a visszajátszásokon mindig bekúr becsúszását lassítgatták úgyhogy nem hiszem.
A BT sportson Hargreavesék ezt is említették, illetve konstatálták, hogy nem. A vicces az volt, hogy a hülye picsa a studioban azt pedzegette, hogy Pjanic szabija elég fos volt és lehet direkt Depay könyökét célozta... LOL
Tavaly az Atleti elleni fordításnál Max elég nagyot húzott Emre Cannal, a bagós meglepő módon nem húzott semmit, viszont Garcia eddig szopatja a lestaktikájával.
Nem tudom, ez hogy lehetett tizenegyes, ettől függetlenül ha nem sikerül megfordítani a párharcot, akkor talán úgy kellene elgondolkodni Sarri kirúgásán, hogy az holnap délig hivatalos is legyen.
Nem tudom, ez hogy lehetett tizenegyes, ettől függetlenül ha nem sikerül megfordítani a párharcot, akkor talán úgy kellene elgondolkodni Sarri kirúgásán, hogy az holnap délig hivatalos is legyen.
Megnyugtató edzőnk realista világlátása amely alapján EGY rossz meccs után döntetének a sorsáról. Erről egyrészt át kell küldenem a klasszikus autópályás viccet. Sarri megy az autópályán és hallgatja a rádiót.: - A Juventusnak idén egy jó meccse volt, a dögevők elleni otthoni meccs Mire Sarri: Mit egy???? AZ ÖSSZES!!!
Másrészről, tegnap már nem tudom melyik podcastban jellemezték úgy Sarrit, hogy olyan mint Benitez, kifogás az mindig van, de hogy ő valalaha is bármiben tévedett...na az nem. A szög fején találásának klasszikus esete.
Annyi, hogy Benítez azért a Valenciaval két bajnoki címet, a Liverpoollal BL-t nyert, és egy egyébként nem bivalyerős Poollal volt tényező Európában. Ettől függetlenül Benítezt sem viselném el a padunkon, emiatt meg még pluszban sem. Egy rossz meccs...pfff.
A kezdő a várható lett, valószínűleg legalább három gólt kell lőni a továbbjutáshoz, merthogy kapott gól nélkül nem ússzuk meg, az szinte biztos. Piggy be fog találni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Csodálkozok az optimizmusodon.. sztem teljesen más a szitu, nézd meg milyen eredménysorral érkeztünk akkor a derby elé, és milyennel most a BL elé..
Ugyanilyen fos játékunk volt mielőtt jöttek a férgek, aztán jól elvertük őket. Az lehet hogy februárban szállítottuk a pontokat is, de ezzel kapcsolatban Garcia véleményén vagyok (még ha minimum 50%ban udvariasságból is mondta csak), mégpedig, hogy ha több pontra lett volna szükségünk a scudettohoz akkor többet szerzünk.
Persze lehet levernek minket, mint vak a poharat, ez a szezon Sarri nélkül is random.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Ez pontosan ugyanaz a kotta, mint a corona előtti meccs a férgek ellen. Mindenki oboázást várt mert minden jel arra utalt, aztán nagyon simán lazán feltöröltük velük a padlót, én pont ezt várom.
Csodálkozok az optimizmusodon.. sztem teljesen más a szitu, nézd meg milyen eredménysorral érkeztünk akkor a derby elé, és milyennel most a BL elé..
Én az elejét mindenképpen megnézem, az első 15-20 percben jók szoktunk lenni.
Sarri sajtótájékoztatója konkrétan egy vicc volt: természetesen a Lyon (is) fantasztikus, borzasztó nehéz ellenfél, főleg így, hogy előnyből indulnak (kicsit úgy beszélt erről mintha az odavágón nem ő lett volna az edző ), szerinte a mostani volt minden idők legnehezebb olasz bajnoksága slusszpoénként odanyomta, hogy szerinte a Juve vezetősége nem olyan amatőr , hogy egyetlen rossz meccs miatt döntenének a jövőjéről
Tényleg kurva nehéz elképzelni, hogy ne kapjunk gólt amikor boldog-boldogtalan bebasz egyet ha a kapunk felé jár, szóval ha Ronci rúg egy mesterhármast akkor meglehet egyébként nem.
Megnyugtató edzőnk realista világlátása amely alapján EGY rossz meccs után döntetének a sorsáról. Erről egyrészt át kell küldenem a klasszikus autópályás viccet. Sarri megy az autópályán és hallgatja a rádiót.: - A Juventusnak idén egy jó meccse volt, a dögevők elleni otthoni meccs Mire Sarri: Mit egy???? AZ ÖSSZES!!!
Másrészről, tegnap már nem tudom melyik podcastban jellemezték úgy Sarrit, hogy olyan mint Benitez, kifogás az mindig van, de hogy ő valalaha is bármiben tévedett...na az nem. A szög fején találásának klasszikus esete.
bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Sarri sajtótájékoztatója konkrétan egy vicc volt: természetesen a Lyon (is) fantasztikus, borzasztó nehéz ellenfél, főleg így, hogy előnyből indulnak (kicsit úgy beszélt erről mintha az odavágón nem ő lett volna az edző ), szerinte a mostani volt minden idők legnehezebb olasz bajnoksága slusszpoénként odanyomta, hogy szerinte a Juve vezetősége nem olyan amatőr , hogy egyetlen rossz meccs miatt döntenének a jövőjéről
Tényleg kurva nehéz elképzelni, hogy ne kapjunk gólt amikor boldog-boldogtalan bebasz egyet ha a kapunk felé jár, szóval ha Ronci rúg egy mesterhármast akkor meglehet egyébként nem.
Ez pontosan ugyanaz a kotta, mint a corona előtti meccs a férgek ellen. Mindenki oboázást várt mert minden jel arra utalt, aztán nagyon simán lazán feltöröltük velük a padlót, én pont ezt várom.
Az utolsó hírek szerint Dybab kb 30-40 percre lehet jó. A csapat formájából kiindulva sok minden nem szól mellettünk, úgyhogy valamiféle Ronaldo varázslat mentheti meg a csapatot.