok akiket a Juvéban is szívesen látnék (Fabinho, Bakayoko, B. Silva) - A Monaco fiatal csapat, Falcaon és Moutinhon kívül soha senki nem nyert semmi komolyabbat. Harcban vannak a bajnoki címért azzal a PSG-vel aminek már csak azzal kell foglalkoznia. Ha megverjük holnap a Genoát és nem kapunk ki Romában akkor mi már simán behúzzuk. (Szerintem a Roma sem fogja kimaxolni a Milan, Lazio duót, de számoljuk tutira). Ők az idei ligakupa döntőn tükörsimán szoptak ki a legjobb csapatukkal a PSG-től. Persze mi is szarok voltunk a szuperkupán de míg mi azt le sem szarjuk, közülök sokan most nyerhettek volna először valamit, sokuknak ez volt az első kupadöntőjük. - Miénk a világ legjobb védelme. 2 kapott gól 10 meccsen. A Portot úgy hoztuk le, hogy talán ha 1 igazi helyzetük volt, a Barcának talán 4-5 a két meccsen. - Higany csőre van töltve. Egyszer csak el fog sülni, el is kell neki. Nagyobb profi annál, hogy a negatív play-off széria kizökkentse. - A széleket kurva jól zárjuk. A Monaco egyik legnagyobb erőssége a szélek jó kihasználása, sok beadás, Falcao/Germain/Mbappe irányában. Bonucci, Chiellini és Barzagli is nagyon hatékony ezekkel szemben, a szélekre pedig Pumukli és Mandzukic hatalmas melóval száll be. - Hátul bizonytalanok. 10 meccsen 16-ot gólt kaptak, csak a CSZKA nem talált be a kapujukba.
Amiért kicsit izguljunk: - Jardim (bár Allegri jobb edző) - Kebab hiánya - Nincs vesztenivalójuk | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-22, 15:05 | |
| Így nagyon jó a sorsolás. Idegenben kezdünk, mi alakíthatjuk az első meccs eredményét a visszavágóra. Az esélyesek mi vagyunk, csak élni kell vele. Én úgy gondolom, hogy érdemesebb lenne kezdettől fogva dominálni. Jardimék legnagyobb erőssége a fiatalos lendületből fakadó erőteljes támadójáték. Nem mondom, hogy ne tudnának semennyire sem védekezni, de ők nem viselnék el azt a nyomást, amit Dybalaék gyakorolnának a védelemre. A kontratámadásokra szerintem csak módjával érdemes berendezkedni, azért egy elég gyors csapatról van szó, hamarabb vissza tudnak zárni, és rá tudják erőltetni az akaratukat a visszahúzódó ellenfélre. De nekik a BL kieséses szakaszában a két ellenfelük kifejezetten támadó stílust képviselt, hozzánk hasonló csapattal nem találkoztak, ez számunkra előny.
Nem lesz könnyű, de meg kell csinálni. Mi kaptuk a talán leginkább fogható ellenfelet. Ha idegenben nem kapunk ki, akkor valószínűleg döntőzünk, de eddig gólt sem kaptunk idegenbeli BL-meccsen, ne most törjük már meg ezt a sormintát. Sok múlhat azon, hogy Khedira helyettese hogyan fogja pótolni a németet. Marchisionak nem fekszik annyira ez a felállás, és a sérülése után még mindig nem az igazi, Rincón és Lemina kevés ide, Sturarot meg eleve nehezen tudnám elképzelni azon a poszton. Nem gondoltam volna Khediraról, hogy nálunk kulcsszerepet fog betölteni. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 16:13 | |
| Oda kell adni a labdát a Monaconak, buzizzák csak ha akarják, aztán jöhetnének a pusztító kontrák, na ezt kellene valahogy úgy megoldani mint a Barca ellen az első meccsen, mert ha nem akkor viszlát. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 14:31 | |
| - _DREAM_ írta:
- Akkor jó.
Nekem nagyon sötét lovak, egy meccsüket se láttam, csak az összefoglalókat, az alapján sok mákos gólt lőttek. ha a digi adja a meccsüket, általában igyekszem elcsípni őket. kurvajó nézni, ahogy fociznak, látványos, gyors, szellemes egy csapat. az 5 legerősebb bajnokságból mindössze 3 csapat jár 80 lőtt gól fölött: real (82), monaco (90), barcelona (91). a monaco támadójátékának minősége tényleg ott van a barcelona mellett, bár ők nem labdabirtoklásra, hanem inkább a gyors kontrákra, beadásokra építenek, úgyhogy a védekező szélső párosainknak (alves-puli, szandi-mandzu) megint nagyon észnél kell lenni. gyakorlatilag minden beadásuk veszélyes tud lenni, mert mbappe és falcao is jól érkezik ezekre. mbappe egy az egyben is embertelen jó, és annak ellenére, hogy ez az első bl-szezonja, eddig mind a 4 meccsükön gólt lőtt a kieséses szakaszban (piggy meg mindjárt 30, van vagy 10 bl-szezonja, és 2 gólja, heló). viszont szerencsére a védekezésük már távolról sem olyan masszív, mint 2 éve, mikor legutóbb játszottunk velük. egyébként tényleg eljutottunk oda, ahová bonucci szerint tartozunk: senki nem akar velünk játszani. a minap az équipe tolt egy szavazást a twitteren, és az alapján még a reallal is szívesebben játszottak volna a franciák, mint velünk: https://twitter.com/lequipe/status/854989701874405380 beleolvastam a fórumukba is, "picsába, juve", "a lehető legrosszabb sorsolás", "beszarás, bazmeg", meg ilyen hozzászólások jöttek a sorsolást követően. tele vannak gary neville-ekkel | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 13:05 | |
| Meglepő módon idegenben kezdünk, az utolsó 6 BL párharcunkból 5ször Torinóban volt az első meccs. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:59 | |
| Akármennyire ijesztő a Monaco, de leginkább Jardim azért nem találkoztak még idén top5-ös védelemmel, 21 gól mellette azért csak kaptak 10 meccsen 16 gólt. Egyedül a CSZKA nem talált be a kapujukba idén. A mi 17-2-es gólkülönbségünk azért sokkal szebben mutat. Többet ért az a 14-gyel kevesebb kapott gól mint az a +4 rúgott. A gólokat a csatárok rúgják, de a kupákat, bajnokságokat mindig a védelmek nyerik. Isten ments, hogy bárkit is lebecsüljünk de lassan nőjünk fel arra a szintre, hogy elhisszük magunkról, hogy mi vagyunk a Janik. Legalábbis lehetünk. Kezdjünk máár!!! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:56 | |
| - _DREAM_ írta:
ez jó nekünk? A Videoton jobb lett volna de ez van. | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:51 | |
| - _DREAM_ írta:
Akkor jó.
Nekem nagyon sötét lovak, egy meccsüket se láttam, csak az összefoglalókat, az alapján sok mákos gólt lőttek. A City ellen oda-vissza láttam őket. 60-70 percig bírják, utána szétkapjuk őket! Allegri biztosan kifőz valami okosat Mbappe ellen. | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:45 | |
| - buktar írta:
Persze, szétcsapunk mindenkit! Akkor jó. Nekem nagyon sötét lovak, egy meccsüket se láttam, csak az összefoglalókat, az alapján sok mákos gólt lőttek. | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:39 | |
| - _DREAM_ írta:
ez jó nekünk? Persze, szétcsapunk mindenkit! | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:37 | |
| - buktar írta:
- Monaco
ez jó nekünk? | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-21, 12:21 | |
| | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 22:29 | |
| Szinte mindegy, hogy kit kapunk. Minden csapatnak megvan a maga erőssége.
Real Madrid: ők a favoritok, efelől ne legyen kétsége senkinek. Egységesek, erősek, elsősorban a müncheni meccs alapján érdemes kiindulni velük kapcsolatban. Ronaldot úgy tűnik, hogy piszkosul nehéz lesz megfogni egy esetleges elődöntőben, a mi lehetséges gyenge pontunk pedig a jobbhátvéd poszt, nem mintha Dani Alves rosszul teljesítene. Ellenük feltétlenül szükséges lenne egy gyors gól, fontosabb, mint a többiek ellen. Érdemesebb kezdeményezőleg fellépni ellenük, ha a Real próbál kezdettől fogva dominálni, abból rosszul jöhetünk ki. Pro: a Barcahoz hasonlóan nekik sem fognak kedvezni a bírók a Bayern elleni meccset követően. Sőt, ezek alapján őket kellene kapnunk. Nem fog minket nyomasztani az esélyesség terhe, valamint a volt Real-játékosok rendre borsot törnek a volt gazda orra alá. És szerintem ők fedték fel a legtöbbet a tudásukból a negyeddöntőben. Kontra: pokolian erősek, képesek a semmiből is gólt lőni, tehát az náluk különösen nem jelent semmit, ha 70 percig sehol sincsenek, a 71.-ben találhatnak egy gólt. Nemegyszer a legvégén egyenlítenek, vagy lőnek győztes gólt, szóval itt a lefújásig nem szabad kiengedni, mert kegyetlenül kihasználják a hibákat. Ronaldo extraklasszisától most lehet csak igazán tartani, vagy ha szerencsénk van, kilőtte magát a BL-ben.
Atletico Madrid: ha van csapat, amelyiktől az edzője miatt tartani lehet, az az Atletico. Simeone rendszerint jól felkészül a nagyokból. A leginkább az ő csapatukhoz hasonlítható a miénk. Posztonként összehasonlítva viszont megállapítható, hogy nagyon nincs olyan poszt, ahol jobb játékost tudnának felvonultatni, vagy legalábbis akkora különbség lenne, ami annyira kiütközne - bár ez fordítva is igaz. Pro: nincs olyan játékelem, amiben akár egy kicsivel is jobbak lennének. Lendületesebb a játékunk, és Dybala mélységből való érkezéseire nem fognak tudni kellőképpen reagálni. Emellett a döntőben veszélyesek lennének, harmadjára is elbuknák a döntőt...nem sokat adnék erre. Kontra: Simeone. Nehéz fogást találni rajtuk. Tördelik a játékot, ha arra van szükség.
Monaco: Jardim elképesztő edző. Amit a Monacoval már most elért, az megér egy dicséretet. Szemtelen fiatal csapat, gyönyörű játékot produkálva eljutottak idáig. Nem tartom kizártnak, hogy ez a csikócsapat még tovább jusson, de ők az esélytelenek, bárkit is kapnak. Mindenesetre rendkívül szép teljesítmény, és a kezdőcsapat felét simán elviselném nálunk is. Mendy, Fabinho, Bakayoko, Lemar, Silva, Mbappe, mind sokra vihetik, jó lenne, ha közülük 1-2 nálunk folytatná. Pro: gyengébb védekezés, tapasztalat szinte teljes hiánya. Kontra: teljes felszabadultság, alkalmazkodás az ellenfél stílusához. | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 18:19 | |
| Jah! | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 16:26 | |
| - buktar írta:
- A Realt biztosan elkerüljük, mert ők a leggyengébbet kapják!
magukkal játszanak? | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 15:57 | |
| A Realt biztosan elkerüljük, mert ők a leggyengébbet kapják! | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 14:54 | |
| Az Atleti lenne a legjobb szerintem, a másik ágon meg gyepálja szét egymást a Real és a Monaco. Jelenleg a franciáktól tartanék a legjobban. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 12:55 | |
| 4 szezon alatt 3 nemzetközi kupaelődöntő, most már jó lenne valamit nyerni is. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-04-20, 11:03 | |
| http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2017/draws/round=2000786/index.html mekkora lenne egy barcelona, madrid, madrid sort verni a salátástálért | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-18, 05:12 | |
| - Krisz írta:
- Nem egy leszter, de nem rossz. Amúgy csak én tartok itt a Monacotól? Múltkor is kínlódtunk velük, most meg még jobban össze vannak rakva és remek edzőjük van. Lajos Henriket nem sokba nézem, a csapat nem tűnik olyan lehengerlőnek mint korábban, tőle pedig semmi váratlanra nem számítok. Szerintem sokkal jobban állunk mint tavaly mikor a Bayernt kaptuk.
Egyébként ritka az olyan sorsolás, hogy a Juven kívül van olyan meccs ami kifejezetten érdekel, a Bayern-Realt tuti nézni fogom. Remélem, mind a kettő kiesik _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 23:46 | |
| A két rangadót jól tippeltem, de egyébként nem is baj ez, ha továbbjutunk, akkor legalább a három (majdnem) rendszerint elődöntősből csak egy lesz ott, ez változatosságra utal, ami egyáltalán nem probléma.
A Barca szerintem verhető ellenfél. A két PSG elleni meccsük alapján az erősségeikből és gyengeségeikből egyaránt fel lehet készülni, és nem tartom valószínűnek, hogy még egyszer kapnak akkora bírói hátszelet. Nem lennék meglepve, ha Allegri valami váratlant lépne az első meccsre, pl. Barzaglit kiküldi Neymarra, vagy inkább 4-3-1-2-vel próbálkozik. A Messi-Suárez-Neymar trió még most is rendkívül erős...csak ez ellenünk ne mutatkozzon meg. Ha legalább kettőt ki tudunk kapcsolni, a harmadik egyedül kevés lesz. Iniesta semlegesítése legalább ennyire kulcsfontosságú lesz véleményem szerint, a korosodó Andres még időnként felmutat minőségi teljesítményt. A jobbhátvéd posztunk kulcsfontosságú lesz. Én Lichtire nem merném bízni Neymar - vagy bárki más - levédekezését, neki már ez is egy bónusz, hogy még most is nálunk játszhat. A Porto ellen nem egyszer láthattuk, hogy Bonucci hosszú lapos előrepasszal a középpálya mögé juttatja a labdát. Ezt szerintem a Barca ellen is hatékonyan lehetne alkalmazni. Mivel a Barca középpályája hangsúlyozottan sebezhető, nyugodtan lehetne élni ezzel a fegyverrel. Nem új elem, de Bonucci inkább a védők mögé magasabb ívelésekkel operált elsősorban, előbbire kevésbé számíthatnának. A Higuaín-Dybala párosra rendkívül nagy szerep hárul. Higu most eloszlathat elég sok negatív véleményt, ha nagyban hozzájárulna a továbbjutásunkhoz. Az első meccset meg kell nyerni. Elég lehet akár egy gól is, de egy kétgólos győzelem esetünkben nem a párizsiakéval egyenlő. Egy Juve képes egyetlen gólt is megtartani jobb formájában, márpedig jelenleg nagyon is versenyképesnek tűnik a csapat. Mi nem fogunk 4-5 gólokat kapni a visszavágón, de szerintem két meccsen sem. Ha elől jól használjuk ki a lehetőségeinket, akkor tovább fogunk jutni. A csapategység megkérdőjelezhetetlen a balhék ellenére is, Allegri zseniális, hogy mi mindent képes a fejekben rendezni. Piszok nehéz lesz a pótlása, bármikor is kerül rá sor. Fel kellene használni a 2 évvel ezelőtti elveszített döntő miatt keletkezett vágyat a revansra, remélhetőleg előnyünkre tudjuk formálni.
A többi meccs is érdekes. Az Atletico lett most Fortuna kegyeltje, elődöntősök lesznek, de azért meg fognak ők izzadni ezért. A másik két párharc viszont nagyon egálnak tűnik elsőre. A Jardim-Tuchel csata kíváncsivá tesz, két támadó felfogású edző, egyik csapat sem tud normálisan védekezni, érdekes menet lesz. Én elsőre a Dortmundot mondanám a tapasztaltság miatt. A Bayern-Real meg legalább akkora csemege, mint a mi meccsünk. Alapvetően a Bayern esélyesebb, egy fokkal talán jobb játékosállomány, a világ egyik legjobb edzője ül a kispadon, talán ez dönthet, mert egyébként nagyon hasonló a két csapat. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 22:24 | |
| az a baj, hogy a barcát két meccsen nem lehet legyőzni, a bírók minket is ki fognak csinálni a visszavágón egy meccs is nagyon necces (lásd: bl döntő), de kettőn már túl nagy a hátszelük
én fosok |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 17:04 | |
| Az odavágon mégha vékonyan is, de esélyesnek hozott ki a b365. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 15:06 | |
| Itt most a csapat mellett Mogginak is el kezdenie az edzéseket! | |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 14:06 | |
| azt nem tudjátok, hogy a döntősöket sorsolják majd? | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 13:50 | |
| | |
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 12:52 | |
| örülök a Barcanak, két komoly meccs lesz a 4 legnagyobb esélyest összesorsolták, legalább idén nem az a kérdés, hogy realbarcabayern mellett ki a negyedik na meg ez a Dortmund-Monaco mi lesz? 18-17el megy tovább valamelyik? Az odavágó előtt a Chievoval játszunk otthon, a visszavágó előtt meg a Pescaraval idegenben, lehet pihentetni. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2017-03-17, 12:43 | |
| Csak arra figyeljünk, hogy mindenki egészséges legyen. Válogatott szünet is lesz, 4 napos nápolyi túrával. Ilyenkor szokott az lenni, hogy majd Asaval, Sturaroval és Ruganival kell felállnunk. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás | |
| |
| | | | Bajnokok Ligája sorsolás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|