Sosem játszottunk olyan háromvédős felállásban, ahol 4 fős középpálya volt előttük, mindezt Asaval és Lichttel a széleken. Teljesen érthetetlen öngól. Lehet lesajnálni a kupát, meg hogy nem kell, de alapból még mindig jobbak itt az esélyek, mint a bl-ben.
Ez az egész azért necces így mert sok lesz az a 4 eltöltött nap Nápolyban. Szerintem alapból nem nyerni mentünk volna de ha ma nem nyerünk akkor az már a bajnokira is rányomja a bélyegét. Maxi szerintem is kicsit túlkombinálta. Lichti fogalmatlan, lassú, körülményes. Nem tudom felfogni hogy kerülhet a Puli/Alves(/Pjaca) duó (trió) elé folyamatosan.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Maxi ezt túltolta, 3-4 játékosunknak láthatóan fogalma sincs milyen pozícióban játszik. Igazából volt 3 "akkora" helyzetünk mint amiből a gólt kaptuk. Szerintem ha nem lövünk legalább hármat biztosan kiesünk...
ahh, jó hogy bedobtad, munkán nem tudtam megnézni, utána meg megfeledkeztem róla. Tartok tőle hogy megrendezett videóról van szó, szvsz alapesetben egy ilyen félórás séta alatt elverték volna mint b*zi a f@szát
A fene tudja, ilyen vademberek között lehet-e egyáltalán megrendezett videót csinálni! Mondjuk az csalódás, hogy szarral nem dobálták meg sehol...
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
ahh, jó hogy bedobtad, munkán nem tudtam megnézni, utána meg megfeledkeztem róla. Tartok tőle hogy megrendezett videóról van szó, szvsz alapesetben egy ilyen félórás séta alatt elverték volna mint b*zi a f@szát
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Őszinte leszek, nekem nem nagyon áll fel a cerka a Coppától....szóval vagy nyerjünk 4-0-ra vagy kapjunk ki itthon a de tunéziai visszavágónak ne legyen tétje...vannak fontosabb dolgaink is a kupától!
Mondanám, hogy szarjuk le ezt a meccset, mert ez csak Coppa, de az igazság az, hogy 3-4 csapaton kívül senki sem tud értelmezhető ellenállást tanúsítani olaszhonból, szóval már csak azért is vegyük komolyan, mert fel lehet készülni vele a nagyobb feladatokra (remélhetőleg lesznek még idén ilyenek).