Szerintem nem vicces ez a Vidal-ügy. Úgy általában sem fordulhat elő ilyen, erre egy igencsak nehéz meccs előtt nem ér vissza időben. Gyengíti a csapatot, de úgy korrekt, ha kimarad a keretből. A szabályok mindenkire vonatkozzanak.
azért nem olyan nehéz lekésni egy gépet, mégha a business váróban ülsz, akkor sem tapasztalatból mondom, magam is rohantam már eleget...
a többivel abszolút egyetértek, conte helyében még saját magamat is kihagynám ha késnék az edzésről
sima bizniszen szoktak menni nem ? egyébként biztos vagyok benne hogy a költségeiket az otthoni szövetség állja + kapnak meccspénzt meg minden, szóval nem sajnálom szegény világutazó focistáink
jajj, ne kelljen már elmagyarázni vidal lekéste a gépet, nyilván innentől saját zsembre utazik vissza szóba került, hogy megengedheti hogy ne kelljen a következő gépet megvárnia erre írtam, hogy privát jetet bérelni nem olcsó mulatság (neki )
Szerintem nem vicces ez a Vidal-ügy. Úgy általában sem fordulhat elő ilyen, erre egy igencsak nehéz meccs előtt nem ér vissza időben. Gyengíti a csapatot, de úgy korrekt, ha kimarad a keretből. A szabályok mindenkire vonatkozzanak.
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
Szerintem ilyen szerény fizetéssel elintézhető, hogy vissza tudjon menni Olaszországba, és ne kelljen a hétfői gépre várnia :DNyilván fegyelmi okok miatt marad ki a kezdőből, meg kell mutatni a többieknek is, hogy nincs kivételezés, rend van és fegyelem.
azt hittem ma este lesz a meccs, sz'al nem a pénzről van szó, hanem az időzítésről egy ilyen chille->európa privát jet út simán belefáj úgy 100.000 euróba, sz'al ez azért még nem a focistáknak való
sima bizniszen szoktak menni nem ? egyébként biztos vagyok benne hogy a költségeiket az otthoni szövetség állja + kapnak meccspénzt meg minden, szóval nem sajnálom szegény világutazó focistáink
jahogy az edzésről késett... én meg azt hittem a chille->európa gépet késte le és nem ér majd vissza a meccsre
Szerintem ilyen szerény fizetéssel elintézhető, hogy vissza tudjon menni Olaszországba, és ne kelljen a hétfői gépre várnia :DNyilván fegyelmi okok miatt marad ki a kezdőből, meg kell mutatni a többieknek is, hogy nincs kivételezés, rend van és fegyelem.
azt hittem ma este lesz a meccs, sz'al nem a pénzről van szó, hanem az időzítésről egy ilyen chille->európa privát jet út simán belefáj úgy 100.000 euróba, sz'al ez azért még nem a focistáknak való
cortamelasombra Gyúró
jahogy az edzésről késett... én meg azt hittem a chille->európa gépet késte le és nem ér majd vissza a meccsre
Szerintem meg bebasztak mint atom a selejtező után, az egész válogatott úgy testületileg, egy interkontinentális járaton meg nem tudsz kijózanodni a bizniszen a sok ingyen pezsgővel, szóval inkább maradtak
Szerintem ilyen szerény fizetéssel elintézhető, hogy vissza tudjon menni Olaszországba, és ne kelljen a hétfői gépre várnia Nyilván fegyelmi okok miatt marad ki a kezdőből, meg kell mutatni a többieknek is, hogy nincs kivételezés, rend van és fegyelem.
Én úgy emlékszem, hogy Pogba is késett már el edzésről, és ő sem játszott a következő meccsen. Mellesleg én örülök neki, Arturónak is jár egy meccs pihenés.
Én úgy emlékszem, hogy Pogba is késett már el edzésről, és ő sem játszott a következő meccsen. Mellesleg én örülök neki, Arturónak is jár egy meccs pihenés.
csak szerintem tűnt el ez a dinamika azóta a játékunkból?
Gondolom ezt te is a juventiknows cikkben találtad, nekem is ott akadt meg rajta a szemem. Sok mindenben egyet lehet amúgy érteni a cikkel, de szerintem sok dologban nincs igaza.
Igen, abból a cikkből. Énsem dobtam tőle hátast, de a videót jó volt nézni. Hát igen, a 'takarék üzemmód' az enyhe kifejezés arra ami most történik. Pedig lett egy igazi csatárunk, aki még vissza is szokott lépni, sőt talán még Mirko is kicsit komolyabban vette magát, de mégsem jönnek azok a kombinációk. Nem azt mondom hogy legyen itt tiki-taka meg tudomisén, de fárasztó azt nézni hogy az előre játékunk abból áll hogy felpasszoljuk Teveznek/az éktársnak és ők megpróbálják letenni valakinek, aki viszont nem ér oda, tehát ki van rakva a szélre, (persze ha eddig még nem vesztettük el) ott meg nicns aki beadjon. Szóval kemény az élet.
Azt írják a tuttojuvén, hogy elvileg Caceres is bevetésre kész. Tehát az örökös sérült Pepén kívül "csak" Vucs, Licht és Q nem állnak rendelkezésre. Ez mondjuk önmagában is kellemetlen: a 2. és 3. számú csatár és az egyik kezdő wingback bárhol érvágás lenne.
Mondjuk a liláknál úgy tűnik, Pizarro tényleg kidőlt, aminek csak örülhetünk, a Pirlójuk nélkül nincs olyan ritmusa a játékuknak.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
csak szerintem tűnt el ez a dinamika azóta a játékunkból?
Gondolom ezt te is a juventiknows cikkben találtad, nekem is ott akadt meg rajta a szemem. Sok mindenben egyet lehet amúgy érteni a cikkel, de szerintem sok dologban nincs igaza, pl Pirlo egyáltalán nem gyenge védekezésben (nyilván nem egy Vidal-Pogba szint, de ha megnézzük a statokat akkor szerintem egész jó tackle és interception mutatója van), Marrone szerintem sosem lesz Pirlo szint, és én koránt sem vagyok biztos abban, hogy Pirlonak van még 2 jó éve nálunk (de egy váltás viszont lehet hogy úgy felrázná mint amikor lelépett a Milanból), remélem nincs igazam.
Ami a dinamikát illeti, szerintem nem tűnt el, pl a szezon elején főleg a Lazio elleni meccseken abszolút megvolt. Több oka van, hogy ezt a benyomást kelti a csapat: egyértelműen takarék üzemmódban játszunk, amire hozzájön az, hogy Pirlo és a Vuci is (a lengyelek elleni meccsen összeszedett sérülése óta) szar formában van viszont a videoban látott 3szögeknek ők ketten az alapjai. A bekapott gól után mindig rákapcsolunk és begyűrjük az ellent (kivétel a BL, ami agyfasz), én úgy gondolom, hogy ez a takarék üzemmód tudatos és működne is ha nem lenne a szar forma, meg az állandó érthetetlen egyéni hibák (bár simán el tudom képzelni, hogy Pirlo penetráns hulladék formája és az egyéni szerencsétlenkedések összefüggenek).
cortamelasombra Gyúró
Mai hír, hogy Licht és Vuc sem épültek fel, mindketten kihagyják a meccset. Caceres már együtt edzett a többiekkel, de még nincs kész. Mivel Isla is összeszedett egy kisebb sérülést a válogatottban, a Milan-meccs utolsó bő fél órájához hasonlóan Pogba játszhat jobb wingbacket. Elől Tevez helye biztos, Vucs híján a Gio-Q-Llorente hármas egyelőre hasonló esélyekkel pályázik a megmaradt helyre.
A liláknál Gomez sérült, és kósza hírek szerint Pizarro játéka kérdéses.
Mai hír, hogy Licht és Vuc sem épültek fel, mindketten kihagyják a meccset. Caceres már együtt edzett a többiekkel, de még nincs kész. Mivel Isla is összeszedett egy kisebb sérülést a válogatottban, a Milan-meccs utolsó bő fél órájához hasonlóan Pogba játszhat jobb wingbacket. Elől Tevez helye biztos, Vucs híján a Gio-Q-Llorente hármas egyelőre hasonló esélyekkel pályázik a megmaradt helyre.
A liláknál Gomez sérült, és kósza hírek szerint Pizarro játéka kérdéses.