ennyi. kamázom én ezt a boardot, de lehet, hogy agnellinek nem kellett volna levarrni a marketinges csávó nejét, majd lapo elkannra bízni a logótervet. ez jobban hasonlít két csík kokszra, mint egy klubcímerre.
talán annyit elárulhatok, hogy darti reklámszakember, így ha minden jól megy, lesz a témában szakmai elemeket sem nélkülöző poszt is.
Magát a brandet fel lehetett volna építeni erre a logóra, de a klubé nyugodtan maradhatott volna. Gondolom annyi a marketing stratégia, hogy egyszerű, könnyen megjegyezhető, felismerhető legyen.
Azért ez nem egy mez amit 1 evig kell nézni, hanem 10-15 évig tuti ez lesz. A 10 logon vegignezve lathato a hagyomany, az elozore epitkezes, ennel semmi. Megszokjuk ahogy megszoktuk Allegrit meg Higanyt is, de ketlem hogy ennek a logonak hozzajuk hasonlo impaktja lesz barmilyen aspektusban.
1 év múlva észre sem veszed. Radikális változás ez tény, viszont univerzális brandhez általában egyszerű logó dukál. A logót nekem is szokni kell, de tetszik az elképzelés ami mögötte van. (bár ezzel itt nem leszek népszerű,hogy kiemelem, de még Emily Ratajkowskit is meghívták a bemutató partira )
Könyörgöm hagyjuk már a siránkozást, ez konkrétan a 10.logónk 120 év alatt, az előző sem volt maga a történelem, most még szokatlan, de ezt is megszokjuk mint az összes többit.
Azért ez nem egy mez amit 1 evig kell nézni, hanem 10-15 évig tuti ez lesz. A 10 logon vegignezve lathato a hagyomany, az elozore epitkezes, ennel semmi. Megszokjuk ahogy megszoktuk Allegrit meg Higanyt is, de ketlem hogy ennek a logonak hozzajuk hasonlo impaktja lesz barmilyen aspektusban.
1 év múlva észre sem veszed. Radikális változás ez tény, viszont univerzális brandhez általában egyszerű logó dukál. A logót nekem is szokni kell, de tetszik az elképzelés ami mögötte van. (bár ezzel itt nem leszek népszerű,hogy kiemelem, de még Emily Ratajkowskit is meghívták a bemutató partira )
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Könyörgöm hagyjuk már a siránkozást, ez konkrétan a 10.logónk 120 év alatt, az előző sem volt maga a történelem, most még szokatlan, de ezt is megszokjuk mint az összes többit.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Most komolyan ez a szar lesz a logonk? Nekem mar az előző trendiesitett se tetszett (a 90es evekbelit meg magamra tetovaltatom), de ez nevetseges. Nem egy ruhamarka vagyunk hogy egy pipa legyen a logonk. Biztosan első focicsapat leszunk a vilagon aki egy ilyen hanyast csinal maganak... kivancsi vagyok hogy a marketingesek mivel magyarazzak ezt a hulladekot
Közben elolvastam a magyarazatot: fekete fehér csík - csapat meze, a scudetto forma - győzelem, és belegyúrva az IKONIKUS J betű. Egyik kurvanagy hoba, hogy a J betű kurvara soha nem volt ikonikus. Ez a baj ha a nyomoronc marketingesnek köze nincs a focihoz. Nekem nem az egyszerűséggel van bajom - aki valamilyen formaban design vagy kreativ vonalon van tudja hogy az a kulcs, az mindennek a lenyege - hanem azzal hogy az egyszerűsítéssel a jellegét vesztette az egész. Scudetto meg ikonikus J betű (még mindig muhaha) ide vagy oda ez nem kommunikalja azt ami a Juventus. Elkurvult a világ...
Tegnap is nagyot jatszott, kemeny, porgos, jo kis meccset hozott le a Boca, helyenket zsenialis megmozdulasokkal, Tevez jatekat pedig mindig szerettem nezni. De mikor lecsereltek, mintha bucsuzkodott volna, meg a szpiker is valami olyasmit mondott, mintha az utolso meccset jatszana a Bocaban, hogy is van ez?
Kínába igazol, a Shanghai Shenhua csapatába. Demba Ba, Guarin, Martins is csapattársa lesz heti 615000 Fontért.
Tegnap is nagyot jatszott, kemeny, porgos, jo kis meccset hozott le a Boca, helyenket zsenialis megmozdulasokkal, Tevez jatekat pedig mindig szerettem nezni. De mikor lecsereltek, mintha bucsuzkodott volna, meg a szpiker is valami olyasmit mondott, mintha az utolso meccset jatszana a Bocaban, hogy is van ez?
na csak rászólt a PR managere Pogbára, hogy veszthet pár követőt az Instán ha ilyen holidayeket szövegel, illetve dehogy szólt, gyorsan összeírt pár közhelyet és kiadta közleményben
amikor 2012-ben (a juventusmember-es bulin) a meccs után vártuk a játékosokat, én voltam az egyetlen aki pogbát is odahívta autogramot adni, a többi szurkoló le sem szarta... (én is csak annyit tudtam róla hogy egy kis tehetséges pöcs, aki annyit vinnyogott manchesterben hogy inkább hagyták ingyen lelépni)
tényleg nem változott semmi...
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
ne haragudjatok rá, az átlagember hétközben keccsöl, melózik, öregszik, a szabi alatt meg flancol, villog, dőzsöl
ő is ugyanezt csinálta, idegyütt hozzánk a mediterrániumba csillogni-villogni, nyert pár scudettót, coppát, igazi golden boy lett, majd lejárt az ideje visszament melózni, a "remélem" duplahetedik mencseszterbe, nincs egy buzi barátja ott, nosztalgiázik, nem sokára jönnek az ünnepek, még könnyes szemű fotóit is látni fogjuk a bulvárban
az eredmények is őt igazolják, hol vagyunk mi nélküle, és hol van ő nélkülünk
Közben Lapo Elkann New Yorkban, szénné kokózva az éppen felszedett hímringyójával kitalálta hogy elrabolja saját magát. Nem jött össze. Masszív sztori. http://index.hu/kulfold/2016/11/29/lapo_elkann_fiat_kokain_tuszejtes_onelrablas/
Mintha csak az én szingapúri naplómat olvastam volna
Közben Lapo Elkann New Yorkban, szénné kokózva az éppen felszedett hímringyójával kitalálta hogy elrabolja saját magát. Nem jött össze. Masszív sztori. http://index.hu/kulfold/2016/11/29/lapo_elkann_fiat_kokain_tuszejtes_onelrablas/