Alapból Kalulu-Gatti lesz, Cabal, Danilo tudja rotalni őket, inkább így a szélek kicsit lukasak ha onnan kiesik Kalulu, mert közepén vitézkedik, de pl Burger Benőt kipróbálnám ott, wingback-ben elég jól tolta. Januárban meg el lehet adni Danilo-t és hozni valakit. Vagy berantunk valakit az utcáról most, csere CB-nek 15-20 meccsre…
Januárig csak a Boumsong szint elérhető, annak semmi értelme, szerintem Danilot csak RB-ben veszi figyelembe, én is inkább ott venném számításba, mint középen. Kenő szerintem pusztulat RWB volt és még rosszabb RB lenne, Cuadrado ész a skillek nélkül. Persze jelen szituban ha már muszáj akkor inkább ott rontsa a levegőt, mint a pálya közepén.
Most éppen Locatellit emlegetik a védelemben. Amúgy Danilót akár el is adhatnánk, mert ilyen szituban sem kerül szóba középen, szélen meg Savona, Kalulu és Cambiaso is előtte van.
Alapból Kalulu-Gatti lesz, Cabal, Danilo tudja rotalni őket, inkább így a szélek kicsit lukasak ha onnan kiesik Kalulu, mert közepén vitézkedik, de pl Burger Benőt kipróbálnám ott, wingback-ben elég jól tolta. Januárban meg el lehet adni Danilo-t és hozni valakit. Vagy berantunk valakit az utcáról most, csere CB-nek 15-20 meccsre…
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Most éppen Locatellit emlegetik a védelemben. Amúgy Danilót akár el is adhatnánk, mert ilyen szituban sem kerül szóba középen, szélen meg Savona, Kalulu és Cambiaso is előtte van.
Megnéztem a Next Genből esetleg kit lehetne felhozni. Van két túlkoros 32 és 35 évesek. Van egy Citi nevű 21 éves valaki. Van egy 20 éves olasz akinek szétbombázták a térdét, keresztszalag szakadás, jövő jűniusban térhet vissza meg van egy brazil gyerek aki szintén sérült, igaz csak pár hete.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Matip, Kjaer és Ramos is klub nélkül van, lehet csemegézni. Oumar Soletet aki a legjobb lett volna jelen helyzetben meg múlt héten elvitte az Udinese ( januártól, amit nem értek de biztos jó ok volt rá)
Csatár poszton rá lehetne mozdulni Ben Yedderre aki szabadon igazolható és bár 34 éves tavaly még 16 gólig eljutott a Monacóba vagy jön fel Afena Gyan a next genből.
Choupo-Mouting Csupamócsing nevét már bedobták Vlaho-cserének, a védelembe meg gondolom visszahívják januárban Desijjót Ruganit.
Csatár poszton rá lehetne mozdulni Ben Yedderre aki szabadon igazolható és bár 34 éves tavaly még 16 gólig eljutott a Monacóban vagy jön fel Afena Gyan a next genből.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2024-10-03, 10:12-kor.
Szépen megfogyatkoztunk egy pillanat alatt. Milik 3 hónap. Vlahonak nincs cseréje. Anghelet fel kell hozni az első csaapthoz amig szét nem rúgják a megyeiben.
Nagyon remélem, hogy csak nyúltak a szalagok és nem szakadtak. Bremert emberileg is sokra tartom, a csapatra nézve meg kész katasztrófa ha ne adj isten a szezonra kiesne. Így sincs védőnk.
Valószínűleg az angol liga miatt nézett ki annyira jónak. Futni tud sokat valószínű, a labdával sem ügyetlen mert hát brazil. Csak eddig nem hallotta azt a kifejezést valószínű, hogy taktika. Reméljük csak idő kell neki.
Olyan mint egy egyetemista aki 5-ösre diplomázott és bedobták dolgozni ahol nem tudja feltalálni magát, mert nem elég az amit a könyvből megtanult.
Én parázok mert ezek a brazilok nagyon gyorsan le tudnak pukkanni.
Mindegy, ha a többi igazolás beválik akkor nem lesz olyan vészes és hátha elviszik az arabok.
Matteo likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel