Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bajnokok Ligája sorsolás

Go down 
+33
sneco7
Petike007
vektra
bombahoppa
LeRoi10
rcb3n21
CsT
Tankcsapda
juventute
zetterberg40
elnastra
virracocha
.bb.
tjunior
mbence
simoon
_DREAM_
boric
EsztéNégy
exchaby
farturo
buktar
juve 1974
laac
_Tyler
Krisz
rakkenroll
cortamelasombra
kdavid86
kilopo
baggiofan
s4tch
DartagnanX
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
exchaby
Gyúró
Gyúró

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-26, 10:42

a honlapjukról ide vezettek a nyomok, de még üres...

edit: tavalyi BL infok a dinamo háza tájáról itt

tavaly a 3 meccsen összesen 51.199 néző jelent meg az uefa honlapja szerint, ami a 38 ezres stadionhoz képest nem olyan szám ami alapján attól kellene félni hogy elkapkodják a jegyeket

Largest Attendance
Dinamo Zagreb -Bayern Munich
19,681

Lowest Attendance
Dinamo Zagreb-Olympiakos
13,678
Vissza az elejére Go down
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-26, 10:36

exchaby írta:
Zágráb ide nincs is olyan messze Smile

én is gondolkodom ezen a zágrábi meccsen. hogy lehet vajon jegyet szerezni a meccsre? erről tud valaki infót?
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 21:57

A Sevilla - ha csak könnyű vagy nehéz kategória van - akkor nyilván a könnyebbek közé tartozik, én valahova középre tenném. Tavaly is bőven megszenvedtunk veluk a visszavágón. Én inkabb a 3. és 4. kalapos ellenfél miatt elegedetlenkedek. Zagrabban tutira kellemetlen lesz játszani, az ilyen Lyon félékkel meg nagyon meg szoktunk szenvedni.
Nincs kimondottan halál csoport, talán a C, de az A, B, F, G kifejezetten könnyű. A mi csoportunk szerintem a közepes kategória. Tehat összegezve, nem rossz csoport, de bőven vannak könnyebb csoportok.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 20:54

Krisz írta:
Amíg olasz csapat vagyunk mindig lesz lazázás.

Mivel megint sok embert kell bepiteni és a bajnoki sorsolas is eros az elejen kifejezetten jo lett volna egy konnyebb csoport.

Na jó, Lyonban és Sevillaban leikszelhetünk. Very Happy De egyébként ez egy kifejezetten reális dolog lenne, ha a többi négy meccset hoznánk. Én sem gondoltam sziporkázó játékra, meg felőlem lehet kínkeserves a játékunk, csak eredményes legyen.
Én pozitívnak látom ezt a csoportot. Tavaly megkaptuk minden kalapból talán a legnehezebbet. Most a Sevilla a könnyebbek között van, és ha játékosok beépítéséről van szó, akkor nekik kicsit nehezebb a helyzetük. Új edző, 9 új játékos, ebből 8(!) támadó szellemű. A Lyon a fiatal Mammanara költött 7,5 millió €-t, amiben ki is merül a nyári költekezésük. Persze lehet, hogy most valakire még fognak költeni a csoport láttán, de az ő keretük nagyon minimálisat változott most. A horvátokat meg egyszerűen oda-vissza kellene ütni, ami egyébként szintén nem lesz egyszerű, de azért ez számít papírformának.

Könnyebb csoport? Az A könnyebb, ez igaz, meg a G is, de a többi legalább ilyen nehéz lett volna nekünk. A Napoli elvileg a csoportja esélyese, és ha van esze Sarrinak, akkor tartalékol annyit a BL-re, hogy a bajnokságban a 2. hely még meglegyen. Nem lebecsülve az olasz csapatokat, de nagyon régen voltunk mi ekkora fórban, hiába évek óta mi vagyunk a favoritok a bajnokságban. Ha a Napoli vezetősége nem robbant valami nagyot az utolsó napokban, akkor nem fognak nagyon megszorongatni minket. Ők sem a Benfica, sem a Dinamo Kijev, sem a Besiktas ellen nem mehetnek a biztos 3 pontra. EL-szintű, de abban elitcsoport lenne ez a kvartett. Egy City-Gladbach-Celtic trióra sem cserélném az ellenfeleket, de a Bayernnek kiváltképp nehezebb dolga lesz, ha első akar lenni. A CSKA a kvartett leggyengébb tagja, pedig első kalaposak, na azt a hármast biztosan nem cserélném semmire. A Realnak is egy fokkal (ha nem másféllel) nehezebb dolga lesz, mert a Dortmund jó lehet, bár meglehetősen orrnehézre sikeredett a keretük, a Sporting Jorge Jesusszal komoly feladat lesz, a Dortmund továbbjutását nem is mondom egyértelműen.
Szóval ne legyünk elégedetlenek, mert ennél sokkal rosszabb is lehetett volna, könnyebb meg talán annyival, hogy a Lyon helyett egy Baselt vagy Brugest kapunk, de ne legyünk telhetetlenek. Szerintem a második hely is kicsit szégyen lenne, vagyunk annyival jobbak.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 20:36

Könnyebb csoport szerintem nemigen van, maximum az A és a G. A C-D-E elkerülése szerencsés, a saját csoportunkat nyilván illene megnyerni.

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 20:17

Tankcsapda írta:
Kifejezetten jó csoport. A Sevilla és a Lyon nem rosszak, a Dinamo pedig talán megkavarhatja a dolgokat - na persze nem a miénket. Very Happy Ami rossz, de egyben pozitív is lehet, hogy azért már ősszel is teljesíteni kell. Pozitív, mert nem kényelmesedik el a csapat, nem lesz lazázás. A csoportelsőség nem lehet kérdéses.

Amíg olasz csapat vagyunk mindig lesz lazázás.

Mivel megint sok embert kell bepiteni és a bajnoki sorsolas is eros az elejen kifejezetten jo lett volna egy konnyebb csoport.
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 19:29

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 14100310

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 19:13

Kifejezetten jó csoport. A Sevilla és a Lyon nem rosszak, a Dinamo pedig talán megkavarhatja a dolgokat - na persze nem a miénket. Very Happy Ami rossz, de egyben pozitív is lehet, hogy azért már ősszel is teljesíteni kell. Pozitív, mert nem kényelmesedik el a csapat, nem lesz lazázás. A csoportelsőség nem lehet kérdéses.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 19:02

jackie_d írta:
exchaby írta:

lyonba is van közvetlen járat bécsből cheers
ott val'szeg nagyobb az esély túlélni a meccset juve szurkolóként...

mi baja lehet egy magyar Juve szurkolónak szerb útlevéllel Zágrábban egy BL meccsen? jocolor

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 18:56

exchaby írta:

Nem egy full könnyű csoport, nem is halál mondjuk, örültem volna ha a Lyont elkerüljük, esetleg ha a Zagrab helyett egy full kretén csapatot kapunk. 90 millios Higannyal kötelező a csoport megnyerese.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 18:55

exchaby írta:

lyonba is van közvetlen járat bécsből cheers
ott val'szeg nagyobb az esély túlélni a meccset juve szurkolóként...
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 18:53

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 18:40

Jellemző hogy megkaptuk megint a Sevillat. Az is papirforma, hogy a Porto laza csoportba kerul, ill. hogy Gárdióla megkapta a Bárcát (a Bayern is esélyes volt). Igy rapillantva a kalapokra nagyon eros az egesz 3. kalap. Szokott lenni benne par erosebb csapat de a többi majdnem a 4. kalaposokkal szokott egyenértékű lenni.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 10:55

baggiofan írta:
Lehet egy Juve, Atletico, Tottenham, Monaco is Smile
Csak a Rostovot ne ...

Egyik említett ellenfél sem lenne jó. Az Atletico nagyon erős, és kellően precíz, a Spurs piszkosul jó alapanyaggal rendelkezik(de tőlük azért jobbak vagyunk), a Monaco pedig tele van fiatal tehetséggel, nagyon veszélyesek lehetnek. A csoportkörben a Citynek sem örülnék, a többi második kalapos jöhet. A Dortmund még nagyon nehéz lehet, de azért tőlük jobbak vagyunk. A harmadik kalapból a Spurs mellett a Gladbach és a Sporting sem lenne jó, a többi nem számít. Na igen, a Rostov sem lenne álomsorsolás, viszont a többi jöhet. A Besiktas még nem rossz, de a törökök mentálisan nincsenek felkészítve erre a szintre.
baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-08-25, 00:09

Lehet egy Juve, Atletico, Tottenham, Monaco is Smile
Csak a Rostovot ne ...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-04-14, 10:14

elnastra írta:
...lesz Juve-Real vagy a csoportban (hirtelen nem tudom, kalapokból kijöhet-e)...

jelen állás szerint megnyerjük a bajnokságot, és első kalaposak leszünk. a real nem nyeri meg a bajnokságot, és második kalapos lesz.
http://bianconeri.taccs.hu
elnastra

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-04-14, 08:57

Holnap meg fogunk lepődni, ha kijön a spanyol házicicaharc, a futballfilozófus meg megkapja saját magát?

Csak azt kell majd elintézni, hogy az Atleti ne csúnyítsa meg a Malagát, és a döntő a bőrfehérneműsökkel csúcs nézőszámot hoz.

Ha jövőre is Zizu marad az edző, az prostituáltélet, hogy lesz Juve-Real vagy a csoportban (hirtelen nem tudom, kalapokból kijöhet-e), vagy a 16 között.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 22:46

mbence írta:
s4tch írta:
surprise, surprise: a real, barca, bayern hármas már megint elkerülte egymást a negyeddöntőben.

ja, és hogy legyen miről beszélni, természetesen az el-ben összejött a 'pool-dortmund, véletlenül.

gyűlölöm ezt a kutyakomédiát.

tehát ha 3 nagycsapat elkerüli egymást, a másik sorozatban meg épp fordítva, akkor blattert kell kiáltani?
van sapkája?

szerintem ez elsős közgáz: a legnagyobb (fizetőképes) szurkolótáború csapatokat kell a legtovább életben tartani
ez a reklámbevételeket és a kereskedelmi forgalmat is maximalizálja, sz'al a fifa/klubok/szövetségek és az államok is jól járnak
hogy ezt hogyan érik el az meg szimpla (bár néha kissé unorthodox) marketing

nem mondom hogy csalnak (pedig de), viszont a helyükben én biztosan megtenném study
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 16:41

Összeesküvés elmélet ide vagy oda, korántsem garantált a nagyvadak továbbjutása a négybe, szerintem a farkasok és a matracosok simán üthetik a Reált, ill. a Barcát, sőt, a Benfica sem esélytelen a gecó bőrgatyásokkal szemben, remélem megtréfálják őket.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 15:58

ne pukkadj, cuci, inkább ebből a két kalapból rakj össze olyan párosításokat, ami garantált nézettséget hoz! kb ugyanide fogsz kilyukadni.
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 15:01

Krisz írta:
mbence írta:

továbbra sem értem, de inkább elengedem

Mindenhol úgy sorsolnak, hogy PR/marketing szempontból a legtöbb pénzt lehessen kaszálni a meccseken. Ezért jönnek a classicó/nyári nagy igazolás résztvevői/egyéb történelmi párosítások. Klopp miatt mindenki erről a meccsről beszél majd, az elődöntőre meg csinálnak egy nyálverés real-barca-bayern-psg kombót. Ezért lehet már évről évre kitalálni néhány garantált összecsapást.

Köszönöm, de nem erre gondoltam Smile
Csak jelezni akartam, hogy kissé (?) erőltetettnek tartom ezt a logikát. De mivel úgy látom többen mellette, mint ellene, így elcsendesítem magam.
Jó hétvégi pihit mindenkinek!

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 14:36

mbence írta:
zetterberg40 írta:

Ott csak a Dortmund-Pool volt a lényeg, ezzel megteremtve a beszédtémát meg a nézettséget.

Mindenhol úgy sorsolnak, hogy PR/marketing szempontból a legtöbb pénzt lehessen kaszálni a meccseken. Ezért jönnek a classicó/nyári nagy igazolás résztvevői/egyéb történelmi párosítások. Klopp miatt mindenki erről a meccsről beszél majd, az elődöntőre meg csinálnak egy nyálverés real-barca-bayern-psg kombót. Ezért lehet már évről évre kitalálni néhány garantált összecsapást.
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 14:28

zetterberg40 írta:
mbence írta:
tehát ha 3 nagycsapat elkerüli egymást, a másik sorozatban meg épp fordítva, akkor blattert kell kiáltani?
van sapkája?

Ott csak a Dortmund-Pool volt a lényeg, ezzel megteremtve a beszédtémát meg a nézettséget.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 14:23

mbence írta:
van sapkája?

mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 14:20

s4tch írta:
surprise, surprise: a real, barca, bayern hármas már megint elkerülte egymást a negyeddöntőben.

ja, és hogy legyen miről beszélni, természetesen az el-ben összejött a 'pool-dortmund, véletlenül.

van sapkája?

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 13:28

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 13:20

buktar írta:
Legalább a barca izgulhat.

Simán továbbjutnak.

Betolják a bayern-t a döntőbe.
A psg-nek lehetne esélye, ha éppen nem kapná meg a barcát a döntő előtt, de meg fogja.
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 12:32

Legalább a barca izgulhat.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-03-18, 12:14

Had ne mondjam, mennyire röhejes a sorsolás ismételten.

wolfsburg-real
bayern-benfica
barca-atleti
psg-city
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-02-17, 11:26

Már nagyon várom a meccset, és hogy villantsuk a brét! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime2016-02-05, 14:29

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 12651009_1099493193442928_7128737355991802105_n

Hangolnak a Bayernnél, remélem a meccsünkig nagyon nagyra nő az arcuk.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 18 I_icon_minitime

Bajnokok Ligája sorsolás
Vissza az elejére 
18 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Next
 Similar topics
-
» EL-sorsolás
» Sorsolás előtt

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: