Szerintem ha csodával határos módon elérjük a 4. helyet, akkor az utolsó forduló vége után 48 percel fogják bejelenteni, hogy kizárnak minket a faszba!
állítólag az uefa 3 éves eltiltást akar, ami viszont csak akkor lépne életbe ha elérjük a jogosultságot, kis ravaszak durva, még a calciopoliért se kaptunk ennyit...
Őszintén szólva engem csak a szurkolóí reakciók érdekelnem, nem hiszem, hogy bármi nagy pozitívum lesz a játékra, vagy ha mégis max 1-2 meccs. Innentől kezdve csak és kizárólag Juventus meccser vagyok hajlandó nézni a seria a ból. Előfizetést nem tudok lemondani, akkor legalább ez.
Magyar ember nem fizet elő, magyar embernek lenni ncore account!
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Őszintén szólva engem csak a szurkolóí reakciók érdekelnem, nem hiszem, hogy bármi nagy pozitívum lesz a játékra, vagy ha mégis max 1-2 meccs. Innentől kezdve csak és kizárólag Juventus meccser vagyok hajlandó nézni a seria a ból. Előfizetést nem tudok lemondani, akkor legalább ez.
Én amióta nincsen Palermo, szinte csak Juve meccset nézek.
Néha Fradi, néha olasz és néha magyar válogatott. Ez utóbbi mostanában gyakrabban.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Szerintem ha csodával határos módon elérjük a 4. helyet, akkor az utolsó forduló vége után 48 percel fogják bejelenteni, hogy kizárnak minket a faszba!
Engem már nem érdekel a sorsunk, mert az már eldőlt valahol. De rántsunk magunkal mindenkit!!! Lángoljon az egész kib@szott Seria A /FIGC!!!
Én nagyon szentimentális tudok lenni a sportot illetően, Vialli halála után extra grintát vártam, de lófasz se belőle, így a -15 se nagyon fogja megérinteni a játékosokat. A szokásos nézhetetlen Allegriballt várom, aztán majd atalanta teljesítménye eldönti, hogy mire lesz elég. Félek, hogy semmire...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Az az igazság, hogy nem tudok oda jobbat. Puli nyilván kb 30 percet bír, más meg még szarabb ott (Chiesa, Soulé).
Az a baj a védekezésünk 3 belső védővel a legjobb, a kp-nk meg 3 belső kp-vel, de igazából elől a Chiesa Di Maria páros is egy 3 támadós rendszerbe lenne a legjobb.
Szóval 3-5-3-at kellene játszanunk, de azt nem engedik ezek a buzi szabályok!
Az a baj, hogy Kenő bárhol játszik tönkrevágja az egész csapat játékát. Oké, hogy Danilo CBben 3 védőnél a legjobb, de nekem egy Gatti-Bré-Szandi 3as Danilóval RWBben még mindig jobb, mint egy Daniló-Bré-Szandi + Kenő.
Hülye kérdés, de nem lennénk esetleg jobbak, ha az amúgy is fogalmatlan Kenő nem a mai foci legösszetettebb posztján játszana és mondjuk Danilo lenne a helyén, Gatti meg CBben? Esetleg Barbieri vagy más egyéb fiatal akinek ez a posztja?
Én amúgy motivált játékosokat várok akiket az Allegriball a posványba süllyeszt.
Az az igazság, hogy nem tudok oda jobbat. Puli nyilván kb 30 percet bír, más meg még szarabb ott (Chiesa, Soulé).
Az a baj a védekezésünk 3 belső védővel a legjobb, a kp-nk meg 3 belső kp-vel, de igazából elől a Chiesa Di Maria páros is egy 3 támadós rendszerbe lenne a legjobb.
Szóval 3-5-3-at kellene játszanunk, de azt nem engedik ezek a buzi szabályok!
Hülye kérdés, de nem lennénk esetleg jobbak, ha az amúgy is fogalmatlan Kenő nem a mai foci legösszetettebb posztján játszana és mondjuk Danilo lenne a helyén, Gatti meg CBben? Esetleg Barbieri vagy más egyéb fiatal akinek ez a posztja?
Én amúgy motivált játékosokat várok akiket az Allegriball a posványba süllyeszt.
Danilo a védelem közepén a legjobb, hiba lenne onnan kivenni. A jobb oldalra inkább igazolni kellene valakit már most, hogy ne Big Mac legyen Cuadrado első számú és tulajdonképpen egyetlen "helyettese", viszont jelen helyzetben egyértelműen neki kell ott játszania. Chiesa és Soulé nem tudnak védekezni, kisebb csapatok ellen oké, az Atalanta ellen nem.
Ez az első meccs a hátralévő húszból, aminek úgy kell nekiállni, hogy a negyedik helyhez nem szabad pontokat veszteni. Én elvárom, hogy Allegri ha nem is tűpontos játékot kreáljon, de feltüzelje a játékosokat, és oroszlánként küzdjön mindenki az igazságtalan döntés ellen.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Dögunalom van a csapat házatáján, nem történ a héten semmi érdekes, így kíváncsi vagyok mennyire tudnak felpörörgni a meccsre a fiúk.
A kérdés hogy vajon ez az egész hercehurca mit hoz ki a játékosokból. A két véglet a teljesen megzavarja őket és simán kikapunk, a másik hogy átérzik hogy megint minket szopat mindenki és kurvára odateszik magukat. A közösségi médiában terjedő képek alapján egyeseknél ez utóbbi figyelhető meg, de kérdés hogy a "zsoldosoknak" (broáf, még mindig utálom ezt a szót) mit jelent ez az egész.
Én valahol a kettő között várom a meccset, vagyis az akarással nem lesz baj, de ugyanazt a fost fogjuk látni mint eddig. Mindenesetre estére nem szarozok és pálinkával és whiskeyvel készülök, ez most nem a finomkodás időszaka.
Dögunalom van a csapat házatáján, nem történ a héten semmi érdekes, így kíváncsi vagyok mennyire tudnak felpörörgni a meccsre a fiúk.
A kérdés hogy vajon ez az egész hercehurca mit hoz ki a játékosokból. A két véglet a teljesen megzavarja őket és simán kikapunk, a másik hogy átérzik hogy megint minket szopat mindenki és kurvára odateszik magukat. A közösségi médiában terjedő képek alapján egyeseknél ez utóbbi figyelhető meg, de kérdés hogy a "zsoldosoknak" (broáf, még mindig utálom ezt a szót) mit jelent ez az egész.
Én valahol a kettő között várom a meccset, vagyis az akarással nem lesz baj, de ugyanazt a fost fogjuk látni mint eddig. Mindenesetre estére nem szarozok és pálinkával és whiskeyvel készülök, ez most nem a finomkodás időszaka.