Ha kiesik az Udinese akkor Samardzic ingyen jöhet hozzánk. (Van egy ilyen kitétel a szerződésében). Rabiot pótlása megoldva kb 1/3 bérért.
Ezzel csak anyagilag lennénk előrébb, persze jelen állapotunk ez sem elhanyagolható szempont. Megjegyzem Amrabatot fix, hogy nem veszi meg a MU, csodálkoznék ha nem hoznák velünk szóba. A dream scenario meg az artúrral való csere lenne.
Petike007 and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
A Roma leikszelt, tehát gyakorlatilag ha nem kapunk ki tőlük a következő fordulóban és megverjük a Salernitanat, akkor megvan a BL. Én el fogok helyezni egy jelképes összeget a 0-0-ra.
Egyébként most azon vergődünk, hogy legyen már vége ennek a szezonnak, de utána majd jön a mercato...
Ha kiesik az Udinese akkor Samardzic ingyen jöhet hozzánk. (Van egy ilyen kitétel a szerződésében). Rabiot pótlása megoldva kb 1/3 bérért.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A Roma leikszelt, tehát gyakorlatilag ha nem kapunk ki tőlük a következő fordulóban és megverjük a Salernitanat, akkor megvan a BL. Én el fogok helyezni egy jelképes összeget a 0-0-ra.
Egyébként most azon vergődünk, hogy legyen már vége ennek a szezonnak, de utána majd jön a mercato...
Azt már megszoktam, hogy nincs felépített támadójátékunk, de hogy a kulcspasszokat Gatti meg Danilo próbálja megvalósítani az már erős.
Locának nem tudom mi lenne a szerepe, a labdakihozataloknál nem lép vissza, a támadásszervezésben nem vesz részt, gyakorlatilag semmit nem csinál amit egy registának kellene.
Cambi-t nem értem minek játszatja CM-ben amikor semmi skillje oda, ahogy Kenőnek se a szélre.
Mindegy, ő a zseni évi 9 milláért és mindenki más hülye hozzá, holnap előz a Bolonya.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Amúgy Parisivel mi a helyzet? Tavaly mindenki rá volt kattanva, most akkor ő lufi vagy csak jobb oldalon reménytelen? Kb semmit nem játszott idén a Fiorban pedig nem volt sérült.
Ősszel,télen még elég sokaz játszott, aztán februárban a Lecce elleni vereseg után esett ki a pixisből úgy látom
Én már szezon előtt elengedtem volna a kezét,de idén már mindenképp el kell
Amúgy Parisivel mi a helyzet? Tavaly mindenki rá volt kattanva, most akkor ő lufi vagy csak jobb oldalon reménytelen? Kb semmit nem játszott idén a Fiorban pedig nem volt sérült.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel