Ez a samp a topligák leggyengébb gólátlagú csapata. De Maxi ezt is eladta úgy, hogy nem olyan rossz csapat, mert bár mindenkitől kikapnak, de nem nagy gólaránnyal.
Komolyan Maxit PR/marketing frontom kellene alkalmazni...ahhoz talán jobban ért.
Perin - Gatti, Bonucci, Bremer - De Sciglio, Fagioli, Barrenechea, Locatelli, Kostic - Pogba - Vlahovic
DS wingbackben (is) mindig fájdalmas, de egy ilyen Bari-Loca-Fagyi-Pogba zsugás kp sorral ha nem lesz játékunk akkor Allegri vonuljon vissza.
Az is tetszik, hogy Allegri a sajtótájékoztatón felszopja a Sampot és a meccs fontosságát hangsúlyozza, óvva int nehogy lebecsüljük, erre egy olyan csapatot küld fel, mintha egy Coppa Italias meccs lenne. Amúgy játszott már egyszerre Gatti, Bonucci és Bré?
Ilyen soha nem lesz, mert akkor Locatelli nem registát játszana!
Szerintem meg érthető, az EL visszavágóra kell a tartalékolás. Ha csütörtökön a raklapnyi helyzetből még kettőt értékesítenek a srácok, akkor igazából lehetett volna kicsit erősebb csapatot pályára küldeni a mai napon, így viszont pihentetni kell pár játékost. Én még Kosticot is parkoltatnám a mai meccsre, bár igazából őt azért is, mert az eddigi 2023-as teljesítménye igen rossz, és jó lenne, ha érezne némi nyomást egy posztrivális miatt.
Kosztics .
Igaz, Danilo 3/3 eredménye sem rossz.
_________________ a televizenyős düggönypakli
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Szerintem meg érthető, az EL visszavágóra kell a tartalékolás. Ha csütörtökön a raklapnyi helyzetből még kettőt értékesítenek a srácok, akkor igazából lehetett volna kicsit erősebb csapatot pályára küldeni a mai napon, így viszont pihentetni kell pár játékost. Én még Kosticot is parkoltatnám a mai meccsre, bár igazából őt azért is, mert az eddigi 2023-as teljesítménye igen rossz, és jó lenne, ha érezne némi nyomást egy posztrivális miatt.
Persze, érthető, hogy jó ha kicsit pihentetünk de valahogy úgy kéne szervezni hogy ne egyszerre kelljen a fél kezdőt a padra rakni. A kapus, középhátvéd, középpályás posztokon ezt simán megengedhettük volna magunknak az előző meccsek során (mindig 1-2 poszton rotálva), de ebben sincs semmi tudatosság. Egyébként ez a Freiburg is egy harmatgyenge csapatnak tűnt Torinoban, szerintem azt is megengedhetnénk magunknak hogy a rotálandó embereket elosztjuk a Samp és a Freiburg meccs között.
Kosticcsal amúgy nem tudom mi a bajod, a szezon elején valóban gyengébb volt (főleg előrejátékban), de az utóbbi 6-8 meccsen rendre a csapat egyik legjobbja (persze nincs magasan a léc). A pihi lehet kéne neki fizikálisan de nevelő célból semmiképp se.
Perin - Gatti, Bonucci, Bremer - De Sciglio, Fagioli, Barrenechea, Locatelli, Kostic - Pogba - Vlahovic
DS wingbackben (is) mindig fájdalmas, de egy ilyen Bari-Loca-Fagyi-Pogba zsugás kp sorral ha nem lesz játékunk akkor Allegri vonuljon vissza.
Az is tetszik, hogy Allegri a sajtótájékoztatón felszopja a Sampot és a meccs fontosságát hangsúlyozza, óvva int nehogy lebecsüljük, erre egy olyan csapatot küld fel, mintha egy Coppa Italias meccs lenne. Amúgy játszott már egyszerre Gatti, Bonucci és Bré?