Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi

Go down 
+8
CsT
Tankcsapda
s4tch
_DREAM_
bombahoppa
zetterberg40
rakkenroll
exchaby
12 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-30, 15:13

https://twitter.com/ADP1113/status/1033424601957785601
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 12:06

Krisz írta:
Jack of all trades master of none. Emellett az ő profizmusa se verdesi az egeket. Nálunk rendszeresen akkor esett ki (és sokszor kreténségek miatt) amikor a legnagyobb szükség lett volna rá. Nekem egyáltalán nem hiányzik, egy jó Marcsi vagy egy nem rinyáló Vidal sokkal inkább.

na ja, voltak balhéi és sérülései, meg már a korban is benne van, de nincs még egy olyan univerzális játékosunk, akit nagyjából minden meccsen, bármelyik poszton be lehetett dobni. az ideális squad player volt, amikor épp nem volt sérült. ha választani kéne egy egészséges caceres és egy egészséges de sciglio, vagy akár bentancur közül, nyilván az ingyánt választanám.
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 11:23

Dybalának nagyjából semmi olyan erénye nincs ami miatt megérné szélsőként játszatni, szóval a 4-3-3-nak ő lehet az igazi áldozata kivéve ha bebasszuk középre amolyan fake9-nak.

Szandi tavaly bőven pihent, a vb se vehetett ki belőle sokat, úgyhogy vezekeljen csak egyedül az elmúlt évi hulladék teljesítményéért. Very Happy

Caceres jó csávó volt, csak szerette buli után pörgetni a Porschét.  clown
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 11:13

s4tch írta:

nyiss egyet, macifül bounce

dybala most a rotáció áldozata lett, ugyanez meg fog történni roncival és costával is. nekem úgy tűnik, most egyedül szandi a fix pont, lévén egyelőre sérült mindkét cseréje. a többieket szépen cserélgetni fogja maxi.

jut eszembe, tudjátok, ki hiányzik nekem a keretből? caceres. az, hogy tudott 4-5 posztot viszonylag korrekt szinten, nagyjából egyedülálló.

Jack of all trades master of none. Emellett az ő profizmusa se verdesi az egeket. Nálunk rendszeresen akkor esett ki (és sokszor kreténségek miatt) amikor a legnagyobb szükség lett volna rá. Nekem egyáltalán nem hiányzik, egy jó Marcsi vagy egy nem rinyáló Vidal sokkal inkább.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 10:42

s4tch írta:

jut eszembe, tudjátok, ki hiányzik nekem a keretből? caceres. az, hogy tudott 4-5 posztot viszonylag korrekt szinten, nagyjából egyedülálló.
gyönyörű meglátás, mennyire igaz! <3
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 10:41

CsT írta:
Tv-n keresztül totál görcsösnek tűnik a luzitán, meg a csapat is miatta, a szabikat is ezért rúgatjuk vele, hogy hátha bepattan....egyenlőre azért nincs komolyabb gáz, mert hoztuk a 2 meccset, de ha becsúszik egy-egy gyengébb eredmény akkor egyből ő lesz a közellenség a sajtónál (pedig ez Kebabot illetné Very Happy ).
nézem a meccseket, az edzésvideókat, az interjúkat és minden más szart a juve-tv-én és ezek alapján ronci nekem egyáltalán nem tűnik görcsösnek
fut, dolgozik, mosolyog, trécsel mindenkivel. a meccsen rinyál a többieknek, de szerintem ez a maximalizmusa miatt van (mintha magamat látnám Laughing)

én azt érzem rajta hogy magabiztons, tudja hogy változtatnia kell de jó lesz, csak kell egy kis idő
szerintem mi projektáljuk ki rá a saját aggodalmunkat/görcsünket Smile

A hozzászólást jackie_d összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-28, 10:46-kor.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 10:39

CsT írta:
...(lehetne kézilabda topic is Very Happy)...

nyiss egyet, macifül bounce

dybala most a rotáció áldozata lett, ugyanez meg fog történni roncival és costával is. nekem úgy tűnik, most egyedül szandi a fix pont, lévén egyelőre sérült mindkét cseréje. a többieket szépen cserélgetni fogja maxi.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 10:24

Értem én a kebab szitut csak nem örülök neki, valakinek muszáj labdát szerezni/ütközni középen és mivel Pjancsi tud irányítani legjobban a csapatból ezért a mellette lévőnek muszáj valami fizikumot teremteni mert anélkül komolyabb csapat ellen trében leszünk.

Can tényleg egy vadbaromnak tűnt, amikor beállt és egy ártalmatlan szituban egyből letarolta a lazios gyereket.

A kézilabdában könnyebb a szitu ott aki nem tud védekezni azt le lehet cserélni! Smile (lehetne kézilabda topic is Very Happy)

Persze a középpálya csak az egyik problémánk, a csatársor jelenleg ugyanígy ad-hoc jellegű, de nyilván Maxi néhány meccs után majd kitalálja mi lesz a legjobb.

Jelenleg én úgy érzem Mandzunak muszáj játszani Ronci miatt, mert ő nem fog grintázni a mezőnyben ez tuti (ellenben a malaccal), jelenleg kicsit úgy érzem alárendeljük a csapatjátékot miatta....persze aztán jönnek a további kérdések ha nem műkszik a 2 kp-s rendszer akkor mi van? Hol lesz helye Dybalának? Ha Ronci szélső lesz akkor ki lesz középen? 

Tv-n keresztül totál görcsösnek tűnik a luzitán, meg a csapat is miatta, a szabikat is ezért rúgatjuk vele, hogy hátha bepattan....egyenlőre azért nincs komolyabb gáz, mert hoztuk a 2 meccset, de ha becsúszik egy-egy gyengébb eredmény akkor egyből ő lesz a közellenség a sajtónál (pedig ez Kebabot illetné Very Happy ).
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 09:51

CsT írta:
Szép és becsülendő dolog ez a passz sáv zárás, de ez olyan mint amikor a malacot dicsértük, hogy brusztol a mezőnyben viszont nem lő gólt. Itt ugyanaz a szitu ha nem szerez labdákat akkor a mellette lévőnek (Pjanic) is kell. Ő meg akkor nem tud 100%-os arra koncentrálni amikre igazán kellene (szervezni, irányítani) vagy be kell tenni egy 3 kp (Matyi,Can) de akkor elől kell kihagyni egy Dyabalát/Bernátot/Kosztát...sehogy nem jó. Rá kellett volna ugorni egy Fabinho szintű állatra és akkor semmi gond nem lenne, persze még nem láttunk 90 perce egy Can-Pjanic párost vagy egy Can-Pjanic-Matyi hármast együtt.
lényeges különbég hogy a malac-nak a gólszerzés volt a feladata, míg látszólag kebab-nak nem ez a feladata 
a következő meccsen figyeld, hogy ki az első akinek labdaszerzés után passzolunk, vagy ki az aki labdavesztés után egyből zavar/letámad

persze, lehet erről vitatkozni hogy ez mennyire jó pjanic-nak vagy a csapatnak, de ez a játék maxi döntése, nem kebab-é
sz'al khedirát ezért szidni, minimum igazságtalan, ő teszi a dolgát, az adottságaihoz képest szerintem becsülettel
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 09:44

Krisz írta:

Hehe, 2 évig kézi kapus voltam. Értem miről van szó, de ahogy te is írtad, valaki más csinálja meg a szerelést, viszont ha Pjanicon kívül nincs más akkor szopóálarc.

Egyébként pont a fél tucat meccs a lényeg, mert a többit lehozzuk kis túlzással bárkivel. Tehát a fél tucat csapathoz kevés, a többihez meg indifferens.
Egyszerűen muszáj megtalálni azt a felállást amiben akkor is megvan az egyensúly ha kiveszed belőle, minden bizonnyal ezért hoztuk Cant.
szerintem nem indifferens, mert a folyamatos jelenléte meghatározza a csapat játékának a stílusát
emellett a fél tucat csapat ellen is ad egy extra variációs lehetőséget, mert annyira azért oda sem kevés (mondjuk 90%)

nekem can elsőre nem tetszik, baromi fizikális de rettentő ostobának tűnik
remélem csak izgult a meccsen és/vagy csak át kell állnia a calcio-ra
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 09:41

Szép és becsülendő dolog ez a passz sáv zárás, de ez olyan mint amikor a malacot dicsértük, hogy brusztol a mezőnyben viszont nem lő gólt. Itt ugyanaz a szitu ha nem szerez labdákat akkor a mellette lévőnek (Pjanic) is kell. Ő meg akkor nem tud 100%-os arra koncentrálni amikre igazán kellene (szervezni, irányítani) vagy be kell tenni egy 3 kp (Matyi,Can) de akkor elől kell kihagyni egy Dyabalát/Bernátot/Kosztát...sehogy nem jó. Rá kellett volna ugorni egy Fabinho szintű állatra és akkor semmi gond nem lenne, persze még nem láttunk 90 perce egy Can-Pjanic párost vagy egy Can-Pjanic-Matyi hármast együtt.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 09:22

jackie_d írta:

igen, mindenkinek ez a baja vele (nekem is), viszont enélkül is védekezhet hatékonyan (kivéve az említett fél tucat csapat ellen)

@Krisz: (leegyszerűsített) kézilabdás hasonlattal (ha már győri vagyok):

alapból védekezhetsz nyitottan vagy hatos falat
nyitott védekezésnél az irányítót állandóan fault-olod, néha az egyik lövőt is -> ez kb. a vidal féle kp
hatos falnál úgy tolódsz a falban, hogy ne maradjon rés ahol be tud törni a támadó -> ez kb. kebab
ez utóbbinál más fault-ol helyetted, te csak felé tereled a támadást

úgy is lehetne mondani hogy emberezel vagy területet védekezel

vagy nfl terminológiával: zone coverage vagy cover1
(juteszembe: a legjobb cornerback-ek egyet sem (= 0) szerelnek meccsenként, mert egyszerűn nem is lehet feléjük dobni annyira jól védekeznek, akkor most ők is szarok?)

a lényeg: párharc nyerése nélkül is tudod segíteni a védőmunkát azáltal hogy lezárod a területet, a tackle-et más csinálja meg helyetted
nyilván nem minden csapat ellen működik, de úgy tűnik a legtöbb ellen valahogy mégis

Hehe, 2 évig kézi kapus voltam. Értem miről van szó, de ahogy te is írtad, valaki más csinálja meg a szerelést, viszont ha Pjanicon kívül nincs más akkor szopóálarc.

Egyébként pont a fél tucat meccs a lényeg, mert a többit lehozzuk kis túlzással bárkivel. Tehát a fél tucat csapathoz kevés, a többihez meg indifferens.
Egyszerűen muszáj megtalálni azt a felállást amiben akkor is megvan az egyensúly ha kiveszed belőle, minden bizonnyal ezért hoztuk Cant.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 09:00

minket vidal és marchisio hozzászoktatott ahhoz, hogy a regista mellett ketten is végzik a piszkos munkát, és meccsenként 6-8 szerelést összehoznak a középpályások. nekem is hiányzik az a hatékonyság, amit az mvp és a bbc hozott, ők kiegészülve szandival, cancelóval, ronival, dybalával egészen pusztító csapat lennének.

most más, korszerűbb focit játszunk. a real, a barcelona vagy a bayern sem a szerelésekben erős, inkább a labdatartásban és a passzjáték sebességében. ezt khedira kissé gátolja, remélhetőleg a gyors angol focin edződött can ebben erősebb. és ezért erősítés bonucci is, akármennyire rühellem a pofáját.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 08:54

s4tch írta:
nekem egy bajom van vele: puha és lassú a párharcokhoz.
igen, mindenkinek ez a baja vele (nekem is), viszont enélkül is védekezhet hatékonyan (kivéve az említett fél tucat csapat ellen)

@Krisz: (leegyszerűsített) kézilabdás hasonlattal (ha már győri vagyok):

alapból védekezhetsz nyitottan vagy hatos falat
nyitott védekezésnél az irányítót állandóan fault-olod, néha az egyik lövőt is -> ez kb. a vidal féle kp
hatos falnál úgy tolódsz a falban, hogy ne maradjon rés ahol be tud törni a támadó -> ez kb. kebab
ez utóbbinál más fault-ol helyetted, te csak felé tereled a támadást

úgy is lehetne mondani hogy emberezel vagy területet védekezel

vagy nfl terminológiával: zone coverage vagy cover1
(juteszembe: a legjobb cornerback-ek egyet sem (= 0) szerelnek meccsenként, mert egyszerűn nem is lehet feléjük dobni annyira jól védekeznek, akkor most ők is szarok?)

a lényeg: párharc nyerése nélkül is tudod segíteni a védőmunkát azáltal hogy lezárod a területet, a tackle-et más csinálja meg helyetted
nyilván nem minden csapat ellen működik, de úgy tűnik a legtöbb ellen valahogy mégis
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 08:17

Krisz írta:
Khedirat azért vettük mert ingyen volt...

...aztán valahogy beragadt a kezdőbe, ellentétben mondjuk netóval, lucióval vagy comannal.

khedira rengeteg igazságtalan kritikát kap. nem a szakma csúcsa, de távol áll attól a kutyaütő senkitől is, akinek gyakran lefestjük. nekem egy bajom van vele: puha és lassú a párharcokhoz. viszont tényleg jól olvassa a játékot, pontosan passzol, támadásban évek óta a leghatékonyabb középpályásunk (9 gólt szerzett tavaly, vidalt ennyiért mindenki leszopta), és kifejezetten erős labdatartásban is. vedd ki a csapatból, és borul az egyensúly. neki tényleg az a baja, hogy vannak iszonyú gyors csapatok, amelyek ellen kevés. mondjuk ilyenek ellen évente játszunk max. fél tucatnyi meccset.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 06:45

jackie_d írta:
P

de genyó vagy, tudod hogy tacskó nagy szerelmem, erre vele érvelsz tongue

egyébként egyetértek, én is szívesebben látnék pár vérengző pitbull-t a kp-án
viszont khedirát az első bukott bl döntő után igazoltuk, sz’al úgy tűnik a management meg valami ilyesmiben hisz
gyakran működni látszik, gyakran meg nem, de azért csak nyertünk vele ezt-azt

nemt’om megmondani milyen felállást tudnánk nyomni kebab nélkül, én ezekhez a számokhoz hülye vagyok (a kapusposzthoz és sok minden máshoz viszont baszottul értek albino)
azt viszont látom hogy van szerepe és haszna is, az állandó fröcsögés kurva erős túlzás
erről jut eszembe: anno pirlo-t is szidták a milan szurkolók...

Khedirat azért vettük mert ingyen volt, nem azért mert alibi passzsávzáró típust akartunk (de amúgy jó hallani, hogy a passzsávok mellett most már a lepattanók királya is, ez mindenképp előrelépés), azóta pedig megy a mosdatás éveken keresztül. Viszont most itt van Can, aki úgy néz ki, hogy tud védekezni is és ügyesebb mint Matuidi (a passzsávok megítéléséhez látni kéne meccsen, ami még nem jött össze eddig), szóval azt se lehet mondani hogy Maxi kényszerpályán mozog Khedira ügyben. Egy fizikális és ügyes csapat ellen (ha más nem akkor minimum az egyenes kiesésnél jönnek majd) ütközni és szerelni is kell és akkor tényleg a hajunkra kenhetjük a passzsávokat.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-28, 00:46

P
Krisz írta:

Ez mind szép és jó de a védekező meló attól még ott lesz, valakinek el kell végezni azokat is, tehát ha nem Khedira akkor kell egy 3. ember a kpra mert Pjanics erre nem alkalmas. Szóval 3 kps felállásra vagyunk kényszerítve miatta, miközben egy Vidallal, vagy egy nemzetközileg nem korbeszopkodott Allannal (vagy Tacchinardival) lehetne nyomni egy 4231et, amibe bele lehet pakolni Costat, Dybalat, Bernatot/Cuadradot és Ronaldot. Most komolyan megéri nekünk Khedira lepattano szerzese meg passzsav zarasa hogy kihagyjuk Dybalat? Szerintem kurvára nem...
de genyó vagy, tudod hogy tacskó nagy szerelmem, erre vele érvelsz tongue

egyébként egyetértek, én is szívesebben látnék pár vérengző pitbull-t a kp-án
viszont khedirát az első bukott bl döntő után igazoltuk, sz’al úgy tűnik a management meg valami ilyesmiben hisz
gyakran működni látszik, gyakran meg nem, de azért csak nyertünk vele ezt-azt

nemt’om megmondani milyen felállást tudnánk nyomni kebab nélkül, én ezekhez a számokhoz hülye vagyok (a kapusposzthoz és sok minden máshoz viszont baszottul értek albino)
azt viszont látom hogy van szerepe és haszna is, az állandó fröcsögés kurva erős túlzás
erről jut eszembe: anno pirlo-t is szidták a milan szurkolók...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 22:51

jackie_d írta:

elsírtam egy (nem juvés) haveromnak a bánatomat, hogy szinte minden fontos férfi az életemben szapulja kebab-ot
azt mondta hogy ő azt rühellte benne a legjobban (ellenfélként, a madridban) hogy valahogy minden labda hozzá pattant

ez az a bizonyos játékintelligencia amit a hal említett: olvassa a játékot, zárja a területet, megszerzi a lepattanókat és megjátszható a labdakihozatalnál
a stat nem minden, hogyan méred pl. hogy helyezkedéssel mindig arra tereli az ellenfél támadását amerre szeretnénk? vagy hogy labdaszerzés után rögön lehet neki passzolni?
szerintem amit csinál azt kurva jól csinálja, csak mi épp nem ehhez vagyunk hozzászokva, vidal-t keresik benne néhányan...
sz’al nem hiszem hogy kevés lenne ide, inkább csak más mint várunk

amúgy én is jobban szeretem a klasszikus olasz védekező középpályásokat (sőt!), de ez még nem ok arra hogy eszetlenül fikázzak valakit aki amúgy jól teszi a dolgát

Ez mind szép és jó de a védekező meló attól még ott lesz, valakinek el kell végezni azokat is, tehát ha nem Khedira akkor kell egy 3. ember a kpra mert Pjanics erre nem alkalmas. Szóval 3 kps felállásra vagyunk kényszerítve miatta, miközben egy Vidallal, vagy egy nemzetközileg nem korbeszopkodott Allannal (vagy Tacchinardival) lehetne nyomni egy 4231et, amibe bele lehet pakolni Costat, Dybalat, Bernatot/Cuadradot és Ronaldot. Most komolyan megéri nekünk Khedira lepattano szerzese meg passzsav zarasa hogy kihagyjuk Dybalat? Szerintem kurvára nem...
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 21:27

Krisz írta:

Amúgy Ronci "asszisztja" mi ha nem görcsösség? Én azt látom rajta, hogy baromira akar (egyrészt mert alapból ilyen, másrészt mert új környezetben bizonyítania kell), de nem jönnek a gólok. A kérdéses helyzeteket ő könyörtelenül be szokta verni (ezért vettük), ebben különbözik a Malactól, de egyelőre akadozik a dolog. Az impaktot adom, mindenki be van sózva miatta és alapvetően tartanak tőle, ami lehetőséget jelent másnak.
csak a média görcsöl rajta, ronci nem, egyáltalán nem érzek görcsös akarást
én azt látom hogy beleteszi a szokásos 110%-át és majd jön a gól amikor jönni fog
(ezt egyébként le is nyiltkozta, többször is)

a juve végtelenül profi, a hal is mondta hogy roncinak szoknia kell a calcio-t, stb.
nem passzolunk rá minden labdát, változtatjuk a felállást, de azért kap elég figyelmet
a közönség imádja, bármit csinál bíztatólag tapsolják
sz’al elkezdtük beépíteni, amihez türelem és idő kell, ezzel ő is tisztában van
mindent megteszünk hogy ne kerüljön rá teher és szerintem nem is került

tldnr: nem is görcsöl, te hülye buzi geek
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 21:13

Krisz írta:

Na most én nem láttam a meccset, de úgy általánosságban véve is meg lehet tárgyalni Khedirat. Lehet Vucinic még jó példa is, ő sem emelkedett ki nagyon a góljaival meg az asszisztjaival, elismerem hogy egy okos játékos meg kellett a játékhoz, de ez a nem kézzel fogható jelenlét ez nem lehet valakinek a főskillje, mellette oda kell tenni a statokat is. Ez egy védekező kpnél szereléseket, intrrceptionöket, passzokat jelent. Ahogy Vucinic nem férne be a mostani csapatba úgy Khedira is kevés a mostani minőséghez, azaz mennyivel jobbak lennénk ha egy "jelenlét" teljesítmény mellett valaki aktívabban bekapcsolódna a passzjátékba meg hozna 3/3 tackle/interceptiont neadjisten kulccspasszokat is.
elsírtam egy (nem juvés) haveromnak a bánatomat, hogy szinte minden fontos férfi az életemben szapulja kebab-ot
azt mondta hogy ő azt rühellte benne a legjobban (ellenfélként, a madridban) hogy valahogy minden labda hozzá pattant

ez az a bizonyos játékintelligencia amit a hal említett: olvassa a játékot, zárja a területet, megszerzi a lepattanókat és megjátszható a labdakihozatalnál
a stat nem minden, hogyan méred pl. hogy helyezkedéssel mindig arra tereli az ellenfél támadását amerre szeretnénk? vagy hogy labdaszerzés után rögön lehet neki passzolni?
szerintem amit csinál azt kurva jól csinálja, csak mi épp nem ehhez vagyunk hozzászokva, vidal-t keresik benne néhányan...
sz’al nem hiszem hogy kevés lenne ide, inkább csak más mint várunk

amúgy én is jobban szeretem a klasszikus olasz védekező középpályásokat (sőt!), de ez még nem ok arra hogy eszetlenül fikázzak valakit aki amúgy jól teszi a dolgát
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 20:31

zetterberg40 írta:
Köszi cicus, már pont kérni akartam a beszámolót!I love you

Marcsi-éltetés vagy ilyesmi volt?

Mandzut egy tizes skálán mennyire imádja a közönség?
semmilyen hivatalos megemlékezés nem volt marcsival kapcsolatban (vagy lemaradtam róla)...
a szurkólók kétszer énekeltek valamit amit taps követett, az lehet hogy róla szólt, nem értettem

most minden ronci-ról szól, sz’al mario-t (mindeki mással együtt) kb. pont leszarják pirat
mondjuk az beszédes hogy ő váltotta a buffon mascot-ot, sz’al alapból egy hero
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 18:22

jackie_d írta:
mélyelemzés: Laughing

szczesny: jó látni hogy újra van kapusunk nem pedig egy megváltó jézus / cirkuszi bohóc van a gólvonalra szögezve
egyébként perin-t is imádja a nép és lehet hogy jobban is éltették a bemelegítés alatt, mint wojtek-et
tavasszal a bl-ben ők fognak minket továbbvinni

bonucci: az ostobák fütyülték, a normálisabbja meg "ellentapsolt" hogy ne hallatszon a fütyülés...
a meccs egyik legjobbja volt, világbajnok anyag, caldara-t visszasírni botorság

sandro: újra a régi! wub

chiellini: szokásos, kicsit bátrabban is mehetne előre Smile

cancelo: egyszerűen zseniális, nálam örök kezdő

matuidi: iddqd

pjanic: a gólja zseniális és szerintem mezőnyben is jó volt, csak ez a meccs épp nem rá volt kihegyezve

khedira: ütközést várni khedirától legalább akkora ostobaság mint szabadrúgásgólt roncitól
kifejezetten jól játszott, szerelt is, kapufája is volt és az összes elképzelhető passzsávot kinyírta
olyan mint vucinic volt: akkor is sokat melózik amikor a kamera nem mutatja, de ezt néhányan képtelenek belátni

bernardeschi: egy zseni, az új camoranesi, vagy ilyesmi

mandzukic: jó volt a mascot-ja, meg ő maga is. pjanic-cal eléggé összeszólalkozott egy passz után, amikor épp lesen állt

ronci: már most kurva nagy az impact-ja, de igazán az olyan ellenfelek ellen lesz majd jó akik majd támadni is akarnak
teljesen más tempókat játszik, kell még néhány meccs mire összeszokik a többiekkel, de nálnuk is kurva jó lesz
az edzésen/bemelegítésen ellazázza a sprinteket, (még) nem ütközik, viszont ha labdáért kell futni akkor verhetetlen
ha kicsit fizikálisabb lesz, besegít a védekezésbe is és leszokik a rinyáról akkor a végén még megkedelem
ja, szerintem egyáltalán nem görcsöl, de tényleg betalálhatna már hogy legalább a szabadokat ne ő rúgja...

can: vagy túl izgulta az első két pályáralépést, vagy ostoba. erős mint az állat, de elsőre nem látszik túl értelmesnek

Na most én nem láttam a meccset, de úgy általánosságban véve is meg lehet tárgyalni Khedirat. Lehet Vucinic még jó példa is, ő sem emelkedett ki nagyon a góljaival meg az asszisztjaival, elismerem hogy egy okos játékos meg kellett a játékhoz, de ez a nem kézzel fogható jelenlét ez nem lehet valakinek a főskillje, mellette oda kell tenni a statokat is. Ez egy védekező kpnél szereléseket, intrrceptionöket, passzokat jelent. Ahogy Vucinic nem férne be a mostani csapatba úgy Khedira is kevés a mostani minőséghez, azaz mennyivel jobbak lennénk ha egy "jelenlét" teljesítmény mellett valaki aktívabban bekapcsolódna a passzjátékba meg hozna 3/3 tackle/interceptiont neadjisten kulccspasszokat is.

Amúgy Ronci "asszisztja" mi ha nem görcsösség? Én azt látom rajta, hogy baromira akar (egyrészt mert alapból ilyen, másrészt mert új környezetben bizonyítania kell), de nem jönnek a gólok. A kérdéses helyzeteket ő könyörtelenül be szokta verni (ezért vettük), ebben különbözik a Malactól, de egyelőre akadozik a dolog. Az impaktot adom, mindenki be van sózva miatta és alapvetően tartanak tőle, ami lehetőséget jelent másnak.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 18:12

Köszi cicus, már pont kérni akartam a beszámolót!I love you

Marcsi-éltetés vagy ilyesmi volt?

Mandzut egy tizes skálán mennyire imádja a közönség?
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 17:17

mélyelemzés: Laughing

szczesny: jó látni hogy újra van kapusunk nem pedig egy megváltó jézus / cirkuszi bohóc van a gólvonalra szögezve
egyébként perin-t is imádja a nép és lehet hogy jobban is éltették a bemelegítés alatt, mint wojtek-et
tavasszal a bl-ben ők fognak minket továbbvinni

bonucci: az ostobák fütyülték, a normálisabbja meg "ellentapsolt" hogy ne hallatszon a fütyülés...
a meccs egyik legjobbja volt, világbajnok anyag, caldara-t visszasírni botorság

sandro: újra a régi! wub

chiellini: szokásos, kicsit bátrabban is mehetne előre Smile

cancelo: egyszerűen zseniális, nálam örök kezdő

matuidi: iddqd

pjanic: a gólja zseniális és szerintem mezőnyben is jó volt, csak ez a meccs épp nem rá volt kihegyezve

khedira: ütközést várni khedirától legalább akkora ostobaság mint szabadrúgásgólt roncitól
kifejezetten jól játszott, szerelt is, kapufája is volt és az összes elképzelhető passzsávot kinyírta
olyan mint vucinic volt: akkor is sokat melózik amikor a kamera nem mutatja, de ezt néhányan képtelenek belátni

bernardeschi: egy zseni, az új camoranesi, vagy ilyesmi

mandzukic: jó volt a mascot-ja, meg ő maga is. pjanic-cal eléggé összeszólalkozott egy passz után, amikor épp lesen állt

ronci: már most kurva nagy az impact-ja, de igazán az olyan ellenfelek ellen lesz majd jó akik majd támadni is akarnak
teljesen más tempókat játszik, kell még néhány meccs mire összeszokik a többiekkel, de nálnuk is kurva jó lesz
az edzésen/bemelegítésen ellazázza a sprinteket, (még) nem ütközik, viszont ha labdáért kell futni akkor verhetetlen
ha kicsit fizikálisabb lesz, besegít a védekezésbe is és leszokik a rinyáról akkor a végén még megkedelem
ja, szerintem egyáltalán nem görcsöl, de tényleg betalálhatna már hogy legalább a szabadokat ne ő rúgja...

can: vagy túl izgulta az első két pályáralépést, vagy ostoba. erős mint az állat, de elsőre nem látszik túl értelmesnek
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 15:55

olvastam blogfórumon a sápítozásokat az ötlet és a támadójáték hiányáról, a gányolt győzelemről, stb.
most komolyan, ezek az emberek mi a faszt vártak?

kurva jó keretünk van, de gyakorlatilag két hete edzünk együtt, még jó hogy döcög minden
viszont ennek ellenére is már most elég meggyőzőek vagyunk, tavaszra pedig bl győztes csapatot fog faragni maxi
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 15:43

Krisz írta:
nyár bajnokai > ínter az anti-juve > ínter az anti-ínter.
Egyszerűen zseniális, amikor a mordoriak lúzerségének jobban örülök mint a mi győzelmünknek.

Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  Screen13
Nem értem a gazzetta gondolatmenetét. Mitől lenne ez az izé anitizé? Pont hogy nem azok. Hozzák a szokás izé formájukat. Igaz scudettókat még nem lopkodnak, lehet erre gondoltak.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 15:42

néhány gondolat a meccsről:

ez a keret döbbenetesen erős, minőségre, tapasztalatra, age distribution-ra, akármire
egyszerűen kurva masszívak vagyunk, "we have a lot of quality" ahogy maxi szokta mondani

nemt'om mennyire jött át a tv-én, de a meccs abszolút kézben volt
nyomasztó dominancia nélkül, de 100% magabiztossággal, a görcs legkisebb jele nélkül húztuk be
"teljesen mindegy hogy mit csináltok, úgyis mi nyerünk" - ez volt látható és érezhető

egyebek:
végre kész az a4-es felújítása milano és torino között
a stadionban a running-sushi bárt lecserélték egy rossopomodoro-ra (mondjuk az sem jobb...)
a stadionban (ingyen) lehet: biliárdfocizni, focizni (3vs3), arcot és hajat festetni, jay-jel fozózkodni, stb.
a buffon mascot helyett idén mandzukic mascot mászkált
a játékosbemutatás és az eredményjelző layout-ja kissé megváltozott
a főtribünön valami manager osztálytalálkozó lehetett, mert az ott ülők kb. negyede egyforma búzakék ingben ült
még mindig a szomszédos auchan-ban érdemes parkolni, ingyenes és hátrafelé ki lehet kerülni a dugót
a meccs utáni panini-ért ne az első büféskocsinál állj sorba, egyel-kettővel odébb szinte senki sincs
a store-okban már nem lehet my7h-es pólót kapni, viszont előrenyomott ronci mez tonnaszám van...
a belvárosi store még mindig jobb mint a stadionbeli, de ott sincs minden ami az online store-ban van!
remélem a mezátkot sikerült tavaly megtörni, mert ha nem, akkor roncica év végén távozik...  pale
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-27, 12:26

nyár bajnokai > ínter az anti-juve > ínter az anti-ínter.
Egyszerűen zseniális, amikor a mordoriak lúzerségének jobban örülök mint a mi győzelmünknek.

Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  Screen13
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-26, 17:27

Krisz írta:

Lemaradtam sajna a meccsről, de ígérem holnap munkaidőben megnézem az összefoglalót

Hmm Ronci kurvára görcsös. Kéne neki már egy gól hogy beinduljon a gépezet.

Statokat nézve: Can 3 tackle 21 perc alatt, ezt Khedira két meccs alatt hozta össze. Azt nem tudom hogy a passz sávokat hogy zárta, de emellé 90%osan passzolt. Egy Pjancsi-Matyas-Can kp tisztességes formában iszonyat masszív és kellőképp kreatív is lehet. Ha meg felvette a ritmust, esetleg egy 4231et is meg lehet próbálni, bár az Pjancsival párban lehet túl vékony lenne éles meccsen. Mindenesetre Khedirat a lehető leggyorsabban ki kell cserélni. Ilyen iszonyat mély és minőségi kerettel remélem nem ragadunk le a "jól bevált" de középszer embereknél. A másik dolog pedig Szandi, akinek nincs helyettese egy jó darabig. Jó lenne ha nem égne ki a sorozatterheléstől mire jönnek a fontos meccsek, ha Desci már bír egy félidőt akkor el kell kezdeni rotálni.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime2018-08-26, 13:22

Canceloból Allegri nagyon fain játékost fog nevelni.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi    Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi  I_icon_minitime

Juventus - Lazio, 2018.08.25. 18:00 Digi
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Chievo - Juventus, 2018.08.18. 18:00 Digi
» Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1
» Lazio - Juventus, 2018.03.03. 18:00 Digi1
» Bologna - Juventus 2021.05.23. 20:45 Digi 3
» Izé - Juventus 2019.10.06. 20:45 Digi Sport 1

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: