Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2024-02-16, 16:47
Krisz írta:
Most kaptam a kollégáktól szülinapra...
Szeretnek a kollégáid amúgy…? Csakkérdezem.
laac, Petike007 and bombahoppa like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2024-02-16, 15:13
Krisz írta:
Én sokkal jobban utálom mióta elolvastam!
Fel is ajánlottam itt a sajátomat, hogy bárkinek elküldöm ingyen de senki nem jelentkezett!
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2024-02-16, 13:03
Bane.Davids.89
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2024-01-12, 22:23
Üdv Minndenkinek!
Hasonló Topicot nem találtam, ezért aztán itt teszem fel a kérdést, hogy vannak-e valakinek a birtokában olyan digitalizált felvételek, esetleg teljes meccsek vagy akár csak összefoglalók, elsősorban abból a korszakból, mikor Edgar Davids a csapatunkat erősítette? (97'-04')
De igazából minden kincs érdekelne, bármelyik korszakunkból!
bombahoppa likes this post
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2022-09-14, 23:45
bombahoppa írta:
Én meg fotelkurva vagyok. Elolvastátok helyettem Del Piero, Pirlo, Maxi könyvét [...]
Del Piero örökre a szerelmem marad. Pedig az ő könyvét is elolvastam. Pedig nem is kopaszodik..
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2022-09-14, 23:22
Én meg fotelkurva vagyok. Elolvastátok helyettem Del Piero, Pirlo, Maxi könyvét. Vagy mik voltak. Köszönöm. De nekem nem erre viszket.
Most egy antikvár példányt is csak bottal piszkálnék.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2022-09-14, 23:02
fktgbr írta:
Elolvastam Allegri könyvét, és nem esett jól. Én szeretem Allegrit, hiszen ő egy kopaszodó férfi, mint én. Mikor elküldték a Milánóból, azt mondtam a milanista barátnőmnek (nem úúúgy barátnőm, csak egy helyen dolgoztunk), hogy ezzel nem old meg semmit a Milan, mert Allegri kurvajó edző, nem vele van a legnagyobb baj a csapat környékén . Így aztán azt sem bántam, amikor (ahogy) hozzánk került. Sajnáltam, mikor elküldte a klub, mert szerintem akkor, ott nem vele volt a legnagyobb baj a csapat környékén (de azért reméltem, hogy az új edzővel majd lesznek élvezetes meccsek) Örültem, mikor visszajött. (A negyedik helynek örülni, azért furcsa volt, de szerintem nem Allegrivel volt a legnagyobb baj a csapat környékén.) Erre ír egy könyvet, amit végigolvasva kiszerettem belőle.
Én ugyanígy voltam vele, elolvastam és akkor megértettem, hogy semmi sem fog változni. Ami lehetne jó is, ha miénk lenne a legjobb keret és továbbra is húznánk be a scudettókat, de sajnos már nem így van és Allegrivel nem is lesz.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2022-09-14, 22:51
Elolvastam Allegri könyvét, és nem esett jól. Én szeretem Allegrit, hiszen ő egy kopaszodó férfi, mint én. Mikor elküldték a Milánóból, azt mondtam a milanista barátnőmnek (nem úúúgy barátnőm, csak egy helyen dolgoztunk), hogy ezzel nem old meg semmit a Milan, mert Allegri kurvajó edző, nem vele van a legnagyobb baj a csapat környékén . Így aztán azt sem bántam, amikor (ahogy) hozzánk került. Sajnáltam, mikor elküldte a klub, mert szerintem akkor, ott nem vele volt a legnagyobb baj a csapat környékén (de azért reméltem, hogy az új edzővel majd lesznek élvezetes meccsek) Örültem, mikor visszajött. (A negyedik helynek örülni, azért furcsa volt, de szerintem nem Allegrivel volt a legnagyobb baj a csapat környékén.) Erre ír egy könyvet, amit végigolvasva kiszerettem belőle.
CsT likes this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2021-02-22, 22:16
Nem könyv, de most ezt olvasom. Jön a Fagyi. MEKKENI (az új buzividal) gólját ezért csak fél(e)szemmel láttam.
Heteró alert
_________________ a televizenyős düggönypakli
Tárgy: Re: Könyvek, minden egyénről 2020-08-19, 00:36
A háromfejű sárkány lehetne akár Agnelli/Pavel/Para is...