Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

olasz válogatott

Go down 
+24
_DREAM_
Joe111
Téjlor89
virracocha
elnastra
Petike007
bombahoppa
tjunior
CsT
EsztéNégy
LeRoi10
Tankcsapda
_Tyler
exchaby
mbence
kilopo
rakkenroll
.bb.
laac
zetterberg40
juventute
simoon
Krisz
s4tch
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

olasz válogatott - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-18, 16:38

Szerintem ehhez a bő kerethez a 3-5-2 nyugodtan el lehet felejteni, se wingback, se box-to-box kp, se igazi seconda punta. A Keret minősége szerintem se rossz, viszont Malacpofa nem vállalja. scratch
Vissza az elejére Go down
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-18, 13:31

Nekem nem a kedvencem a 352, klasszis szélsők, ill. MVP szintű kp nélkül, sokszor impotens töketlenkedés. Amikor pedig van egy bombaformában játszó Insignéd és Elsárávid, pláne felesleges erőltetni, főleg nem mindkétszer. Ezt Ész Venturán kívűl, szerintem bárki más így látta volna.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-18, 01:14

Pardon, Insigne lemaradt. Neki nyilván fontos szerepet kell szabni az EB-szereplésig.

Azért túlzás ez egy kicsit, hogy világelit, kicsit olyan Puzséros volt ez, amikor ő Marchisiot és Quagliarellat a második Contes szezonban világklasszisnak minősítette. Jó ez a hármas középpálya, de Parolo azért nem egy Vidal-szintű játékos, még Khedira is simán veri őt. A legjobb 8 a Ventura-féle brigáddal is elérhető lett volna - Ventura nélkül, az olaszok bármikor jók lehetnek egy negyeddöntőre. Conte semmivel nem rakott össze erősebb csapatot, azért egy Parolo-33 éves De Rossi-Giaccherini hármas minden, csak nem félelmetes, erre majdnem kiejtették a németeket az EB-n. Csakhogy Conte felismerte, hogy ha nincsenek klasszisok, akkor ezekre a posztokra munkásembereket kell tenni. Ezért is merte beválogatni Sturarot, Giaccherini ezért volt évekig nagy kedvence, és Éder is ezért volt a kegyeltje, mert nem voltak feltűnően jók, de nagyon hatékony iparosok annál inkább.

Én nem felejteném el a 3-5-2-t. A válogatottaknál azért a háromvédős rendszer nem akkora öngól, mint klubszinten. Wales is így lett elődöntős, olaszok, németek, stb. használták az EB-n. Az olaszoknál eleve a három védő nem hátrány, még mindig az a legerősebb szekció, elég, ha a Rugani-Romagnoli/Caldara kettőst Bonucci mellé teszik, és megint van egy ütőképes trió. A középpálya minősége viszont javításra szorul, más kérdés, hogy nincs sok választási lehetőség. Jorginho és Verratti oké, mellé ott van a kiöregedő Marchisio és Parolo, egy talány Gagliardini. Aki éppen befuthat, az Pellegrini. És egy ilyen hármas nagyon sokáig kitarthat. Elől és balhátvéd poszton vannak a legnagyobb gondok. Utóbbinál én senkire nem bíznám a pozíciót, inkább menjen át DS, de az is csak félmegoldás. Emerson Palmieri és Barreca lehetnek opciók, kérdés, számít-e rájuk a következő kapitány. Insigne és Berna megvannak, viszont sem Immobile, sem Belotti nem tűnik tökéletes megoldásnak. Jelenleg két opciót látok ide: Franco Vázquezt hamis kilencesnek, vagy visszahozni Balotellit.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-18, 00:04

Alapvetően nem értek azzal egyet, hogy gyenge ez az olasz keret. Szerintem egy Verratti-Jorginho-Parolo középpályás sor 4-3-3 esetén kb. világelit, mögöttük kb bármilyen védelem lehet, nem kapna sok gólt a válogatott, de legyen egy Florenzi-Chiello-Bonu-DS. Nyilván itt be lehet tenni mást és, én Spinát simán tolnám mondjuk balhátvédben, de ez nyilván részletkérdés. A három ember elöl nálam Insigne-akárki a Belotti/Immobile/Balotelli hármasból - Candreva. 

Ne mondja nekem senki, hogy egy ilyen csapat 4-3-3-ban nem lenne esélyes a 8 közé jutásra egy VB-n egy jó edzővel, mondjuk Carloval vagy Contével. Ventura többszörösen elbaszta a taktikát és az emberanyagot (3-5-2 erőltetése, Darmian bal oldalon jobbekk helyett, Candreva fos RWB, Florenzi középen, Gabbiadini szerepeltetése, Barza erőltetése még akkor is, ha imádom). Szóval ezt Ventura baszta el, szerintem simán rendben van ez a válogatott keret, csak hozzáértő edzőt kell a padra ültetni és a 3-5-2-t elfelejteni.

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-17, 22:30

insigne?
http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-17, 21:12

A probléma ott kezdődik, hogy az 5 legerősebb olasz csapatból nem lehet összeválogatni egy normális kezdőre valót. Nem egy alapcsapatot az olasz válogatottba, hanem kerettagságra érdemes játékosok nincsenek elegen. Nálunk még csak-csak vannak, de ugye Buffon és Barza kiesett, Chiellini kérdéses, maradt Rugani, DS, Berna, Marchisio (ő is meddig) és Sturaro is simán befért volna ebbe a csapatba, de ez nem az ő érdeme. Meg majd jön Caldara, Spinazzolanál még kellene egy szinttel feljebb szerintem. De a Napolinál van az egy szem Jorginho, aki játszhat, a Romanál De Rossi kiesett, Florenzi és El Shaarawy ott vannak, még a Romanál vannak is. A Zinternél D'Ambrosio, Gagliardini és Candreva jegyezhető (Édert hagyjuk), de Candrevatól vannak jobbak, másik kettő helyén pedig vannak jobb opciók is a klubnál, szóval megint nem az igazi. A Milannál Donna, Bonu, Romagnoli, a sérült Conti, a többiek közül később esetleg Calabria és Cutrone befuthatnak, de ők csak a jövőt képezik.

Donnarumma - Rugani, Bonucci, Romagnoli - Conti, Marchisio, Jorginho, Gagliardini, DS - Berna, El Shaarawy. Klasszikus kilences nélküli játékkal ugyan, de talán még ez a csapat is továbbjutott volna.

A Lazioból esetleg idevehetjük Parolot (szigorúan csak cserealapként) és Immobilet, esetleg befuthat Murgia, de egyszerűen a nagyok között nagyon kevés az a játékos, akivel érdemben számolnak. A Milan azért próbálja az olaszokat is erőltetni, más kérdés, hogy ebbe az évükbe kerülhet, de hosszabb távon sikeresek lehetnek. De a gond az, hogy az olasz játékosok nincsenek erős csapatokban edződve. Az angoloknak sem jobb a játékosállománya (túl van rendre értékelve), mégis simán kijutottak. A Spursben toborozzák a hazai játékosokat, (Walker), Dier, Trippier, Rose, Alli, Kane, a City és a ManU is hozzáad, még ha csak keveset is, a Chelsea szintén, akárcsak a Pool a maga részét. Szóval ott több figyelmet kapnak a hazai játékosok, ahol szórják a pénzt. A spanyol-német válogatottakról nem beszélve, a nagyok adják a válogatottba a játékosokat szép számmal, nem csoda, hogy két VB-favoritról beszélhetünk. Na persze ezek a játékosok sokkal több lehetőséget kapnak, mint a felsorolt olaszok, nyilván semmi köze a különbséghez... El kellene kezdeni a többi csapatnak és mi (és a Milan) példáját követni, és kicsit emelni a játszatott olasz játékosok számán.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-17, 18:34

Szeretném kijelenteni, hogy a kiesés miatt a legkevésbé sem érzem magam felelősnek. Meló után hazafelé benéztem a szobi könyvtárba, megkérdeztem Ica nénit, aki *** igen csak meglepődött először, de aztán ő is megerősítette, hogy egyetért velem, de saját magát sem okolja a kialakult helyzetért.

Mivel nincs felelős, szerintem zárjuk le az ügyet. A válogatott 2006-ban alkotott utoljára, és 6 éve rajtunk kívül klubszinten minimális sikerekről sem lehet beszélni.

Ez a szövetség nem a középszer, hanem a legalja.hu!
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-16, 11:35

Krisz írta:

A kiesést követő népharagot is simán elbírja, ennél nagyobbat nem lehet koppanni. Emellett körbeért a seggnyalás és Infantino is méltatta Tavecchiot. Good job!
Kíváncsi vagyok milyen indokok, intézkedések, reformok azok ami miatt Tavecchiot méltatni lehet! Smile Az Anna Frank-os felolvasások? Vagy az eddig katasztrofálisan működő VAR? Agnelli eltiltása (vagyis inkább mások nem vizsgálása)? Gondolom inkább arról van szó, hogy a két a zsák megtalálta foltját, két semmirekellő inda szurkoló személyében! Smile
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-16, 10:12

Ez a nagy félelmem, hogy ennek a pofára esésnek nem lesz következménye. Elkönyvelik egy véletlen balesetnek. Aztán majd hozzászoknak, hogy nem TOP4 az olasz csapat, hanem TOP10, de hát könyörgöm hány ország kezét-lábát adná egy TOP10es csapatért, aztán TOP20-TOP30 stb. Ez a magyar út, így jutottunk el mi is VB-döntőktől odáig hogy sorozatban 8 VB nem leszünk ott. Most kellene ezeket elzavarni, de úgy tűnik marad a posvány.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-16, 10:06

Krisz írta:

A kiesést követő népharagot is simán elbírja, ennél nagyobbat nem lehet koppanni. Emellett körbeért a seggnyalás és Infantino is méltatta Tavecchiot. Good job!
Az biztos, hogy nagyon komoly háttere van, de most nagyon sokan bírálták, köztük olyanok is, mint az Olasz Olimpiai Bizottság elnöke, de nekem ez a kedvencem:

„Ha bármi méltóság lenne benne, leköszönne. Angliában ezt az embert egy stadionba nem engednék be, Olaszországban a szövetség elnöke lehet” –  Marco Tardelli.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-16, 09:25

rakkenroll írta:
Nem hiszem, hogy ezt most meg merné tenni, az lenne az utolsó húzása, amennyiben nem válna be. Nagy nevet akar szerintem is a kispadra, Malacpofa lesz ebből.

rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-16, 09:21

Nem hiszem, hogy ezt most meg merné tenni, az lenne az utolsó húzása, amennyiben nem válna be. Nagy nevet akar szerintem is a kispadra, Malacpofa lesz ebből.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 20:59

Krisz írta:

Majdnem rákerestem a brazilos hangzású Gaycinire aztán leesett. Ancelotti mondjuk lehet beválna, kérdés, hogy akar-e válogatottat vinni. Montella egyébként még érdekes lehet, az tuti hogy jól össze tud rakni egy csapatot, most pedig akárki jön lesz ideje válogatni.
Ancelotti nagyon kézen fekvő lenne, klasszis csapatokat edzett, munkanélküli is és valszeg ez az utolsó lehetősége, hogy a squadrát irányítsa. A másik akit kihagytam de lehetett róla olvasni az Di Biagio, aki ugye a most válogatottá érő fiatalok nagy részével dolgozott már együtt (bár én őt sem tartom túl sokra, elég sokat betlizett az ifikkel). Persze Tavecchio lehet megint ideránt valami régi jó barátot Very Happy Very Happy
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 20:52

Ez a pad szerintem Ancelottinak van melegítve innentől kezdve. Fogadni mernék, hogy Conte lemondása után is ő lett volna a legfőbb jelölt, csak addig elfogadta a Bayern ajánlatát. Mancini lehet kihívó, amilyen hihetetlen módon el tudja magát adni ennyi kudarc után is... Montelllat szerintem nem merik bevállalni. Sikeredző kell, akinek a hitele megkérdőjelezhetetlen egy ilyen középszerű edző után. Úgyhogy nyugodtan tegyük Allegrit is a jelöltek közé, biztos vagyok benne, hogy Ancelotti után ő a legfőbb esélyes. Az más kérdés, hogy elfogadja-e, de meg fogják keresni, ha eddig nem tették.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 19:11

CsT írta:

Én olvastam és igen Ancelotti, Gaycini a két fő jelölt, haloványan említik Contét és Lippit (de csak úgy tisztességből) meg vannak ilyen viccesek is mint F.Inzaghi meg Mazzarri.

Közben ki is baszták az öreget cheers cheers

Majdnem rákerestem a brazilos hangzású Gaycinire aztán leesett. Ancelotti mondjuk lehet beválna, kérdés, hogy akar-e válogatottat vinni. Montella egyébként még érdekes lehet, az tuti hogy jól össze tud rakni egy csapatot, most pedig akárki jön lesz ideje válogatni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 18:41

zetterberg40 írta:

+1

A meccs óta semmiféle cikket, pletykát nem olvastam, de az olasz közeget ismerve be merem lőni a jelölteket Ventura helyére. Mancini, Ancelotti, random veterán edző. Nagyjából ezt tudom elképzelni.
Én olvastam és igen Ancelotti, Gaycini a két fő jelölt, haloványan említik Contét és Lippit (de csak úgy tisztességből) meg vannak ilyen viccesek is mint F.Inzaghi meg Mazzarri.

Közben ki is baszták az öreget cheers cheers
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 18:38

Sőt Ventura az elmúlt 40 év legjobb olasz szövetségi kapitányának tartja magát, mert vele csak kétszer kaptak ki! Smile Smile

"Szedek Cavintont, csak mindig elfelejtem bevenni" Wink
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 16:49

Alapból ez a 3-5-2 egy teljesen értelmezhetetlen formáció akkor, ha hátrányban vagy. A visszavágó produkciója nekem egy az egyben a Benfica elleni UEFA-kupa elődöntős párharcot juttatta eszembe Contéval, ott már a végén 9 ember ellen nyomtuk, de ugyanúgy azt éreztem, hogy másnap reggelig is rúghatjuk a pöttyöst, akkor sem fogunk gólt szerezni. 

Ventura amúgy az igazi lúzer a sztoriban, szar felállás, szar taktika, szar játékosválasztás. Darmian LWB-ben egy okádék trágyadomb volt, Candreva a túloldalon szintén, Florenzi sem érezte jól magát, Jorginho nem ehhez a statikus foshoz van szokva így ő sem volt túl jó, a csatárokról nem is beszélve, vicc az egész. Ja meg hogy van egy ellenfél, aminek EGY azaz EGY erőssége van, a fejpárbajok, hát próbáljunk meg meccsenként hatezer beadást, hátha lesz valami belőle. Ezek után meg nemhogy szégyenében elkullogna és letenné a lantot, még kikéri magának, hogy milyen kis ügyes volt. Rohadék, nincs rá jobb szó.

Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-15, 15:09

_Tyler írta:
Ventura egy igaz gerinc nélküli senkiházi - kb. mint nálunk Delneri volt, aki elégedett volt a 7. hellyel. Persze nyilván arról van szó, hogy igényt tart a végkielégítésre, ami gondolom csak akkor jár neki, ha kirúgják, de ilyen szánalomra méltó teljesítményért csak egy féreg vár el pénzt. Állítólag amúgy az odavágó után felmerült, hogy lemond, mert a kerettagokkal összebalhézott a taktikán és az összeállításon. Utólag érdemes lett volna, ha eltakarodik, mert ennél még az is jobb lett volna, ha a keret nagy öregjei rakják össze a csapatot.
Amúgy az olasz foci, különösen annak az inkompetens és korrupt vezetése nagyon megérdemelte a pofont. Azon amúgy nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, hogy az ifjabb Cannavaro rögtön azonosította a felelősöket: a külföldi játékosokat, akik lveszik az oalszok helyét, és élvezik a világ legjobbjainak számító olasz edzők munkáját. Valójában kurvára rendszerszintűek a problémák, és komoly változtatás kell az edzők és klubvezetők szintjén is.

+1

A meccs óta semmiféle cikket, pletykát nem olvastam, de az olasz közeget ismerve be merem lőni a jelölteket Ventura helyére. Mancini, Ancelotti, random veterán edző. Nagyjából ezt tudom elképzelni.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 16:14

Ventura egy igaz gerinc nélküli senkiházi - kb. mint nálunk Delneri volt, aki elégedett volt a 7. hellyel. Persze nyilván arról van szó, hogy igényt tart a végkielégítésre, ami gondolom csak akkor jár neki, ha kirúgják, de ilyen szánalomra méltó teljesítményért csak egy féreg vár el pénzt. Állítólag amúgy az odavágó után felmerült, hogy lemond, mert a kerettagokkal összebalhézott a taktikán és az összeállításon. Utólag érdemes lett volna, ha eltakarodik, mert ennél még az is jobb lett volna, ha a keret nagy öregjei rakják össze a csapatot.
Amúgy az olasz foci, különösen annak az inkompetens és korrupt vezetése nagyon megérdemelte a pofont. Azon amúgy nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, hogy az ifjabb Cannavaro rögtön azonosította a felelősöket: a külföldi játékosokat, akik lveszik az oalszok helyét, és élvezik a világ legjobbjainak számító olasz edzők munkáját. Valójában kurvára rendszerszintűek a problémák, és komoly változtatás kell az edzők és klubvezetők szintjén is.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 15:16

CsT írta:

Hát igen és persze esze ágában sincs lemondani se neki se Tavecchionak. Sad scratch

De Rossi párbeszéde a segítővel mindent elmond Venturaról #1 De Rossinak gyakorlatilag igaza volt #2 mennyi tekintéje volt annak a szerencsétlennek ha egy játékos ilyet megenged magának...

A szerződése nyárig szól, ugye? Addig úgy sem történik semmi a válogatottal, szóval tökmindegy hogy ő a szövetségi kapitány vagy a retek indiai aki a WCt takarítja, egyébként sincs elérhető normális edző aki képes lenne a szövetség előtt álló legnagyobb feladatra, alapjaiban újjá építeni az egész válogatottat. Persze ezt a fél évet tökjól ki lehetne használni előkészíteni az egész reformot, kipróbálni millió játékost, de ez másodlagos.

Tavecchio viszont tényleg eltakarodhatna ő a legnagyobb rákfenéje az olasz focinak.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 14:56

tjunior írta:

A műtét sikerült a beteg meghalt
Hát igen és persze esze ágában sincs lemondani se neki se Tavecchionak. Sad scratch
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 11:09

CsT írta:
Ventura szerint jó volt a csapat és a taktika is, nem érti az elégedetlenkedést! Smile
A műtét sikerült a beteg meghalt
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 11:05

Ventura szerint jó volt a csapat és a taktika is, nem érti az elégedetlenkedést! Smile
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 10:29

Ez a 352-es töketlenkedés már Conténál is nyögvenyelős volt sokszor, de legalább volt egy MVP-je, az eredmények pedig jöttek. Szomorú vagyok, nekem fura lesz a VB digók nélkül, de már nagyon kijárt egy büdös nagy maflás a szövetségnek.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 09:49

így van.

buffon - zappacosta, bonucci, chiellini, darmian - florenzi, jorginho, verratti - bernardeschi, immobile, insigne

eleve így kellett volna felállni az odavágón, és tuti az idegenben lőtt gól. a svédek támadóereje amúgy is gyengécske, forsbergen kívül egyetlen technikás emberük sincs, lazán lehetett volna őket tartani ezzel a középpályával is.

az felfoghatatlan, hogy gólszerzési kényszerben insigne 20 percet játszott, azt is belső középpályásként. a két csatárt meg lazán zsebre tették a nagydarab svédek, a kiszámítható, ötlettelen ívelgetésekből egész pontosan nulla helyzete volt az olaszoknak.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 07:59

Itt az edző személye volt a kulcs, azért a mostani keret sem rossz, a svédekétől meg fényévekkel jobb. Itt 90%-ban az elbaltázott kiszámítható taktikán ment el a továbbjutás. Várható volt, hogy svédek 10 emberrel fognak bekkelni és abból kontrázni, szóval józan paraszti ésszel gondolkodva talán technikás, gyors, jól cselező játékosokkal(Bernát,Sári,Insigne) jobban meg lehetett volna bontani a nehézkes védelmüket mint 40-50 méteres pontatlan beadásokkal amiket Candreva + Darmian művelt. A kontráik megállításához meg a kp a kulcs, nem a védelem ebből a szempontból a 3 belső védő teljesen felesleges volt.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-14, 01:59

BarzaMaci, Chiello, De Rossi és Buffon is bejelentette visszavonulását. Sad 
A héten azt mondtam, hogy normális körülmények között Csányi már nem lenne MLSZ elnök, ugyanez igaz szerintem most Tavecchiora is. Totálisan mebukott. Nem csak a válogatott, de a bajnokság szintjén is. Agnelli féle, haladó gondolkodású alkotó elnökre van szüksége az olasz focinak. 
Persze szerintem nem kell temetni az olasz focit, a potenciál a bajnokságban és a válogatottban is meg lenne, csak ki kéne aknázni őket. Van kire építeni a jövőt, a teljesség igénye nélkül 26 éves vagy fiatalabb játékosok:

Perin(24), Donna(18)
Florenzi (26), Zappacosta (25), Caldara (23), Spina(24), Conti (23), DS(25), Rugani (22), Romagnoli(22)
Jorginho (25), Gagliardini (23), Verratti (24), Benassi(22), Mandragora(20), Barella(20), Cristante (22), Pellegrini (21)
Berni (23), Chiesa(19), Politano(23), Insigne (26), El Shaarawy (24), Berardi (22)
Balotelli(26), Belotti(23), Zaza(26)

Nyilvánvaló, hogy a felsorolt játékosoknak nagyjából fele a közelében sem fog kerülni annak a szintnek amivel nemzetközi szinten komoly eredményt lehet elérni, de a potenciál szerintem az összes felsorolt játékosban megvan. És a nagy részüknek a lehetősége is adott hiszen a vastaggal jelölt játékosok európai kupameccseken is játszanak. És tényleg játszanak is. A probléma inkább az, hogy nem látni ki lesz a jövő vezére, a 4 visszavonulóból 3 a csapat 3 legkarakteresebb játékosa. Buffonnak sem a játéka hanem a személye fog leginkább hiányozni. Bonuccinak és Marchisionak kéne fellépnie, de ki tudja Bonu mikor tér magához és Marci térde sem egy életbiztosítás.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-13, 23:34

rossz kapitány, rossz taktika, rossz összeállítás. rossz darmian, rossz immobile, rossz candreva, rossz gabbiadini. rossz bíró, két meccsen kettő is. rossz kultúra, rossz mentális állapot, rossz képzési rendszer. amelyik csapatban sári az egyetlen, aki képes egy cselre, és insigne belső középpályást kell, hogy játsszon, az ne számítson semmire. peches is volt az olasz válogatott, de magukon kívül senkit nem okolhatnak. buffon jobb véget érdemelt volna. buzi ventura, buzi tavecchio, remélem, mindkettő takarodik.

ez tökéletes:
https://twitter.com/ValerioCurcio/status/930195584539078657
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-13, 23:09

olasz válogatott - Page 8 Imagejpeg
http://windholz.wix.com/windholz
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime2017-11-13, 22:59

Az a baj hogy ez a blama szerintem ki fog hatni a válogatott játékosra, ezt megemészteni Giginek, Chiellonok nem lesz egyszerű. Allegrinek össze kell kaparnia őket gyorsan.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 8 I_icon_minitime

olasz válogatott
Vissza az elejére 
8 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Egyebek-
Ugrás: