| Más csapatok meccsei | |
|
+35elnastra Malloy LeRoi10 simoon Juve=scudetto bombahoppa sneco7 tjunior boric rakkenroll mbence laac exchaby _Tyler EsztéNégy kilopo _DREAM_ Krisz andree10 buktar cortamelasombra zetterberg40 juventute balazs91 el_ceRebr0 s4tch juve 1974 .bb. CsT virracocha AndreasMatri gyergyely pietro10 baggiofan DartagnanX 39 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
bombahoppa Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-09, 21:37 | |
| indexNEMjógábor:
http://index.hu/sport/futball/2017/03/09/barcelona_psg_aytekin_tizenegyes_bl/ | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-09, 13:36 | |
| - _Tyler írta:
- ...
Az a durva, hogy majdnem így is összehozták a továbbjutást... De nem baj, így legalább még nagyobb lesz a katalánok arca. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-09, 12:45 | |
| - rakkenroll írta:
- Ebben az edző vastagon benne volt. Viszont arra jó volt ez a párharc, hogy láthattuk, a Barca is elkapható. Őrült eredmények születtek az utóbbi meccseken, nekünk mindenképpen higgadtnak kell maradnunk, és egyáltalán nem lebecsülve a Portót, fegyelmezett, okos játékkal kell nekik menni Torinóban.
Ezt a kiesést Emery mellett a játékvezető hozta össze: két büntetőt nem adott meg a PSG-nek, egy kamut viszont igen a Buzilónának. Emellett Neymart teljesen egyértelműen ki kellett volna állítania utánrúgásért (+Suareznek is meg lehetett volna adni a másodikat a színészkedésért). Ettől függetlenül nem értem, hogyan lehet még mindig Emery a PSG edzője. Az ő felelőssége, hogy azután, hogy az odavágó minden eddiginél jobban elverték a katalánokat, felküldi úgy a csapatát, hogy úgyis meglesz a továbbbjutás. Idegenben is győzelemre kellett volna játszani, azzal a hozzáállással, mint Párizsban, szerintem most is simán nyertek volna. | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-09, 11:04 | |
| Ebben az edző vastagon benne volt. Viszont arra jó volt ez a párharc, hogy láthattuk, a Barca is elkapható. Őrült eredmények születtek az utóbbi meccseken, nekünk mindenképpen higgadtnak kell maradnunk, és egyáltalán nem lebecsülve a Portót, fegyelmezett, okos játékkal kell nekik menni Torinóban. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 23:12 | |
| A biztosnak tűnő - és talán biztonságosabban verhető - PSG helyett egy felbőszített, hamvaiból feltámadt Barcat kaphatunk adott esetben. 6 rúgott gólhoz partner is kell, jól be voltak tojva a párizsiak. Ekkora előnyt mi nem adnánk le, más kérdés, hogy nem is alakítanánk ki. Mindenesetre jó lett volna a Barca kiesése ezért is, meg azért is, mert kicsit változatosabb lehetett volna a mezőny. Barca-Bayernt szeretnék. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:59 | |
| gyáva népnek nincs hazája, ezt most megtanulták Lyonban | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:52 | |
| Kamutizi volt, de Kaváni meg Di Mariska is 1-1-ben vitte a kapusra....én nem sajnálom a katari geciket sem. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:50 | |
| - EsztéNégy írta:
- CsT írta:
- Én vagyok az egyetlen aki nem adna ki 40-45 millát Tolissóért?
Én nagyon szívesen elnézném Keddi helyén, szerintem minden adottsága megvan ahhoz, hogy a következő pár évben klasszis középpályás váljon belőle. Nem nagyon érdekel, mennyi pénzt költ a klub, nekem Piggy ára sem fájt annyira. A kulcskérdés nálam az, hogy az előző évek sormintájától eltérően meg tudunk-e tartani mindenkit. Ha elviszik Dybcsit/Sandrot, akkor tök mindegy kit igazolunk, nem jutunk előrébb. Bonucci nálam az, akit akár el is veszíthetünk, szerintem a négyvédős felállásban ő egy kicsit gyenge láncszem, persze olykor nagyon hülye tudok lenni a focihoz Khedira helyére kapásból tudnék mondani 30 játékost akit szívesebben néznék! Mostanában nem sok Lyon meccset láttam, de 1-2 alattomos szabálytalanság jobban megmaradt bennem, mint a jó játéka. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:48 | |
| le kell vonni a tanulságot: ha összesorsolnak ezekkel a gyikokkal és hazai pályán kezdünk, nem szabad megállni 4:0-nál _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:47 | |
| - bombahoppa írta:
- simoon írta:
kamutizi ide vagy oda, ekkora luzer csapat a földön nincs Még egy ok Verratinak eljönni onnan. Moggi elintézte | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:47 | |
| | |
|
| |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:46 | |
| - simoon írta:
- _DREAM_ írta:
mekkora kamutizi!!!4 kamutizi ide vagy oda, ekkora luzer csapat a földön nincs Még egy ok Verratinak eljönni onnan. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:45 | |
| - _DREAM_ írta:
- bombahoppa írta:
- Káváni
mekkora kamutizi!!!4 Minek nézek ilyen meccset... _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
simoon Segédedző
| |
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| |
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:16 | |
| - CsT írta:
- Én vagyok az egyetlen aki nem adna ki 40-45 millát Tolissóért?
Én nagyon szívesen elnézném Keddi helyén, szerintem minden adottsága megvan ahhoz, hogy a következő pár évben klasszis középpályás váljon belőle. Nem nagyon érdekel, mennyi pénzt költ a klub, nekem Piggy ára sem fájt annyira. A kulcskérdés nálam az, hogy az előző évek sormintájától eltérően meg tudunk-e tartani mindenkit. Ha elviszik Dybcsit/Sandrot, akkor tök mindegy kit igazolunk, nem jutunk előrébb. Bonucci nálam az, akit akár el is veszíthetünk, szerintem a négyvédős felállásban ő egy kicsit gyenge láncszem, persze olykor nagyon hülye tudok lenni a focihoz _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 22:10 | |
| Káváni _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 21:59 | |
| Én vagyok az egyetlen aki nem adna ki 40-45 millát Tolissóért? | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| |
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 17:27 | |
| Moratának itt a helye és kész, teljesen függetlenül attól, hogy Mandzu mennyivel többet szerel, dolgozik stb... Emlékeim szerint Morata is visszajárt ha kellett. Amikor a lőcsöt kellett bevetni komolyabb ellenfelek ellen, ő mindig előkapta. Nagy szükség van egy ilyen játékosra. Kritikus nyári mercatonk lesz mert 3-4 végigvihető igazolásra vagyunk attól, hogy tényleg a világ legeslegszűkebb elitjéhez tartozzunk. Pénzünk lesz dögivel : Lemina, Mandzu, Coman, Zaza eladásából legalább 70 misinek össze kell jönnie. Bonucci, Allegri marad. Alexis, Tolisso, De Sciglio + 1 center pedig teljesen reális cél. A center nyugodtan lehet Morci is. Pénzünk lenne rá az biztos. Morata csodás testéhez ritkán adatik meg az a sebesség és agilitás amivel ő rendelkezik. Bal szélről is szépen indult sokszor. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| |
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 15:22 | |
| - _DREAM_ írta:
- Mit mondott?
Még a sorsolást követően: "I always want to win, but beating Napoli will make me even happier because I'm a Juventino."-#Morata says no twice: "No return to #Juve but I rejected #Napoli for them.Juve are in my heart,I almost feel Italian"Érzékeltette: katt katt | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 15:02 | |
| | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 14:29 | |
| - CsT írta:
- Amúgy a vacsis képhez tök sok kérdésem lenne.
1.Ki a tököm ül Puli mellett?
2.Hányszor rendelt Piggy a libával töltött malacból?
3.Barzamaci egyedül issza azt az üveg bort?
Láthatató, hogy Mandzsu szerint NoGood ez az egész! Puli mellett az Lemina lesz. Ez az új fizimiskája megtévesztő. Nekem a bal felső sarokban az a Morci mez tetszik a legjobban (feltételezem ennek a vacsorának az az étterem a helyszíne, ami a klub játékosainak körében közkedvelt...Morci is rengeteget járt oda) Amúgy már így is túl sok szót fecséreltetek egy jelentéktelen klubra, amely folyamatosan vergődik. (a legnagyobb bajuk az, hogy állandóan ugyanazt játsszák: eszetlenül rohangásznak, majd a 60. perc után végük...a védekezést, ellenfélhez alkalmazkodást, az ellenfél fárasztását hírből sem ismerik) Nem tudok leszakadni Morciról...a nyilatkozata | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 12:31 | |
| Amúgy a vacsis képhez tök sok kérdésem lenne. 1.Ki a tököm ül Puli mellett? 2.Hányszor rendelt Piggy a libával töltött malacból? 3.Barzamaci egyedül issza azt az üveg bort? Láthatató, hogy Mandzsu szerint NoGood ez az egész! | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 11:40 | |
| - s4tch írta:
- első ránézésre win-win lenne, de jobban belegondolva az a helyzet, hogy nálunk sem feltétlenül játszana túl sokat. ő egy ék, gyors meccseken, kontrákban verhetetlen, de a mezőnymunkája kanyarban sincs mandzukichoz, vagy akár piggyhez képest. persze ha esetleg elmegy mandzu (amit nagyon sajnálnék), akkor morata bal szélen el tudna pengetni a kezdőben. viszont akkor 4-3-3-at kell játszani, és dybalának lesz nehéz helyet találni.
Mandzsu valószínüleg sajnos távozik, Dibcsi meg indulhatna jobbról a 433-ban, Higannyal nagyon ott lenne a támadóhármasunk.
A hozzászólást rakkenroll összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-03-08, 12:51-kor. | |
|
| |
simoon Segédedző
| |
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 11:23 | |
| - s4tch írta:
- első ránézésre win-win lenne, de jobban belegondolva az a helyzet, hogy nálunk sem feltétlenül játszana túl sokat. ő egy ék, gyors meccseken, kontrákban verhetetlen, de a mezőnymunkája kanyarban sincs mandzukichoz, vagy akár piggyhez képest. persze ha esetleg elmegy mandzu (amit nagyon sajnálnék), akkor morata bal szélen el tudna pengetni a kezdőben. viszont akkor 4-3-3-at kell játszani, és dybalának lesz nehéz helyet találni.
nyáron szerintem jön Sanchez, és Mandzu megy Kínába egy zsák pénzért. amúgy egy 4-2-3-1-hez szerintem kellene legalább 6, de lehet, hogy 7 ember, akiket lehet forgatni. Cuadrado, Dybala, Piggy, Orsolini, Sanchez és Pjaca mellé Mandzu maradhatna, vagy visszajöhetne Morata, ő eljátszana több poszton is | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| |
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 11:06 | |
| | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-08, 11:05 | |
| - simoon írta:
- s4tch írta:
szerintem 443 433 lesz, nem tudom elképzelni, hogy marad a mostani rendszer (plusz Marchi nélkül nincs Juve) A 443 is működne, ezt amúgy is viszonylag kevesen játsszák! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei | |
| |
|
| |
| Más csapatok meccsei | |
|