Én unicumot fogok inni és saját sört, California Common III. sörrel fogom lazítani a rövidet. A sört egy kellemes napsütötte szeptemberi vasárnap főztem és alkonyatkor fejeztem be, így Sunday Sunset névre kereszteltem.
Igen, a California Common szerintem jó választás, könnyed, nem bonyolult, egyszerű sör a jobbik fajtából, nem kell erőlködni vele, könnyen, szinte magától gurul és ez fontos, mert a meccs leköti majd minden figyelmünket.
Pogba és Fagioli ismert okok miatt hiányzik, Alex Sandro combsérülés miatt nekem nem hiányzik, Danilo szintén combsérülős, De Sciglio térdel.
A Football-Italia Vlahót a kezdőbe várja, es szerintük Géza nem százas.
Mivel izé-Roma és Afrika-Milán meccs lesz, a forduló után akár elsők is lehetnénk, ezt csodálnám Allegrivel, hiszen nekünk elég az első négy hely valamelyike. Fun fact: Szintén az olasz pletykalap szerint őrjöng az izé tábor, mert kiosztottak 30000 sípot, hogy azzal üdvözöljék Lukakut, de ezt megtiltották nekik. Remélem ennél több örömük nem lesz.
Inni mit ajánlasz estére?
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Pogba és Fagioli ismert okok miatt hiányzik, Alex Sandro combsérülés miatt nekem nem hiányzik, Danilo szintén combsérülős, De Sciglio térdel.
A Football-Italia Vlahót a kezdőbe várja, es szerintük Géza nem százas.
Mivel izé-Roma és Afrika-Milán meccs lesz, a forduló után akár elsők is lehetnénk, ezt csodálnám Allegrivel, hiszen nekünk elég az első négy hely valamelyike. Fun fact: Szintén az olasz pletykalap szerint őrjöng az izé tábor, mert kiosztottak 30000 sípot, hogy azzal üdvözöljék Lukakut, de ezt megtiltották nekik. Remélem ennél több örömük nem lesz.