Én beregisztráltam kedvenc csapat jelölés nélkűl, és rávettem még három spant a regisztrációra, aztán engem meg kisorsoltak. Most már csak ki kell verni a spanyolokat. 4 jegy összesen 400 Euró, nagyon remélem, hogy bejutunk. Vagy takarodjon.
Gratula, irígykedek . Remélem nekem is szerencsém lesz. Ha nem, a főnököm fia nagy ember aminszériumbapöstön, majd könyörgök neki hátha tud valamit intézni
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Én beregisztráltam kedvenc csapat jelölés nélkűl, és rávettem még három spant a regisztrációra, aztán engem meg kisorsoltak. Most már csak ki kell verni a spanyolokat. 4 jegy összesen 400 Euró, nagyon remélem, hogy bejutunk. Vagy takarodjon.
Én a helyedben már most regiznék valami Sevillai szurkolócsoportba hátha a nulla játék nem lesz elég a döntőhöz
Malloy likes this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Azokat sorsolják akik nem ikszeltek be csapatot, magyarán akik majd feketén árulják a jegyeket a döntő előtt, akik csapatot választott azoknak csak az elődöntő után sorsolnak.
Aki regisztrált, és nyert a sorsoláson, már kapja az e-mailt. Két napja van megvenni a jegyet.
Azokat sorsolják akik nem ikszeltek be csapatot, magyarán akik majd feketén árulják a jegyeket a döntő előtt, akik csapatot választott azoknak csak az elődöntő után sorsolnak.
"It was a good performance, especially in the second half, but we must do better in our finishing. The lads behaved well and we were a little bit lucky too.” Maxinak legalább tetszett
Második félidőben nem volt kaput találó lövésünk, szerintem ő ezt szereti mert ezt rendszeresen játsszuk!
Egyébként én már ránéztem, kb 300 euró lesz a legolcsóbb jegy a döntőre, gondolom ez a felső karéj valamely eldugott csücske lehet.
A Sevilla érdekes ellenfél lesz, ők ennek a sorozatnak a királyai, a bajnokságban meg szinte a kiesés ellen küzdenek.
Folyton ezt csinálják, a második félidő egy szégyen volt...
"It was a good performance, especially in the second half, but we must do better in our finishing. The lads behaved well and we were a little bit lucky too.” Maxinak legalább tetszett