számomra ez a Juve szerethető: tele vagyunk fiatal, ne adj isten saját nevelésű játékossal, emellett van pár kiemelkedő képességű játékosunk, akire fel lehet építeni a jövőt, nálunk van a liga egyik legjobb sportigazgatója, remélhetőleg lesz egy jó edzőnk pár hét múlva, jönnek a nyári igazolások, épül a csapat és mindezt egy sokkal fenntarthatóbb modellben
Ez a legjobb sportigazgató eddig egy nulla perces Djangót hozott ide, meg egy teniszezőt akit 50 milláért vehetnénk meg. Ja meg két meccsel a vége előtt kibaszta azt akit 1,5 éve nem mert...
A keret lehetne szerethető, de maga a klub a két bohóc elnökkel, a folyamatos becsicskulással számomra egyáltalán nem.
zetterberg40, Matteo and Bane.Davids.89 like this post
Én innentől nem Allegrire és a jövőjére vagyok kíváncsi, hanem inkább arra, hogy mikor lesz újra szerethető a szeretett klubom...mert ezt az egészet egyre nehezebb szeretni...talán Conte érkezése el tudná hitetni velem, hogy látok még olyat is ettől a csapattól, amiért egy életre megszerettem. De nyilván a mentalitás is csak egy bizonyos pontig vinné előre ezt az egészet. Alapjaiban lenne az nagyon jó, ha nem simlis szarháziak "vezetnék" (tennék tönkre...) ezt a klubot.
Láttuk, mi lett Allegri 2. regnálásából. Conte messziről kerülje el a Juvét, főként a történtek fényében.
Jöjjön Palladino, ő legalább a mi kutyánk kölyke. Vagy De Zerbi.
Én innentől nem Allegrire és a jövőjére vagyok kíváncsi, hanem inkább arra, hogy mikor lesz újra szerethető a szeretett klubom...mert ezt az egészet egyre nehezebb szeretni...talán Conte érkezése el tudná hitetni velem, hogy látok még olyat is ettől a csapattól, amiért egy életre megszerettem. De nyilván a mentalitás is csak egy bizonyos pontig vinné előre ezt az egészet. Alapjaiban lenne az nagyon jó, ha nem simlis szarháziak "vezetnék" (tennék tönkre...) ezt a klubot.
simlis szarháziak? kikre gondolsz?
számomra ez a Juve szerethető: tele vagyunk fiatal, ne adj isten saját nevelésű játékossal, emellett van pár kiemelkedő képességű játékosunk, akire fel lehet építeni a jövőt, nálunk van a liga egyik legjobb sportigazgatója, remélhetőleg lesz egy jó edzőnk pár hét múlva, jönnek a nyári igazolások, épül a csapat és mindezt egy sokkal fenntarthatóbb modellben
allegri egy barom, kiváncsi leszek mikor fog elhelyezkedni, egy ilyen zsenire biztos szükség van mindenhol...
CsT, bombahoppa and Matteo like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere