“The league table is like a game of cops and thieves. The thieves run away, the cops chase. If there is someone in front there has to be someone behind. We have to think game by game, you can’t play two games in one.”
Szóval nálam a top4 a minimum elvárás, a scudetto a célkitűzés, a realitás meg az, hogy végig harcban legyünk a scudettóért. Egy Juventus, a legjobban fizetett edzővel aki már harmadik éve rontja itt a levegőt építi a csapatot nem vágyhat csak top4-be.
Szerintem is a top4 a reális célkitűzés, amit elsősorban szem előtt kell tartani. Az én véleményem, hogy erőn felül teljesítünk ezzel a kerettel nemzetközi kupaszereplés nélkül is, persze az is segít, hogy idén ezerrel vergődik a Milan és az afrikaiak is.
Én a szezon előtt kb ezt vártam, aztán amikor Fagyi és Pogba "kiesett" akkor inkább jósoltam magunkat a 3-4. helyre, viszont arra nem számítottam, hogy mindenki más ennyire szar lesz és, hogy pl Bologna és a Fio is beszáll majd a küzdelembe a BL-helyért.
Továbbra is azt mondom, hogy csak az Ellenség kerete erősebb a miénknél, de a heti 1 meccs szerintem nagyobb előny minthogy 2-3 poszton több lehetőségük van, a Milan és a Napoli hasonló erősségű de előbbinél a temérdek sérülés, utóbbinál meg az elnök-edző mizéria hatalmas hendikep.
Szóval az eredmények teljesen rendben vannak, bár szerintem a tavaszi sorsolásunk jóval nehezebb, hiszen nem csak Afrikába és milánó piszkosabbik felébe kell menni, hanem pl Rómába is kétszer és az előbb említett Fio & Bologna pároshoz is.
A játékunk (de inkább a szemléletünk) is javult mostanában, már nem feltétlenül 1-0-ra akarunk nyerni bekkeléssel. Mintha a csapat és Maxi is kicsit többet kockáztatna (ami lehet annak a hatása, hogy a 4. helyezett csapat 15 pontra van tőlünk és nagy félnivalónk azért már nincs a Bl hellyel kapcsolatban.)
Szóval nálam a top4 a minimum elvárás, a scudetto a célkitűzés, a realitás meg az, hogy végig harcban legyünk a scudettóért. Egy Juventus, a legjobban fizetett edzővel aki már harmadik éve rontja itt a levegőt építi a csapatot nem vágyhat csak top4-be.
Szerintem úgy van vele mindenki hogy ezzel a kerettel a TOP4 a realitás, aztán ha összejön egy dobogó az külön öröm. Maxi meg azért se beszél a bajnoki címről hogy ezzel is levegye a terhet a srácokról, ne nyomassza őket, nem?
Ha a Milan és Afrika tavasszal is ilyen fostürhedék lesz, az Izének meg ott a BL, és mi komoly hullámvölgy nélkül megúsznánk a szezont akkor már nem lehet majd megkerülni viszont a dolgot. Reméljük ilyen kellemes gondjaink lesznek.
Most őszintén, nem teljesen mindegy mit mond Allegri a sajtájon? Engem is csak annyiból érdekel, hogy felépültek-e sérültek vagy sem meg ilyenek. A többi érdektelen, Maxi is tudja, előad valami rizsát mert azért a kérdésekre válaszolni kell. Semmi jelentősége ilyen szempontból a sajtótájékoztatóknak ( meg amúgy se nagyon).
Szerintem úgy van vele mindenki hogy ezzel a kerettel a TOP4 a realitás, aztán ha összejön egy dobogó az külön öröm. Maxi meg azért se beszél a bajnoki címről hogy ezzel is levegye a terhet a srácokról, ne nyomassza őket, nem?
Ha a Milan és Afrika tavasszal is ilyen fostürhedék lesz, az Izének meg ott a BL, és mi komoly hullámvölgy nélkül megúsznánk a szezont akkor már nem lehet majd megkerülni viszont a dolgot. Reméljük ilyen kellemes gondjaink lesznek.
Szerintem a top4 minimum, a bajnoki címért küzdés a realitás
Az csak a kifelé kommunikáció, se több se kevesebb.
Szerintem is a top4 a reális célkitűzés, amit elsősorban szem előtt kell tartani. Az én véleményem, hogy erőn felül teljesítünk ezzel a kerettel nemzetközi kupaszereplés nélkül is, persze az is segít, hogy idén ezerrel vergődik a Milan és az afrikaiak is.
Csak felhasználja a híres idézetet, de ez valójában a saját beszarisaga meg a menjen mindenki cirkuszba szórakozni credoja. Ha igazán ebben hinne akkor a bajnoki címre törnénk, nem a top4re.
De honnan tudod, hogy igazából nem törekszik a bajnoki címre? Mert nem mondja? Ezt ki kell mondani nem elég 12-3-0 21-6 mérleg az utolsó 15 meccsen?
Igen. És nem. Utána odaszúrta azt is, hogy "It’s not a matter of enjoyment, all that really counts in football is winning games. The rest is irrelevant,”
Vagyis nem a győzelem a fontos, hanem az egyetlen, ami számít. Kutyakölyök, talált, de a mienk lassan már megint.
Csak annyira félve ülök le minden meccs elé, hogy megint beszopjuk vele. Aztán mégsem egyelőre. Fuckin' crazy wörld.
Csak felhasználja a híres idézetet, de ez valójában a saját beszarisaga meg a menjen mindenki cirkuszba szórakozni credoja. Ha igazán ebben hinne akkor a bajnoki címre törnénk, nem a top4re.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Max Allegri explains where Kenan Yildiz and Dusan Vlahovic can still improve after the 3-0 win over Sassuolo, but has no interest in ‘enjoyment’ at Juventus.
Igen. És nem. Utána odaszúrta azt is, hogy "It’s not a matter of enjoyment, all that really counts in football is winning games. The rest is irrelevant,”
Vagyis nem a győzelem a fontos, hanem az egyetlen, ami számít. Kutyakölyök, talált, de a mienk lassan már megint.
Csak annyira félve ülök le minden meccs elé, hogy megint beszopjuk vele. Aztán mégsem egyelőre. Fuckin' crazy wörld.
Ja és Allegri takaroggyá!! Egy ideje senki nem írta le. Gondoltam időszerű.
Max Allegri explains where Kenan Yildiz and Dusan Vlahovic can still improve after the 3-0 win over Sassuolo, but has no interest in ‘enjoyment’ at Juventus.
Amúgy amikor Yildiz a pályán van az allegriball is nézhetőbb
maga az allegriball lényege, hogy klasszisok villanásai döntik el a meccseket stabil(értsd buszt betolva) védekezés mellett a tavalyi allegriball azért volt annyira kevéssé hatékony, mert nem nagyon voltak ilyen klasszis megoldások...
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel