Kivételesen most igaza van szerintem ADL-nek, szerintem baromira nem hiányzik ez a meccs nekünk sem, pláne a Zinter után. Persze az is igaz, hogy pont ő tette még zsúfoltabbá a két csapat tavaszát, és még inkább teszem hozzá, ha a szezon elején lejátsszuk azt a meccset, akkor lehet, kitömnek minket, most viszont nem tudom elképzelni, hogy elkaphatnának minket. A halasztás jó lenne, de akkor a Samp-Bologna meccsek közé tegyék már be azt a halasztott bajnokit.
Amúgy ha nem ő kérte volna, akkor nem akadna fenn senki, de már megint ő problémázik, a Napolit fekete báránnyá tette.
ADL kérvényezte a szuperkupa döntő elhalasztását, amelyet a szövetség elutasított. De gondolom majd fellebeznek, igazából az sem lepne meg ha az lenne a döntés, hogy a napoli kapja a szuperkupát.
virracocha likes this post
Krisz Sarri maga
Posts : 5082 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 34 Location : Doha, Qatar
Érdekes, hogy szinte mindig ADL az, aki jártatja a pofáját, hogy bezzeg a Juveval kivételeznek, és ez a legfinomabb kifejezés rá. Az azért beleégett az emlékezetembe, hogy előtte a Genoa sokkal több kieső ellenére kiállt ellenük, mert ez volt a szabály. Akkor vizsgáljuk már felül azokat a meccseket is, amiken Ronaldo és McKennie Covid miatt hiányoztak, mert akkor mégsem lett volna kötelező pályára lépni. Ezek után nagyon remélem, hogy keményen odacsapunk nekik, megérdemelnék élen ADL-lel
Malloy Sarri jobbkeze
Posts : 1011 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 35 Location : Szolnok
Nagyon elkeserítő ez az ítélet. A Genoa-t bezzeg nem szégyellték 6:0-ra verni, akiknél 14!!! COVID-os volt, de kiálltak a szabályok szerint... Aztán meg eljátsszák ezt a szart. Undorító, el is megy ilyenkor a kedvem az egésztől.
És még van pofájuk ilyet nyilatkozni ahelyett, hogy kussban örülne a vén buzi: ADL: "We are happy. We live in a country where those who respect the laws cannot be condemned. And Napoli always follow the rules."
Esetleg a tavalyi Juve-indát ne játsszuk le újra? Bírózni nem szeretek, de az ilyen zöld asztal melletti faszságokért remélem Agnelli arcon csap valakit a brével.
Juve1974 Labdaszedő
Posts : 16 Join date : 2020. Jul. 05. Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Most azt olvastam valahol hogy egyre nagyobb az esély hogy megnyerik a fellebbezést... ha valóban így lesz és újrajátszás lesz akkor amellett hogy ez a szokásos szánalmas olasz faszkodás már megint, irgalmatlanul meg kéne őket b.szni a meccsen. nem tudom mikorra tudnák beszorítani a meccset egyébként, nagyon "laza" a versenynaptár.
Hivatalos (korábban is az volt). Nevetséges, most akkor meg mi ne utazzunk el valami szánalmasan átlátszó hulladék indokra hivatkozva és fellebbezzünk. Remélem a januári Sassuolo-Milan-férgek elé teszik, nem valahogy közé/után, most amúgy is szar formában vannak.meg sok a serült.
Visszakapjuk a 2 scudettot, meg utalják a fél milliárd kártérítést?
Most azt olvastam valahol hogy egyre nagyobb az esély hogy megnyerik a fellebbezést... ha valóban így lesz és újrajátszás lesz akkor amellett hogy ez a szokásos szánalmas olasz faszkodás már megint, irgalmatlanul meg kéne őket b.szni a meccsen. nem tudom mikorra tudnák beszorítani a meccset egyébként, nagyon "laza" a versenynaptár.
Krisz Sarri maga
Most látom, hogy az Exor 2021 Q1ben lezongorázza a Fiat-Chrysler + PSA mergert - az ilyen "aranyesőnél" (amennyiben sikeres) a holding többi tagja is szokott valami indirekt boostot kapni?
Krisz Sarri maga
Azt lehet tudni min balhézott össze Gasperini és Papu? Azt lehet olvasni, hogy az öltöző Papu mellé állt... Nagyon sajnálnám ha szétesne amit felépítettek sok év alatt.
Konkrétumokat nem írtak erről, de Gomez meg akarta ütni Gaspot, majd Ilicic is fellépett Gomez oldalán. A legújabb fejlemény már az, hogy Gomez távozik januárban. Én is sajnálnám, második kedvenccé léptek elő ezzel, eléggé egyedülálló csapatmodell, kevés pénzből valósították meg. És az is biztos, hogy a szintet tartani akarják, akkor Gasp marad, a játékosok pótlását eddig is meg tudták oldani.
Malloy Sarri jobbkeze
Azt lehet tudni min balhézott össze Gasperini és Papu? Azt lehet olvasni, hogy az öltöző Papu mellé állt... Nagyon sajnálnám ha szétesne amit felépítettek sok év alatt.
simoon Sarri jobbkeze
Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2020-12-10, 10:37 am
Az ArountTurin a Corrierere és a Gazettára hivatkozva azt írja, hogy elindult a nyomozás Suarez nyelvvizsgájának ügyében és a Juventus menedzsment bizonyos tagjai is vizsgálat alatt állnak.
Serie B, jövünk!!!
Egyelőre nem tudom elhinni, hogy annyira hülye legyen bárki is a vezetőségből, hogy egy ilyen dologba belemenjen, ismerve a múltunkat. Ha mégis így történt, az megmagyarázhatatlan idiotizmus.
Az ArountTurin a Corrierere és a Gazettára hivatkozva azt írja, hogy elindult a nyomozás Suarez nyelvvizsgájának ügyében és a Juventus menedzsment bizonyos tagjai is vizsgálat alatt állnak.
Serie B, jövünk!!!
Egyelőre nem tudom elhinni, hogy annyira hülye legyen bárki is a vezetőségből, hogy egy ilyen dologba belemenjen, ismerve a múltunkat. Ha mégis így történt, az megmagyarázhatatlan idiotizmus.
Krisz Sarri maga
Tárgy: Re: Mindenféle pletykák, hírek 2020-11-22, 7:50 am
Ezt csak úgy itt hagyom
bombahoppa Sarri jobbkeze
Posts : 2095 Join date : 2015. May. 10. Age : 47 Location : all around You everywhere
Meglepő módon újra ésszerű döntés született, és maradt. 3:0 illetve a -1 pont Afrikának. Olaszországot teljesen kifordította magából ez a vírus!
Nem mindenkinek meglepő és nem mindenkinek ésszerű... van olyan nápolyi szurkoló ismerősöm aki továbbra is habzó szájjal bundásgecizik és az egyetlen érv ami elhangzik a szájból az az hogy "mi okuk lett volna nem utazni??" - ööö, oké.
Malloy Sarri jobbkeze
Holnap várható döntés a Nápoly fellebbezése ügyében. Ha helyt adnak a fellebbezésüknek, akkor a meccset le kell jétszani január 13-án. Az egyben azt jelentené, hogy január 3.-17. között 5 bajnokit kell lejátszania a csapatnak.
Holnap várható döntés a Nápoly fellebbezése ügyében. Ha helyt adnak a fellebbezésüknek, akkor a meccset le kell jétszani január 13-án. Az egyben azt jelentené, hogy január 3.-17. között 5 bajnokit kell lejátszania a csapatnak.
Crystal Palace - Leeds meccsen a VAR érvénytelenítette Bamford gólját, mert ahogy mutatta, hogy hova kéri a labdát a válla belógott kb 2 centis lesre ... tragikomédia. Az eset 1-0-s hátrányban történt, 5 percre rá a leeds megkapta a másodikat és végül 4-1-re kikaptak.
Ha megnézed a tribünt (BLM), akkor egyértelmű, hogy a színesbőrű (védekező) játékos élvez pozitív diszkriminációt a fehér (támadó) játékossal szemben.
Ez a szabály és a VAR együtt a támadó foci eddig vélelmezett támogatását annullálja. Sic transit gloria potentia!
Crystal Palace - Leeds meccsen a VAR érvénytelenítette Bamford gólját, mert ahogy mutatta, hogy hova kéri a labdát a válla belógott kb 2 centis lesre ... tragikomédia. Az eset 1-0-s hátrányban történt, 5 percre rá a leeds megkapta a másodikat és végül 4-1-re kikaptak.