Szandró kapitány előbb összehozott egy tök fölösleges szabadrúgást a 16-os sarkánál, most meg odafejeli a labdát az ellenfélnek szintén a tizenhatosnál....
lehozhatnánk, akkor visszaállítanánk a meccs eleji állapotot, egy Kosztics-Yildiz is adná magát
Szandró kapitány előbb összehozott egy tök fölösleges szabadrúgást a 16-os sarkánál, most meg odafejeli a labdát az ellenfélnek szintén a tizenhatosnál.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2024-01-27, 18:48-kor.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
50-50% labdabirtoklást néztem, vajon Milkával a pályán ez több vagy kevesebb lenne? Szerintem ez egyáltalán nem egy egyértelmű dolog a korábbi 20 meccs alapján.
Edit: mire elküldtem a kommentet már 44-56%
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Biztos voltam benne hogy megvarozzák, nagyon nem is lehet vitatni, mondjuk az látszik hogy a labdáért ment csak elkésett. Persze idén ellenünk 2szer ilyenre nem volt piros...
Piros volt, nincs mit vitatni félpályán 15 perc után így rácsúszni felelőtlenség, ne adj isten ostobaság
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Biztos voltam benne hogy megvarozzák, nagyon nem is lehet vitatni, mondjuk az látszik hogy a labdáért ment csak elkésett. Persze idén ellenünk 2szer ilyenre nem volt piros...
8 nap van az inda meccsig, szóval pihentetni nem igazán kell, Dani érthető mert sárgaveszélyben, de az, hogy az eddig szinte mindig jól játszó Ruga helyett miért az eddig szinte mindig retekszar Szandro kezd, azt csak a mester tudja. Kosztics örökös kezdőhelye is érthetetlen számomra, a Milka & Vlaho páros csubakka, de talán egy ilyen meccsen belefér.
Szandi meg egyszerre Milka és Vlaho eléggé csubakka, de gondolom pihentetünk a férgek előtt. Mondjuk akkor már Koszta is padozhatott volna, ő minden szempontból rászolgált.
8 nap van az inda meccsig, szóval pihentetni nem igazán kell, Dani érthető mert sárgaveszélyben, de az, hogy az eddig szinte mindig jól játszó Ruga helyett miért az eddig szinte mindig retekszar Szandro kezd, azt csak a mester tudja. Kosztics örökös kezdőhelye is érthetetlen számomra, a Milka & Vlaho páros csubakka, de talán egy ilyen meccsen belefér.
Krisz Takaroggyon!!!
Szandi meg egyszerre Milka és Vlaho eléggé csubakka, de gondolom pihentetünk a férgek előtt. Mondjuk akkor már Koszta is padozhatott volna, ő minden szempontból rászolgált.