Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Bevásárlóközpont

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next
AuthorMessage
Malloy
Gyúró
Gyúró


Posts : 662
Join date : 2017-02-01

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 08:40

Ezen a nyáron nagyjából 100 millió a kiadásunk eddig. Cuad+Benatia+Bentancur+Malac 2. fele. 
Bevétel: kb 50 millió + Bonucci.
Back to top Go down
Online
zetterberg40
Sarri maga
zetterberg40

Posts : 3483
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 08:37

Csikk tegnapi kivizsgálása Rómában zajlott, ahol a Juve és a Samp szakemberei mellett a CONI képviseletében is volt ott valami szaki. A gyereknek úgy fest, valamiféle szívproblémája van, ami 1,5-2 hónapos kezelést, megfigyelést igényel. Elvileg folytathatja a pályafutását, de a probléma nem elbagatellizálandó. Januárig leginkább csak kölcsönvenné és megfigyelné a klub, és őszintén szólva így nem lep meg, hogy egyelőre semmiképp sem hajlandó érte pénzt adni a klub. Sajnálatos sztori.

A bankár újabb infokat közölt, bonucci valóságos ketyegő bomba volt februártól, elvileg a rutinosabb csapattagok is kérhették az eltávolítását. Túl sokat képzelt magáról, úgy gondolta mindent megengedhet magának. 
Szép...ettől még mindig hibás a klub is, nem tartják kezükben a dolgokat. Egyszer-egyszer előfordul, de slkadjára ez blama.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 08:18

És a 40 millából 10-et vissza is utalunk DS-ért? Ez dupla szopás, mert akkor RB poszt is pipa....
Back to top Go down
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 334
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 08:07

@CsT wrote:
Egyszerűen ez a játékos akarata dönt dolog kibaszott szarul működik ebben a világban. Marrotta ezt már sokadszor szopja be. Biztos hiányzott az okj-s transzferguru képzésről amikor az eladást tanulták.

- elengedi Tevezt, akinek "honvágya volt" - Tevez kiköt Kínában egycsillió euróért
- elengedi Alvest, hadd játsszon újra Guardiola alatt - Alves aláír a PSG-hez egy nagyobb afrikai ország GDP-jéért
- jó üzletnek gondolja, hogy 37 millióért eladja Vidalt
egyetértek azzal az állásponttal, hogy Marotta nem alkalmas arra, hogy igazi topklubot vezessen. a gazdasági előnyünkkel élve eddig letartolta az olasz piacot, meg viszonylag jól kukázott még hazsnálható játékosokat, de Marotta a garancia arra, hogy nemzetközileg továbbra is lúzer fc leszünk. Petike 007 hozzászólását akár én is írhattam volna, gyakorlazilag minden szavával egyetértek
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 07:55

Egyszerűen ez a játékos akarata dönt dolog kibaszott szarul működik ebben a világban. Marrotta ezt már sokadszor szopja be. Biztos hiányzott az okj-s transzferguru képzésről amikor az eladást tanulták.
Back to top Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző


Posts : 895
Join date : 2012-11-06

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 07:47

Plusz ami kimaradt a hosszabb hsz-ből. Mi vagyunk az a csapat, akinek a legfiatalabb saját nevelésű játékosunk Marci. Az akadémiánk nem funkcionál. 3 évente 1 játékos amire szükség lenne, és ehhez képest 10 éve nincsen játékos akit be tudtunk volna építeni.

Mennem kéne dolgozni, de semmi kedvem. MA Home Office lesz. Sad((((
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4317
Join date : 2012-11-05
Age : 34
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 07:38

@tjunior wrote:
Bonuccit egy nap alatt eladjuk, aztán hetekig könyörgünk az Atlantának Caldaráért, ugyan adják már vissza a saját játékosunk, szép lesz.

Biztosan hónapok munkája van benne, viszont a Di Marzio félék akkor szereznek csak tudomást amikor már célegyenesbe ér a dolog. Gondolom emiatt véglegesítettük Benatiat, más ok nem szólt mellette. Passzoltunk már le a Milannak topon lévő Inzaghit, ez a része kevésbé kavar fel, mint az hogy egy még 4 évig futó szerződés mellett 40 millát kérünk érte a mai piacon. Ez konkrétan szakmailag nem állja meg a helyét. Moggi Inzaghiért valami rekord összeget harácsolt össze, a Milan is bőven fizetne érte, van miből. Azért az is nevetséges, hogy egy friss Milan vezetés (persze kipróbált emberkék, nem Secco félék de akkor is), simán nem hagyja magát madzagon rángatni és kibassza minden médiumra hogy Donna nem hosszabbít, aztán láss csodát pár hét és aláírja a szerződést. Ehhez képest a mi vezetőségünk kurva szar pókerjátékos...
Back to top Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző


Posts : 895
Join date : 2012-11-06

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 07:25

Nekem BOnu nagyobb gyomros, mint Conte távozása volt.

A csapat jelenleg a látszat ellenére hatalmas válságban van. Több pont van, ahol a probléma több mint kétségbeejtő.

Öltöző/Spirito

Amikor elkezdtek szállingózni a pletykák Bonu-val kapcsolatban, hogy mi volt a BL döntő szünetében, nem értettem. Bonu az a játékos, aki a legnagyobb vezér a pályán. Ezek után érthető, ha valaki totál motiválatlan és csak ténfereg a pályán, azt általában a vezér szokta leordítani. Ez minden csapatsportban, minden szinten jelen van.

A csapatot most sok zebra alkotja, de igazán oroszlán nem sok van. Gigi minden érdeme ellenére nem alkalmas csk-nak. Ő egy jó fiú. Pacsizik az ellenféllel a vesztes meccs után, mindenki szereti. Legenda, de nem ilyen csk kell nekünk. Egy olyan kell, akit mindenki más utál, de mi tűzbe mennénk érte. Egy harcos. Ilyen Ramos a Realnak. Vagy Roy Kean volt a MU-nál, stb.

Ez a mentalitás volt, amit Conte behozott a csapatba, mert Antonio nem taktikailag volt a legjob edző, egyszerűen csapatkapitány volt, annak született, és ezt adta meg a csapatnak. Allegri az egyik legjobban felkészült mester taktikailag, de a kappan hangon ordított calma, miatt nem érzem, hogy háborúba mennék a faszi oldalán.

Alves is lehet, hogy egy fasz, de sok kis morzsát ejtett el, azzal kapcsolatban, hogy miért is ment el. Nem lehet zenét hallgatni, nem győztes mentalitás, rendezetlenség. Ok a zen hallgatást ahogy van leszarom, de a többi vajon nem így van?

Vezetőség


Nem látom, hogy hova tartana a csapat. Minden évben borítékolható a legjobbunk eladása. És itt jegyezzük meg, hogy Pogbán kívül nem volt értékelhető áron eladva játékosunk. Pogeszt sem Beppe zsenije adta el, hanm a Pizzás hajtotta a jutalékát.

De vegyük csak sorra, kik és mennyiér mentek el 

Coman 27M Eur, az egyik legtehetségesebb szélő a világon. 
Neto 7M a jelnelgi árak mellett ez roppan alacsony érték.
Pogesz 100M pizzás
Pereyra 13M univerzális játékos, angliába nem tudtuk eladni drágábban Sad
Isla 4M
Vidal 37M a világ legjobb b2b középpályása volt és még ma is az. Ha a duplájába megy el, akkor is érthetetlen.
Tevez 6,5M
Llorrente 0
Immobile 8M
Vucinic 6M

Ami látszik, hogy képtelenek vagyunk eladni. De cserébe áron felül vásárolunk. Pogba pénzét egy az egyben beraktuk Pigu-ba akinek sem a kora sem a marketing értéke miatt sem volt jó üzlet. Továbbá Pogba-n kívül minima a dupláját érte mindegyik játékos. Valaki vagy zsebre dolgozik, vagy nagy baj van.

Beppe fölött túlnőtt a klub. Ő alkalmas volt egy középcsapatból egy jó csapatot csinálni, de nem elég ahhoz, hogy kiválóak legyünk. 

Az aki akar menjen mentalitás zsarolhatóvá teszi a klubot a játékosokkal szemben. Ha valakinek nem tetszik egyből jön a hiszti és a bomlasztás. Hogy miért, mert működik. Úgyis elmehet áron alul, és így a különbözetet megkapja a kis kópé a fizetésében. 

Egy Bayern ilyet nem tesz. De egy nagy csapat sem. Egy Arsenal igen, de ők örök vesztesek, és sajnos mi is azok vagyunk.

Ha egy ideig a lelátón kéne csücsülni, meg az ifikkel edzeni, kíváncsi lennék mennyire jampeckodna bárki. Közben persze rá lehetne küldeni az ultrákat, és presszionálni minden lehetséges módon. Hogy ez geci dolog e? Igen az, de az eredménykhez ez kell. Nem megy másként.

Lemonduk a betervezett programot, mi van itt? Szerintem káosz. Úgy, hogy a klubhoz dől a pénz. Nem értem...

Keret


Részben már írtam a keretről, de a legnagyobb probléma, hogy iszonyat öreg a keretünk. Ennek a minőségi pótlása 2 éven belül égető probléma lesz, akit csak a fiatal és piacképes játékosok eladásával lehetne megoldani.

Ördögi kör. A második vonalban nem látom azokat a játékosokat, akik rúgnák rá az ajtót a mostaniakra, hogy csapatba akarnak és tudnak kerülni.

Kik vannak a kezdőnk mögött? Benatia, Lemina, Sturaro, Rincon, Kasa, Lichti?

Konkrétan nem vagyok egyik névtől sem megnyugodva.

Ha jön Csikk, Bernát és ugye itt van Costa, elől frankók vagyunk, de továbbra sincsen betömve a legégetőbb lyuk. Nincs izom a középpályánkon. Nincsen jobb szélső védőnk, és nincsen vezérünk a pályán.

Kitekintés

A Milanból bajnok esélyes csapat lesz, úgy igazoltak, ahogy nekünk kellett volna Pogba árából. 

A Napolinak jobb kezdője lesz, mint nekünk, és a Roma, ellenség duo sem gyengébb nálunk. 

Lehet én vagyok a sírós-pityogós, de ez a szezon annyira rosszul indul, hogy miközben mi tendenciózusan gyengülünk, a többiek erősödnek. Lehet idén a BL helyért is kapaszkodnunk kell.

Eddig szerencsénk volt, nem dőlt ki hosszabb időre kulcsember, de egyszer minden kocka fordul, és ez velünk sem lesz másként.
Back to top Go down
tjunior
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1561
Join date : 2012-11-06

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 07:22

@CsT wrote:

Remélem Marrotta egyből kicsapja a brét az asztalra, cserébe mehet Romagna hozzájuk oszt jónapot.
Ramagnat el akarjuk cserélni Del Fabrora a Caglaiarival, állítólag, na mondjuk ez a sztori is megérne 1-2 mondatot.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 07:16

@tjunior wrote:
Bonuccit egy nap alatt eladjuk, aztán hetekig könyörgünk az Atlantának Caldaráért, ugyan adják már vissza a saját játékosunk, szép lesz.
Remélem Marrotta egyből kicsapja a brét az asztalra, cserébe mehet Romagna hozzájuk oszt jónapot.
Back to top Go down
tjunior
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1561
Join date : 2012-11-06

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:56

Bonuccit egy nap alatt eladjuk, aztán hetekig könyörgünk az Atlantának Caldaráért, ugyan adják már vissza a saját játékosunk, szép lesz.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:56

Persze azért Marrotta indoklását még várom, hogy miért a Milan és miért csak ennyiért?
Back to top Go down
_DREAM_
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze
_DREAM_

Posts : 1223
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:52

Vidal eladásakor kiderült már hogy nem vagyunk "nagycsapat"...:/
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:50

@zetterberg40 wrote:


Mindenképpen azonnal hoznám Caldarat. Ha már ennyire balfasz módon intéződött ez az eladás és ennyire röhejes összegért, azt nem kellene De Vrijre vagy Manolasra herdálni, mert nyilván mindkét római alakulat lerántaná Marottát. Lehet hogy előbbi kettőnek nagyobb a nemzetközi tapasztalata, de mint bebizonyosodott, a Juve nem viselkedik és nem látszik nagycsapatként/nagycsapatnak, így a nemzetközi meccsrutin ezek után nem szempont, jöjjön Caldara, építsük be Ruganival.
Én is így gondolom, olyan védőt úgyse igazolunk aki jobb a jelenlegieknél, jöjjön Caldara építsük fel/be.
Back to top Go down
zetterberg40
Sarri maga
zetterberg40

Posts : 3483
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:43

@CsT wrote:
Bevásárlóközpont - Page 3 19961082_1446663428754921_5856996148444208143_n

Mindenképpen azonnal hoznám Caldarat. Ha már ennyire balfasz módon intéződött ez az eladás és ennyire röhejes összegért, azt nem kellene De Vrijre vagy Manolasra herdálni, mert nyilván mindkét római alakulat lerántaná Marottát. Lehet hogy előbbi kettőnek nagyobb a nemzetközi tapasztalata, de mint bebizonyosodott, a Juve nem viselkedik és nem látszik nagycsapatként/nagycsapatnak, így a nemzetközi meccsrutin ezek után nem szempont, jöjjön Caldara, építsük be Ruganival.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:31

Bevásárlóközpont - Page 3 19961082_1446663428754921_5856996148444208143_n


Last edited by CsT on 2017-07-14, 06:45; edited 2 times in total
Back to top Go down
_DREAM_
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze
_DREAM_

Posts : 1223
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:18

https://m.facebook.com/bonuccileo19/photos/a.352276678150369.90121.349541065090597/1601587463219278/?type=3&source=44#~!/bonuccileo19/

Fasza a háttérkép, ideje lecserélni. A világ balfaszai vagyunk.. kéz és lábtörést Bonu, sok sikert az EL ben is.
Back to top Go down
zetterberg40
Sarri maga
zetterberg40

Posts : 3483
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 06:07

Gondolta volna valaki, hogy Mandzuba több spirito szorult mint ebbe a patkányba? Remélem Mario megdolgozza ezt a csürhét az egymás elleni meccseken.

Nerozzi szerint nincs tervben új középhátvéd beszerzése, ami azért meglepő, hiszen Ruganit leszámítva mindenki más ezen a poszton sérülékeny, Barzamaci pedig már nem fiatal. 

A következő szezon óriási veszélyeket rejt, azt hiszem. A középpálya gyengülését még csak-csak kompenzáltuk, de most hirtelen a hosszútávon legstabilabb, legösszeszokottabb csapatrész omlik össze. Remélhetőleg Ruga felkészült a feladatra, nagy teher lesz rajta.
Back to top Go down
sneco7
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 348
Join date : 2014-05-01
Age : 32
Location : Tevel

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 00:35

Gyerekek, valami kegyetlenül elszabódott a BL döntővel...bennem is eltört valami, de, hogy a játékos, vezetők ennyire ne tudják kezelni az hihetetlen. Mintha mindenki azt hitte volna,hogy miénk a kupa, nem is kell lejátszani...a vereség pedig annyira meglepte őket,hogy nem tudják kezelni.
Ááá..faszom... Mad Evil or Very Mad Sad Surprised
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 00:27

Amúgy meg igenis rá kellene mozdulni Fabinhóra, a Real-t nem érdekli, a Bárca Verrattira veri, MU átpártolt Dier-re, a Chelsea holnap letudja Bakayokot. Abban meg biztosak lehetünk, hogy előbb adnák el nekünk mint a "rendezett" Párizsnak.
Back to top Go down
LeRoi10
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze
LeRoi10

Posts : 1516
Join date : 2015-02-24
Age : 26

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 00:26

@CsT wrote:
Viszont a következő poszthoz követelem ezt háttérzenének:

Faszom az egészbe. Ilyen hülyeség miatt nem tudok aludni. Bassza meg Bonucci, de komolyan. Leo miatt nem fog összeomlani a klub, de innentől már senkiben sem szabad bízni, ez nagyon szomorú. De még szomorúbb, hogy még Manolas sem jön majd ki az árából. Bassza meg az egész rakás, mindenkinek akinek ehhez köze volt. Botrány ez a mercato idáig, meg lehet még fordítani de nagyon nem arra megy a hajó. Kicsit olyan mintha direkt akarnánk magunknak idén egy kis hátrányt szerezni. Május végén olyan jól nézett ki minden. Még a BL döntő után is arra gondoltam, hogy na még 4-5 végigvihető igazolással simán tudunk még szintet lépni. Most meg...

Bonucciból legenda lehetett volna. Még ha fasz is volt, elnézést kérhetett volna, befoghatta volna a száját és beállhatott volna a sor végére bizonyítani. Hatalmas csalódás.


Last edited by LeRoi10 on 2017-07-14, 00:29; edited 1 time in total
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 00:24

@s4tch wrote:
vidal-ügy újra: biztos bonucci is menni akar, de a klub sem marasztalja, sőt. cardiff és a többi balhé után megszabadulunk tőle.

fasza.
Nem lenne ezzel baj ha 60 milláért adnánk és a Citynek....
Back to top Go down
s4tch
Admin
s4tch

Posts : 4924
Join date : 2012-11-05
Age : 42

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 00:18

vidal-ügy újra: biztos bonucci is menni akar, de a klub sem marasztalja, sőt. cardiff és a többi balhé után megszabadulunk tőle.

fasza.
Back to top Go down
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-14, 00:03

Azért jó lenne ha egyszer Elkann is megbolondulna és beszállna ebbe a faszméregetésbe.
Back to top Go down
simoon
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze
simoon

Posts : 1110
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:59

p
@CsT wrote:

Nálam ez egy megbocsájthatatlan transzfer, mind a patkány mind Marrotta részéről.....
hacsak nem baszunk hozzá még 20-at és hozzuk el Fabinhót holnap.
Bonucci bekaphatja, óriási csalódás
viszont az jutott eszembe, hogy nem tudom elképzelni a menedzsment ellenében 'bénázik' Marrotta
ez vmi nyakarekert filozófia, aki menni akar menjen és telibeszarjuk hová mennyiért
mindenki Őt basztatja, de lehet csupán végrehajt, nekem nagyon fura és nem hiszem, hogy csak Ő intézi így, tuti kibaszták volna rég
Back to top Go down
http://windholz.wix.com/windholz
zetterberg40
Sarri maga
zetterberg40

Posts : 3483
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:57

Ha szerencsénk van, holnap jó eredményekkel zárul Csikk vizsgálatsorozata és behúzzuk.
Amúgy úgy tippelem, jön még Csecsnyi, Bernát, De Sciglio meg valami más által levedlett középpályás a Matuidi, Matics (ha ugrik a Mu-ba igazolása Dier miatt) vonalon jó drágán.
Bakayokonak holnap orvosija lesz a Chelseanél.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:50

Viszont a következő poszthoz követelem ezt háttérzenének:

Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:38

@zetterberg40 wrote:
40 millióért megy. Röhej.
Nálam ez egy megbocsájthatatlan transzfer, mind a patkány mind Marrotta részéről.....
hacsak nem baszunk hozzá még 20-at és hozzuk el Fabinhót holnap.
Back to top Go down
zetterberg40
Sarri maga
zetterberg40

Posts : 3483
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:25

40 millióért megy. Röhej.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5976
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:16

@zetterberg40 wrote:
Hangsúlyozom, rühellem Di Marziot, de minden komolyabb horderejű pletykában igaza volt eddig. Agresti szintén pontos infokat közöl idén nyáron és Nerozzi megérzése is beigazolódott bonucci kapcsán.

Elgondolkodtató, hogy Vidal, Caceres, Evra, bonucci sem tudott viselkedni, a többiek meg csak simán ugródeszkának tekintették a Juvét, pl Pogba. Lóri az, akire egy szavunk nem lehet, mondjuk én Moratára sem haragszom, de akad aki igen.
Jövőre Dybala, Szandi, Pjanics következik a sorban, csak szólok.
Vidal egy piás zsoldos, Pogba egy divat díszbuzi, Evra, Caceres nem sok vizet zavart, Alves egy bohóc, DE BONUCCI? Egy olasz, aki az ultrákkal eggyütt pezzo di merdázott? Sad Tényleg lezsarnám ha 60 milláért elment volna Contéhoz vagy a filozófushoz, de az ősellenséghez? Ez nálam mindent felülír, az olasz játékosok fontosságát, a "juventino"-ságot, mindent....manapság már tényleg semmi sem számít????
Back to top Go down
zetterberg40
Sarri maga
zetterberg40

Posts : 3483
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime2017-07-13, 23:01

Hangsúlyozom, rühellem Di Marziot, de minden komolyabb horderejű pletykában igaza volt eddig. Agresti szintén pontos infokat közöl idén nyáron és Nerozzi megérzése is beigazolódott bonucci kapcsán.

Elgondolkodtató, hogy Vidal, Caceres, Evra, bonucci sem tudott viselkedni, a többiek meg csak simán ugródeszkának tekintették a Juvét, pl Pogba. Lóri az, akire egy szavunk nem lehet, mondjuk én Moratára sem haragszom, de akad aki igen.
Jövőre Dybala, Szandi, Pjanics következik a sorban, csak szólok.
Back to top Go down
Sponsored content
Bevásárlóközpont - Page 3 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 3 I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Bevásárlóközpont
Back to top 
Page 3 of 34Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Jump to: