Amúgy lassan leeshetne már a FIFAnak, hogy csökkenteni kellene a meccsek számát nem pedig növelni mindenféle hoki sorozattal, mint a Nations League, Klub VB stb, a kibővített VB is agyfasz.
Az egy dolog hogy nem tudja lekötni az emberek figyelmét ilyen mennyiségben, de fizikailag se bírják a játékosok. Csodálkozom hogy senki nem csinált még statot ACL szakadás gyakoriságra a 90es években vs az utóbbi 10 évben.
Petike007 and Malloy like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2023-02-14, 16:05
Bentancur ugye nem kölcsönben van?
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Azért egészen elképesztő, hogy több milliárd forintot lehet így keresni évente ..... hosszú éveken át. Nem akarok demagóg munkásosztály-fodballista hasonlatokat ellőni, mert azoknak semmi értelme, de Ramsey hihetetlen ahogy elevickél évek óta. A házat, kocsit tettem volna rá, hogy a VB-re pont játékra alkalmas lesz.
Malloy likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-12-10, 10:03
Marcsi
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-12-07, 18:42
Krisz írta:
Közben Portanovat első fokon 6 év börtönre ítélték gang rape miatt...
Még szerencse, hogy elpasszoltuk, plusz 1 emeletnyi PRost kellene felvenni, ha még ez is húzná a brandünket.
Agnelliéknek lesz benn ismerős legalább!
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-12-07, 13:27
Közben Portanovat első fokon 6 év börtönre ítélték gang rape miatt...
Még szerencse, hogy elpasszoltuk, plusz 1 emeletnyi PRost kellene felvenni, ha még ez is húzná a brandünket.
Egyébként De Ligt mocsok jó a Bayernben, ahogy az várható volt. Tegnap pl. őt választották a meccs emberének a Barca ellen.
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-10-02, 18:37
Nicolo Rovella (20) vs Sampdoria
11 recoveries 7 passes into final third 🧠 5 long balls 40 accurate passes 3 tackles won (match high) 🧱 8.0 match rating
Krisz likes this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-09-14, 12:52
Matteo írta:
Így retrospekt szerintem hiányzik Dybusz:
- nincs elég kreatív ember - az új jövevények is üvegből vannak - ez a szöveg h nem illik bele a koncepcióba szerintem fasság, mert nincs semmi koncepciónk
Jó helyen van. Nekem nem hiányzik. Megdolgozott érte a kicsi és az ügynöke, hogy a Rómáig jusson. Oriana Sabatini sem tett jót neki.
Krisz, bombahoppa and Malloy like this post
Matteo Labdaszedő
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-09-14, 12:46
Így retrospekt szerintem hiányzik Dybusz:
- nincs elég kreatív ember - az új jövevények is üvegből vannak - ez a szöveg h nem illik bele a koncepcióba szerintem fasság, mert nincs semmi koncepciónk
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-09-13, 21:33
zetterberg40 írta:
Az egyik másik Arthur.
A mi Arthurunk a Pool padján csücsül.
Tudom!
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-09-13, 21:13
vektra írta:
Arthur gól Lisszabonban!!!! Remélem megveszik!!
Az egyik másik Arthur.
A mi Arthurunk a Pool padján csücsül.
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-09-13, 21:06
Arthur gól Lisszabonban!!!! Remélem megveszik!!
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-14, 23:00
Nem kárörvendés, csak ténymegállapítás. De Light a padon nézte végig a bájérn első meccsét.
Edit: másodikat. Az első bajnokin is a padon kezdett, de becserélték.
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-08, 08:30
CsT írta:
Paredes max azt a problémát oldja meg, hogy ki játsszon a védelem előtt. Ettől szerintem van 3-4 bőven nagyobb probléma. Az első, hogy a kapitánynak megtett Bonucci irányítja majd a védelmet, szóval jó lenne tisztázni, hogy attól, hogy ő a kapitány még nem lesz feltétlenül kezdő. Aztán ott van a szélső védő probléma, van Puli és ennyi, mindenki más szar vagy sérült esetleg szar és sérült is. Aztán ott van a kp azon része akinek előrefelé kellene játszani, ez a kabát azért csakis Fagyira nagy lesz és serie B-s szezon után. A támadósorban meg nem csak minőségi a probléma hanem mennyiségi is. Bal szélre is kell ember meg egy vice Vlahovic is nagyon kellene (elnézve a formáját lehetőleg olyan aki akár kezdőbe is dobható).
Mellesleg Maxi az ifik elleni meccs után azt nyilatkozta minek ide Paredes amikor van Loca és Rovella. Szóval olyat végképp nem igazolnék akit az edző feleslegesnek tart.
Mondjuk az se mindegy, hogy a 3 fős kpnkból 1 (Zakariás) totál laczkó, még Rabióval is előrébb vagyunk. Akinek amúgy a tegnapi Bré penetráció 6 öltés lett.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-08, 08:17
Malloy írta:
Most, hogy a psg betárazott középpályásokból, megpróbálnám elhozni Parádést sima kölcsönnel. Max opciós joggal ami nem kötelező. Ők már tuti szabadulni akarnak tőle.
Még ha nem lenne sérülékeny el tudnám fogadni, hogy hozunk még egy nem-registat, de így semmi értelme, nagyon kicsi az esélye hogy beváljon. Egy sokkal kevesebb kockázatnak kinéző Zakariásból is egy rakás szerencsétlenség lett. A kölcsön nyilván mérsékelné a kockázatot, de gondolom Rovella vagy Miretti elküldését jelentené. Nekem nem éri meg.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-08, 08:13
Malloy írta:
Most, hogy a psg betárazott középpályásokból, megpróbálnám elhozni Parádést sima kölcsönnel. Max opciós joggal ami nem kötelező. Ők már tuti szabadulni akarnak tőle.
Paredes max azt a problémát oldja meg, hogy ki játsszon a védelem előtt. Ettől szerintem van 3-4 bőven nagyobb probléma. Az első, hogy a kapitánynak megtett Bonucci irányítja majd a védelmet, szóval jó lenne tisztázni, hogy attól, hogy ő a kapitány még nem lesz feltétlenül kezdő. Aztán ott van a szélső védő probléma, van Puli és ennyi, mindenki más szar vagy sérült esetleg szar és sérült is. Aztán ott van a kp azon része akinek előrefelé kellene játszani, ez a kabát azért csakis Fagyira nagy lesz egy serie B-s szezon után. A támadósorban meg nem csak minőségi a probléma hanem mennyiségi is. Bal szélre is kell ember meg egy vice Vlahovic is nagyon kellene (elnézve a formáját lehetőleg olyan aki akár kezdőbe is dobható).
Mellesleg Maxi az ifik elleni meccs után azt nyilatkozta minek ide Paredes amikor van Loca és Rovella. Szóval olyat végképp nem igazolnék akit az edző feleslegesnek tart.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-08-08, 09:15-kor.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-08, 07:24
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 15:59
CsT írta:
De ez szerintem nem ligafüggő. Persze másfajta foci van a PL-ben mint olaszban vagy spanyolban, de a formációt minden esetben az fogja meghatározni, hogy milyen a kereted illetve, hogy a húzóembereid milyen poszton a legjobbak. Ha pl van egy kurva jó irányítód akkor nem fogsz 3-4-3-at játszatni mert ahhoz 2DM kell, ha gyors jól cselező szélsőid vannak akkor adja magát egy 4-3-3...stb nem az alapján fogsz dönteni, hogy milyen stílusú az adott ország focija. Klopp vagy Tuchel ugyanezt a rendszert játszatta az előző csapatainál a Ligue1-ben meg a bundásban. Egyébként a Spurs Conte alatt jó pár meccsen nyomott 3-5-2-őt amikor nem volt megfelelő mennyiségű szélső viszont ott volt Dele Alli, akkor arra volt optimálisabb a keret. Aztán Alit eladták jött Kulu és így már sokkal logikusabb a 3-4-3.
Conte örökölt egy nagyon standard 4231et, Delet szerintem szíve szerint úgy baszta volna ki az első edzés után, mint anno Reto Zieglert ezért ő aligha volt tényező, hogy mit játsszon a csapat. Az első dolga az volt, hogy 3 védős formációt alakítson ki, ehhez azért eléggé fel kell forgatni a keretet, amit meg is tettek. Szóval simán vehetett volna olyan spílereket, hogy 352 legyen belőle, mint a férgeknél, de ugyanúgy ahogy a Chelseanél 343 lett belőle. Jogos persze amit írsz, de a PL karakterisztikája, azaz hogy milyen játékot várnak el, biztosan hatással van a keretre, azaz a játékostípusokra is. Az olasz bajnokságban nagyon ritka az az echte szélső, mint ami a PLben általános, illetve a legtöbb csapat 4 védővel játszik náluk és így a feladatok is máshogy oszlanak el. Italiaban kevesebbet kockáztatnak, egy PL szélsőnek alapból kevesebb melója van. Ha most egy olasz edző elmegy a PLbe csapatot edzeni akkor ha sikeres akar lenni akkor nem fog full olasz focit játszani a kerettől függetlenül sem. Én valahogy azt látom, hogy Kula pont ehhez a hibrid vonalhoz passzol. Elfut, bevág, lő, passzol, nem gondolkodik, melózik.
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 15:33
Tankcsapda írta:
Már hogyne lenne köze. A PL tempósabb, rakkolósabb, jobb erőnléttel rendelkező csapatok vannak. Ott nem lehet olyan formációra alapozni, amely alapvetően védekezőbb, jó eséllyel az ellenfelek nagyobb százalékban pressingelnének hatékonyan a Tottenham ellen, szükség van egy eleve támadóbb focira, és magasabb védekezési vonalakra, ami kiváltható azzal, hogy egy középpályás helyett egy visszavont támadóval több kerül a csapatba. Ha ott Conte nyomat egy 3-5-2-t, akkor a BL sem lenne meg nekik. Azért a Son-Kane párost szerintem simán fel lehet küldeni, elég erős kettős névre.
De ez szerintem nem ligafüggő. Persze másfajta foci van a PL-ben mint olaszban vagy spanyolban, de a formációt minden esetben az fogja meghatározni, hogy milyen a kereted illetve, hogy a húzóembereid milyen poszton a legjobbak. Ha pl van egy kurva jó irányítód akkor nem fogsz 3-4-3-at játszatni mert ahhoz 2DM kell, ha gyors jól cselező szélsőid vannak akkor adja magát egy 4-3-3...stb nem az alapján fogsz dönteni, hogy milyen stílusú az adott ország focija. Klopp vagy Tuchel ugyanezt a rendszert játszatta az előző csapatainál a Ligue1-ben meg a bundásban. Egyébként a Spurs Conte alatt jó pár meccsen nyomott 3-5-2-őt amikor nem volt megfelelő mennyiségű szélső viszont ott volt Dele Alli, akkor arra volt optimálisabb a keret. Aztán Alit eladták jött Kulu és így már sokkal logikusabb a 3-4-3.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 15:16
Krisz írta:
Szerintem a sérülései miatt is mi vagyunk a felelősök.
Tuti valami vízér megy a stadion alatt, másra már nem tudok gondolni! De aki innen elmegy az egyből megtáltosodik!
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 15:15
CsT írta:
Szerintem nincs, a Spursnél 1 csatár van(volt) Kane, azzal nehéz lett volna 3-5-2-őt nyomni, Conte baromi gyorsan kiszűri ki kell neki és ki nem. Nem próbálgat embereket testidegen posztokon.
Már hogyne lenne köze. A PL tempósabb, rakkolósabb, jobb erőnléttel rendelkező csapatok vannak. Ott nem lehet olyan formációra alapozni, amely alapvetően védekezőbb, jó eséllyel az ellenfelek nagyobb százalékban pressingelnének hatékonyan a Tottenham ellen, szükség van egy eleve támadóbb focira, és magasabb védekezési vonalakra, ami kiváltható azzal, hogy egy középpályás helyett egy visszavont támadóval több kerül a csapatba. Ha ott Conte nyomat egy 3-5-2-t, akkor a BL sem lenne meg nekik. Azért a Son-Kane párost szerintem simán fel lehet küldeni, elég erős kettős névre.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 15:02
CsT írta:
Allegri te fasz!
Szerintem a sérülései miatt is mi vagyunk a felelősök.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 14:51
Allegri te fasz!
Krisz, LeRoi10 and bombahoppa like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 13:18
CsT írta:
Jól mutatja az amcsi bajnokság komolyságát!
Kétkezes les. Csak akkor fújják be, ha egyik lábad sincs a talajon. Egyfajta lépéshiba.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Korábbi játékosok 2022-08-07, 11:12
LeRoi10 írta:
Mi a fasz?! Végülis korrigálta a hibáját..... Ha valaki a grundon csinált ilyet picsán lett rúgva.