Letartoztattak jópár Ellenség és Milan ultrát: a vád, hogy maffiamódszerekkel osztották a jegyeket, zsarolták a klubot és egyéb hasonló dolgok szerencsére pártatlan vizsgálat várható, az ügyész irodája:
A slusszpoén a két Palermo szuvenír (egyébként kedvenceim), ami a dél-olasz maffiához közhelyesen kapcsolódhat. Nyilván minden indok nélküli a gyanúsítás és én is elfogult vagyok, de ha már Olaszországról beszélünk, idefér.
nem tudom ez mennyire jó hír, baromi nagy a fizuja és nem hiszem, hogy kevésbé sérülékeny lenne másfél év semmittevés után... én jelentősen újratárgyalnám a szerződését: kapjon meccsenként pénzt, ha nem tetszik irány az ajtó, mert csak a hosszát csökkentették a büntetésnek , nem felmentették, ez jogalap a szerződés felbontására...
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8542 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Letartoztattak jópár Ellenség és Milan ultrát: a vád, hogy maffiamódszerekkel osztották a jegyeket, zsarolták a klubot és egyéb hasonló dolgok szerencsére pártatlan vizsgálat várható, az ügyész irodája: itt meg egy meccsen, barátok közt:
na és slusszpoén, hogy a mai sajtótájékoztatón nyomogatta telefonját:
Ozt mi a pék fazsáért? Le vagyok maradva, cyber troglodita vagyok.
Volt valami balhé a hétközi Samp elleni kupamaccsen. Ezt soha nem fogom megérteni, hogy két marék szurkolóért miért kell a két csapatnak és 30 ezer normális szurkolónak bűnhődnie...
Szerintem nagyon sok változott volna, Pogba a tavalyi keretből úgy emelkedett volna ki egészségsen, mint egy meredező lófasz egy ázsiai péniszméretversenyen!
Egy prime Pogbával biztosan más lett volna, de a tavalyelőttivel biztosan nem. Kár, hogy elnégerkedte a pályafutását...
Szerintem nagyon sok változott volna, Pogba a tavalyi keretből úgy emelkedett volna ki egészségsen, mint egy meredező lófasz egy ázsiai péniszméretversenyen!
És hány meccsen játszott volna? Valószínűleg 5-10 meccsen, de legyen az hogy minden meccsen játszik, még így se nyertünk volna scudetto-t, a tavalyi Ellenség nagyon együtt volt…
A felvetés az volt, hogy "egészséges" Pogba. Az eltiltáskor szerintem már kurvára sérült volt, teljesen topa a térde fixen.
És hány meccsen játszott volna? Valószínűleg 5-10 meccsen, de legyen az hogy minden meccsen játszik, még így se nyertünk volna scudetto-t, a tavalyi Ellenség nagyon együtt volt…
Egy szimulációban megnézném a tavalyi szezont egy egészséges Pogesszel meg nem eltiltott Fagyival.
nem tudom, szerintem sok minden nem változna, max ezüstérmesek lennénk...
Pogba eltiltása a legnagyobb adomány ennek a klubnak, az ő szerződése komoly probléma lett volna még évekig, úgy hogy évente játszana 5-10 meccset....
Néha belefutok Pogba highlights-okba, és nem értem hogyan tudott az ember ennyi rossz döntést hozni??! Olyan szinten dominált a középpályán (20 évesen), hogy simán aranylabdát kellett volna nyernie. Ehelyett mi lett belőle…. Szomorú história 🫤
Egy szimulációban megnézném a tavalyi szezont egy egészséges Pogesszel meg nem eltiltott Fagyival.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8542 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Néha belefutok Pogba highlights-okba, és nem értem hogyan tudott az ember ennyi rossz döntést hozni??! Olyan szinten dominált a középpályán (20 évesen), hogy simán aranylabdát kellett volna nyernie. Ehelyett mi lett belőle…. Szomorú história 🫤
Mert hasonlít Balotellire. Vagyis inkább ő egy fegyelmezettebb Balotelli, de ugyanolyan reménytelenül ostoba.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
A jó hír, hogy a csapat gerince Torinóban marad a válogatott szünetre. Bremer, a komplett középpálya, Concencao, Weah, Vlahovic… Nagyon hasznos lehet ez a két hét, főleg a sok utolsó pillanatban beesettnek.