Higu 120 percig bírta a tömény undort, amit a szurkolók és az egykori csapattársak közvetítettek felé. Kapusgól volt szerintem, ettől függetlenül megint fontos pillanatban mattolta volt csapata kapuját.
Pofátlanok a nápolyiak, de azért megpróbáljuk mi felvenni velük a versenyt. Piggy is kaphatott volna sárgát, amiket meg tényleg kaptunk, azok teljesen jogosak voltak. Innentől kezdve csak a sérülésmentességet kell szem előtt tartani, nem hiszem, hogy három gólt kapnánk durván 50 perc alatt.
Rincon csak bekerült, SándorSándor pedig ezek szerint jól van. Sturaro Rincon duó hasznos lehet, hogy legyen valami jelenlétünk a középpályán, Dybcsivel és Pulival csak meg lesz a kapocs Higany és a középpálya között.
Ma sem várok látványos meccset de azért valamivel talán jobb lesz mint a vasárnapi.
Csirkés lehet a gyenge pont a védelmükben (persze a bohóc Reinán kívül), a Pjanic nélküli játéktól és Milik beállításától kicsit fosok, vasárnap is az volt az érzésem hogyha igazi CF-el játszottak volna nagyobb bajban lettünk volna.
ha továbbjutunk, a lazio lesz az ellenfél a döntőben.
A kezdőt illetően csak annyi kérdés maradt, hogy Bonucci mellett ki kezd. Barzagli és Benatia között dől el.
Amúgy a Lazioból ebben a Milinkovics-Szavics gyerekben szerintem komoly lehetőségek vannak, pláne az ő pedigréjével (fizikum, technikai képzettség, gyorsaság) a középpálya közepén.
Rincon csak bekerült, SándorSándor pedig ezek szerint jól van. Sturaro Rincon duó hasznos lehet, hogy legyen valami jelenlétünk a középpályán, Dybcsivel és Pulival csak meg lesz a kapocs Higany és a középpálya között.
Ma sem várok látványos meccset de azért valamivel talán jobb lesz mint a vasárnapi.
Tuttojuve kezdő tipp mára: Juventus (4-2-3-1): Neto; Dani Alves, Bonucci, Barzagli, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Sturaro; Higuain,
folytassuk itt.
A kezdőt illetően csak annyi kérdés maradt, hogy Bonucci mellett ki kezd. Barzagli és Benatia között dől el.
Amúgy a Lazioból ebben a Milinkovics-Szavics gyerekben szerintem komoly lehetőségek vannak, pláne az ő pedigréjével (fizikum, technikai képzettség, gyorsaság) a középpálya közepén.
Szerintem is, bájos volt, ahogy bejutottak a 16osra és hozzájuk értek már borult is a paraszt, a mocsok bíró nem tolerálta ezt a taktikai húzást és nem adott meg 73 tizit a lómának
ON
Ha az lesz mint vasárnap Stuani védekező skilljei jól jöhetnek, támadásban pedig szerezhet 1-2 mókás pillanatot a nézőknek.
Tuttojuve kezdő tipp mára: Juventus (4-2-3-1): Neto; Dani Alves, Bonucci, Barzagli, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Sturaro; Higuain,
folytassuk itt.
Moggi kiejtette a Lómát is. Nehezebb meccsre számítok mint vasárnap, a vezúv alján lakó majmok a bajnokságban szerintem elszálltak, ez az utolsó esélyük. A kezdőnk jobbnak tűnik a vasárnapitól, bár a balszélen szlalomozó Stuani-tól azé picit tartok. Kell egy gól és szerintem megleszünk.
4-szer kaptunk ki összvissz 1 gólnál többel. (Barca (BL), Bayern (BL), Genoa (bajnoki), Ellenség(Coppa)). Mind a négyszer nem hazai pályán, ebből kétszer úgy, hogy már minden mindegy volt, ki kellett támadni. Az Ellenség ellen meg így is továbbmentünk.
További kis érdekesség, hogy a 146 tétmeccsből Bonucci 129-szer pályára lépett, többször mint Buffon (120). A további sorrend: Lichti(107), Chiello (103). Persze nincsenek olyan sokan akik itt vannak Allegri bemutatkozása óta.
Szerintem az Albiol eset pont az, amit élőben közelről könnyebb megítélni. Nekem is óriási homorításnak tűnik, körbevette két ember és vetődött egyet előre az afrikai.
A fene tudja, akár be is fújható Albiol esete. Passzolom, nehéz eldönteni.
és ki szabálytalankodott? bonucci, aki oda se ért, vagy pjanic, aki visszahúzza kezét-lábát, hogy hozzá se érjen albiolhoz?
Albiol esete nekem már az első pillanatban színészkedésnek tűnt: elvetődik, majd mikor más repül vagy fél órája, akkor hozzáér Pjanic lábához. Bonucci egyértelműen nem csinált semmit. azért az vicces, hogy a Gazzetta szerint ez büntető, míg Dybala első félidei lökése nem annyira. konkrétan az egyik esetben nem történt szabálytalanság (hacsak nem számítjuk a színészkedést), a másiknál meg igen, azért nem tudta Dybala rendesen kontrollálni a labdát, és azért ütközött Reinával
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A fene tudja, akár be is fújható Albiol esete. Passzolom, nehéz eldönteni.
és ki szabálytalankodott? bonucci, aki oda se ért, vagy pjanic, aki visszahúzza kezét-lábát, hogy hozzá se érjen albiolhoz?
Ami tisztán látszik, hogy ha a lúzer afrikaiak nem azzal foglalkoznak, hogy a bírónak pofázzanak, akkor lazán megakadályozhatták volna a kontrát amiből a gólt kapták.
Milyen hiszti lenne abból ha egy ilyen Albiol-esést nekünk befújnak, egy Cuadrado-Rája szituációt meg nem a Napolinak...szerencsétlen, lúzer banda, remélem a madrid agyonveri őket, aztán elássa, majd kiássa megint agyonveri őket és lehugyozza a sírjukat.
...és a gazzetta szerint callejon nem volt lesen, sőt, dybalát sem lökte meg eléggé strnic. elmehetnek a picsába.
A fene tudja, akár be is fújható Albiol esete. Passzolom, nehéz eldönteni. Dybala lábfejére lépett kulabula, az tisztán látszik. Puli esetében meg nem is értem, miért reklamálnak. Az a bohóc Reina simán letarolta a fürtöst. Egyébként ja, a Strnic lökés is érdekes szitu, ha már annyira kukacoskodunk.
Chiellini és Paratici nyilatkozata ül, így kell.
Ellenben a líbiaiak már sírnak, Giuntoli, Reina...a legszánalmasabb meg ADL, aki a Primaverát küldené ki a visszavágóra.
most néztem az összefoglalót, mindkét tizi ajándék volt az első a sporitól, a második meg reinától, ha nem nyúl mellé a labdának, akkor az egy tökéletes kijövetel lúzer balfasz
az első is sima tizi volt, kulibali rálépett Dybala lábára, persze homorított, de a labda játékban volt, ha a feka nem jár csárdást a kicsi lábfején vissza is kaphatta volna a labdát Piggitől
A Gazzetta szerint mindkét tizink jogos volt es a Pjanic vs Albiolra is meg kellett volna adni.