Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Bajnokok Ligája sorsolás

Go down 
+33
sneco7
Petike007
vektra
bombahoppa
LeRoi10
rcb3n21
CsT
Tankcsapda
juventute
zetterberg40
elnastra
virracocha
.bb.
tjunior
mbence
simoon
_DREAM_
boric
EsztéNégy
exchaby
farturo
buktar
juve 1974
laac
_Tyler
Krisz
rakkenroll
cortamelasombra
kdavid86
kilopo
baggiofan
s4tch
DartagnanX
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
exchaby
Gyúró
Gyúró

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-10-29, 17:09

hahah, nem tudom, állítólag se Curtois se Hazard nem szeretne újra együtt dolgozni Conteval.

márpedig nem zörög a haraszt...
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-10-29, 16:09

_DREAM_ írta:
Conte megy Madridba + Ronci=> ha lehetne már most megraknám hogy velük játszunk majd...Laughing

hol kell aláírni?
http://bianconeri.taccs.hu
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-10-29, 12:18

Conte megy Madridba + Ronci=> ha lehetne már most megraknám hogy velük játszunk majd...Laughing
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-31, 10:07

zetterberg40 írta:
Egyszerű, sima csoportkörünk még nem volt. Sikerült mindig bonyolulttá tenni. Szerintem most is így lesz.
Ez igaz, de ennél jobb sorsolást nehéz lenne elképzelni:
-Van egy faszán eladható párharcunk a MU-val: CR és Pogba vonallal, a régi Fergie-Lippi párharcokkal jobban eladható meccsek lesznek mintha a Barcával vagy a Bayernnel nyomnánk. Közben pedig egy jóval verhetőbb ellenfelet kapunk.
- A Valencia egy érdekes csapat. Tele vannak jó játékosokkal, de nincs igazi nemzetközi klasszisuk. 
- Idegenbe nem kell sokat utazni, nem kell az orosz/ukrán késő ősszel baszkolódni.
- Valahogyan pont úgy jött ki, hogy minden BL meccs előtt otthon játszunk. Méghozzá a Sassollal, Genoával, Spaval, Cagliarival a MU és Valencia elleni meccsek előtt. A Young Boys elleni meccsek előtt nyomunk egy Napoli és Inda elleni derbit, ami szintén vállalható.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-31, 08:38

Egyszerű, sima csoportkörünk még nem volt. Sikerült mindig bonyolulttá tenni. Szerintem most is így lesz.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 23:21

Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 Dl4Ho4IX0AEPIrE
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 23:21

Sajnálom, hogy nem a szerbeket kaptuk a 4. kalapból, lehet, hogy Belgrádba elutaztam volna. Ettől függetlenül ez egy piszkosul érdekes csoport. A ManU erős ellenfél, de azért mi jobbak vagyunk, és jó lenne ellenük 4 pontot szerezni. Én a Valencia elleni meccsre sem remélek két győzelmet, nagyon veszélyesek lehetnek. Marcelino egyáltalán nem rossz edző, más kérdés, a BL-ben mennyire fog kiütközni a tapasztalat hiánya. A Young Boys 1 vagy 2 meccsen pontot szerezhet, de a papírforma alapján ők bokszzsákok lesznek, de ha lazán vesszük, akkor Svájcban könnyen veszíthetünk két pontot. 12 vagy 14 pontot jósolok, és csoportelsőséget, talán a ManU-val karöltve jutunk tovább.

A többi:

A: az Atletico két kemény ellenfelet kapott, de valószínűleg mellettük fog a Dortmund vagy a Monaco továbbjutni. Most hirtelen nem tudok közöttük dönteni, talán a Dortmund, de csak talán.

B: szerintem ez az egyik halálcsoport, bár leginkább azért, mert a PSV nem az a tipikus pofozógép, simán borsot törhet bármelyik ellenfél orra alá. A Zinter nem kapott könnyű ellenfeleket, és nem is tartom őket esélyesnek rá. A Barca tovább fog menni, a Spurs piszok erős, pedig senkit nem igazoltak, az összeszokottság miatt már a csoportkörben is komoly erőt képviselhetnek. Barca-Tottenham.

C: ha nem a Crvena lenne a negyedik, egyértelműen ez lenne a legerősebb négyes, de a többiek...nem is nagyon tudok kit mondani kiesőnek. A PSG jó lehet egy negyeddöntőre/elődöntőre (ha nem ellenünk játszanak), a Liverpool döntős volt legutóbb, és azóta csak (sokkal) erősebbek lettek, a Napoli kispadján pedig Ancelotti ül, aki azért ekkora kudarcokat nem szokott vallani. Én nem lennék meglepve azon sem, ha Buffonék kiesnek, de a papírforma alapján PSG-Pool. Viszont szerintem a Napoli egyiküket kiejti, de ne kérdezzétek, melyiküket, ezt nem tudom eldönteni.

D: szégyen, hogy ilyen csoportot össze lehet hozni. A Porto mikor kap már egy nehéz négyest? Mondjuk simán kieshetnek így is, a Schalke "kiemelkedik", de igazság szerint bármelyik csapat továbbmehet. Én Schalke-Porto kettősre tippelek, de a Galata Fatih Terimmel okozhat meglepetést.

E: Bayern a sorsolás szerencsése, innen művészet lenne kiesni. Mellettük a Benfica-Ajax duó valamelyike juthat tovább, én inkább mondanám a Benficat.

F: A City kapott három masszív ellenfelet, akik ellen felkészülhet a nyolcaddöntőre. A Sahtar-Lyon-Hoffenheim bármelyike továbbmehet velük, én talán a Lyont mondanám, de az ukránok tavaly is meglepetést okoztak, most még az sem lenne a továbbjutásuk. A Hoffenheim érdekes csapat, kérdés, elég-e az ő szintjük ehhez. Sok sikert Szalainak.

G: Real-Roma. Ha valahol ennyire egyértelmű a továbbjutók kiléte, az ez a csoport, csak a csoportelsőség lehet kérdéses.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:19

Krisz írta:

A Valenciarol csak annyit tudok, hogy Cancelot tőlük vettük, meg ha Zaza még ott játszik akkor gólt fog nekünk lőni.

Zaza már Torinóban van. Úgyértem a Torino FC-ben játszik Very Happy

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:17

Krisz írta:

A Porto ugyanilyen, mindig a leggyengébbbet kapják az első kalapból, és onnantól ők lesznek a laza csoport, szerintem meg ők kapják a Moszkvát.

Annyira kurvára megmondtam, mindig ez van...

Amúgy nem rossz csoport, a MU elég rossz rajtott vett, Muringyó agya már elszállt, hatalmas volt ahogy a 3-0s hazai vereséget kimagyarázta azzal hogy ő 3 BLt vagy bajnokságot vagy valamilyen trófeát nyert mindenkinél többet, szóval kapják be. Remélem velük kezdünk idegenben, hogy gyorsan behúzzuk a meccset ha esetleg kesőbb sikerül összekapni a csapatot.

A Valenciarol csak annyit tudok, hogy Cancelot tőlük vettük, meg ha Zaza még ott játszik akkor gólt fog nekünk lőni.

Meg kell baszni mindenkit!
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:07

A young boys azért jól hagzik minden szempontból, addig egy behintőporozott rozmár fasznak nézett ki a dolog Smile
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:05

na az Ellenség ki is esett  lol!
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:02

Young Boys :-/
legalább luzer a 4.,  ha már nem lesz meccs Belgrádban :'(

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:02

megvan a szokásos skandináv csapat is afro
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:01

fiatal fiúk
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 19:00

D csoport, nice
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:58

Ronaldo edzésen van? Very Happy
nem jött el a díjért...

Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:56

azert a C csoportban is lesz némi szex

Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:56

a kukások belehúztak megint
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:54

már csak a Hoffenheim hiányzik Very Happy
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:54

Valencia, megint az 50%

Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:53

mi a fasz ez a D csoport? Very Happy

Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:44

Remelem Mout nem basszak ki addig.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:44

MUt akartam a 2.kalapból, zsír
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

nesztek Pogback Very Happy

Allegri jobbkeze
_DREAM_

Cső Pogesz
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:43

na 50% a MU

Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:38

Hogy ezt a patkány Ramost még díjazzák is...
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:34

H

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 18:16

Juve
MU
PSV
Bruges

A Spurs-Valencia-Pool-Hoffenheim négyest jó lenne elkerülni. A ManU sem lenne a legjobb, biztos nem ezt a szintet fogják hozni, mint amilyenek most.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 14:41

Krisz írta:
Ahhoz képest szépen bevásároltak és mélyítették a keretet, azt hittem ez a BLnek szólt. Azt mindesetre kétlem hogy simán leadnák a sorozatot, egy Lokomotív - Porto - PSV csoportból amúgy még simán tovább is juthatnak ha nem túl balfaszok - csak azert mondtam ezt a példát mert ezt sikerült kipörgetnem a rothadékoknak.  albino

a mélyítés szerintem annak szólt, hogy bírják a két frontot, illetve annak, hogy ne az utolsó fordulóban, hatalmas mázlival csússzanak be az utolsó bl-helyre. azt már tavaly tudták, hogy mit tartalmaz a még thohir által vállalt ffp megállapodás. a bl-t szerintem sem adják le egyből, de ha a legjobb kezdőt eleve nevezni sem tudják a bl-be, akkor nem lesz sok választásuk, mint túlélésre játszani.

amúgy qrva érdekes lehet ez a bl. eleve lesz vagy 7-8, valamilyen szinten esélyesnek, vagy legalább potenciális döntősnek tekinthető csapat, és végre megint 4 olasz van a főtáblán. meg persze nálunk játszik minden idők legjobb bl-játékosa, ami azért is izgalmas, mert szerintem a defenzív, "csak ki ne kapjunk" olaszos felfogás, és ronaldo meccsenkénti átlag 18 kapura lövése két külön világ. bármi lehet ebből, akár hatalmas pofára esés, vagy akár sima bl-győzelem is.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime2018-08-30, 14:10

s4tch írta:

nekik szerintem nem lesz prioritás ez a sorozat. eleve a korábbi ffp settlement miatt a keretnek csak egy részét tudják nevezni, és úgy tudom, csak 22 fős keretük lesz.

Ahhoz képest szépen bevásároltak és mélyítették a keretet, azt hittem ez a BLnek szólt. Azt mindesetre kétlem hogy simán leadnák a sorozatot, egy Lokomotív - Porto - PSV csoportból amúgy még simán tovább is juthatnak ha nem túl balfaszok - csak azert mondtam ezt a példát mert ezt sikerült kipörgetnem a rothadékoknak.  albino
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás   Bajnokok Ligája sorsolás - Page 10 I_icon_minitime

Bajnokok Ligája sorsolás
Vissza az elejére 
10 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26  Next
 Similar topics
-
» EL-sorsolás
» Sorsolás előtt

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: