egyébként érdemes megnézni a felvételt, Maxi akkor szól Paredes-nek, amikor a tábla már fel van mutatva a Pogba cseréhez, ha még kész lett volna, akkor is melegítés nélkül a padról felugorva küldi be, lehet az ilyen módszerek megmagyarázzák azt a tömérdek izomsérülést amit Max alatt elszenvednek a játékosok...
Nekem úgy tűnt, hogy a melegítéaből szaladt oda, nem a padról, de lehet én láttam rosszul.
egyébként érdemes megnézni a felvételt, Maxi akkor szól Paredes-nek, amikor a tábla már fel van mutatva a Pogba cseréhez, ha még kész lett volna, akkor is melegítés nélkül a padról felugorva küldi be, lehet az ilyen módszerek megmagyarázzák azt a tömérdek izomsérülést amit Max alatt elszenvednek a játékosok...
Hát nem tudom, ha már egy rakat szart teszünk fel a pályára akkor inkább legyen cazzo dio, mint a balfaszul csendben maga elé bámulás, mint Pirlonál. Bár az lenne a legtutibb, ha egy rommá nyert meccs 70. percében leülne hátra szivarozni, mint Lippi.
abban igazad van, hogy Pirlo lankadt lomposra emlékeztető nézésénél bármi jobb , de azért ez a négyéves, hisztis óvodásra emlékeztető viselkedés se normális, valahol a kettő között kéne
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Maxi bácsinak meg kéne valami idegorvos, ezek a dühkitörések egyre gyakoribbak...
Hát nem tudom, ha már egy rakat szart teszünk fel a pályára akkor inkább legyen cazzo dio, mint a balfaszul csendben maga elé bámulás, mint Pirlonál. Bár az lenne a legtutibb, ha egy rommá nyert meccs 70. percében leülne hátra szivarozni, mint Lippi.
A háttér story hogy eredetileg csak Pogba lett volna becserelve, ezen Parádés annyira megnyugodott hogy fellőtte a pizsit, aztán Loca leserult, erre be akarták cserélni ekkor rohant be egy mezert az öltözőbe. Parádés story
Maxi bácsinak meg kéne valami idegorvos, ezek a dühkitörések egyre gyakoribbak...
There are four forwards out there, as we also have Cuadrado on the right. We are taking on a team with technical quality, so we must play well. It is the first of two matches and we must try to bring home a victory
Itt azért én vakarom a fejem egy kicsit, mert jól játszottunk? (Nem) Illetve, miért nem kell mindig jól játszani?
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nem tudom ki olvasta Nick Hornybytól a Focilázat, de abban van egy módszere, a gól becigizése. Tegnap kipróbáltam és bejött! A második féldiő 67. percében elszívtam egy cigit, visszamentem a tv elé és gól. Ennyi.
Nekem ugyanez szokott menni, csak cigi helyett megdöglik a stream és akkor lövünk gólt amikor újat próbálok belőni.
Nem tudom ki olvasta Nick Hornybytól a Focilázat, de abban van egy módszere, a gól becigizése. Tegnap kipróbáltam és bejött! A második féldiő 67. percében elszívtam egy cigit, visszamentem a tv elé és gól. Ennyi.
_DREAM_ and bombahoppa like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere