[...] Ha a támadófocit akarnák segíteni, akkor úgy lenne a szabály,hogy amíg egy testrész még egy vonalban van a védővel,addig nem les. Bár itt is lenne vita,de legalabb a támadót segítené.
Az új tervezet ezt akarja megvalósítani: akkor lenne leshelyzet, ha az alapvonallal párhuzamosan át tudnak tolni egy kötőtűt a két játékos között, anélkül, hogy bármelyiket leszúrnák. A szabályalkotó testületben most még az IT ipar lobbistái harcolnak a kötőtűgyáriakkal, hogy videotrükkel ellenőrizzék a szituációt vagy 40 meter hosszú valódi tűkkel.
bombahoppa and Malloy like this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Ez benne a legnagyobb "csalási" tévedési faktor. Van kb 20 képkocka,amikor éppen elhagyja a lábat a labda ki dönti el,hogy melyiket használják? Ha a támadófocit akarnák segíteni, akkor úgy lenne a szabály,hogy amíg egy testrész még egy vonalban van a védővel,addig nem les. Bár itt is lenne vita,de legalabb a támadót segítené.
Volt egy másik ábra, amin látszott, hogy Vláhovics fejének 2 centije előrébb van a védő vállához képest. Lenyűgöző volt ez is, ahogy a Fiorentina góljánál a támadó lábfejének állászögén múlt a leshelyzet. Támogatja ez a támadófocit, mint török házakat az alapozás.
Azért bennem felmerül a kérdés, hogy ez az egész rendszer mennyire pontos? Szakmámból adódóan azt mondom, pár centiket ne méricskéljünk már mert ez hibahatár. Persze én csak egy mezei földmérő vagyok akinek a GPS-e tud 1,5-2 centi pontosan mérni mozdulatlanul. Meg mondjuk olyanok, hogy maga a vonal amit behúznak és levetítjuk a valóságra az jópár centi. Persze ez egy hipertechnika ami mozgásban tuti pontosabb meg minden, de élek a gyanúperrel, hogy igazából teljesen random az egész. Húznak egy vonalat ad hoc jeleggel akkor amikor szerintük a labdaérintés volt aztán nesze. Szóval a lényeg, hogy ha a támadófocit akkornák segíteni akkor azt a 10-20 centis hibahatáron belül ami fix, hogy van és ebben kb eldönthetelen a kérdés a támadó javára ítélnénék. Mint ahogy pl a sebességmérésnél a hibahatárt mindig figyelmbeveszik. De ez túl logikus lenne.
Volt egy másik ábra, amin látszott, hogy Vláhovics fejének 2 centije előrébb van a védő vállához képest. Lenyűgöző volt ez is, ahogy a Fiorentina góljánál a támadó lábfejének állászögén múlt a leshelyzet. Támogatja ez a támadófocit, mint török házakat az alapozás.
Én a Serie-B ben a Napoli-Juventuson vesztettem el a juveszüzességem, amit Dino meg Beni is megénekelt. Kevesebb lenne az életem ha azt nem élem át, szóval várjál türelemmel, nem kell sokat
Nápolyba nem szívesen mennék, nem szeretem a szarszagot meg a bennszülött parfümárusokat!
Mellesleg Maxi valami szurkolót is elküldött ma az anyjába!
Én is mindig tervezgetem, hogy el kellene veszíteni a Juve meccs szüzességemet. Majd a serie B-ben amikor az utolsóval játsszunk!
Én a Serie-B ben a Napoli-Juventuson vesztettem el a juveszüzességem, amit Dino meg Beni is megénekelt. Kevesebb lenne az életem ha azt nem élem át, szóval várjál türelemmel, nem kell sokat
CsT, bombahoppa and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Hát a játékunktól ma is kénsavat öntenék a szemembe. De legalább grinta volt. Főleg Locánál, ő ma tetszett. Azt meg el kell dönteni, hogy Maxi egy fasz mert behozza Ken-t vagy a vezetőség egy fasz, hogy egy ilyen meccsen csak Ken-t lehet behozni...
Ezt a Faragót meg felírtam a listámra egri mellé.
Reszkess Európa (liga)!!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Szerintem látták, hogy ordas nagy lerántás, de nem merték bemondani, inkább kihivták. Csak közben észrevették, hogy 1 centis les, és ezt könnyebb megmagyarázni.