| Korábbi játékosok | |
|
+19_DREAM_ Téjlor89 vektra EsztéNégy tjunior exchaby Malloy Petike007 bombahoppa Krisz rakkenroll simoon kilopo virracocha CsT zetterberg40 LeRoi10 Tankcsapda s4tch 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2020-02-08, 20:07 | |
| - LeRoi10 írta:
- Imre eddig hatalmasat megy a Leverkusen ellen. Vert is egy gyönyörű gólt.
Várható volt... | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2020-02-08, 19:14 | |
| Imre eddig hatalmasat megy a Leverkusen ellen. Vert is egy gyönyörű gólt. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2020-01-15, 12:29 | |
| - Petike007 írta:
Nem biztos hogy rossz lett volna a Poulsen Momo páros, csak előre voltunk lófaszok. MEg a védelem is gané volt. MEg vezetőség is. Meg lehet ők is így jobban végiggondolva. De attól még bírtam Momo-t Háááát... Sissoko gyakorlatilag egy sokkal gyengébb verziója volt Matuidinek. 3 méternél messzebb nem tudott pontosan passzolni és nem volt egy labdazseni. Labdát kergetni nyilván jó volt, de annyi. Ha az magában érne valamit akkor most nem reménykednénk kétségbeesetten abban, hogy nem hosszabbítunk Mátyással (amúgy szerintem rátolunk majd 2 évet, 32 évesen is 18milla az értéke, de persze eladni nem fogjuk tudni, amint Khedira esete mutatja). | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| |
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2020-01-15, 11:36 | |
| - Petike007 írta:
Szerintem hatalmas potenciál volt benne. Csak anno senki nem a helyén játszott. Igazi ütköző kp volt brutál jó fizikummal. Poulsennel jól zártak középen! Ott ember csak fekve ment át. | |
|
| |
Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2020-01-15, 11:34 | |
| | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
CsT Takaroggyon!!!
| |
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-10-03, 18:56 | |
| Basszus, ha az a térdsérülés nincs....
Marci 2-3 szezonon át világ elit volt, amikor végre volt edző és csapat is. Igazi legenda! Imádunk és köszönünk mindent Kis Herceg! | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-10-03, 16:50 | |
| | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-10-03, 16:30 | |
| | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-07-10, 17:16 | |
| - simoon írta:
- Neto a katalányoknál
13-as mez
csórikám Az olaszoknál a 13as szerencseszám, tudtommal nekik a 17es jelenti a viciousbadevildevilmayhemfilthysatanic badluck csillagzatot. A brazilspanyolportugálkatalán babonakör és számmisztika számomra ismeretlen. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-07-10, 12:37 | |
| Neto a katalányoknál 13-as mez
csórikám | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-06-06, 11:44 | |
| - s4tch írta:
második számú kapusnak igen.
kár, hogy ő pont azért utasíthatta vissza a psg ajánlatát, vélhetően azért, mert első számú kapus szeretne lenni. tehát nem. Lehet, hogy neki is csak az olasz kaja hiányzott | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-06-06, 11:26 | |
| - Téjlor89 írta:
- ...Második számú kapusnak visszavennétek?
második számú kapusnak igen. kár, hogy ő pont azért utasíthatta vissza a psg ajánlatát, vélhetően azért, mert első számú kapus szeretne lenni. tehát nem. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-06-06, 10:41 | |
| - Téjlor89 írta:
Most mondta az ügynöke, hogy tuti nem vonul vissza :O
Mi értelme van ennek a bohóckodásnak, őszintén? Mindenképp le akarja dönteni a saját sobrát? Miért nem érzi, hogy mikor kell méltóságteljesen abbahagyni? Bár lehet, hogy a ManU meccs után ez a vonat már elment...
Az ügynöke a Juventust, a Genoat és a Laziot emlegeti lehetséges következő állomásként. Második számú kapusnak visszavennétek? Menjen vissza a Parmaba védeni, az még stílusos is lenne, minden más értelmetlen. | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-06-06, 10:26 | |
| - EsztéNégy írta:
Megérte leigazolni horror fizuért, kiestek miatta egy hulladék ManU ellen. Most mondta az ügynöke, hogy tuti nem vonul vissza :O Mi értelme van ennek a bohóckodásnak, őszintén? Mindenképp le akarja dönteni a saját sobrát? Miért nem érzi, hogy mikor kell méltóságteljesen abbahagyni? Bár lehet, hogy a ManU meccs után ez a vonat már elment... Az ügynöke a Juventust, a Genoat és a Laziot emlegeti lehetséges következő állomásként. Második számú kapusnak visszavennétek? | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-06-05, 19:42 | |
| - s4tch írta:
- buffontól elköszöntek párizsban:
https://twitter.com/PSG_English/status/1136294858061205505 Megérte leigazolni horror fizuért, kiestek miatta egy hulladék ManU ellen. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-06-05, 17:46 | |
| buffontól elköszöntek párizsban:
https://twitter.com/PSG_English/status/1136294858061205505 | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 21:09 | |
| - bombahoppa írta:
Reggel óta filózok. Valamikor napközben érett meg a gondolat, hogy nem írom alá. Nem Conte miatt, hanem a Juventus miatt. A múltat végképp eltörölni nem stílus. De nem az ellen vagyok aki aláírta, hanem a Conte képviselte "szomjan halok a forrás vize mellett" filozófia ellen. Ikonból zsoldos.
Ne szeptemberben, és ne is decemberben dobják ki. Dobják ki február közepén, amikor kiesnek az EL-ből, a coppa már a feledés homályába vész, és a scudettót végleg elveszítették. Álruhában meneküljön Velencébe, a karnevál legyen egyetlen vigasza, ott egyen 10 Eurós pizzaszeletet a sikátorokban.
Mindaddig persze tiszta szívből kívánom, hogy ezer Belzebub fűtse alatta a kispadot a pokolfajzat-lator stadionban. A kénköves tűz pörkölje le a haját, és rojtosra ordított hangszálai egyenként pattanjanak el a februári zimankóban. Milánó városára telepedjen örök tél, és sűrű szmog eméssze el a szépfiút. Kövesse sötét árnyék szerte Itáliában és verekedjen össze a Nyál Gólemmel, Icardi csábítsa el a nejét, és Marotta vonja meg a borravalóját.
Én kiírtam magamból, remélem nem terheltelek túl Titeket. én se írom, de megértem én nem feledem amit a juventusért tett én a jelenét (a jellemét) siratom nostredamus legyen veled | |
|
| |
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 21:01 | |
| Nem tudom miért, de nekem nem érte el az ingerküszöböm. Egyszerűen legyintettem, még egy ember aki eladta a lelkét. Nem kell vele foglalkozni! Helyette inkább még jobban meg kell becsülni azokat akiknek még emberi érték a becsület. | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 20:54 | |
| - Téjlor89 írta:
- Én aláírtam. Jól esett
Reggel óta filózok. Valamikor napközben érett meg a gondolat, hogy nem írom alá. Nem Conte miatt, hanem a Juventus miatt. A múltat végképp eltörölni nem stílus. De nem az ellen vagyok aki aláírta, hanem a Conte képviselte "szomjan halok a forrás vize mellett" filozófia ellen. Ikonból zsoldos. Ne szeptemberben, és ne is decemberben dobják ki. Dobják ki február közepén, amikor kiesnek az EL-ből, a coppa már a feledés homályába vész, és a scudettót végleg elveszítették. Álruhában meneküljön Velencébe, a karnevál legyen egyetlen vigasza, ott egyen 10 Eurós pizzaszeletet a sikátorokban. Mindaddig persze tiszta szívből kívánom, hogy ezer Belzebub fűtse alatta a kispadot a pokolfajzat-lator stadionban. A kénköves tűz pörkölje le a haját, és rojtosra ordított hangszálai egyenként pattanjanak el a februári zimankóban. Milánó városára telepedjen örök tél, és sűrű szmog eméssze el a szépfiút. Kövesse sötét árnyék szerte Itáliában és verekedjen össze a Nyál Gólemmel, Icardi csábítsa el a nejét, és Marotta vonja meg a borravalóját. Én kiírtam magamból, remélem nem terheltelek túl Titeket. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 20:22 | |
| - exchaby írta:
- remélem is hogy sikerült tartania a szavát és visszavezeti őket... a harmadik helyre
C-be inkàbb ha megteszi, újra imádni fogom ill. kívánom neki, hogy akkorát bukjon, decembert se élje meg a padon kibaszott gáz ez az ember | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 19:20 | |
| remélem is hogy sikerült tartania a szavát és visszavezeti őket... a harmadik helyre _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 18:20 | |
| "Azért választottam a Zintert, mert egy nagyon ambíciózus projektet vázoltak elém, illetve lenyűgöző a csapat történelme, és hihetetlenül motivál, hogy visszahelyezzem oda ezt a csapatot, ahová való." Ahová való? A Calciopoli utáni éveket megelőzően 1989-ben nyertek bajnokságot, és azért na, a Mancini-Mourinho éra elsősorban a zöldasztalnál tönkre vágott bajnokság megnyerését jelentette... Nekik szigorúan a történelmük alapján a 2-3. hely bőven megfelelő, oda visszavezetheti őket. Ha a Milannál nyilatkozik ilyet, akkor annyira nem lehetne belekötni, plusz nem is bántam volna, ha a Milant szedi össze, nekem régebben is szimpatikusak voltak, és a Juve-Milan csatákat sokkal szívesebben nézném, mint ezt. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 15:58 | |
| - Téjlor89 írta:
Hm. Érdekes, köszi az infót. Nem tudtam, hogy ebben a témában megszólalt.
Akkor viszont a következő kérdésem az lenne, hogy ennek az oka az volt, hogy: A.) Agnelli haragudott rá a távozása körülményei miatt és azért nem kellett neki Conte? B.) Már rég óta le van zsírozva a következő edző? C.) Nem ilyen profilú edzőt szeretne Agnelli, hanem olyat, aki fogyasztóbarátabb focit játszik? Az interjú alapján nincsenek rosszban Agnellivel. Ez még ugye Maxi kicsapása előtt volt. "Úgy érzem, hogy adósa vagyok Agnellinek. Ígéretet tettem neki, s azt mondtam, hogy ugyan időre lesz hozzá szükség, de az a cél, hogy a Juventust visszavezessem a világ csúcsára. Azonban ezt nem tudtam beteljesíteni. Visszatérni a Juventushoz, hogy beváltsam az ígéretemet? Egy házassághoz mindkét fél belegyezése szükséges. Úgy gondolom, hogy a Juventus elindult egy úton, s szerintem nagyon elégedettek Allegrivel, aki kétségkívül folytatta a munkámat, s nagyon jó teljesítményt nyújt. Az ember soha sem tudhatja, hogy mit hoz a holnap." Illetve: "Ha ma hív valaki, tudom, hogy ragaszkodnom kell a labdarúgásról alkotott elképzeléseimhez és a módszereimhez, mert nagyon szigorú vagyok magammal szemben. Nem végzek mikromenedzselést, ahogyan nem gondolom azt sem, hogy az edzőnek az a dolga, hogy a lehető legkevesebb kárt okozza. Amennyiben egy klub így gondolkodik, nem érdemes engem hívniuk. Ezen túl van egy problémám: a győzelem. Ez a munkám célja. Ez vonatkozik bármelyik csapatra, nem csak az Interre és a Milanra. Roma? A feltételek nem adottak." Ebből az jön le, hogy nagyobb beleszólást akar, amit nálunk nem biztos, hogy megkapna (kérdés, hogy Beppe mennyire hanyagolja majd miatta a fillérbaszást) A lapok szerint Dzeko az első kívánság. Valamint Conte eddigi munkássága inkább a bajnokságban volt sikeres, nem a nemzetközi színtéren, tehát nekünk itt és most szerintem nem rá van szükségünk. Szóval én szerintem ezekért nem. Persze ha mégis Sarri lesz, akkor visszavonok mindent, mert ő a bajnokságokban sem hozott extrákat! | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 14:48 | |
| - CsT írta:
A múltkori gazettás(?) mélyinterjúban volt egy olyan mondata, hogy ő csak ott lehet edző, ahová hívják. Abból nagyon az jött le, hogy ő visszajönne, de Agnellinek nem kell, pedig állítólag Nedved nek ő volt az első számú jelöltje. Hm. Érdekes, köszi az infót. Nem tudtam, hogy ebben a témában megszólalt. Akkor viszont a következő kérdésem az lenne, hogy ennek az oka az volt, hogy: A.) Agnelli haragudott rá a távozása körülményei miatt és azért nem kellett neki Conte? B.) Már rég óta le van zsírozva a következő edző? C.) Nem ilyen profilú edzőt szeretne Agnelli, hanem olyat, aki fogyasztóbarátabb focit játszik? | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 14:30 | |
| - Téjlor89 írta:
- Csak az érdekelne engem, hogy vissza akart-e jönni a Juventushoz és Agnelli nem tartott esetleg igényt a szolgálataira?
Nem mintha ez felmentő tényező lenne az árulására. Inkább csak érdekelne. A múltkori gazettás(?) mélyinterjúban volt egy olyan mondata, hogy ő csak ott lehet edző, ahová hívják. Abból nagyon az jött le, hogy ő visszajönne, de Agnellinek nem kell, pedig állítólag Nedved nek ő volt az első számú jelöltje. | |
|
| |
Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 14:16 | |
| Csak az érdekelne engem, hogy vissza akart-e jönni a Juventushoz és Agnelli nem tartott esetleg igényt a szolgálataira?
Nem mintha ez felmentő tényező lenne az árulására. Inkább csak érdekelne. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 14:03 | |
| Kedves Antonio, ha azt mondod hogy hazatérsz, az nálad hol van..? | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2019-05-31, 12:27 | |
| Most jövök varratszedésről, azt hittem ott fogok hányni, nem itthon a képernyő előtt.
Én edzőként jobban kedveltem mint játékosként.
Az elveim ugyanazok, bárhová csak mordorba ne, aki oda megy számomra halott ember.
Kevés sikert teneuroman! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Korábbi játékosok | |
| |
|
| |
| Korábbi játékosok | |
|