| Bajnokok Ligája sorsolás | |
|
+33sneco7 Petike007 vektra bombahoppa LeRoi10 rcb3n21 CsT Tankcsapda juventute zetterberg40 elnastra virracocha .bb. tjunior mbence simoon _DREAM_ boric EsztéNégy exchaby farturo buktar juve 1974 laac _Tyler Krisz rakkenroll cortamelasombra kdavid86 kilopo baggiofan s4tch DartagnanX 37 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-10-29, 17:09 | |
| hahah, nem tudom, állítólag se Curtois se Hazard nem szeretne újra együtt dolgozni Conteval.
márpedig nem zörög a haraszt... | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-10-29, 16:09 | |
| - _DREAM_ írta:
- Conte megy Madridba + Ronci=> ha lehetne már most megraknám hogy velük játszunk majd...
hol kell aláírni? | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-10-29, 12:18 | |
| Conte megy Madridba + Ronci=> ha lehetne már most megraknám hogy velük játszunk majd... | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-31, 10:07 | |
| - zetterberg40 írta:
- Egyszerű, sima csoportkörünk még nem volt. Sikerült mindig bonyolulttá tenni. Szerintem most is így lesz.
Ez igaz, de ennél jobb sorsolást nehéz lenne elképzelni: -Van egy faszán eladható párharcunk a MU-val: CR és Pogba vonallal, a régi Fergie-Lippi párharcokkal jobban eladható meccsek lesznek mintha a Barcával vagy a Bayernnel nyomnánk. Közben pedig egy jóval verhetőbb ellenfelet kapunk. - A Valencia egy érdekes csapat. Tele vannak jó játékosokkal, de nincs igazi nemzetközi klasszisuk. - Idegenbe nem kell sokat utazni, nem kell az orosz/ukrán késő ősszel baszkolódni. - Valahogyan pont úgy jött ki, hogy minden BL meccs előtt otthon játszunk. Méghozzá a Sassollal, Genoával, Spaval, Cagliarival a MU és Valencia elleni meccsek előtt. A Young Boys elleni meccsek előtt nyomunk egy Napoli és Inda elleni derbit, ami szintén vállalható. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-31, 08:38 | |
| Egyszerű, sima csoportkörünk még nem volt. Sikerült mindig bonyolulttá tenni. Szerintem most is így lesz. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 23:21 | |
| | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 23:21 | |
| Sajnálom, hogy nem a szerbeket kaptuk a 4. kalapból, lehet, hogy Belgrádba elutaztam volna. Ettől függetlenül ez egy piszkosul érdekes csoport. A ManU erős ellenfél, de azért mi jobbak vagyunk, és jó lenne ellenük 4 pontot szerezni. Én a Valencia elleni meccsre sem remélek két győzelmet, nagyon veszélyesek lehetnek. Marcelino egyáltalán nem rossz edző, más kérdés, a BL-ben mennyire fog kiütközni a tapasztalat hiánya. A Young Boys 1 vagy 2 meccsen pontot szerezhet, de a papírforma alapján ők bokszzsákok lesznek, de ha lazán vesszük, akkor Svájcban könnyen veszíthetünk két pontot. 12 vagy 14 pontot jósolok, és csoportelsőséget, talán a ManU-val karöltve jutunk tovább.
A többi:
A: az Atletico két kemény ellenfelet kapott, de valószínűleg mellettük fog a Dortmund vagy a Monaco továbbjutni. Most hirtelen nem tudok közöttük dönteni, talán a Dortmund, de csak talán.
B: szerintem ez az egyik halálcsoport, bár leginkább azért, mert a PSV nem az a tipikus pofozógép, simán borsot törhet bármelyik ellenfél orra alá. A Zinter nem kapott könnyű ellenfeleket, és nem is tartom őket esélyesnek rá. A Barca tovább fog menni, a Spurs piszok erős, pedig senkit nem igazoltak, az összeszokottság miatt már a csoportkörben is komoly erőt képviselhetnek. Barca-Tottenham.
C: ha nem a Crvena lenne a negyedik, egyértelműen ez lenne a legerősebb négyes, de a többiek...nem is nagyon tudok kit mondani kiesőnek. A PSG jó lehet egy negyeddöntőre/elődöntőre (ha nem ellenünk játszanak), a Liverpool döntős volt legutóbb, és azóta csak (sokkal) erősebbek lettek, a Napoli kispadján pedig Ancelotti ül, aki azért ekkora kudarcokat nem szokott vallani. Én nem lennék meglepve azon sem, ha Buffonék kiesnek, de a papírforma alapján PSG-Pool. Viszont szerintem a Napoli egyiküket kiejti, de ne kérdezzétek, melyiküket, ezt nem tudom eldönteni.
D: szégyen, hogy ilyen csoportot össze lehet hozni. A Porto mikor kap már egy nehéz négyest? Mondjuk simán kieshetnek így is, a Schalke "kiemelkedik", de igazság szerint bármelyik csapat továbbmehet. Én Schalke-Porto kettősre tippelek, de a Galata Fatih Terimmel okozhat meglepetést.
E: Bayern a sorsolás szerencsése, innen művészet lenne kiesni. Mellettük a Benfica-Ajax duó valamelyike juthat tovább, én inkább mondanám a Benficat.
F: A City kapott három masszív ellenfelet, akik ellen felkészülhet a nyolcaddöntőre. A Sahtar-Lyon-Hoffenheim bármelyike továbbmehet velük, én talán a Lyont mondanám, de az ukránok tavaly is meglepetést okoztak, most még az sem lenne a továbbjutásuk. A Hoffenheim érdekes csapat, kérdés, elég-e az ő szintjük ehhez. Sok sikert Szalainak.
G: Real-Roma. Ha valahol ennyire egyértelmű a továbbjutók kiléte, az ez a csoport, csak a csoportelsőség lehet kérdéses. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:19 | |
| - Krisz írta:
A Valenciarol csak annyit tudok, hogy Cancelot tőlük vettük, meg ha Zaza még ott játszik akkor gólt fog nekünk lőni.
Zaza már Torinóban van. Úgyértem a Torino FC-ben játszik _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:17 | |
| - Krisz írta:
A Porto ugyanilyen, mindig a leggyengébbbet kapják az első kalapból, és onnantól ők lesznek a laza csoport, szerintem meg ők kapják a Moszkvát. Annyira kurvára megmondtam, mindig ez van... Amúgy nem rossz csoport, a MU elég rossz rajtott vett, Muringyó agya már elszállt, hatalmas volt ahogy a 3-0s hazai vereséget kimagyarázta azzal hogy ő 3 BLt vagy bajnokságot vagy valamilyen trófeát nyert mindenkinél többet, szóval kapják be. Remélem velük kezdünk idegenben, hogy gyorsan behúzzuk a meccset ha esetleg kesőbb sikerül összekapni a csapatot. A Valenciarol csak annyit tudok, hogy Cancelot tőlük vettük, meg ha Zaza még ott játszik akkor gólt fog nekünk lőni. Meg kell baszni mindenkit! | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:07 | |
| A young boys azért jól hagzik minden szempontból, addig egy behintőporozott rozmár fasznak nézett ki a dolog | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:05 | |
| na az Ellenség ki is esett | |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:02 | |
| Young Boys :-/ legalább luzer a 4., ha már nem lesz meccs Belgrádban :'( _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:02 | |
| megvan a szokásos skandináv csapat is | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:01 | |
| | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 19:00 | |
| | |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:58 | |
| Ronaldo edzésen van? nem jött el a díjért... _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:56 | |
| azert a C csoportban is lesz némi szex _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:56 | |
| a kukások belehúztak megint | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:54 | |
| már csak a Hoffenheim hiányzik | |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:54 | |
| Valencia, megint az 50% _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:53 | |
| mi a fasz ez a D csoport? _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:44 | |
| Remelem Mout nem basszak ki addig. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| MUt akartam a 2.kalapból, zsír | |
|
| |
exchaby Gyúró
| nesztek Pogback _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| | |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:43 | |
| na 50% a MU _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:38 | |
| Hogy ezt a patkány Ramost még díjazzák is... | |
|
| |
exchaby Gyúró
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:34 | |
| H _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 18:16 | |
| Juve MU PSV Bruges
A Spurs-Valencia-Pool-Hoffenheim négyest jó lenne elkerülni. A ManU sem lenne a legjobb, biztos nem ezt a szintet fogják hozni, mint amilyenek most. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 14:41 | |
| - Krisz írta:
- Ahhoz képest szépen bevásároltak és mélyítették a keretet, azt hittem ez a BLnek szólt. Azt mindesetre kétlem hogy simán leadnák a sorozatot, egy Lokomotív - Porto - PSV csoportból amúgy még simán tovább is juthatnak ha nem túl balfaszok - csak azert mondtam ezt a példát mert ezt sikerült kipörgetnem a rothadékoknak.
a mélyítés szerintem annak szólt, hogy bírják a két frontot, illetve annak, hogy ne az utolsó fordulóban, hatalmas mázlival csússzanak be az utolsó bl-helyre. azt már tavaly tudták, hogy mit tartalmaz a még thohir által vállalt ffp megállapodás. a bl-t szerintem sem adják le egyből, de ha a legjobb kezdőt eleve nevezni sem tudják a bl-be, akkor nem lesz sok választásuk, mint túlélésre játszani. amúgy qrva érdekes lehet ez a bl. eleve lesz vagy 7-8, valamilyen szinten esélyesnek, vagy legalább potenciális döntősnek tekinthető csapat, és végre megint 4 olasz van a főtáblán. meg persze nálunk játszik minden idők legjobb bl-játékosa, ami azért is izgalmas, mert szerintem a defenzív, "csak ki ne kapjunk" olaszos felfogás, és ronaldo meccsenkénti átlag 18 kapura lövése két külön világ. bármi lehet ebből, akár hatalmas pofára esés, vagy akár sima bl-győzelem is. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás 2018-08-30, 14:10 | |
| - s4tch írta:
nekik szerintem nem lesz prioritás ez a sorozat. eleve a korábbi ffp settlement miatt a keretnek csak egy részét tudják nevezni, és úgy tudom, csak 22 fős keretük lesz. Ahhoz képest szépen bevásároltak és mélyítették a keretet, azt hittem ez a BLnek szólt. Azt mindesetre kétlem hogy simán leadnák a sorozatot, egy Lokomotív - Porto - PSV csoportból amúgy még simán tovább is juthatnak ha nem túl balfaszok - csak azert mondtam ezt a példát mert ezt sikerült kipörgetnem a rothadékoknak. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bajnokok Ligája sorsolás | |
| |
|
| |
| Bajnokok Ligája sorsolás | |
|