1.MVP 2. A szezon csalódása 3. Hosszabbítottál volna Dybalával évi 8 milláért? 4. A legjobb igazolás 5. A legrosszabb igazolás 6. Kit basznál ki a keretből legelsőnek 7. Ki lenne nálad a kapitány jövőre 8. Pogba ingyen vagy SMS 80 milláért? 9. Ki fog legjobban hiányozni jövőre? 10. Ki nyeri a BL-t?
1. nem volt ilyen, még legkevésbé Cuadrado volt rossz, de mindenki alulteljesített 2. a csapat puhapöcs hozzáállása. a személyeket tekintve Allegri 3. nem. 5 millió fölé nem mentem volna, de szerintem a távozása minden érintett számára a legjobb megoldás 4. Vlahovic 5. igazából szerintem nagyon rossz igazolás nem volt 6. Allegri. a játékosok közül Arthurt és Sandrót 7. az a baj, hogy szerintem nincs kapitány matéria a keretben. jelzi a minőséget, hogy a műmájer Bonucci lesz a kapitány 8. SMS 9. senki 10. nem érdekel
1. DeLigt 2. Allegri... :/ 3. Nem. (de 6-ért igen) 4. Vlaho 5. Ken 6. Ken,Remzi,Artúr - csomagban 7. DeLigt 8. Pogba (SMS pénzéért meg további erősítés) 9. Cselló.. főleg a hozzállása és a spirito. 10. Nekem mindegy ki nyeri a BL-t, csak ne a csöves Pool legyen az.
1.MVP 2. A szezon csalódása 3. Hosszabbítottál volna Dybalával évi 8 milláért? 4. A legjobb igazolás 5. A legrosszabb igazolás 6. Kit basznál ki a keretből legelsőnek 7. Ki lenne nálad a kapitány jövőre 8. Pogba ingyen vagy SMS 80 milláért? 9. Ki fog legjobban hiányozni jövőre? 10. Ki nyeri a BL-t?
1. de Ligt 2. Kean 3. nem 4. Vlahovic 5. Zakaria 6. Ramsey, Arthur, Alex Sandro 7. A csicska, helyettese de Ligt 8. Mindkettő (Arthur, Rabiot, Megkeni, Ramsey eladásából/fizetéséből) 9. Chiellini, nem kérdés 10. Real
1.de light 2.rabio,ramsey,artur,amblokk a csapat hozzáállása 3.igen!!!!!!!!!!!! 4.Vlaho 5.???? 6.sandro,rabio,ramsey,artur,bernardeschi és ezt legelsőre!!! 7.de light 8.sms,de inkább keresgélnék,nem kell 80ert 9.dybesz &csello 10.leszarom,ha nem a JUVE!
_________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én kezdem!
1. Cuadrado 2. Allegri 3. Nem 4. Vlahovic 5. Kean 6. Artúr v Ramsey (pénzfeldobás döntene) 7. De Ligt 8. SMS 9. Chiello 10. Real
1. Cuadrado 2. Ken és Zakariás 3. Nem 4. Vlahovic 5. Ken 6. Ramsey 7. Amíg Bonucci itt van ő lesz a rangidős 8. Nem az én pénzem, SMS 9. Giorgio 10. Real
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Én kezdem!
1. Cuadrado 2. Allegri 3. Nem 4. Vlahovic 5. Kean 6. Artúr v Ramsey (pénzfeldobás döntene) 7. De Ligt 8. SMS 9. Chiello 10. Real
1. Vakok közt a félszemű: De Ligt 2. Alex Sandro, még Artúrnál is emlékszem jó teljesítményre de Sanyinál nem, ez a max közepes de inkább szar konstans módon 3. Nem 4. itt aztán rengeteg játékos közül kellett választani. Amúgy Vlaho de ő is inkább csak a jövő miatt 5. Amauri ja Kean 6. Ha az egyértelmű válasz Remzit nem nézem, nehezen tudok választani a Arturinho és Sanyi közül. Sanyi 7. De Ligt 8. Páros napokon Pogba, páratlanokon SMS 9. Nem kérdés, Girogio 10. LE-SZA-ROM
Én kezdem!
1. de Ligt 2. Alex Sandro 3. Nem 4. Vlahovic 5. Kean 6. Ramsey (nem tudom, volt-e valaha ennyire értelmetlen igazolása a klubnak) 7. Bonucci (hiába volt a milánói kitérő, jogos, hogy Allegri őt teszi meg következő szezontól) 8. Milinkovic-Savic 9. Chiellini 10. Liverpool (már ha a mostani döntőre vonatkozik a kérdés)
Én kezdem!
A meccs után bemennék az öltözőbe. Oké srácok, hogy már vakáción érzitek magatokat, így gondolom a heti fizetésér senki nem kéri. Illetve akinek volt egy jó megmozdulása a meccsen az a felét megkapja, akinek kettő az a teljeset. Szóval senki sem kap semmit.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nekem csak annyi kívánságom lenne, hogy Pinsoglio kapjon 10-15 percet, illetve legalább ennyit Iling is, hadd kapjon lehetőséget egy fiatal játékos. Amúgy úgysem fog, mert Morata és Vlahovic biztosan be fog állni, Cuadrado, McKennie és Pellegrini fog még pályára lépni. Bár igazából Morata is álljon be, mert valószínűleg több lehetősége nem lesz Juve-mezben játszani.
Vlahot nem valószínű, hogy bedobja mert ha sárgát kap kihagyja a köbetkező szezon első meccsét.
Nekem csak annyi kívánságom lenne, hogy Pinsoglio kapjon 10-15 percet, illetve legalább ennyit Iling is, hadd kapjon lehetőséget egy fiatal játékos. Amúgy úgysem fog, mert Morata és Vlahovic biztosan be fog állni, Cuadrado, McKennie és Pellegrini fog még pályára lépni. Bár igazából Morata is álljon be, mert valószínűleg több lehetősége nem lesz Juve-mezben játszani.